Bloggers Favorites | Put you on your to do

bloggers-favoElke dag zie ik zo veel ontzettend fijne, mooie en bijzondere blogposts voorbij komen! Daarom maak ik elke maand een klein overzicht voor je van degene die me het meeste bij bleven. Inclusief thema! Dit keer gaat het over jou. Van geld uitgeven aan je eigen geluk, om hulp vragen en niet alles zelf willen doen tot tips om je vrij te voelen en je niet langer met anderen te vergelijken. Een groot feest van herkenning. Ben je er klaar voor? Oké. Komt ‘ie!

Geld uitgeven aan je eigen geluk, door Stella | Terwijl we genoten van heerlijk eten, kletste Stella en ik – je weet wel, romantisch diner voor twee – over van alles en nog wat. Een van de onderwerpen was geld uitgeven aan je eigen geluk. Wat bleek, dat is dus voor ons allebei best een dingetje. Want hands up als je je wel eens schuldig voelt over een uitgave voor jezelf. Precies. Na een pittige overpeinzing en een prachtige en méga herkenbare blogpost is er maar een conclusie te trekken: geef geld uit aan dingen die jouw écht gelukkig maken. Maar voordat je nu van alles in je digitale mandje gooit bij al je favoriete webshops,choose wisely.

7 goede redenen om jezelf niet meer met anderen te vergelijken, door Irma | Ik zei het al. Eén groot feest van herkenning. Want hoe ‘slecht’ het ook is, ik maak me er ook regelmatig schuldig aan. Jezelf vergelijken met anderen is eigenlijk helemaal niet goed. Ik bedoel, het is niet alsof ik er blijer van wordt. Eerder onzeker. Irma heeft zúlke goede tips om dit gewoon niet meer te doen! Wat dacht je van de gedachten dat we allemaal ergens goed in zijn. Dus jij ook. HA! Iedereen heeft een eigen verhaal en wat een ander gelukkig maakt hoeft dat voor jou niet te betekenen. Heerlijk denkvoer!

Hoe je de dagen nog iets langer kunt laten duren, door Anne | Als er iemand zo mooi kan schrijven, je helemaal meenemen in haar gedachten en verhalen, dan is het Anne wel. In haar blogpost over langzaam leven schrijft ze over mooie dagen. Over waarnemen, stilstaan en bewust zijn van alles wat er gebeurt. Ergens is het wel een beetje romantisch. Ooo als ik deze blogpost lees, droom ik even helemaal weg. Zie je? Missie geslaagd.

Miss Independent, ik doe het alleen, door Lienke | Nee bedankt, ik red mezelf wel. Lekker je eigen gang gaan en je door niets en niemand laten tegenhouden. Doen! Aan de andere kant, is het o zo lastig. Niemand kan álles en van delen – zowel positieve áls negatieve dingen – word je sterker. En wat dacht je van hulp vragen. Dat is juist super knap! Ik schreef er zelf ook al eens een blogpost over maar toen ik de blogpost van Lienke las, kwam alles weer even samen. Het is oké. Je hoeft niet alles zelf te doen en uiteindelijk word je er zelf alleen maar beter van. Echt.

5 tips: om je vrij te voelen, door Angelina | Zo’n vrij gevoel. Dat ‘doen-waar-je-blij-van-wordt’ en ‘volg-je-hart’ gevoel herken je misschien wel. Iets waar ik de laatste tijd toch stiekem vaak aan denk. Het is een beetje als de roze olifant waar je niet aan mag denken. Precies. Dan denk je er toch aan. Sterker nog, dan zie je dus overal roze olifanten. Angelina geeft méga goede tips om je vrij te voelen. En dat niet alleen want ze heeft én een superleuke blog die je sowieso even moet bekijken én er staat ook nog een inspirerend filmpje in de blogpost. Oeh, daar ben je wel even zoet mee, maar het is het zo waard!

#Girlsweekend, door Rosanne | Af en toe is het gewoon fijn om – moeder of niet – een weekendje helemaal voor jezelf te nemen. Om even met je vriendinnen te zijn en je kind bij vriend- of manlief achter te laten. De komst van een kind verandert je. Hoe je het ook wend of keert. Maar, als ik ergens achter ben gekomen – en dat is misschien goed om je te realiseren – dat jij (of je vriendin of eigenlijk wie dan ook) ook niet verandert. Ze is nog steeds die lieve, leuke, grappige vriendin waarmee je alles kunt bespreken. Rosanne schreef daar een mooie blogpost over. Want stiekem is dat dus best een moeilijk onderwerp. Moeder zijn én toegeven aan je eigen wensen en behoeften blijkt gewoon een lastig punt.

