Mijn leven is zo anders nu


Ik wil je graag vertellen wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Dat is iets wat ik al heel lang wil, maar tot nu was dat nog niet gelukt. Ik kon nog niet de juiste woorden vinden om dit verhaal online met je te delen. Of dit het goede moment is, weet ik niet. Maar wat ik wel weet, is dat ik me meer dan ooit ongelooflijk kwetsbaar voel en tegelijkertijd voel ik me strijdlustig en sterk. Ik wil het verhaal zo graag aan je vertellen. Ik wil je laten zien dat zelfs als je denkt dat het niet erger kan, er ook mooie momenten zijn. Misschien niet op het moment zelf, maar wel als je er later op terugkijkt.

“Happiness can be found even in the darkest of times
If one only remembers to turn on the light” – Albus Dumbledore

Ik realiseer me nu pas dat ik in mijn laatste post tegen je had gezegd dat ik hoopte dat ik snel met goed nieuws terug te komen. Ik zie nu nu dat ik een gezegend mens ben en dat ik inderdaad heel veel goed nieuws (een nieuwe baan en hoera, ik ben verloofd!) heb om met je te delen. Maar het is niet het goede nieuws waar ik toentertijd zo op had gehoopt en zo naar had verlangd. Mijn leven is zo anders nu. 

Het was een vroege vrijdag ergens in april. Voor zoveel mensen een normale ochtend waarop je je klaarmaakt om naar je werk te gaan. Zo’n laatste dag voordat het weekend is. Wij maakten ons ‘s ochtends ook klaar voor zo’n dag. Maar wat we toen nog niet wisten, is dat het een dag werd om nooit meer te vergeten. Het werd een dag waarop alles anders werd. Die ochtend deden we namelijk in alle vroegte een zwangerschapstest en kwamen we erachter dat ik zwanger was.

We werden overspoeld met emoties van geluk en blijheid. Onze wens om ouders te worden was in vervulling gegaan. En zo snel ook! We zouden een kindje krijgen. Het was zo bijzonder! Ik kon het bijna niet geloven. Het streepje op de test was het meest geweldigste nieuws dat ik ooit had gekregen en tegelijkertijd was het ongelofelijk abstract. Maar de test (en die daarna, en die daarna ;)) loog niet. Het ging gewoon gebeuren, het was gewoon écht waar! Onze liefde was bezegeld met een kindje.

We waren pas net een beetje aan het idee gewend dat ons leven er over een tijdje heel anders uit zou gaan zien, toen we erachter kwamen dat er de kans bestond dat er iets mis was. Van ultiem blij en vol met gezonde spanning omdat we ouders zouden worden, naar onze ergste nachtmerrie. Er gebeurde zoveel in een korte tijd, zoveel om aan te wennen en tegelijkertijd was er niets om ons aan vast te houden. Het enige wat ons hoop gaf was ons kindje waarvan we zo hadden gedroomd, waar we zo naar uit keken om te ontmoeten en waarvan we toen al zoveel hielden.

Van de ene emotie hopten we naar de volgende en zo raakten we verzeild in een emotionele rollercoaster. We leefden van afspraak bij de verloskunde naar afspraak in het ziekenhuis, in een periode van onzekerheid. Het ene moment voelden we hoop, het volgende moment waren we bang dat we ons kindje zouden verliezen. Al die emoties raakten mij diep in mijn ziel en lieten regelmatig mijn hart in duizend stukjes breken. Toch probeerde ik te vertrouwen op mijn intuïtie en af te gaan op mijn gevoel dat zei dat het goed zou komen. Tegelijkertijd durfde ik dat niet. Wat als het toch mis zou gaan?

Ik heb zoveel intens verdriet gevoeld maar tegelijkertijd ook zoveel liefde, zoveel hoop. Maar wat het ook was, het was eigenlijk nooit goed. Als ik een fijne, blije dag had, voelde ik me schuldig omdat ik het gevoel had dat ik verdrietig moest zijn. Als ik verdrietig was voelde ik me schuldig dat ik niet vrolijk was. Dat ik niet kon genieten van de zwangerschap en het uitkijken naar alle bijzondere dingen die mogelijk zouden komen.

Nu ik aan die periode terugdenk, vraag ik me af hoe ik de dagen door ben gekomen. Het was zo ontzettend intens en naarmate onderzoeken en uitslagen van het ziekenhuis dichterbij kwamen, werd dat alleen maar heftiger. Wat er dan allemaal door je heen gaat, had ik nooit kunnen bedenken. En dan heb ik het nog niet eens gehad over zwangerschapshormonen en alles wat zwanger zijn met je lichaam doet.

