Groot nieuws | Ik heb een (mega fantastische) nieuwe baan!

melle-confetti-blog-loopHang de vlag uit, strooi confetti en doe een dansje door de kamer. Ik ga het vandaag ein-de-lijk van de daken schreeuwen en het jullie allemaal vertellen: IK HEB EEN NIEUWE BAAN!

Zo, goed nieuws! Waar ga je werken?

Misschien heb je het wel eens gezien rechts in de zijbalk of ben je er zelf ook bij aangesloten: Blog Society is mijn nieuwe werkgever!

Wat is dát nou weer?

Blog Society biedt Nederlandse bloggers een platform, community, groter bereik, nieuwe lezersgroep en in sommige gevallen ook een samenwerking met adverteerders. Ik ben er zelf ook al zo’n 2,5 jaar bij aangesloten. Maar ook voor liefhebbers van blogs, en voor fanatieke bloglezers is Blog Society handig. Het helpt je om nieuwe blogs te ontdekken. Ik kan me er echt úren vermaken.

Dat klinkt echt als een match made in heaven. Hoe kom je daar zo bij?

Leuk dat je het vraagt! Dat is namelijk een verhaal op zich. Het plan was namelijk om afgelopen maandag te beginnen bij een andere (tijdelijke) baan. Hiervoor had ik in december al gesolliciteerd en te horen gekregen dat ik het was geworden. Ik was echt onwijs blij en had er veel zin in om te beginnen. Het gaf me daarnaast ook veel rust en omdat ik pas eind januari zou beginnen, had ik opeens nog anderhalve maand écht vakantie.

Ongeveer twee weken voordat ik het contract zou gaan tekenen kreeg ik een mailtje. Er zou iemand weggaan bij Blog Society. Of ik interesse had. Ha, en of! Want ja. Ik en blogs, je snapt het wel. Ik stuurde mijn motivatie en een up to date cv en mocht op gesprek komen. Naast dat het heel gezellig was – ik kende de manager al – was het ook een heel goed gesprek. Het was echt ontzettend fijn om mijn passie voor bloggen, blogs en bloggers kwijt te kunnen in het gesprek – laat staan in een baan. Daarnaast had ik echt het gevoel dat we helemaal op een lijn zaten. Dat bleek wederzijds want tijdens het gesprek werd ik aangenomen!

Wauw, dat is echt top zeg! Maar hoe komt zij dan bij jou?

Nét voor de reorganisatie bij Travelbird had ik de manager van Blog Society toevallig al gemaild. Het einde van mijn laatste tijdelijke contract zat eraan te komen. Ik was me in dat kader aan het orienteren op wat ik nu écht zou willen doen, al dan niet bij Travelbird. Ik had haar toen gevraagd of ze nog tips of ideeën voor me had. Toen ze in januari hoorde dat ze weer op zoek moest naar een nieuwe collega, popte ik direct in haar gedachten.

Wat is er met de andere baan gebeurd?

Die heb ik met pijn in mijn hart afgezegd. Laten we zeggen dat het echt naar was om dat te doen maar omdat deze baan zó goed voelde wist ik dat dit de goede keuze was.

Wow, wat een verhaal zeg. Wat ga je eigenlijk allemaal doen bij Blog Society?

Community management, social media strategie, webcare, werving en selectie van bloggers, adverteerders aan bloggers koppelen, campagnes uitdenken en opzetten, blogs en blogposts beoordelen, begeleiden van (beginnende) bloggers, meedenken en uitwerken van samenwerkingen met interne titels van Telegraaf Media Groep zoals VROUW en Metro en tot slot het bedenken en organiseren van blogevents. HOE LEUK!

Aanstaande maandag is mijn eerste werkdag. Heb er zo veel zin in! Ik ga je zéker laten weten hoe het was. Heel erg bedankt voor het meeleven van de afgelopen tijd. Jullie zijn de beste! X

62 Reacties

 1. Linda
  januari 28, 2016 / 08:46

  Wat leuk, gefeliciteerd! Heel veel succes met deze uitdaging!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 08:56

   Jaaaaa, heel blij mee :) Dankjewel!

 2. januari 28, 2016 / 08:46

  Awesome! Super gaaf! Ik ben trots op je schoonzusje :)

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 08:55

   Lief! Dankjewel :) x

 3. januari 28, 2016 / 08:59

  Wát een gave baan, Melle! Gefeliciteerd! Volgens mij past dit echt perfect bij je! Heel erg veel succes! x

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 09:20

   Jaaa, dat denk ik ook! Dankjewel :) x

 4. Yvonne
  januari 28, 2016 / 09:04

  Hééééél leuk!!!!!!!!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 09:21

   WIEHOOOO!!! :D

 5. Jeroen
  januari 28, 2016 / 09:13

  Gefeliciteerd!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 09:21

   Dankjewel!

