Vrijdag Kiekdag | Hét grote avontuur: alleen naar Kopenhagen

vrijdag-kiekdag-weekend-kopenhagen
Daar is hij dan! Eindelijk ga ik je laten zien wat ik afgelopen weekend allemaal heb gedaan in Kopenhagen tijdens mijn allereerste solo reis. WIEHOO! Ik heb zo veel gezien, gedaan en zo veel wat ik met je wil delen! Maak je maar klaar voor heel veel foto’s en verhalen. Ben zo benieuwd wat je ervan vindt.

Vrijdagochtend. Met een bonzend hart, klotsende oksels, zweethandjes – je kent het, de héle rimbam – sta ik op. Vandaag is dé dag! AAH! Nog een keer checken of ik alles wel mee heb, nog één keer de katjes knuffelen, nog één keer met vriendlief knuffelen. Ik heb er zo veel zin in maar tegelijkertijd kan ik ook zo moeilijk weggaan en afscheid nemen.

Doei liefjes! Tot maandag. En kijk dan even hoe lief, dat kan ze dus. Zwaaien. ZO LIEF! <3

Een dagje werken was de perfecte afleiding voor de zenuwen. De hele dag zag ik de tijd langzaam weg tikken maar toen ik bezig was met de laatste dingen die ik wilde afmaken voor het weekend, was het ‘opeens’ tijd om te gaan. Het moment dat ik een voet buiten de deur zette en met mijn koffertje richting het station liep voelde ik me zó vrij! Ik ging gewoon naar mijn lievelingsstad. Zo maar. Alleen.

In het vliegtuig hadden we wifi. Mijn hemel ik kon het bijna niet geloven. En ja, toen moest ik dit maken. #goals

Vanuit het vliegtuig hopte ik zo de metro in, de bus in en voordat ik het wist stond ik in een restaurantje waar ik de sleutel zou ophalen van mijn Airbnb appartement. “You are here for the key?” Kon niet missen. Grappig trouwens dat ze niet eens mijn naam vroegen of wat dan ook. Ik kreeg de sleutel, liep het pand binnen, vier verdiepingen omhoog en daar was ik dan. Mijn home away from home voor de komende dagen. Fijn!

Ik was nog geen twee tellen in het appartement toen ik Stephan direct even ging Skypen. Home tour, even kletsen, poezen zien. Voordat we het door hadden waren we al een uur aan het kletsen.

Goedemorgen! Het is zaterdag en ik word wakker in Kopenhagen. WIIEEHOO! Ik voel me zo blij als een kind. De zon schijnt, ik heb er zin in!

Dit is trouwens mijn appartementje. Er lag een lief briefje en een zakje nootjes voor me klaar toen ik aankwam. Zo lief! Wel heel duur maar het absoluut waard.

Je weet trouwens dat je in Kopenhagen bent als je deze stopcontacten hebt. Ik vind ze ZO LEUK! Serieus, zo’n blij gezichtje is echt de beste uitvinding ooit.

De wijk Østerbro waar mijn appartement zat was nieuw voor mij. Zie je weer eens iets anders van de stad die ik inmiddels best goed ken. Ik besluit daar de dichtbijzijnste Grød op te zoeken om te ontbijten. Echt mijn favoriet! Ze hebben verschillende vestigingen door de hele stad dus extra leuk om zo een paar te proberen. Grød is trouwens Deens voor pap. Maar dan dus méga lekker met allerlei heerlijke toppings. Ik koos nu voor een chia pudding achtige substantie met banaan, aardbeien, amandelen en pindakaas. Beetje vreemd en even wennen maar wel lekker. Dit was trouwens het eerste moment waar ik stiekem een beetje trots op was. Zelf in het Engels bestellen aan de bar, een praatje maken, het moet niet gekker worden.