Dat was op een gegeven moment een reden om te stoppen met bloggen. Ik had geen inspiratie meer, geen focus en niets leek op dat moment belangrijker te zijn dan ons gezin en de liefde die we voor elkaar voelen.

Na weken van onderzoeken en wachten op uitslagen kwam het verlossende woord. Dat waarvan ze dachten dat mis zou kunnen zijn, was mis. Goed mis. Onze grootste nachtmerrie werd realiteit. We hebben afscheid moeten nemen van onze grote liefde, ons kindje.

Vanaf het moment dat we wisten dat jij ons leven kwam verrijken, heb je dat gedaan.
Jij bent ons lichtpuntje en laat ons zien dat zelfs wanneer we denken dat het niet donkerder kan, er altijd een lichtje is. Jij bent ons licht.

Share:

137 Reacties

 1. Joyce
  september 25, 2017 / 07:16

  Lieve Melle,

  Wat ontzettend goed en dapper dat je dit deelt.
  Het was zo’n grote klap voor ons allemaal, maar dat komt niet eens in de buurt met hoe het voor jullie was.
  Nu gelukkig ook weer mooie dingen in het vooruitzicht (bruiloft!)

  Hou van jullie ?

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:11

   Dankjewel zus, superlief <3

 2. september 25, 2017 / 07:20

  Ik ben een beetje lost for words, dus stuur ik jullie heel veel <3 en knuffels!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:12

   Dankjewel lieve Stella! ♡♡

 3. september 25, 2017 / 07:42

  Ik weet gewoon niet wat ik moet schrijven. Wat vreselijk voor jullie. Wat ontzettend dapper dat je het deelt en dat je je hier doorheen geworsteld hebt. Een kanjer ben je. <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:15

   Dankjewel voor je lieve woorden, echt onwijs bijzonder! Ik vond het onwijs spannend maar na het lezen van alle reacties weet ik dat het goed is.

 4. Karen
  september 25, 2017 / 07:50

  Lieve Melle, wat verschrikkelijk! Ik kan me die onzekerheid van de eerste weken nog zo goed herinneren bij mij, en als het dan ook echt mis blijkt te zijn… ik moet er niet aan denken. Hopelijk kom je snel met prachtig nieuws!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:16

   Je denkt er wel aan maar dat het verhaal dan opeens gaat over jezelf in plaats van dat het zich afspeelt in een film is echt bizar. Dankjewel voor je lieve reactie en ik ben echt oprecht heel blij voor jullie! ♡

 5. september 25, 2017 / 07:53

  Heel veel liefs en sterkte. Dapper dat je er nu over schrijft.

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:17

   Dankjewel ♡♡♡

 6. Anne
  september 25, 2017 / 08:18

  Oh Melle… wat verdrietig en ingrijpend. Jullie kindje draag je voor altijd mee in je hart. Ik bewonder je kracht en kwetsbaarheid om dit te delen. Veel sterkte!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:18

   Wat een mooie woorden Anne, dankjewel ♡♡♡

 7. Marieke
  september 25, 2017 / 08:24

  Lieve Melle, ik weet niet wat ik moet zeggen. Jemig, wat heftig. Zo dapper dat je dit met ons wilt delen. Voor nu een hele dikke knuffel. Ik hoop dus jullie intens genieten van het hele bruiloft proces?.
  Liefs!

  • Marieke
   september 25, 2017 / 08:26

   Laat zin moet dus zijn: ik hoop dat jullie intens mogen en kunnen genoten van het bruiloft proces! Echt, ik gun het jullie zo!!?

   • Melle
    Auteur
    september 25, 2017 / 20:18

    Dankjewel! En het regelen van een bruiloft, blijkt echt heel leuk te zijn. Wat een bijzonder proces! Verloofd zijn is echt leuk :) ♡

 8. Yvonne
  september 25, 2017 / 08:24

  ♥️♥️♥️ We zijn trots op jullie en houden van jullie!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:19

   Geheel wederzijds! ♡♡

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:26

   Dankjewel lieve Shirley! ♡

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:27

   Vond het ook wel heel moeilijk en spannend maar ben nu wel blij dat ik het gedeeld heb. Dankjewel voor je lieve woorden!

 9. Eva
  september 25, 2017 / 09:04

  Wat erg…. Heel veel sterkte voor jullie.

