Vrijdag Kiekdag | Wrapfeestjes, fanmail en ultiem chillen met Fleur

00.vrijdagkiekdag-maart-01Ben ik écht een oma als ik zeg dat deze week weer is omgevlogen? Het is gewoon alweer vrijdag! Tijd gaat snel wanneer je het leuk hebt. Een héle leuke week! Zo bleek wel want ik kreeg weer helemaal vrolijke flashbacks bij het uitzoeken van de foto’s én het ging – hoe kan het ook anders – supersnel voorbij. Ik hou je niet langer in spanning. Daar gaan we! :)

O hallo! Vrijdagmiddag had ik hier samen met mijn collega een meeting. Heel leuk om er weer (jawel, ik ben er één keer eerder geweest) te zijn. Vanaf de zoveelste verdieping heb je heel mooi uitzicht én ze hebben dus meetingruimtes die vernoemd zijn naar Nederlands eten. HA! Je snapt het, we waren als een kind zo blij waren we toen we hoorden dat we in Stroopwafel zouden zitten.

Terwijl iedereen lekker weekend aan het vieren was, stond ik in de sportschool een poging te doen om vrienden te worden met dit groene monster.

Hands up voor mensen die dit herkennen! Haha, ik heb dit soort dingen echt heel vaak en vraag me altijd af of ik de enige ben of dat het écht aan de verpakking ligt.

Zaterdag ging ik met oud-collega’s high-tea’en (Sonja vond het een woord, dus hierbij :)). We hadden afgesproken bij een superleuk tentje in Utrecht genaamd Carla’s Conditorie. Heel gezellig om elkaar weer even te spreken en natuurlijk samen ontzettend te genieten van al het lekkere eten. Nomnomnom!

Daarna gingen Cathelijn en ik nog even de stad in. (Ik kon amper nog rechtop lopen zo lekker en veel had ik gegeten en was dus heel blij dat ik nog kleding paste, haha). Het ging tussen deze trui en deze in het wit. Blauw won. Dus hoera, team blauw!

Inspiratie! Wat denk je?

Lekker met Fleur chillen. Ik kan me geen beter voorbeeld bedenken. Fleur kan dat écht als de beste.

Zondagochtend. Hoera! Direct mijn sportbroek aangetrokken aangezien ik vandaag wilde gaan sporten.

Na het ontbijt ging ik eerst nog even bloggen (in bed. HA!). Het zonnetje scheen en Fleur vond het leuk.

Alle spulletjes verzameld! Vooral het Moleskine notitieboekje is heilig. Daar staat alles in! Maar goed, zonder laptop of zonder mijn camera kom ik ook niet echt heel ver.

In 16 minuten en 16 seconden 124 verbranden. Ik vind dit soort dingen altijd heel leuk – jup, guilty!

O, ga je de kast opruimen? Nou dat is mooi, dan kan ik hier zitten :)

Twee jaargangen LINDA. Ik heb ze allemaal met veel plezier gelezen maar nu is het echt tijd om ze weg te doen. Dus mocht je nog belangstelling hebben, laat het vooral even weten!

Als je nog benieuwd was wat er zondagavond voor spannends is gebeurd, nou dit! Mijn transformatie staat nu online op #FITGIRLCODE. Zo tof en gek en trots en.. OMG! :) Je leest het hier.

Kom je maandag weer op je werk, is de hal helemaal opnieuw ingericht. Wat leuk en gezellig zo!

Alsof mijn week nog niet genoeg hoogtepunten had, behaalde ik maandag 500 volgers op Instagram. 500! Mijn hemel wat ontzettend fantastisch leuk! Je zal ze allemaal maar op je feestje hebben.. WAUW!

De keukenkastjes werden door vriendlief maandag helemaal binnenstebuiten gekeerd. En ik weet niet precies hoe, maar schijnbaar had ik nog best wat zakjes en repen over van het Cambridge dieet. Ik wilde nog een paar producten bewaren ‘voor het geval dat’ ofzo maar hij stond erop dat ik het weg deed. Mijn collega doet het dieet nu, dus die heb ik het gegeven. Zij ook weer blij :)

Haha, soms lijkt het alsof de katten even vergaderen. Alsof ze even moeten bespreken wat hun tactiek is om het huis op zijn kop te zetten of om te ontsnappen.

Afgelopen dinsdag ben ik samen met mijn collega’s begonnen aan een traject binnen onze afdeling. Een zoektocht naar ons business model. Het voelt een beetje als ‘opzoek naar Evita’ maar dan werk gerelateerd. Anyway, dit is het huiswerk. Per week ongeveer een boek. Super interessant!

Ik dacht serieus dat als ik gezond zou willen eten, ik nooit meer wraps zou kunnen eten. Niets is minder waar! Het kan echt prima als je maar maat houdt (dus niet drie waarvan een met drie kilo jonge kaas). Ik hou ervan om alle ingrediënten in bakjes te doen om zo ons eigen feestje te bouwen.