 6. Rikst
  januari 28, 2016 / 09:19

  Gefeliciteerd! Superleuk voor je :)

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 09:21

   Dankjewel Rikst! Ben heeeeel blij :)

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 09:25

   Jaaaa, hoera! :)

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 09:51

   Dankjewel! Had niét beter gekund! :):)

 7. Marielle
  januari 28, 2016 / 12:21

  Woow, wat ben je een toppertje, goed gedaan dame!!! En… niet alleen ‘a match made in heaven’, ook een ‘match matching your soul’! Trots op je!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 13:24

   Marielle, wat super súper leuk dat je een reactie achterlaat. Ik sta er helemaal van te stuiteren :) Dankjewel voor al je lieve woorden!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 13:23

   YAY! :D Dankjewel Marije! X

 8. januari 28, 2016 / 12:57

  Woehoeee wat mega gaaf, gefeliciteerd!! Gaat vast super leuk worden! Enneh misschien kan jij me nu ook vertellen hoe ik als blogger blogsociety kan gebruiken..? Ik snap dat allemaal stiekem nooit zo goed haha maar heb nu toch het gevoel dat ik daar kansen laat liggen?
  Maar allereerst natuurlijk heeel veel plezier en succes met je nieuwe baan :)

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 13:22

   Hoera! Dankjewel :) Ik heb alleen maar eigen ervaring met Blog Society dus om een goed antwoord te kunnen geven op je vraag ga ik het even wat tijd geven. De komende tijd eens flink in verdiepen. Keep you posted ;)

 9. januari 28, 2016 / 13:03

  Wauw zo’n leuk nieuws! Ontzettend veel succes en veel plezier op je eerste werkdag maandag!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 13:21

   Dankjewel! Ben heel benieuwd (en vind het onwijs spannend!)

 10. januari 28, 2016 / 13:31

  Súperleuk! Dan ben je dus gewoon de hele dag bezig met blogs. :D (Ben stiekem wel een beetje jaloers, haha.) Ik ben heel benieuwd wat je allemaal gaat bedenken en organiseren, succes!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 13:35

   Jaaa, hoé leuk! Er bestaat gewoon een baan waarbij je dat kunt doen. Ongelofelijk :D

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 13:35

   Dankjewel :) Lief!

 11. judith
  januari 28, 2016 / 16:43

  Super mega hiep hiep hoeraaaa! ( puzzelen of we nog even kunnen koffiedrinken!)

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 17:12

   Yaaaayyy! En gaan we doen. We houden vol! :)

 12. januari 28, 2016 / 19:03

  Wat ontzettend leuk! Gefeliciteerd! Heel veel succes maandag. Geniet ervan!

  • Melle
   Auteur
   januari 28, 2016 / 19:11

   Dankjewel! Dat had ik nét nodig ;)

 13. januari 29, 2016 / 01:08

  Wauw supergaaf melle.

  Dat is nog eens van je hobby je beroep maken. Ik denk dat we hier allemaal stiekem van dromen. :)

  In ieder geval heel veel succes met je nieuwe baan.

  Groeten chris

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2016 / 08:38

   Wie had dát gedacht :) Dankjewel Chris!

 14. januari 29, 2016 / 09:36

  Woooow, zo tof! Echt een unieke baan :). Gefeliciteerd! Ik heb trouwens je blog net ontdekt en ik ben helemaal verkocht. Wat een toffe artikelen schrijf je. En helemaal in mijn stijl, ha. Super leuk! Je volgende berichten ga ik volgen :). Fijn weekend alvast!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2016 / 09:46

   Jaaaa, dankjewel! En echt geweldig leuk dat je mijn blog ontdekt hebt en dat het zo goed aansluit :) yehees! Mijn dag kan nu al niet meer stuk! Fijn weekend! X

 15. januari 29, 2016 / 14:21

  Hiep hiep!! you go, glen coco! Wat een ontzettend leuke uitdaging! En je zal het vast heeel gezellig hebben met Marion!! Succes!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2016 / 14:38

   :D een enorme uitdaging! Maar denk dat het met Marion heel gezellig wordt inderdaad. Samen gaan we het maken!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2016 / 15:55

   Dankjewel! :):)

 16. januari 29, 2016 / 16:28

  Aaah, supertof. Nogmaals gefeliciteerd! En ontzettend leuk ook hoe jouw toekomstige werkgever reageerde op mijn tweet, ze zijn echt heel blij met je (en dat geloof ik best). Veel plezier en geluk met je nieuwe baan!