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:27

   Dankjewel Eva ♡

 10. september 25, 2017 / 09:08

  Lieverd toch, wat verschrikkelijk voor jullie … En wat ben je ontzettend dapper en sterk. Echt. Ik wens je zo alle geluk en een mooie toekomst toe, nu helemaal. Met een extra mooi plekje in jullie hart voor je kindje.

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:29

   Dankjewel, echt mega lief ♡♡

 11. Kirsten
  september 25, 2017 / 09:09

  Wat heftig en naar, maar ook zo dapper dat je het durft te delen! Heel veel sterkte de komende tijd, houd elkaar goed vast. Dikke knuffel <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:30

   ♡♡♡ LIEF! En dat gaan we zeker doen, nooit meer los!

 12. september 25, 2017 / 09:17

  Ik ben echt een beetje sprakeloos. Wat ongelooflijk verdrietig en moeilijk allemaal. Maar ook wat dapper dat je dit deelt en wat zijn jullie allebei ontzettend sterk. Ik hoop en bid dat jullie deze moeilijke tijd een plekje kunnen geven en dat jullie prachtige jaren tegemoet gaan. Heel veel liefs, knuffels en sterkte! <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:31

   Onwijs bedankt lieve Tarinda, ik vind het echt zo bijzonder en lief! Dankjewel, it means the world ♡♡

 13. Janneke
  september 25, 2017 / 09:20

  Ach Melle, wat ongelooflijk naar. Bizar he, hoe je eerst zo blij kunt zijn en vervolgens zo verdrietig. Zelf heb ik het afgelopen half jaar twee miskramen gehad, dus voor een deel is je verdriet herkenbaar. Bijzonder dat je er open over wilt zijn, ik denk dat het veel mensen kan helpen om ervaringsverhalen te lezen. Veel sterkte in deze moeilijke tijd <3!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:35

   Dankjewel voor je lieve en eerlijke reactie en wat ontzettend naar en heftig dat je twee miskramen hebt gehad. Met zoveel blije zwangeren online lijkt het alsof het altijd zo goed gaat en vanzelfsprekend is. Dat was absoluut een grote reden om het te delen, ik hoop en denk dat we elkaar daarin veel kunnen steunen ♡♡

 14. september 25, 2017 / 09:21

  Wat een verdriet! Maar ook fijn dat je dit met ons wilt delen. Want ook al willen we elke dag confetti strooien er zijn ook momenten die je niet zomaar kan omzetten naar plezier. Wat ik wel positief vind aan negatieve periodes in je leven, dat er altijd mensen om je heen zijn die er voor je zijn en je leven waardevol maken en je het gevoel geven dat je mag zijn wie je bent in voor- en tegenspoed en altijd bij hun mag aankloppen om voor de zoveelste keer het zelfde verhaal kwijt te willen.
  Bedankt voor al je inspiratie en alle blije maandagen, want dat is ook zo tof en uiteindelijk zijn het de kleine dingen die het doen en dat is wat je noemt confetti.
  DIKKE X Liza

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:40

   Wat een mooie woorden, wauw. Kippenvel! En inderdaad, dat is zo herkenbaar! Zonder die lieve mensen om ons heen hadden we het niet zo kunnen ervaren. Inclusief jouw lieve reactie, dankjewel ♡

 15. september 25, 2017 / 09:27

  Wat een verdrietige tijd beschrijf je hier Melle, ik wens je heel veel kracht en sterkte toe om dit alles te verwerken!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:41

   Bedankt, superlief! ♡

 16. september 25, 2017 / 09:30

  Lieve Melle, ik heb het al eerder gezegd maar zoiets kun je niet vaak genoeg zeggen: ik heb er enorm veel bewondering voor hoe krachtig jullie samen uit deze verschrikkelijke periode zijn gekomen. Het laat zien hoe sterk jullie relatie is en hoeveel liefde jullie hebben om te geven. <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:42

   Ooo lieve Femke, dankjewel! Echt wauw, ik krijg er helemaal tranen van in mijn ogen zo lief ♡♡♡♡

 17. Debby
  september 25, 2017 / 09:32

  Jeetje Melle (en Stefan) wat moet dit een heftige en vooral verdrietige periode zijn geweest!!! Gelukkig zijn jullie samen sterker dan ooit en lacht de toekomst alweer naar jullie! Geniet van elkaars liefde en de bruilofstvoorbereidingen! Die droom ga jij zeker na jagen, one way or another! Xx

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:43

   Het wordt onwijs heftig om onze droom om een gezond kindje te krijgen werkelijkheid te laten worden maar we gaan ervoor! Dankjewel voor je lieve woorden, dat helpt echt ♡♡

 18. september 25, 2017 / 09:33

  Lieve Melle, wat erg voor jullie. Ik wens je ontzettend veel sterkte om te leren omgaan met dit verdriet. Dikke knuffel <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:44

   Dankjewel! ♡♡

 19. september 25, 2017 / 09:43

  Wat verschrikkelijk verdrietig. Heel veel sterkte en liefde gewenst. Je klinkt al heel sterk. En wat fijn dat je ook iets moois hebt om naar uit te kijken. Je kent me niet, maar ook een knuffel van mij.

