Bloggers Favorites | Deze pareltjes van andere bloggers met je zéker even lezen

bloggers-favoritesHallo geweldige bron van inspiratie met een oneindigheid aan mooie teksten, foto’s en tips. Hallo internet! Naast dat ik er zelf onwijs van houd om blogpost te maken lees ik – het zal je verbazen – ook heel veel blogs en laat ik me er graag door inspireren. En op mijn beurt hoop ik met deze vondsten jou weer te inspireren. Let’s go!

Workshop Ondernemen, door Aranka van Voorden | Of ik ooit zelf een onderneming wil starten of niet, daar ben ik nog niet helemaal uit. Maar een avondje tips en trics krijgen van Aranka van Voorden, trotse eigenaresse van de kledinglijn Jogha en de blog #FITGIRLCODE, is natuurlijk áltijd leuk en inspirerend. En dat was het zeker! 12 januari was ik erbij toen ze voor mij en nog zo’n 99 andere Ambitieuze Meisjes haar verhaal deed. Super inspirerend! En wat helemaal fijn is, is dat ze haar presentaties en learnings in een blogpost op haar website heeft geplaatst. Doe er je voordeel mee. Dit kan nog wel eens van pas komen!

Trompetmouwen, door Femke van Sax and the Pretty | Een algemene shout out naar Femke met haar geweldig leuke blog! Ik ben niet goed met make-up en ik ben niet bijster geïntersseeerd in klassieke muziek. Maar de manier hoe zij deze twee elementen combineert vind ik echt onwaarschijnlijk. Zo ontzettend leuk en origineel! Deze post bewijst dat maar eens.

Op tijd komen? Hoe doe je dat? door Naomi van Little keys to happiness | Eerder had ik er nooit last van, maar de laatste tijd heb ik het talent om op tijd te komen. Dat resulteert in een mega stresspiek nét voordat ik de deur uit ga en mezelf op de fiets vertellen dat ik er op dit moment niets meer aan kan doen, behalve snel fietsen. Een paar handige tips die in mijn Bloglovin’ lijstje voorbij kwamen moésten dan ook even gelezen worden. Handig!

Mijn visionboard, door Shirley Styleguide.nl | Een manier om doelen, wensen en waarden te visualiseren is het maken van een visionboard of moodboard. Shirley haar post deed me realiseren dat ik zelf ook een heb gemaakt én daarover geschreven heb. Ik vind het zo mooi hoe persoonlijk ze vertelt over haar doelen en wensen. Kijk zelf maar. Super inspirerend! Overigens maakte ik zelf ook ooit een visionboard (met bijbehorende blogpost :))

Leuke Podcasts #2, door de Groene Meisjes | Ik zat er al een tijdje over na te denken om weer luisterboeken te gaan luisteren. Zo fijn is dat! Voorgelezen worden werkt gewoon. Heel goed zelfs. Perfect voor tijdens het sporten of als je in de trein zit. Als je dan ook nog wat wilt opsteken en geïnspireerd wilt worden, dan is een podcast misschien iets voor jou. Ik was dan ook heel blij toen ik een lijstje met tips van de Groene Meisjes voorbij zag komen. Being Boss en Women of the hour spreken mij het meeste aan. Ik ben benieuwd!

1 Reactie

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.