  • januari 29, 2016 / 16:29

   En geniet van je laatste vrije vrijdag vandaag

   • Melle
    Auteur
    januari 29, 2016 / 16:41

    Jaaaa zo leuk he! :) En dankjewel! Ik heb deze week een beetje zo’n Fear Of Missing Out gevoel ofwel een wat-moet-ik-en-wil-ik-nog-doen-voordat-ik-weer-ga-werken-gevoel. Helemaal in alle staten! Zelfs al naar de kapper geweest haha, nou dan weet je het wel. Maandag beginnen, ik ben onwijs benieuwd!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2016 / 21:18

   Hoera! Bedankt :)

 17. januari 30, 2016 / 13:09

  Wow, gefeliciteerd! Haha en super leuk, die bewegende foto! (Vast ook leuk om te doen.) Ik ken Blog Society (nog) niet zo goed, ga me er eens in verdiepen. Heel veel succes!

  • Melle
   Auteur
   januari 30, 2016 / 14:57

   Dankjewel! En dat was echt onwijs leuk inderdaad :) Ik vindt na een week nog steeds overal confetti!

 18. januari 30, 2016 / 14:56

  Gefeliciteerd!! Hoop dat je het er heel erg naar je zin hebt! :)

  • Melle
   Auteur
   januari 30, 2016 / 15:00

   Dankjewel! Hoop ik ook :)

 19. januari 31, 2016 / 22:18

  Hee heel erg tof zeg!! Gefeliciteerd! :D Veel succes en veel plezier!

  • Melle
   Auteur
   februari 1, 2016 / 08:03

   Wat lief! Dankjewel :) ik ga het (straks!) meemaken. Spannend!

 20. februari 1, 2016 / 18:12

  Superlate reactie: leuk! Het klinkt als een goede baan die bij je past! Leuk dat je het door je netwerk gekregen hebt. Hopelijk heb je een leuke eerste dag gehad en hopelijk krijgen we binnenkort een kijkje achter de schermen.

  • Melle
   Auteur
   februari 1, 2016 / 19:18

   Alsnog leuk dat je een reactie achter hebt gelaten :) Het was een leuke dag, vol nieuwe indrukken. Veel belovend. En ik ga zeker eens een kijkje achter de schermen geven. Stay tuned!

 21. februari 2, 2016 / 18:45

  Heel erg leuk! Ik vind het zo bijzonder hoe zulke dingen kunnen gaan, dat wanneer je een goede indruk achter laat, mensen je gewoon een baan aanbieden! Dit heb ik nu ook twee keer gehad :) Super leuk!

  • Melle
   Auteur
   februari 2, 2016 / 18:50

   Wauw. 2 keer zelfs! Wieeehoo! Doen wij gewoon :)

 22. Leonie
  februari 5, 2016 / 14:27

  Hallo, drie jaar te laat kom ik ook een keer een comment achter laten… Pff. Ik wilde in ieder geval zeggen toen ik het net las: CONGRATS. En good on you. En, ik kijk wel een beetje tegen je op. Je houdt je blog draaiende, je krijgt een supertoffe baan aangeboden die me helemaal bij je lijkt passen, je hebt een open blik, je bent ambitieus, en je bent zeg maar wel een beetje op de plek waar ik mezelf over een paar jaar zou willen zien staan. Dat vind ik heel inspirerend en heel erg fijn. Dus bedankt voor dat gevoel en heel veel plezier met je ‘nieuwe’ (haha) baan :)

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 14:49

   <3 LIIEEEFFF!!! XX En dat moet allemaal nog wel blijken haha maar ik ga ervoor! Die blog, die baan, het sporten, komt goed :)

 23. februari 15, 2016 / 11:26

  WAUW Melle, SUPER voor je! Happy for youuuuu! Gefeliciteerd! Ondanks dat ik al bijna 4 jaar blog heb ik me nog nooit aangemeld voor Blog Society! Schaam schaam! Heb het gelijk gedaan nu en wat is het leuk <3!

  Heel veel succes met je nieuwe baan, het is je heel erg gegund!

  liefs X

  • Melle
   Auteur
   februari 15, 2016 / 11:40

   Ooh wat superlief! Dankjewel! En wat geweldig leuk dat je je hebt aangesloten. Dat is echt mega leuk! Heb ze hier direct verteld over jou en we zijn met zijn allen helemaal enthousiast. YAY!

   • februari 15, 2016 / 12:01

    Nou dat is lief zeg! Ik zie dat ik ben goedgekeurd, HOERA! Nu nog ontdekken hoe alles werkt haha ;p!!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.