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:48

   Dat we elkaar niet kennen maakt het voor mij nog meer bijzonder dat je zo meeleeft. ZOO LIEF! ♡♡ Dankjewel.

 20. Loes | Gewoon iets met Loes
  september 25, 2017 / 09:52

  Ach, wat een verdrietig nieuws. Zo zou het toch niet moeten zijn. Heel veel sterkte gewenst! <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:49

   Dankjewel ♡♡

 21. september 25, 2017 / 09:53

  Wat ontzettend verdrietig, maar wat prachtig omschreven. Heel veel sterkte voor deze zware periode!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:51

   Dankjewel voor je complimenten en je lieve woorden ♡♡

 22. september 25, 2017 / 10:41

  Mooi lieve Melle. Alleen maar heel veel respect hoe jullie hiermee omgaan en dat je het hier deelt. En zo fijn dat er weer wat lichtpuntjes in je leven zijn, waaronder de bruiloft (jeeeej?)!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:52

   Dankjewel Hedwig, zo lief! En jaaaa de bruiloft daar gaan we gauw over kletsen, YAY!

 23. Dionne
  september 25, 2017 / 10:50

  Wat een verdriet, verschrikkelijk! Ik vind het onwijs mooi om te zien hoe jij dit op papier hebt weten te zetten. Jij hebt mij meegenomen in je gedachten en gevoelens en ik voel met je mee. Niet alleen vandaag, maar ook morgen. Niet alleen je verdriet, maar hopelijk ook je geluk

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:54

   Lieve Dionne wat een mooie woorden! Ik krijg er helemaal tranen van in mijn ogen. Zo bijzonder hoe je meeleeft! Echt heel lief, dankjewel ♡♡♡

 24. Doinja
  september 25, 2017 / 10:51

  Wat heftig! En wat dapper dat je dit gedeeld hebt… ik wens jullie heel veel sterkte en hoop dat je toch kunt blijven genieten van kleine en grote lichtpuntjes!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:55

   Meer dan ooit! Dankjewel lieve Doinja ♡

 25. september 25, 2017 / 11:23

  Wat ontzettend heftig en naar! Ik vind het heel knap dat je dit hebt durven delen, en ik hoop dat dit andere mensen die een vergelijkbare situatie hebben meegemaakt steun kan bieden. Tegelijkertijd ben ik blij dat je nu de woorden hebt gevonden om dit op te schrijven én dat jij en je vriend samen zo sterk uit deze situatie zijn gekomen dat jullie nu gaan trouwen. Ik wens jullie veel sterkte en geluk voor de toekomst!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 20:58

   Bedankt lieve Femke voor je mooie woorden ♡♡

 26. september 25, 2017 / 11:28

  Lieve Melle en Stefan,

  Ik moet een beetje huilen om je post. Ik had al een beetje vermoeden dat dit misschien aan de hand kon zijn, maar ik heb netjes gewacht tot je er zelf misschien iets over wilde zeggen. Wat een ontzettend mooie tekst heb je geschreven, echt uit het hart. Ik hoor naast verdriet ook een ontzettend grote kracht er door heen slippen en vind je hoe dan ook heel veerkrachtig. Ik weet niet of veel mensen die in dezelfde situatie zaten dit ook kunnen.

  Voor nu; vind liefde bij elkaar, schuil bij elkaar, huil bij elkaar en lach met elkaar. Je bent verloofd zag ik!

  Een hele dikke knuffel en een kus van mij, met hier en daar een traantje.