33 Reacties

 1. juni 2, 2016 / 08:41

  Ik ga weer even doorklikken. Heb ze volgens mij niet allemaal gelezen. Super leuk!

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 09:51

   Jaaaa ben benieuwd wat je ervan vindt!

 2. juni 2, 2016 / 10:35

  WAT LIEF. Ik vind het echt een eer hoor, als je mijn blogjes noemt. En de andere blogjes zijn ook ècht meer dan de moeite waard, trouwens. Heb ze allemaal gelezen. Wat is deze life improvement achtige community toch fijn – alle bloggers willen elkaar helpen met dit soort fijne inzichten. Luv it. Veel liefs!

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 11:42

   Heel erg verdiend en inderdaad, we kunnen zo veel van elkaar leren!

 3. juni 2, 2016 / 12:04

  Yay, dit soort posts vind ik altijd zooo leuk! Ik ken dit keer alleen die van Rosanne en Irma, de rest dus nog niet. Ik ga even verder klikkennnnn. :D

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 12:17

   Hoera hoera! Zo leuk! :)

 4. juni 2, 2016 / 13:06

  Wat een fijne en inspirerende posts allemaal! Zo fijn!<3

 5. juni 2, 2016 / 15:03

  wat een mooie blogposts deel je. Ik heb weer wat leesvoer!

 6. juni 2, 2016 / 15:41

  Toffe stukjes! Die van Irma had ik ook voorbij zien komen, vind haar altijd zo sterk schrijven :)

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 15:46

   Dat vind ik ook! Spot on. Altijd. Hoe doet ze dat toch? :)

 7. juni 2, 2016 / 15:58

  Leuke tips! Ga die eerste metéén lezen! Ik ben het daar zo ontzettend mee eens. Ik spaar echt voor geluk haha

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 15:59

   Jaaaaa, sparen (en lekker uitgeven ;)) voor geluk. HOERA!

 8. juni 2, 2016 / 19:22

  Leuuuk! Ik ken de meeste nog niet dus ik ga er even lekker voor zitten :)

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 19:50

   Jaaa zo leuk! Nieuwe blogjes ontdekken is echt favoriet :)

 9. Marjolijn
  juni 2, 2016 / 21:13

  Haha, Stella heeft het goed beschreven met dat ‘confetti-in-je-buik-gevoel’. Dat ga ik onthouden! En Anna schrijft inderdaad prachtig, heel anders dan de meeste andere blogs die ik volg ^^

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 21:31

   Jaaa echt he, dat doen ze beide zó goed! <3

  • Melle
   Auteur
   juni 2, 2016 / 22:28

   Moet ook af en toe gebeuren toch? Zo veel talent!

  • Melle
   Auteur
   juni 3, 2016 / 09:18

   Dankjewel! En ben benieuwd wat je ervan vindt :)

 10. juni 3, 2016 / 08:03

  De soort blogposts die je noemt, vind ik echt het leukste om te lezen, maar ik kom ze vaak helemaal niet tegen. Dus bedankt!

  • Melle
   Auteur
   juni 3, 2016 / 09:27

   Wat fijn, wat superleuk, HOERA! :)

 11. juni 3, 2016 / 10:12

  Wat superleuk! Ik voel me vereerd, heel lief. X Ik ga de andere blogposts ook even lezen!

  • Melle
   Auteur
   juni 3, 2016 / 10:14

   Helemaal terecht dat je hier bij staat want ooo wat een boost van inspiratie heb je me bezorgd! :)

   • juni 3, 2016 / 10:22

    Dat is fijn om te horen, daar doe ik het voor. Leuk dat hoe ik zelf iets ervaar en over nadenk, ook voor anderen zo geldt of als inspiratie. ^_^

  • Melle
   Auteur
   juni 4, 2016 / 22:07

   Alsjeblieft! Heeel erg verdiend want ooo ik ben zo fan van jou :)

 12. juni 5, 2016 / 14:17

  Wat een leuke blog heb je, je post echt super mooie content!
  Je hebt er een volgertje bij, en ik heel wat leesvoer :)

  • Melle
   Auteur
   juni 5, 2016 / 18:29

   Yaaay wat superleuk en lief! Ben benieuwd wat je er allemaal van vindt :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.