Bloggers Favorites | Van deze tips wordt je leven gegarandeerd leuker

bloggers-favorietes-3Afgelopen weekend begon het te weer te kriebelen. Ik heb de afgelopen tijd zo veel leuke blogposts voorbij zien komen, ik móét er echt een paar met je delen! Dat komt mooi uit, zo blijkt. Want schijnbaar doe ik sinds twee maanden élke maand aan het einde van de maand – I know, nét te laat – een bloggers favorites. Vind ik leuk! Dus daar komt ‘ie.

5 tips om een einde te maken aan de chaos in je hoofd, door Laura | Ken je dat onrustige gevoel dat je soms hebt in je hoofd, of eigenlijk in je hele lichaam? Dingen te doen, te regelen, nog meer te doen, nieuwe ideeen, en langzaam begin je je te realiseren dat je gewoon even niét meer weet waar je moet beginnen om de chaos in je hoofd op te lossen. Laura van Style Remains geeft tips. Vijf zelfs. En ook al heb je geen chaos in je hoofd – heus niet – dan is de blogpost tóch de moeite waard om te lezen. Reminders zijn immers ook nooit verkeerd.

Welk enneagram-type ben jij? Door Marlous | Wat zijn mijn kwaliteiten? Wat kan ik eigenlijk goed en hoe benut ik mijn talenten nou écht goed? Vragen die mij én Marlous nog wel eens bezig houden. Marlous schreef een blogpost over het enneagram en ik was – al was het alleen al door de mooie foto die erbij zat – direct geïnteresseerd. Of je je nu direct herkent in de uitslag of niet – ik twijfel nog – is het wél interessant om eens over na te denken, om het testje in te vullen en om te zien wat eruit komt! Benieuwd? Je leest hier alles over het enneagram.

Wat je vooral niet moet doen bij een bluh-dag, door Stella | De wekker gaat, het is al licht buiten en jij wil het aller liefste gewoon weer de dekens weer over je hoofd een trekken en vooral niet aan de dag beginnen. Ken je dat? Zo’n bluh-gevoel? Nou dan moet je volgens Stella dus je juist niet in huis opsluiten of lekker de hele dag in je chillpakje rondlopen. Stella geeft je een paar prachtige tips waar je de rest van je leven op kunt teren. En echt, ze krijgt het voor elkaar om dat bluh-gevoel met haar vrolijke en o zo leuke schrijfstijl als sneeuw voor de zon weg te toveren. Ik dacht, ik vertel het je even.

Voor jezelf werken en ritme vinden, door De Groene Meisjes | Voor jezelf beginnen is één. De ‘vrijheid’ van het ondernemerschap goed benutten, ritme vinden én productief zijn is een tweede. Maar ook als je in loondienst werkt heb je soms die vrijheid van het indelen van je eigen werkdag. Hoe doe je dat nou goed en hoe krijg je daadwerkelijk die doelijst afgevinkt aan het einde van de dag? De Groene Meisjes schreven een méga goede blogpost met allerlei super nuttige tips en trics uit eigen ervaring.

Want waarom ook niet: regenboogbrood (+ sprinkles spread), door Shifra | Laat ik eindigen met vrolijkheid: eten! En dan ook nog vrólijk eten, wat wil een mens nog meer. Regenbroogbrood, waarom ook niet? Shifra had helemaal gelijk. Mijn hemel, ik werd alleen al ontzettend gelukkig toen ik het resultaat op haar blog zag. Die kleuren, DIE SPRINKLES!

30 Reacties

 1. maart 3, 2016 / 07:32

  Superleuke posts! Ik heb het artikel over het enneagram helemaal gemist. Die ga ik snel terug lezen! :-)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 07:47

   Dankjewel! En wat leuk :) Ik ga er binnenkort ook nog even voor zitten. Er staat ook een testje in dus ben benieuwd wat daar uit komt.

 2. maart 3, 2016 / 07:39

  Leuk! Een aantal heb ik al gelezen, vond het artikel over het enneagram ook veel interessanter dan ik had gedacht :)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 07:52

   Dat verrassende effect is soms zó leuk! :)

 3. maart 3, 2016 / 08:53

  Najaaaaa, kijk nou! Wat lief, dankjewel! Fijn dat je echt een soort van iets had aan mijn tips. Voelt goed. Jeei! Nogmaals dankjewel. Had ik al dankjewel gezegd? You just made my day! Liefs!

  • maart 3, 2016 / 08:54

   O ja o ja, en de andere artikelen zijn ook heel fijn! Ik had alleen die van Shifra nog nier gelezen, dus dat ga ik straks gelijk even doen. Eerst deze billen naar de sportschool slepen, hatsikidee!

   • Melle
    Auteur
    maart 3, 2016 / 09:09

    Jaaa doen hoor! En vooral eerst sporten is heel goed haha, want dit is zo … <3 nou ja, kijk zelf maar ;)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 09:09

   Heel graag gedaan, you made me do it ;) Liefs!

 4. maart 3, 2016 / 10:01

  Wat een heerlijke posts zijn dit! Ik ben altijd op zoek naar positieve en zelfontwikkeling posts, dus dit komt als geroepen!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 11:06

   Jaaaaaaa, hoera! :)

 5. maart 3, 2016 / 10:11

  Jaaa allemaal super fijne blogs dit! Word ik ook altijd blij van!!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 11:07

   Leuk zeg, samen blij zijn is ook zo veel leuker dan alleen :)

 6. maart 3, 2016 / 11:03

  Wat een goede tips! Kende het brood al maar die andere zijn fijn :)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 11:08

   Zeker! Ik wilde je nog een tip geven voor eentje die je sowieso niet mag missen maar ik kan gewoon niet kiezen, haha! :)

 7. maart 3, 2016 / 15:42

  Ah fijne tips! Alleen de eerste en laatste kende ik al, de rest niet :)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 19:09

   Oeh, altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken :)

 8. maart 3, 2016 / 16:07

  Ha goed om te horen! Voor dit weekend heb ik weer een zelfhulp-artikeltje klaar staan :p

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 19:09

   Hoera! Ik hou ervan :)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 19:10

   Haha, ik snap het wel. Het ziet er zo lekker en vrolijk uit! :)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 19:11

   Wat lief, dankjewel! En moet je zeker doen, er is zo veel leuks :)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 20:20

   Alstublieft Martine :) <3

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2016 / 21:29

   Hoera wat leuk! Ik probeer ook altijd andere bloggers te vinden zodat het áltijd vernieuwend is, al gaat het redelijk vanzelf. Ik ben gewoon stiekem heel erg verslaafd :)

   • maart 4, 2016 / 10:42

    haha heel herkenbaar, ben echt verslaafd aan blogs en nog meer aan instagram! ;)

    • Melle
     Auteur
     maart 4, 2016 / 14:14

     Ik snap het heel goed. Instagram is ook ZO LEUK! :)

  • Melle
   Auteur
   maart 6, 2016 / 21:07

   Wat goed dat je het leuk vond. HOERA! :) En dankjewel, lief!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.