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:03

   Zoals jij een beetje moest huilen, zo deed ik dat ook. Ik vind het zo bijzonder hoe je mijn eigen geschreven teksten aan me teruggeeft. Die kracht en veerkracht, dat heb ik zelf helemaal niet zo door. Zo bijzonder gevoel en dat geeft ook weer vertrouwen voor de toekomst. Dankjewel Malu ♡♡

 27. Wendy (B)
  september 25, 2017 / 11:30

  Knuffel…

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:04

   ♡♡ Dankjewel Wendy

 28. Laurine
  september 25, 2017 / 11:46

  Heel moedig van je om dit te delen. Zulk nieuws wens je niemand toe. Daarom heel veel sterkte en liefde voor jou. Ik hoop dat de dagen weer wat zonniger voor jou worden <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:06

   Dankjewel Laurine! Daar ga ik voor ♡

 29. september 25, 2017 / 11:51

  Lieve Melle,

  Jeetje wat ontzettend heftig. Ik vind het zo erg voor jullie. Heel veel liefde en sterkte. Liefs, Kim

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:07

   Lief! Dankjewel ♡♡

 30. september 25, 2017 / 13:25

  Jezusmina Melle wat verdrietig! Dat plaatst m’n eigen zorgen wel een beetje in perspectief. Ik ben heel blij voor jullie dat jullie er samen zo sterk uit gekomen zijn en dat jullie nu een huwelijk hebben om naar uit te kijken. <3
  Hartjes en knuffels en alles wat je nodig hebt!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:12

   Dankjewel lieve Irene, superlief! ♡♡

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:13

   Dankjewel, mega lief! ♡♡

 31. september 25, 2017 / 14:55

  Och lieve Melle, wat een vreselijk nieuws. Tranen in mn ogen van dit verhaal. Toevallig zat ik laatst nog aan je te denken… Mooi dat je het opschrijft. Jouw verhaal steunt andere ouders weer in er over kunnen/mogen praten! Heel veel sterkte xxx

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:15

   Dankjewel voor je lieve reactie Madelon! En dat hoop ik onwijs, dat ik andere ouders ook mag steunen hierin. Al is het alleen al om te laten weten dat ze niet alleen zijn ♡♡

 32. Joëlle
  september 25, 2017 / 14:57

  Lieve Melle en Stephan, wat ontzettend naar en verdrietig :(. Heel veel sterkte gewenst!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:15

   Dankjewel! Ook van Stephan ♡♡

 33. september 25, 2017 / 15:14

  Lieve Melle, wat een mooi en tegelijkertijd verdrietig verhaal. Zo dapper dat je het deelt! Wat een liefde gaat er uit van jullie, zo mooi om te lezen. En de kracht om positief naar de toekomst te kijken: prachtig! Knuffels <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:17

   Dankjewel, zo lief. Heel bijzonder om jouw interpretatie te lezen. Die liefde, dat voel ik ook wel ♡♡

 34. september 25, 2017 / 15:38

  Oh jeetje wat een heftig verhaal, ik weet niet goed wat ik moet zeggen. Heel dapper dat je dit deelt en ik wens jullie heel veel kracht, positiviteit en liefs!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:17

   Dankjewel, superlief! ♡

 35. september 25, 2017 / 16:01

  Lieve lieve Melle, wat vind ik dit erg voor je en wat vind ik het naar dat ik al zoiets vermoedde. Heel erg knap van je dat je je zo kwetsbaar opstelt en het met ons deelt, en heel erg veel sterkte toegewenst met het verwerken. Ik heb het op Instagram ook al gezegd: jij (en je vriend) verdient alle geluk en liefde van de wereld. Weet dat ik er voor je wil zijn <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:19

   Dankjewel lieve Vivian, superlief ♡♡ Niet leuk maar wel bijzonder dat je al zoiets vermoedde. De toekomst, we gaan ervoor. Hoe moeilijk ook.

 36. september 25, 2017 / 16:50

  Ach wat een akelig bericht en zo ontzettend verdrietig. Én toch elke maandag weer ‘blije maandagen’ verstureren. Hoe dan, heel veel sterkte en vooral respect… lieve groet

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:21

   Goede vraag! Ik denk dat het komt omdat ik door dit alles – zo cliché maar waar – nog meer van lichtpuntjes ben gaan genieten. Dat heeft wel even geduurd voordat ik dat ik dat weer een beetje kon maar nu kan ik er echt van genieten. Even op pauze in de armen van je geliefde, dat is waar je het voor doet ♡ Dankjewel Meinke, voor je lieve reactie!

 37. kaylin
  september 25, 2017 / 17:06

  Lieve Melle, wat naar om te lezen wat ik vermoedde ook daadwerkelijk zo is… Ik word er diep vanbinnen echt stil van. Graag wil ik je nog alle liefde en heel veel knuffels en lichtpuntjes toewensen! <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:22

   Dankjewel voor je lieve reactie Kaylin! En wat bijzonder dat je al zoiets vermoedde. Niet echt leuk maar toch je leeft zo mee, dat doet me echt zo veel! ♡

 38. Berber
  september 25, 2017 / 17:37

  Lieve Melle, wat een ontzettend verdrietig nieuws om te lezen wat er is gebeurd. En alles wat met woorden te zeggen valt doet tekort aan jullie verlies. En hoe knap is het dan dat je dit zo durft te delen. Ik wens jullie heel veel sterkte toe.