Na mijn ontbijtje vond ik het leuk om even door de wijk te lopen. Lekker toeristisch met mijn 100% gidsje. Ik weet niet wat er precies gebeurde maar op een gegeven moment voelde ik me echt een beetje gestresst worden. Het ging niet zoals ik blijkbaar had verwacht. Ik wilde zo graag foto’s maken en videobeelden schieten – voor een video die ik dit weekend wil editen. Alles was veel minder mooi dan ik had verwacht. De gekleurde huisjes waren leuk maar er stonden te veel auto’s, ik liep niet volgens de route, ik moest van alles maar het was allemaal niet goed. Stom! Ik besloot even in een koffietentje te gaan zitten en de tijd te nemen om me bewust te worden van dit nare gevoel. Inmiddels was ik niet meer zo ver van mijn appartement dus besloot ik daar nog even naar toe te gaan.

Eenmaal in het appartement aangekomen ben ik even op bed gaan liggen. Even toegeven aan dat alsmaar moeten gevoel en dat het dus helemaal niet fijn is. Ik besloot te stoppen met moeten en daarvoor in de plaats te willen. Dan wordt het een heel ander verhaal. Ik WIL foto’s maken ipv ik MOET foto’s maken. Zie je? Want jou nu in geuren en kleuren kunnen vertellen hoe het was wil ik zeker. Maar wel fijn en leuk zoals ik me ook had voorgesteld. Deze bloemen symboliseren mijn daaropvolgende middag. Kleurrijk, divers, veelzijdig, vertrouwd en een groot feest!

Ik liep langs het water richting het centrum, haalde wat broodjes bij de supermarkt en ging bij een fonteintje zitten. Genieten van de zon, van Kopenhagen, van mijn lunch. Van hier zijn. Daarna liep ik een stukje door, naar de Rundetaarn, Rundetårn, Round Tower ofwel Ronde toren. Een hele mooie foto genieke én Instagram-waardige toren die je kunt beklimmen. Had ik ook nog nooit eerder gedaan. Allemaal eerste keren :)

Dit was het uitzicht. <3

Ik wandelde verder nog wat door het centrum, liep op mijn gemakje wat winkels in en liep toen richting Nyhavn. Hoewel ik het eigenlijk veel te toeristisch vind – het is echt wel druk en de terrassen zijn méga vol – vond ik het toch wel even leuk om een selfie te maken.

Zie mij hier even mega chillen bij Copenhagen Street Food. Oo jaa echt favoriet vooral als het zo mooi weer is! Lekker met blote voeten – anders vallen mijn slippers misschien in het water, je weet hoe dat gaat – met een shake aan het water genieten. Echt een heel fijn en vrij gevoel.

Zaterdag heb ik echt wat af gelopen. Hoi ruim 27000 stappen! Onderweg zie je dan allemaal mooie dingen. Zoals dit. Life goals hoor, om hier te wonen! Met uitzicht over het water. <3

De echte ultieme chillmodus ging aan bij Toldboden. Dat is het restaurant wat ook voorkomt in het filmpje van de vorige keer ik in Kopenhagen was met Stephan. Een strandstoeltje, een heerlijk drankje. En een dekentje – het waaide heel hard – maakte het hélemaal af.

Na een tijdje daar gezeten te hebben ben ik naar het terras gegaan en heb ik daar genoten van een lekkere maaltijd. Fish and Chips. YAY! Daar zijn ze daar dus echt méga goed in om dat klaar te maken. Nomnomnomnomnomnom.

Vanaf daar naar het appartement was het ongeveer een half uurtje lopen. Ik besloot dat lekker te doen en nog even te genieten van de laatste zonnestralen van de dag.  Nog even door de lieve straatjes lopen met o zo kleurrijke huisjes. Zo fotogeniek ook.

Wat een fijne dag, wat een mooi inzicht en vooral, zo tof dat eraan toegeven en het probleem erkennen me zo’n ontzettend fijne middag heeft bezorgd! Als ik eraan terugdenk krijg ik nog een brok in mijn keel. Het was gewoon echt héél stom en daarna echt héél fijn!

