Samenwerken

Ontstaan uit het ‘ik-weet-niet-wat-ik-met-mijn-leven-aan-moet-gevoel’, staat Thankgoditismonday.nl voor herkenning, positiviteit en inspiratie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een blog die je tools geeft om een girlboss te zijn door jezelf te leren kennen, de touwtjes in handen te nemen en een feestje te maken van je leven. Ook op maandag.

Elke maandag, woensdag, vrijdag en zondag deel ik mijn verhaal, jouw verhaal in de vorm van een inspirerend interview zoals hét vijf vragen interview en ‘de maandag van …‘, of handige tips om jou én mezelf te helpen en te inspireren om zo steeds een beetje meer girlboss kunnen zijn.

Ik merk dat er – sinds ik begonnen ben met mijn blog in april 2015 – steeds meer mensen geïnteresseerd raken in persoonlijke ontwikkeling en graag weloverwogen keuzes maken die écht bij hun passen. Dit resulteert dat met 5500 unieke bezoekers  per maand ruim 16000 pagina’s worden bezocht. Wauw! Dat zijn getallen waar ik stiekem best een beetje trots op ben!

De meest actuele cijfers (maart 2017):

Volgers Facebook: 686
Volgers Twitter: 735
Volgers Instagram: 1662

Bekijk ook hier mijn mediakit.

Advertentiemogelijkheden

    • Advertorials | Ik vind het altijd ontzettend leuk om mijn eigen verhaal te koppelen aan uw bedrijf of merk. Draagt het iets bij aan het leven van een girlboss? Neem dan vooral even contact met mij op. Al meerdere keren is dat heel succesvol geweest. Klik hier voor een aantal voorbeelden.
    • Spreker | Naast dat ik ontzettend enthousiast ben over bloggen en alles wat daarbij komt kijken – ik heb immers niet voor niets van mijn grote passie mijn beroep gemaakt – ben ik ook afgestudeerd coach! Ik vind het ontzettend tof om mensen te inspireren en te helpen. Ook offline! Eind maart verzorg ik bijvoorbeeld twee workshops over bloggen, online profileren en coachen anno nu tijdens de Dag van de coaching in Friesland.

Contact

Voor meer informatie over tarieven, voorwaarden en beschikbaarheid nodigen ik u uit om contact op te nemen via melle@thankgoditismonday.nl. Ik kijk er erg naar uit naar een geweldige samenwerking!

Make Your Day | Oudezijds Achterburgwal 188HS | 1012 DX | Amsterdam
KVK: 67482627 | BTW: NL153629204B01
melle@thankgoditismonday.nl