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:23

   Dankjewel voor je mooie woorden lieve Berber, ik krijg er helemaal een brok van in mijn keel. ♡♡♡

 39. september 25, 2017 / 18:10

  Melle, sterkte. Ik was blij toen ik op je mail zag dat je iets op je blog had gezet. Maar toen ik je blogpost las, brak mijn hart stukje voor stukje. Ik ben sprakeloos… sterkte! En heel veel lichtpuntjes, knuffels en liefde van mij gewenst de komende tijd! Dapper ook dat je het durft te delen, want dat is niet vanzelfsprekend. Als ik kon, toverde ik alle pijn weg <3

  Trouwens, het zevende stukje was enorm herkenbaar. Natuurlijk in een compleet andere context. Van dat schuldig voelen op blije en verdrietige dagen.

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:25

   Zo lief, dankjewel! Je hebt me zoveel lieve mailtjes gestuurd de afgelopen periode, dat heeft echt geholpen. Dankjewel dat je er zo voor me bent ♡

   • september 26, 2017 / 06:23

    Graag gedaan! Ik ben blij dat ik iets goeds voor je kon doen. En daarbij, jouw blog heeft me zo vaak geholpen dat ik jouw ook wou helpen <3

 40. september 25, 2017 / 18:37

  Eerlijk gezegd weet ik even niet zo goed wat ik moet zeggen. Het is zo ontzettend heftig. Een hele dikke knuffel!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:26

   Het is lastig om gevoelens onder woorden te brengen maar dan alsnog onwijs lief dat je een reactie achterlaat ♡♡

 41. september 25, 2017 / 19:10

  Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, wat ontzettend heftig! Heel erg knap van je dat je hier zo open over durft te zijn op je blog. Heel veel dikke knuffels voor jullie!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:26

   Dankjewel lieve Yvette, echt mega lief ♡

 42. Marjolijn
  september 25, 2017 / 19:34

  Oh Melle, wat vreselijk! Wat een stress! Heel veel sterkte gewenst en ik bewonder het heel erg dat jullie nu wel weer vooruit durven te kijken, naar de toekomst.

  Wat jij zegt over dat er altijd wel een licht is, zelfs als je denkt dat het niet donkerde kan, doet mij aan een liedje denken. Een Gronings liedje, van Ede Staal, dat gaat: ‘Het het nog noeit zo donker west, of het wer aaltied wel weer licht.’ Dat gaat ook over het licht in de duisternis, dat er toch altijd is. Ook al zie je het soms niet meteen.

  Veel sterkte en moed gewenst voor jullie allebei!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:29

   Dankjewel voor je reactie, zo lief! En dat liedje, dat is het precies. Ik vind het nog wel heel lastig om naar de toekomst te kijken. Vooral omdat onze droom om een gezond kindje te krijgen, onze állergrootste wens, nu zo beladen is en in de toekomst zo lastig zal worden. Maar we gaan ervoor en met alle moed en liefde alleen al in deze reacties moet dat gewoon lukken ♡♡

 43. september 25, 2017 / 19:54

  Lieve Melle en partner, ik ben even heel erg speechless. Dapper van je om er over te schrijven, maar misschien is dit ook wel een deel van het verwerkingsproces. Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Vele virtuele knuffels en vooral heel veel liefde!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:31

   Dankjewel Evelyne dankjewel ♡. Ik denk dat het zeker deel is van het verwerkingsproces en ik hoop dat ik nu ik dit heb geschreven en gedeeld, weer vaker ga bloggen. Het gaf immers zoveel plezier en voldoening ♡

 44. Aranka
  september 25, 2017 / 20:16

  Tsjee Melle.. heftig hoor.. geen woorden voor! Jij had wel de juiste woorden om het te omschrijven! Sterkte! Vergeet stiekem niet te genieten van de mooie lichtpuntjes…

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:31

   Dankjewel Aranka! En dat doen we zeker, nu nog meer dan ooit ♡

 45. Marian
  september 25, 2017 / 20:47

  Wat verschrikkelijk. Heel veel knuffels en liefde!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:32

   Dankjewel Marian ♡♡♡

 46. september 25, 2017 / 20:52

  Ik heb nu echt zo’n brok in mijn keel! Weet even niet zo goed wat ik moet zeggen, maar zó knap dat je dit deelt met ons. Ik wens jullie heel veel sterkte, warmte en knuffels <3

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:32

   Dankjewel lieve Linda voor je lieve woorden ♡♡

 47. Rikst
  september 25, 2017 / 21:10

  Wat een heftig en verdrietig verhaal Melle. Ik wens jullie veel sterkte!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2017 / 21:33

   Bedankt ♡♡♡ zo lief!