Zondagochtend. Na mijn ontbijt was ik aan het kijken wat ik eens aan zou doen. En ja hoor, daar lag mijn sportkleding. Die had ik meegenomen omdat het me zo tof leek om te hardlopen. Een rondje langs het water. Zo vrij als een vogel in mijn lievelingsstad. Er was de hele dag regen voorspeld en nu was het nog droog. Het was zelfs een beetje zonnig. Het was nu of nooit. GAAN! Dus ik trok mijn kleding aan, downloadde snel de Nike app en mijn favoriete playlist en ben gaan lopen. Nu moet je weten, ik heb hardlopen een tijdje geleden afgezworen. Ik vond het gewoon niet leuk. Alleen, sinds toen heb ik er dus heel vaak best wel zin in. Meestal wachtte ik geduldig totdat het over ging maar nu gaf ik er gehoor aan. Magisch. Vol energie, zo vrij, zo fijn! Het was echt geweldig en ik was zó trots op mezelf! Heel bijzonder.

Het zou gaan regenen – wat het dus overdag niet. Dus dacht ik, laat ik een activiteit ondernemen die je ook binnen heel goed kan doen. Namelijk, de botanische tuin bezoeken. JAA! Echt heel leuk. Ook dus als het weer niet zo mooi is.

Je kunt er heel fijn binnen rondwandelen door een soort jungle van allerlei verschillende planten. Ook buiten is het heel mooi. En zo’n groot park. O, en het is gratis! :) #blijenederlander

Na een bezoek aan de botanische tuin liep ik door het centrum naar Christianshavn. Een heel mooi stukje van Kopenhagen. Een van de beste wijken om te wonen. Nou ja, volgens de prijzen van de huizen sowieso. Je vindt er veel mooie gekleurde huisjes, moderne woningen en veel leuke koffietentjes. Ik streek neer bij Joe & the Juice – heerlijke sapjes, shakes en tosti’s gemaakt door knappe mannen, wie zegt daar nou nee tegen. Ik typte een blogje, genoot van een sapje en appte met Stephan.

En toen had ik het. Ik wil een rondvaart maken. JAA! Hoe leuk! Het is echt zo’n bejaardenactiviteit, maar ik vind dit dus echt mega leuk. Ook in Amsterdam heb ik het eens gedaan. Echt heel fijn en rustgevend om zo over het water te varen. Je ziet een stad dan echt van een hele andere kant. Ik vond een mega goed adresje – ik ga hier in een cityguide achtige blogpost met al mijn hotspots nog even wat dieper op in – en maakte een rondvaart van een uurtje. Als een kind. Zo. Blij.

I’m on a boat! 

De rondvaart was erg leuk. Een paar mensen, een vrolijke Deen die allerlei dingen vertelde op een leuke manier en mooi uitzicht. Perfect! Dit is Christianshavn, vanaf het water. Kijk hoe mooi!

Nadat ik nog wat door het centrum had geslenterd, was het tijd om te eten. Ik streek neer bij Paludan Bog Cafe. Met mezelf uit eten deel twee. Toen ik een tijdje aan een tafeltje zat, dacht ik dat ik dat het misschien toch handig was om in de rij te gaan staan bij de bar. Dus, zo gezegd zo gedaan. Ik koos iets van de kaart en wachtte geduldig. Eenmaal aan de beurt bleek dat het toch nodig was om een tafel te hebben. Maar hoe dan? Vroeg ik de gezellige jongen achter de bar. Ik ben in mijn eentje. Of ik niet even mijn jas bij een plekje kon leggen. Eh, oké. Dus ik als een dolle op zoek naar een plekje – het was druk – ergens mijn spijkerjasje gedropt en toen als een gek weer terug naar de jongen om mijn bestelling op te geven. Het was een avontuur, maar dan heb je ook wat :) O en ik bestelde vegetarische lasagne wat zoiets weg had als groente uit de oven met heeeeeeeeeeel veel kaas. Mmm.

