Dit was het helemaal! | Start your visionary Monday

startyourvisionarymonday
Toen ik ruim anderhalf jaar geleden met mijn blog begon zat het al in mijn gedachten. Hoe tof zou het zijn om een event te organiseren? Mensen inspireren en met confetti langs de zijlijn staan en ze aanmoedigen om echt iets van hun week te gaan maken. Yes please! Lange tijd is het een idee gebleven. Totdat Deisy een paar maanden geleden mailde. Ze kreeg af en toe vragen via haar blog over persoonlijke ontwikkeling. Of ik dat ook had en of ik het leuk leek om daar eens iets voor te organiseren. Zeker wel! Anderhalve maand geleden stelde we onszelf een deadline en geleden prikte we een datum. Zondag 9 oktober had tot voor kort geen enkele betekenis. Tot gisteren!

Goodiebags inpakken, laatste keer het programma doorspreken en gaan! Gisteren was het zo ver: Start your visionary Monday. Een event om je te inspireren, je te helpen om je dromen na te jagen en te doen waar jij gelukkig van wordt. De realisatie dat we ergens in augustus zijn begonnen met de voorbereidingen en dat het nu gewoon echt ging gebeuren was bizar. Onwerkelijk en geweldig tegelijk!

Terwijl de zenuwen door mijn lijf gierden probeerde ik mezelf gerust te stellen. Het is immers onze eerste keer. We hadden het zo goed mogelijk als we konen voorbereid. Nu was het tijd om het in de praktijk te brengen. Om het gewoon te doen. Niet langer nadenken, ideeën verzinnen en plannen maken. Maar gaan met die banaan.

Vanaf het moment dat we de ruimte binnenstapte bij Kantien in Utrecht, voelde het voor mij al helemaal goed. Wat een superleuke meiden waren gekomen. Vanuit overal in Nederland om bij ons event te zijn. Zo bijzonder! In twee uur hebben we het gehad over van alles en nog wat. Ik wil natuurlijk niet te veel spoilers weggeven want ja, wellicht voor een volgende keer ;) Maar iets met oefeningen om uit je comfortzone te treden – iets met post it’s, mediteren en lachen ;) – tot het praten over het najagen van je dromen, wat die dromen dan precies zijn en wat je nodig hebt om ze te realiseren. De twee uur vlogen voorbij! Na de groepsfoto dronken we nog wat na en zat het er alweer op. Wauw. Dat was echt ontzettend inspirerend! Want niet alleen wij hadden onze tips gegeven maar ook van de deelnemers kwamen onwijs inspirerende verhalen. Er was zoveel energie en positiviteit!

Dank dank dank, voor alle mensen die er waren maar ook de mensen die interesse hebben getoond, die ons supporten op wat voor manier dan ook. Heel erg bedankt! En dankjewel Deisy, zonder jou was mijn droom nooit werkelijkheid geworden.

Dit was een eerste keer en ik heb er zo veel van geleerd! Van het opzetten van een event en alles daar omheen tot de administratie, financiën en het samenstellen van het programma. Ontzettend waardevol! Vanuit mijn toekomstige coachingsbedrijf – aaaaaah, ik zeg het gewoon! :) – wil ik dit soort sessies ook gaan organiseren. Dus yay! Stay tuned :)

Heel veel liefs,
Melle

PS: Mocht je nog een tip en/of top – iets wat we goed hebben gedaan en beter kunnen doen voor een volgende keer – voor mij/ons hebben, heel erg graag! Ook als je niet bent geweest kun je misschien vertellen waarom niet dan kunnen we daar voor een volgende keer rekening mee houden.

41 Reacties

 1. oktober 10, 2016 / 07:19

  Gaaf dat jullie dit hebben gedaan en dat het zo is bevallen! On to the next, girlbosses. ;)

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:14

   Yeheees, daar ga ik voor! Dankjewel voor je support, dat helpt echt onwijs!

