Coaching voor girlbosses: Make Your Day

Met een flinke dosis positiviteit en confetti kan ik jou helpen de touwtjes van het leven weer in eigen handen te krijgen en te ontdekken wie je bent, wat je kunt en voor jou werkt.

Over mij en hoe het allemaal begon

Ruim twee jaar geleden had ik op papier alles om gelukkig te zijn. Een baan, een vriend, een huis, alles was er. En toch voelde ik me niet gelukkig. Ik had de behoefte om mezelf te ontwikkelen, om erachter te komen wat ik écht wil, wat mijn talenten zijn en wat werkt voor mij. Ik besloot dit gevoel van onmacht om te zetten in iets positiefs en een blog te beginnen vol herkenning, inspiratie en praktische tips.

Toen ik eind oktober 2015 door een reorganisatie werkloos raakte, was dit voor mij hét moment om naar een coach te gaan. Ambitieus als ik ben, wilde ik de beste versie van mezelf zijn. Door de gesprekken ben ik in gaan zien dat ik al een goede versie was, ik moest het ook zelf gaan zien. Ik leerde om trots op mezelf te zijn, geluk uit mezelf te halen onafhankelijk van de waardering van andere mensen en mijn eigen grenzen te verkennen en aan te geven. Mijn interesse in coaching was gewekt. Eind 2016 besloot ik om de knoop door te hakken en een opleiding tot professioneel coach te volgen. Met succes!

Ik geloof in jouw kracht en dat het antwoord al in je zit. Het is aan mij als coach om je te begeleiden, om situaties te verhelderen of samen een oefening te doen wat tot een nieuw inzicht kan leiden.

Benieuwd waarmee ik je kan helpen? Stuur me een mailtje of bezoek mijn website letsmakeyourday.nl.