Ik hou echt van wandelen. Vooral door Kopenhagen! Vanaf het restaurant liep ik in een half uurtje weer terug naar het appartement. Het water is echt een van mijn favoriete plekjes. Ik vind het zo fijn daar, zo vrij en ruim. De zwaan maakt het natuurlijk hélemaal compleet.

Sorry als je je net rot schrok van mijn grote vriend – may he rest in peace/pieces. Het was nogal een onderdeel van het verhaal namelijk. Toen ik zondagavond terug kwam ging ik lekker in bed een filmpje kijken. The Intern. Echt, ontzettend leuke film! Any way, dat heeft natuurlijk niets met die spin te maken. Die kwam daarna pas, toen ik wilde gaan slapen. Ik heb ‘m met man en macht proberen de kamer uit te krijgen. Met één spin is het gelukt, met degene die ik zag toen ik nog één laatste keer wilde kijken niet. Iets met een grote stapel wc papier en zo snel mogelijk door de wc spoelen. Nadeeltje van alleen zijn. Je kunt niet vriendlief vragen om de spinnen te vangen.

Maandagochtend. De állerlaatste ochtend! En waar ga je dan ontbijten? Precies. Grød! Dit keer echte. Met appel en vanille compote, skyr en muesli. Oeh, zo heerlijk. Vooral omdat het een beetje koud was en het keihard aan het regenen was. Dan is zo’n ontbijtje toch wel éxtra fijn.

Met mijn paraplu liep ik een rondje door Nørrebro. Op een gegeven moment zag ik dat de Dagmarsgade wel heel dichtbij was. Daar moest ik natuurlijk even heen om een foto te maken voor Dagmar. Superleuk! Ik heb echt van alle straatbordjes die ik kon vinden een foto gemaakt. Deze was het leukste en stuurde ik later via Twitter. Heel leuk. Je eigen straat!

Na een ochtend in het regenachtige maar o zo fijne Kopenhagen te hebben gelopen was het toch echt tijd om te gaan. Koffer inpakken, huisje opruimen… Het was dat Stephan me zou opwachten op Schiphol maar anders … ;) #nooitmeernaarhuis.

Nog even een kaartje en bij Tiger – gewoon in Kopenhagen haha, niks Nederlands aan – deze stroopwafels voor haar gekocht.

Toen was het toch echt tijd om te gaan. Doei Kopenhagen, je was weer geweldig!

Op de valreep kocht ik voor mezelf wel een heel leuk souvenir. Namelijk, een anonieme ov-chipkaart. Die enkele kaartjes voor de metro zijn verleden tijd. Mijn eigen chipkaart zodat ik de volgende keer lekker net zoals de locals in en uit kan checken. GOALS!

De vlucht was heel vol dus mijn koffertje moest mee als ruimbagage. Terwijl ik bij de band stond te wachten op mijn bagage kreeg ik deze appjes van vriendlief. Volgens mij had hij er zin in om me weer te zien. :)

De rest van de week werkte ik, ging ik dinsdag weer naar spinning, maakte ik dit bovenstaande kaartje voor Malu die een tasje bestelde. Zo leuk! Wil je er trouwens ook eentje inclusief confetti en handgeschreven kaartje, je kunt jouw tasje hier bestellen :)

O en nog één hoogtepunt voordat ik deze méga leuke en lange kiekdag ga afsluiten. Fleur was namelijk woensdag jarig. Ze is acht jaar geworden. ACHT! Om het te vieren mochten de katjes zalm mouse. Fleur vond het een geslaagde verjaardag, zo liet het binnen vier seconden lege schoteltje me zien.