 2. oktober 10, 2016 / 07:21

  Ik ben zo blij voor jou en Deisy dat het zo geslaagd was! Kan ook bijna niet anders, want als er twee mensen goed zijn in motiveren, dan zijn jullie het wel! ^^ De reden dat ik er niet bij was is omdat ik geen gebrek heb aan motivatie/inspiratie, maar juist aan lichamelijke mogelijkheden, waardoor ik bang was de sessie voor mij juist averechts zou werken. Maar dat is natuurlijk een specifiek geval! ;)

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:21

   Oo lief! Dankjewel! En dat is inderdaad heel specifiek maar ik stel voor dat we dan gewoon weer eens een 1 op 1 sessie doen bij voorkeur onder het genot van lekker eten :)

 3. oktober 10, 2016 / 07:21

  ZO gaaf! Jammer genoeg kon ik gisteren niet. Hopelijk komt er snel nog een volgende keer! Dan ben ik er heel graag bij!

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:21

   Dankjewel voor je enthousiasme! Lijkt me heel leuk als je er een keer bij kunt zijn én om je offline eens te ontmoeten :)

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:22

   WOOHOOO! <3

 4. oktober 10, 2016 / 08:08

  Wat gaaf dat jullie dit georganiseerd hebben zeg! Het lijkt mij ook nog wel eens super gaaf om bij een soortgelijke sessie aanwezig te zijn!

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:56

   Jaaaaa lijkt me tof als je er een keertje bij kunt zijn! :)

 5. writingmonique
  oktober 10, 2016 / 09:39

  Wat een ontzettend leuk idee! Zo tof dat het zo geslaagd was! Echt leuk!

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:24

   Dankjewel voor je enthousiasme, stuitermodus AAN! <3

 6. oktober 10, 2016 / 11:14

  Wat gaaf! Echt te gek dat je dromen zo werkelijkheid worden en dat het geslaagd was! :-)

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:24

   Echt hè, want niet alleen de dromen van de mensen die komen hopelijk door deze sessie uit – of nou ja een beginnetje ervan dan ;) – maar die van ons ook <3

 7. Femke
  oktober 10, 2016 / 11:30

  Wauw Melle! Wat super om te lezen, wat een energie en positiviteit. Me like :) Ik ben er niet geweest, maar hebben jullie ook gebruik gemaakt van creativiteit, out of the box denken en oplossingen bedenken. Mijn persoonlijke tip; creatieve expressie.

  Veel liefs!

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:23

   Zeker wel! Maar nóg meer creatieve expressie is sowieso een mega goede tip. Dank dank dank! <3 xxx

 8. oktober 10, 2016 / 12:05

  Het was super! Thanks voor alle inspiratie én dat ik mijn verhaal mocht vertellen!

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 12:57

   Heel graag gedaan en dankjewel voor je komst ik vond het zo bijzonder en tof! Je hebt mij ook onwijs geïnspireerd. Echt! <3

 9. oktober 10, 2016 / 15:46

  Ha Melle, wat gaaf om te lezen. En wat een leuke doelgroep zo te zien!! Superleuk om dit uit te bouwen en vaker te gaan doen. Want dat coachbedrijf dat komt er wel (en hoe!). Liefs!

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 16:10

   Zo lief dat je reageert! Ik zei het gisteren nog tegen Natascha die er gisteren ook bij was, dat ik nog heel vaak aan ons gesprek terug denk. Aan het volgen van je gevoel, over het open staan daarvoor en dat het gevoel echt wél een goede reden is om dingen te doen. En kijk wat er daarna allemaal al is gebeurd. Je hebt de toon gezet, echt! Dankjewel daarvoor <3

   • oktober 10, 2016 / 16:35

    Wow wat mooi om te horen! En wat stoer dat je dat gewoon doet (want dat is echt niet de makkelijkste weg!). Weet dat het allemaal al in je zit en durf daar op te vertrouwen. Je ziet wat voor mooie dingen daarvan komen <3 Zo trots op je!

    ps: en wat superleuk dat Natascha er ook was! Ik voel een Sint-avond aankomen…. "Heeeeeey KOERSK!" ;P

    • Melle
     Auteur
     oktober 10, 2016 / 17:08

     Dankjewel, echt mega lief <3 En jaaaaa KOOOEEERSKK!

     • natascha
      oktober 17, 2016 / 22:18

      Ja KOOEERSKK Sint avond!

      En was inderdaad een heel inspirerende middag! Heeft weer tot heel wat volgende stapjes en inspiratie geleid :-).