 48. Els
  september 25, 2017 / 21:48

  Dag lieve Melle,
  Wat dapper van je dat je dit deelt, en wat fijn dat je ook weer lichtpuntjes hebt.
  Bij dit soort dingen denk ik altijd weer, het leven is niet eerlijk. Daar ga ik op de een of andere manier wel vanuit, maar het is gewoon niet zo… ik bedoel, hoe kan iemand die zo haar best doet anderen zoveel positiviteit te brengen zulk slecht nieuws krijgen? Dat is niet eerlijk.
  Gelukkig zijn er ook weer leuke dingen, en kun je daar ook van genieten, wat fijn!
  Ik hoop dat er steeds meer goede dan slechte dagen komen, en ik hoop ook heel erg dat je weer wat vaker gaat bloggen, ik las al dat je dat hierboven ergens schrijft. Alles op zijn tijd natuurlijk, aan alle reacties hier te zien is niemand je vergeten :). Wat ook maar weer aangeeft dat we het erg waarderen wat je schrijft!
  Veel liefs voor jou en Stephan!

  • Melle
   Auteur
   september 26, 2017 / 07:21

   Dankjewel voor je super lieve woorden Els! Bloggen ga ik zeker weer oppakken en dat jij daar naar uit kijkt vind ik echt heel lief en bijzonder. Dankjewel! Xxx

 49. september 25, 2017 / 22:20

  Jeetje, ik krijg er echt kippenvel van. Wat een ontzettend moeilijke periode moeten jullie hebben doorgemaakt en wat ontzettend knap dat jullie je hierdoorheen hebben gevochten, ook al begrijp ik dat het nu nog steeds ontzettend moeilijk is. Ik wens jullie heel erg veel sterkte en liefde in deze tijd! Dikke knuffel!

  • Melle
   Auteur
   september 26, 2017 / 07:22

   Dankjewel Romy, echt lief! ❤️

 50. september 25, 2017 / 22:37

  Ow lieve schat….wat ontzettend brekend is dit verhaal. Je fucking ergste nachtmerrie….. Dikke kus voor jouw en je verloofde. Ik ga bidden voor jullie dat het op een dag goed komt

  • Melle
   Auteur
   september 26, 2017 / 07:24

   Dankjewel lieve Aneta. Zo lief dat je zo meeleeft, dat betekent echt onwijs veel voor ons ❤️

 51. Lottesanekdotes
  september 26, 2017 / 18:13

  Veel sterkte, Melle en verloofde!

  • Melle
   Auteur
   september 26, 2017 / 22:07

   Bedankt! ❤️

 52. september 26, 2017 / 20:09

  Lieverds, wat knap dat jullie dit zo delen. Ik zit alweer met tranen in mijn ogen. Zo veel liefs, knuffels en alles <3 Ondanks alles toch zo fijn dat jullie elkaar hebben!

  • Melle
   Auteur
   september 26, 2017 / 22:08

   Dankjewel lieve Iris ❤️❤️❤️✨

 53. september 28, 2017 / 13:15

  Awh Melle, wat dapper dat je dit met ons deelt en wat ontzettend rot zeg! Ik weet niet zo goed wat ik kan zeggen… Heel veel liefs en sterkte!

  • Melle
   Auteur
   september 28, 2017 / 18:54

   Dankjewel Jessica, heel lief! Het helpt ❤️

 54. september 29, 2017 / 11:03

  Lieve Melle, wat dapper dat je hier je verhaal deelt en wat een verschrikkelijk verdrietig nieuws. Ik leef met jullie mee. Leun op de lieve mensen om je heen. Kijk uit naar de kleine lichtpuntjes. Heel veel sterkte en 1000 knuffels.

  • Melle
   Auteur
   september 30, 2017 / 19:29

   Dankjewel, wat mega lief Yael! ❤️

 55. september 29, 2017 / 17:12

  Super knap van je dat je je verhaal deelt Melle! Ik wens je nog veel liefs en sterkte de komende tijd! <3

  • Melle
   Auteur
   september 30, 2017 / 19:30

   Dankjewel, mega lief en dank ook voor alle steun de afgelopen periode ❤️❤️ It means the world!