Dit waren de blogposts van afgelopen week

Dit kun je de volgende kiekdag verwachten

 

Wat was dat een geweldige week. Wow! En nu, is het ‘opeens’ september. De meteorologische herfst is begonnen. De tijd vliegt! Ik weet niet of ik al klaar ben met de zomer. Wat mij betreft mag het nog wel even mooi weer blijven. Lekker dat zomerse vakantiegevoel – in hoeverre het er dan al was – nog even vasthouden.

De komende week heb ik eigenlijk vrij weinig gepland staan. Ook wel eens fijn, zo’n iets wat lege agenda! Al zul je toch wel weer zien dat de kiekdag van volgende week weer helemaal bomvol staat, haha. Maar goed. Oeh, Start your visionary Monday begint nu trouwens steeds meer vorm te krijgen. We hebben nu de locatie al geregeld. Het wordt echt heel tof. Zo spannend allemaal! Genoeg te doen in de komende nog ‘lege’ week. We gaan het meemaken. Ben je er volgende week ook weer bij?

Dankjewel voor het lezen van de 2500+ woorden en het bekijken van de 40 foto’s. Als je het helemaal tot hier hebt gehaald, heel tof en superlief!

Ik wens je een ongelofelijk fijn en vrij weekend.

Liefs,

Melle

47 Reacties

 1. september 2, 2016 / 07:28

  Ik vind het zo stoer dat je gewoon in je eentje op reis bent gegaan, echt heel tof! Geniet van je rustige week deze week, dat is ook wel eens lekker :)

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:42

   Yay, dankjewel! En inderdaad, al is dat op papier vaak zo haha, we gaan het meemaken ;)

 2. september 2, 2016 / 08:13

  Super stoer zo in je eentje. Ik hoor altijd zoveel positieve dingen over Kopenhagen, die gaat op het ”to go” lijstje!

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:43

   Jaaaaa zeker een keer heen gaan! En als je niet alleen wilt, ik wil wel mee ;)

 3. september 2, 2016 / 09:15

  Ooohw Melle geweldig! <3 ik heb pas de helft kunnen lezen want mijn ouders staan over 5 minuten op de stoep, maar heerlijk! Het is zo mooi en goed dat je gewoon de tijd hebt genomen om je even bewust te zijn van het gehaaste en chagrijnige gevoel en daardoor weer totaal in het nu kon leven <3 dat maar veel mensen daar van mogen leren! Je ziet dat het gewerkt heeft als je die totale chillmodus foto van je bekijkt, heerlijk! Op en top Melle! Vanavond ga ik de rest lezen!

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:45

   Zo lief! Dankjewel <3 En echt he, vond die foto ook wel toepasselijk ;)

 4. september 2, 2016 / 09:16

  Dat moment dat je daar aan het water zit bij Copenhagen Street Food, lijkt mij echt zo’n ultiem moment van vrijheid. En lekker gaat hardlopen langs het water. Echt een bom van inspiratie, deze kiekdag!

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:48

   Dat vind ik echt zó leuk om te lezen! :) Dankjewel!

 5. september 2, 2016 / 10:05

  Wat een mooie post dit! Nu wil ik ook alleen op reis(je). Fijn weekend :)

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:49

   Jaaa doen! :) En jij ook he! xx

 6. september 2, 2016 / 10:20

  Het was weer een heerlijke kiekdag om te lezen! Allereerst, ontzettend tof dat je alleen op stedentrip bent geweest. Is toch vaak een grote stap om te nemen en knap dat je dat gedaan hebt en dat je ervan genoten hebt. En ten tweede, JEEEEEEEJ voor rondvaarten. Ik heb zelf 3 jaar op een rondvaartboot gewerkt & als dat ding niet verkocht zou zijn, had ik gewoon lekker m’n carrière d’r van gemaakt. Bedankt weer voor de leuke kiekdag en wat een toffe foto’s. Fijn weekend X