      • Melle
       Auteur
       oktober 17, 2016 / 22:33

       Jaaaa supergoed! ?❤️

 10. oktober 10, 2016 / 17:04

  Wat super om te lezen dat het zo geslaagd was!! Jeej you go girl!! Jij en Deisy zijn een perfecte combinatie ook volgens mij :) En jij past ook helemaal in het idee van een coachingsbedrijf! Wie weet komen er ook online sessies? Want ja de reden waarom ik er niet bij was is natuurlijk duidelijk haha :P

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 17:09

   Oeh ja dat lijkt me dus wel onwijs tof! Een online en offline coachingspraktijk dus jaaa daar moet ik eens flink over nadenken hoe ik dat precies ga vormgeven. Het lijkt me zo tof dat je dan ook mee kunt doen, gewoon online! WAUW! <3

 11. oktober 10, 2016 / 17:46

  Wat gaaf dat jullie zo’n geweldige middag hebben gehad. Echt heerlijk om jouw enthousiasme te lezen!
  Ik kon helaas niet, maar ik weet ook niet zo goed of het wel iets voor mij is. Door mijn lichamelijke klachten ben ik eigenlijk wel snel tevreden en ook tevreden over hoe mijn leven nu is. :)

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 21:18

   Het hoeft natuurlijk niet iets voor jou te zijn. Kan ook! En goed dat je dat ook weet en realiseert. Een groot goed dat je tevreden bent. Wiehoo! Go you <3 xx

 12. oktober 10, 2016 / 21:01

  Wauw wauw wauw zoooo gaaf Melle :D Echt leuk dat het gelukt is en dat het zo fijn was.

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 21:19

   Lief! Dankjewel, daar ben ik ook echt heel blij mee :)

 13. oktober 10, 2016 / 21:43

  Superleuk, volgende keer ben ik erbij!!! Count on me als jullie volgende eerste inschrijving :-) lekker nagenieten nu!

  • Melle
   Auteur
   oktober 10, 2016 / 22:18

   Jaaaaaaa superleuk! <3

 14. oktober 11, 2016 / 19:14

  Superleuk! Ik had er zo graag bij willen zijn, maar ik woon helaas in België. Het klinkt allemaal zo mooi, en ik ben blij dat het jou gelukt is! xxx

  • Melle
   Auteur
   oktober 12, 2016 / 09:52

   Nou wie weet, is dit dé hint om ook het eens in België te organiseren. Ik bedoel, waarom niet? Het gaat niet heel snel gebeuren hoor maar in de (iets nog verre) toekomst lijkt het me echt geweldig! Wat zou dan een goede plek zijn?

   • oktober 12, 2016 / 18:49

    Haha, zo kan je het natuurlijk ook bekijken! Voor mij persoonlijk is Brugge een goede plek, en het is een stad die wel redelijk bereikbaar is. Je weet nooit wat de toekomst brengt :) xxx

 15. oktober 11, 2016 / 20:16

  Ik zou daar ook megazenuwachtig voor zijn. En vooral ook om te komen als deelnemer. Ik was er heel graag bij geweest maar ik werk op zondag tot 13u en ja, België he. Dat is toch wat moeilijker om zo even langs te komen :) Maar ben echt heel erg blij voor jou (en ook voor Deisy natuurlijk) dat het zo goed ging! Het is je echt zo gegund Melle! En ik hoop dat ik er ooit wel eens bij kan zijn!

  • Melle
   Auteur
   oktober 12, 2016 / 09:55

   Jaaaaa zo lief! En het wat mij betreft gaat het ook gewoon een keer in België plaatsvinden. Want, waarom niet! Tegen die tijd gaan we dat gewoon samen regelen. WIEHOO! #cantwait

 16. oktober 17, 2016 / 13:10

  Ik vind die groepsfoto zo onwijs leuk en zo tof dat het zo leuk is geweest (oké, dat was heel veel zo in één keer haha). Volgende keer is het hopelijk wat dichterbij, want ik wil er dan echt graag bij zijn!

  • Melle
   Auteur
   oktober 17, 2016 / 14:00

   Ga het zeker in gedachten houden, want jij moet er ook gewoon en keer bij zijn. Dat moét gewoon! <3

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.