 56. Riz
  september 30, 2017 / 01:03

  Meid, wat knap dat je dit deelt! Wat een heftige tijd moet dit zijn. Zoveel geluk en tegelijkertijd ook zoveel verdriet. ❤️
  Heel veel sterkte. Hou moed! ?

  • Melle
   Auteur
   september 30, 2017 / 19:33

   Dankjewel Rizana, wat lief dat je reageert! Moed houden is inderdaad wel een dingetje maar ik ga het zeker proberen ❤️

 57. september 30, 2017 / 09:23

  Wat een vreselijk nieuws Melle, ik had het je zo gegund!! Ik vind het enorm dapper dat je het deelt en ik denk dat het enorm herkenbaar en een steun kan zijn voor mensen die hetzelfde meegemaakt hebben. Ik wens je heel veel sterkte en blijf die lichtpuntjes zien <3!! Ook al zijn ze piepklein!!

  • Melle
   Auteur
   september 30, 2017 / 19:35

   Lieve Rosanne, dankjewel voor je mega lieve reactie! En die lichtpuntjes, daar ga ik voor! ❤️

 58. september 30, 2017 / 15:04

  Jeetje lieve Melle, wat een ontzettend verdrietig bericht, en wat knap hoe je toch de woorden hebt gevonden om het op te schrijven. Veel liefde en knuffels jouw kant op, en natuurlijk veel sterkte met het verwerkingsproces <3.

  • Melle
   Auteur
   september 30, 2017 / 19:40

   Mega lief, dankjewel Benthe! ❤️

 59. september 30, 2017 / 16:58

  Och Melle…Ik vind het heel erg voor jullie. Ik vind het heel mooi dat er lichtpuntjes zijn en hoop dat je jezelf de tijd gunt om het te verwerken. Heel veel sterkte.

  • Melle
   Auteur
   oktober 12, 2017 / 15:23

   Nesrin, wat mega lief dat je een reactie hebt achtergelaten. Dankjewel! Hij was om een of andere reden in de spam beland dus vandaar de onwijs late reactie. Dus bij deze alsnog, niet minder gemeend: dankjewel voor je lieve woorden!

  • Melle
   Auteur
   oktober 7, 2017 / 18:24

   Dankjewel voor de hartjes, superlief!

 60. oktober 8, 2017 / 23:33

  Lieve Melle, ik weet gewoon niet wat ik moet zeggen. Wat een verschrikkelijk en verdrietig bericht. :-( Ik vind het onwijs dapper dat je het hebt geschreven. Recht uit jouw hart, dat lees en voel ik door de woorden heen. Ik stuur jullie heel veel liefde en knuffels! <3 Ik hoop dat jullie intens mogen genieten van de voorbereidingen voor jullie bruiloft.

  • Melle
   Auteur
   oktober 12, 2017 / 15:40

   Ik dacht dat ik al had gereageerd maar schijnbaar toch niet, in gedachten in ieder geval wel! Dankjewel lieve Renske, echt mega lief jouw woorden en dat je aan ons denkt maar ook de complimenten voor het stuk. Heel veel hartjes voor jou!

   • oktober 12, 2017 / 16:24

    Heel veel hartjes terug! <3 Ik hoop dat jullie het samen een plekje kunnen geven en in de toekomst een gezond kindje in jullie armen mogen sluiten. Ik gun het jullie zo! Dikke knuffel voor jullie <3

 61. Ingrid
  oktober 12, 2017 / 15:35

  Lieve Melle en Stephan, wat verdrietig.
  Knuffel voor jullie en veel sterkte! <3

  • Melle
   Auteur
   oktober 12, 2017 / 15:41

   Dankjewel Ingrid! <3

 62. november 6, 2017 / 07:13

  Lieverd, ik lees dit nu pas en wil je alsnog veel sterkte in dit proces toewensen. Dikke kus

  • Melle
   Auteur
   november 6, 2017 / 10:45

   Lief! Dankjewel. Het is nooit te laat voor zo’n lief berichtje <3

 63. Cindy
  november 23, 2017 / 22:24

  Lieve lieve Melle, ook ik lees dit nu pas. Wat ontzettend verdrietig zeg. Ik wil je alsnog veel sterkte wensen en ik wens je heel veel lichtpuntjes toe. Hele dikke knuffel

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 15:10

   Dankjewel lieve Cindy! <3

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.