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:51

   Ten eerste. HOERA! Superleuk en dankjewel voor je complimenten <3 En twee, dat snap ik echt wel. Zo ontzettend leuk! Ik zou dat werk ook wel kunnen doen. Mensen allemaal leuke plekjes laten zien, oo jaa en dat op een boot! Alsjeblieft, heeeeel graag gedaan en fijn weekend! x

 7. september 2, 2016 / 11:22

  Wauw, wat heb je het geweldig gehad in Kopenhagen! Je mag echt super trots op jezelf zijn Melle!!!! You did it, wooohoo! <3:)

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:52

   YAAAY! :) Dankjewel! Je bent een groot voorbeeld <3

 8. september 2, 2016 / 12:41

  Je mag echt trots op jezelf zijn :-) Super goed dat je het gevoel van moeten hebt kunnen loslaten en lekker bent gaan genieten. Mooi dat je tijdens deze trip jezelf tegen bent gekomen & daardoor de dingen kon doen die je graag wilde doen. Dankjewel voor het delen, samen met al die leuke foto’s! <3

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:53

   Dankjewel, zo lief! Vind het vooral ook heel fijn om het met je te kunnen delen :) Heeeeeel graag gedaan <3

 9. september 2, 2016 / 13:24

  Ook de rest vond ik geweldig om te lezen :) Ik wil binnenkort een rondvaart in Amsterdam gaan doen, in Utrecht heb ik vaak genoeg over de grachten gevaren, maar in Amsterdam nog nooit. Ik vind dat zo leuk omdat je de stad van een andere kant ziet.

  & zo leuk hoe je je tasjes zo persoonlijk verstuurd. Het is dat ik al 100 verschillende tasjes heb, maar anders zou ik er ook 1 bestellen :)

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:54

   O haha ik was gewoon van boven naar beneden aan het scrollen en nu zie ik gewoon nóg een reactie van jou. WIEHOO! En in Amsterdam gaan varen is ook heel leuk. Lekker tussen de toeristen maar goed, who cares. Het is het einde! :)

 10. september 2, 2016 / 13:37

  Leuk om te zien!! Paludan was een van mijn favoriete tentjes toen ik er woonde. Het zit namelijk om de hoek bij de bieb waar ik vaak zat te studeren. OMGGG ik wil terug!

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:55

   OOO JAAA <3 Paludan is echt wel heel leuk. Superleuk om daar ook tussen de studenten te zitten. Er waren om me heen veel mensen aan het studeren. Oo jongens die goede ouwe tijd <3

 11. september 2, 2016 / 14:10

  Wat stoer dat je dit zo maar even in je eentje hebt gedaan. Knap dat je jezelf wist te herpakken na dat vervelende gevoel. Ik herken dat wel, dan heb je zo iets voorstelde en verheugd dat het zo moet zijn, en dan valt even alles heel erg tegen. Zo knap dat je dat gevoel wist om te draaien. Daar kan ik veel van leren!

  En en en… Ik heb net de brievenbus leeg gemaakt en je tasje gekregen! Deze gaat maandag mee naar mijn werk na een heerlijk ontbijtje (deze kijk ik ook af van je instagram. Ik hield nooit zo van ontbijt en boterhammen, maar nu experimenteer ik er op los met yoghurt en fruit en muesli. Zo lekker!).

  Ik wens jou een heerlijk weekend toe!

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 14:57

   Dank dank dank, zo ontzettend lief! En jaaaa het tasje is er! Ik zag je foto op Facebook al. Echt wel heel tof! Sorry als de confetti nu overal ligt ;) Mijn dag kan echt niet beter nu, zo leuk ook dat je geïnspireerd wordt om van je ontbijtje ook een feest te maken. YAY! Fijn weekend! XX

 12. september 2, 2016 / 15:51

  Wat heerlijk dat je gewoon zelf naar je lievelingsstad bent gegaan! Ik wil het ook echt nog een keertje doen, maar moet er nog even de moed voor verzamelen, haha. Super leuk om je verhaal zo te zien.

