V L O G | 7 Day Recharge #1 Gezond eten en mediterende katten

Jaaaaa, een vlog! Jullie gaan ein-de-lijk het resultaat zien en ik ben zó benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik heb me de afgelopen week bezig gehouden met 7 Day Recharge. Ofwel, een hele week gericht op focus, energie en geluk. Hoe dat in zijn werk gaat, wat ik allemaal heb gedaan en doorstaan ga je deze week zien. Ik neem je in 6 vlogs mee op mijn recharge-avontuur. En als bonus, komen er dinsdag, woensdag én vrijdag naast de vlogs óók blogposts online. Doen we gewoon, YES! :)

Vandaag gaan we sporten, samen lunchen, naar Utrecht om Suzanne van Duijn te interviewen, een bestelling uitpakken en een niet zo mooie maar o zo gezonde maaltijd koken (én opeten).

Meer 7 Day Recharge? Bekijk hier alle vlogs :)

3 Reacties

 1. januari 11, 2016 / 17:40

  Wat leuk!! Ik vind het altijd zo dapper als bloggers ook vlogs gaan maken, haha! Het lijkt mij namelijk best wel eng, je laat toch ineens jezelf in bewegend beeld zien én mensen kunnen je stem horen. Ik ga je vlog bewaren voor vanavond en ‘m dan kijken, ben heel benieuwd! Maar je idee spreekt me in ieder geval al heel erg aan.

  • Melle
   Auteur
   januari 11, 2016 / 18:21

   Oh wat lief! En ja, het is inderdaad heel eng haha maar daar moet je even doorheen. In een week verandert er al veel maar dat zul je wel zien naarmate de week vordert.

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.