Vrijdag Kiekdag | Een gezapig feestje, vloggen en hipster cadeauverpakking

vrijdagkiekdag3Yay het is weer vrijdag! Tijd voor kiekjes van mijn week. En niet zomaar een week. Nee, de aller aller áller eerste week van 2016! O jongens, dit wordt een geweldig jaar. Echt!

Laten we beginnen waar ik de vorige keer gebleven ben. Donderdagavond. Het oude jaar afsluiten en het komende jaar feestelijk in te luiden.

Een gezellig en gezapig feestje met vrienden. Niets bijzonders zeiden ze, nou ik vond de tafel er best wel leuk uit zien zo, met dat lekkere pompoensoepje! Een avondje heerlijk gegeten, spelletjes gespeeld (oké, gekeken) en toen geproost op het nieuwe jaar. Fijn!


Happy new year! Dat ál je dromen maar mogen uitkomen. Echt!

Dat was leuk zeg, al die feestdagen! En nu weer aan de bak. Alles wordt vanaf vandaag weer netjes afgewogen. Hallo MyFitnessPal, my dear old friend.

De eerste voorbereidingen worden getroffen. Ik ben namelijk deze week begonnen met 7 Day Recharge. Poes vond het in ieder geval gezellig.

Ik bakte bananenbrood en alsof dat nog niet hipster genoeg was, pakte ik het in met bakpapier en een katoenen touwtje. Een leuk cadeautje voor Femke die ik de volgende dag ging zien.

Een superleuke dag in Enschede gehad samen met Femke. Lekker geluncht samen, naar een tentoonstelling geweest over sprookjes, beetje gewinkeld, nog meer lekkers gegeten en toen was het weer tijd om naar huis te gaan. In Enschede kocht ik dit boekje. Eindelijk! Want het ‘achtervolgde’ me al een tijdje. Het is zó leuk! Er staan allemaal superleuke vragen in beantwoord door verschillende mensen. Dus bijvoorbeeld vragen over het leven of geloof worden door verschillende professionals zoals een pastoor, een filosoof maar ook iemand van het joodse geloof beantwoord.

Er moest nog even wat advies ingewonnen worden voordat ik kon beginnen met 7 Day Recharge. Vera kan absoluut niet tegen gluten dus als er iemand is met goed advies, is zij het wel! Ik moest stiekem zo lachen om haar reactie. Ik heb geen idee wat ik mezelf aan doe, maar tot nu toe gaat het best oké (gelukkig).

Het is weer zo ver. Sporten. What else? Ik had voor een beetje uitdaging de 7kg gepakt in plaats van de 6kg. En dat ging dus vet goed!

Zo ziet dat eruit. VLOGGEN! Ja lieve lezers, ik ben aan het vloggen geslagen. Het resultaat ga je volgende week zien en ik hoop echt dat ik leuk materiaal heb geschoten en dat jullie het leuk gaan vinden!

Dinsdag ging ik voor een spontaan tripje naar Utrecht om Suzanne van Duijn te interviewen. Het resultaat gaan jullie snel zien. Ik kan je in ieder geval alvast vertellen dat het heel leuk en inspirerend was.

Het ziet er niet uit maar dit was mega lekker. Ik had porridge meegenomen uit Londen. Met wat mango erin was het echt smullen. Dit ontbijt krijgt absoluut de poedelprijs in de categorie instagramwaardig maar zo lekker!

Dit geloof je toch niet, poes kwam op schoot! Dat is werkelijk, in de bijna 4 jaar dat we haar hebben, nog nooit gebeurt. He-le-maal in extase, ik zeg het je :)

Vandaag ga ik iets superleuks doen. Ik ga én Hidde ontmoeten, de schrijver en bedenker van 7 Day Recharge, én ik ga Shifra interviewen. Je weet wel, dat altijd vrolijke ding die werkelijk álles zelf kan maken van acupoflife.nl. Oeh en volgende week dus vlogs. Maandag de eerste!

12 Reacties

 1. januari 8, 2016 / 09:59

  Leuk, ik ben benieuwd naar de interviews en je vlog! :-) Wat heb je toffe sportbroek trouwens!

  • Melle
   Auteur
   januari 8, 2016 / 10:37

   Yes! :) en dankjewel! Die is van Jogha.

 2. januari 8, 2016 / 21:58

  Altijd leuk he, poezen die overal bij (en vooral tussen en op alles) liggen.
  Ik heb zelf niet zoveel met vloggen..

  • Melle
   Auteur
   januari 8, 2016 / 22:10

   Écht wel! :) Ik vind het vooral leuk om te kijken maar het wordt hoe vaker ik het nu doe, steeds leuker om te doen. Gelukkig maar. Ik moet nog t/m maandag :)

 3. januari 8, 2016 / 22:21

  Ik ben zo gek op kattenfoto’s! Ziet er allemaal heel gezellig uit!

  • Melle
   Auteur
   januari 8, 2016 / 22:22

   Ooo yehees, gelukkig maar! Haha ik dacht nog, ze zien me aankomen met (alweer) zoveel kattenfoto’s ;)

  • Melle
   Auteur
   januari 9, 2016 / 09:28

   Lief! Tnx :)

 4. januari 10, 2016 / 15:49

  Ik ben zeer benieuwd naar de 7 day recharge week! Leuk dat je hieraan mee doet, misschien dat ik het ook wel ga proberen… Ik houd je blog dus nog even in de gaten voor de resultaten :)

  • Melle
   Auteur
   januari 10, 2016 / 17:00

   Jaaa moet je zeker doen! Vind dat heel leuk dat je dat zegt :) As we speak ben ik bezig g om de volgens te editen en het wordt – al zeg ik t zelf – wel heel leuk :)

 5. Femke
  januari 13, 2016 / 13:36

  Een leuk cadeautje? Een SUPER lekker cadeautje dat bananenbrood!! MMM

  • Melle
   Auteur
   januari 13, 2016 / 13:39

   :D:D MMMmmm jaaa!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.