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 21:07

   Jaaa echt doen! Ik heb t ook overleefd :) Wat is jouw lievelingsstad?

   • september 5, 2016 / 17:06

    Pfoe dat vind ik een moeilijk vraag, want ik wil nog zoooo veel zien haha. Maar op dit moment voel ik me altijd helemaal top in Berlijn, ik hou echt van die stad en zou daar graag weer naar toe willen :D

    • Melle
     Auteur
     september 5, 2016 / 17:58

     Ik hoor daar zoveel goede verhalen over! Ben zelf echt 100 jaar geleden geweest met mijn vader. Toen trok het me niet zo maar misschien is dat nu anders. Wordt nu toch wel nieuwsgierig!

     • september 6, 2016 / 13:31

      Jaa, Berlijn is super! Ik ben er zelf jammer genoeg ook alweer een aantal jaren niet geweest. Goed zo, ik zou zo meegaan haha :D

 13. september 2, 2016 / 16:10

  Fijn om te lezen dat je het zo heerlijk hebt gehad in Kopenhagen Melle! En dat nare gevoel dat je had, ergens klinkt dat wel herkenbaar. Je wilt van alles en hebt daar een beeld bij maar als het dan zo ver is weet je helemaal niet meer hoe of wat. Althans zo voel ik dat weleens. Heel goed dat je het nog hebt weten te relativeren en het fijn hebt gehad!

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 21:07

   Dankjewel! En inderdaad, echt wel fijn dat dat lukte daarna was het zo veel leuker! :)

 14. september 2, 2016 / 17:16

  Jeej dit heb je maar gewoon even geflikt meid! En dan ook die gevoelens zo oplossen: mijn bewondering! Heel fijn dat je her zo leuk hebt gehad in Kopenhagen!

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 21:08

   Wiehooo! Dankjewel lieve Sabine <3

 15. Berber
  september 2, 2016 / 18:40

  Super leuk dat je dat gedaan hebt Melle! Alleen reizen is zo’n fijne ervaring! Groetjes uit Hongkong ( wel met zijn tweeën ;))

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 21:09

   Echt he, jij weet er natuurlijk ook alles van. En hoe tof. Een reactie uit Hongkong. Wauw!

 16. september 2, 2016 / 20:54

  Ik ben zo trots op je! En superfijn dat je het zo leuk hebt gehad. Over die rondvaarten: wil ik ook altijd nog een keer doen. Ik denk dat ik maar wacht tot mijn vriendje hier komt en dan kan ik ongegeneerd alle toerische attracties doen (alhoewel: ik ben wel laatst in het Kaasmuseum geweest, alleen maar Duitsers daar haha).

  • Melle
   Auteur
   september 2, 2016 / 21:10

   O lief dankjewel! En dat soort dingen gewoon doen en je niks aantrekken van andere mensen (en Duitsters) is echt ultiem! Ga je met je vriend straks gewoon nog een keer ;)

 17. september 3, 2016 / 10:29

  Ik vind het altijd zo knap als mensen alleen op reis gaan. Ik weet niet of ik het zou kunnen. Mooi reisverslag!

  • Melle
   Auteur
   september 3, 2016 / 11:16

   Wie weet! Misschien eens proberen? :)

 18. september 3, 2016 / 10:51

  Zo ontzettend tof dat dat je in je eentje op reis bent gegaan, je hebt me heel erg geïnspireerd en krijg ook heel veel zin om een keer in mijn eentje weg te gaan! En heel fijn dat het zo leuk was in Kopenhagen :)

  • Melle
   Auteur
   september 3, 2016 / 11:19

   Het is zó fijn! Echt een aanrader al denk je misschien nu nog ‘waar ga ik aan beginnen’ ;) Kopenhagen is echt zo fijn, ik zou er zo kunnen wonen <3

 19. Irene
  september 3, 2016 / 20:34

  Supertof om je foto’s te zien! Heb er heel hard naar uitgekeken :) Ik wil er ook super graag eens heen gaan. En ben heel trots op je dat je bent gaan hardlopen ;) bij mij is het er nog niet van gekomen :p (maar maar ik ben wel flink terug 4x per week aan het sporten!) Ik was trouwens inderdaad heel hard geschrokken van die spin. Ieeeeh :p heb zelfs even terug naar boven gescrolld en daarna snel verder zodat ik er niet te lang naar moest kijken. Ben echt erg op dat vlak. Die zalmmousse ziet er tegelijk heel erg viezig maar ook wel ‘schattig’ uit met dat kaarsje in. Haha. Fijne verjaardag voor Fleurtje! Dat er nog veel poezenjaren bij mogen komen!

  • Melle
   Auteur
   september 4, 2016 / 22:09

   Dankjewel, zo lief! En wow, 4 keer per week sporten is ook echt wel méga super goed zeg! GO YOU! O en sorry voor de spin, die was idd niet zo fijn om te zien maar hé, het hoorde een beetje bij het verhaal ;) Goede oplossing had je bedacht om hem zo niet te lang te hoeven zien :) Ik geef onze katten niet voor niets bijna nooit nat voer (tenzij ze jarig zijn ;)) ik vind het altijd zo vies en het stinkt haha! Gelukkig vonden ze het beide wel ontzettend lekker. Liefs!

 20. Rineke
  september 4, 2016 / 05:57

  Wat ontzettend leuk om jouw belevenissen in Kopenhagen te lezen! Net of ik er zelf even was, dank je wel :)

  • Melle
   Auteur
   september 4, 2016 / 22:06

   Oo dat is lief zeg, yay! Hopelijk vond je het net zo leuk daar als ik. Ennuh, spoiler alert, morgen dus nog veel meer Kopenhagen online. YAAY! :)

 21. september 5, 2016 / 14:35

  Nu wil ik nóg liever naar Kopenhagen gaan. Wat ziet het er fantastisch uit! Ik durf alleen nog niet zo goed alleen te gaan, omdat ik er nooit ben geweest. Maar jeetje, dit maakt me heel enthousiast. Die foto’s alleen al ♥.

  • Melle
   Auteur
   september 5, 2016 / 17:02

   OO lief zeg! En samen naar Kopenhagen gaan is ook heeeeeeel leuk :)

 22. september 25, 2016 / 09:18

  Het is heel toevallig, want een paar weken geleden heb ik ook een solotrip naar Kopenhagen geboekt! Mede omdat airport Eelde (waar ik vlakbij woon) sinds kort vluchten naar Kopenhagen heeft. Kopenhagen stond nooit op m’n lijst, maar ik word de laatste tijd steeds nieuwsgierig naar de hoge landen). En word, mede door jouw blog, steeds benieuwder! Ook ik ga alleen. Vind dat best spannend, want ik heb er geen ervaring mee. Maar het werd tijd vond ik. :-)
  Ben er nu alleen nog niet uit waar ik ga overnachten. Hostel? Airbnb? Hotel? Moet wel betaalbaar blijven en in/om centrum, naja ik zoek nog ff lekker door. In ieder geval bedankt voor je inspirerende blog over Kopenhagen. Heb er weer wat leuke tips bij!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2016 / 21:33

   JAAAAA SUPERLEUK! :) Ik zat mijn vriendinnen uit Groningen ook al over te halen om naar Kopenhagen te gaan. Goed excuus! Ik had in eerste instantie gekozen voor een hotel maar in je eentje bleek dat toch wel heel duur te zijn. Uiteindelijk Airbnb geworden, dan kun je wel wat besparen. Anders een hostel. Is ook leuk om andere mensen te ontmoeten mocht je daar behoefte aan hebben. Urban house is volgens mij het állerleukste hostel in Kopenhagen. Ben trouwens nog wel van plan om een city guide te maken dus hopelijk is dat nog op tijd! Liefs x

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.