Hoe noem je een blog die ontstaan is uit het ‘is-dit-het-nou-gevoel’? Merel van De Groene Meisjes kwam afgelopen vrijdag met het verlossende antwoord: ‘een behoorlijke girlboss-blog’. En wat blijkt? Een Girlboss zijn betekent niet (per se) de baas zijn of het runnen van je eigen onderneming. Het gaat over de baas zijn van je eigen leven. Ofwel, persoonlijk leiderschap. Een blog die je tools geeft om jezelf te leren kennen, de touwtjes in handen te nemen en een feestje te maken van je leven. Zo leuk! Ik ben direct het boek gaan luisteren en woensdag kwam het fysieke boek binnen. Echt een heel inspirerend. Hoera!

Het maakt niet uit of het doosje klein is. If it fits I sits.

Jongens, ik heb fans! En wel Marjan die een tasje bestelde. Zo ontzettend leuk, ze had er helemaal zin in om ermee te lopen. Nou Marjan, als het goed is komt ‘ie vandaag. Heel veel plezier ervan!

Wrap feestje. What else is new? :)

Ik sluit af met mijn nieuwe levensmotto van niemand minder dan Pippi Langkous. Soms moet je er gewoon voor gaan ook al heb je geen ervaring of geen idee hoe het zal gaan. Heb vooral plezier!

Dat was het voor vandaag, voor deze week. Heb je ook zo genoten? En wat vond je van het interview met mijn vader? Ooh lief hè? Nou ik ga er een einde aan breien en mijn katjes en mijn vriendje nog even knuffelen. Een hele fijne dag en een geweldig weekend gewenst en dan zie ik jullie maandag weer. DOEI! :) xx

36 Reacties

 1. maart 4, 2016 / 07:17

  DIE TRUI! Die staat je heel erg leuk en is gewoon ook heel erg leuk. Nu krijg ik spontaan zin om te gaan winkelen :)

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 07:25

   Wiehoooo! Dankjewel :) Hoera, voor team blauw!

 2. maart 4, 2016 / 08:45

  Wat een heerlijke week met ontzettend veel hoogtepunten zeg. En wat gaaf om een business model voor het bedrijf uit te gaan zoeken, als je nog hulp nodig hebt voor het lean concept moet je maar roepen haha ;-) En nog gefeliciteerd met je 500 followers zeg: dat heb je ook dubbel en dwars (en natuurlijk nog 100x meer) verdiend <3

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 09:34

   Heel spannend allemaal! En fijn dat jij daar al iets van weet, ik ga je donderdag zeker uithoren daarover haha ;) En dankjewel voor al die lieve woorden. ZO LIEF! Je hebt geen idee <3

 3. maart 4, 2016 / 09:15

  Haha mijn poezen zitten ook altijd in een té kleine doos. Ik vind je overzichtjes altijd zo gezellig en leuk om te zien!

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 09:38

   Haha echt zo leuk! Onze katten kunnen dat gewoon :) En dankjewel! Vind het zelf af en toe ook wel wonderbaarlijk hoe het toch elke keer weer lukt. Zelfs als ik denk dat mijn week niet zo spectaculair was blijkt het eigenlijk altijd wél zo te zijn.

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 12:56

   Jaaaa echt wel, FAN! :)

 4. maart 4, 2016 / 10:21

  Ik voel me ook een fangirl omdat ik op elke post reageer :’) Maar goed!
  Die trui is echt geweldig! Ik ben nog nooit bij Carla’s binnen geweest en dat terwijl het op zo een mooie plek zit, om de hoek bij mijn nieuwe werk, dus ik geloof dat ik daar zeker nog wel een keer naar toe zal gaan!
  & je transformatie is echt bizar! Daar mag je echt trots op zijn! Ik vind het zo mooi dat op elke foto van je straal je tegenwoordig, heel leuk om te zien!

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 13:11

   En dat is dus geheel wederzijds. Want bij elke reactie sta ik ook weer te stuiteren. Zie je wel, fangirl alert! :) En wat een lieve complimenten. Mijn hemel, dat is echt zó waardevol! LIEF! <3

 5. maart 4, 2016 / 10:39

  Hihihihi Fleur in dat doosje hahaha ahw, dat maakt mijn dag echt al 100 keer beter. En dat Girlboss boek he, die wil ik ook echt graag lezen! Volgens mij is zoiets inderdaad ontzettend inspirerend en motiverend. Een extra sprankje zelfvertrouwen kan ik soms wel gebruiken, en wie weet kan dat boek wel helpen? En dat jij fans hebt, vind ik heel eerlijk gezegd niet zo raar, hihi. Ik ben er ook 1! Het is dat ik graag rugzakken draag.. Kan je niet een rugzak maken met je logo erop? (: Hihi. Heel fijn weekend alvast lieve Melle! X

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 13:17

   Zeker een aanrader! Het boek gaat erg over hoe Sophia haar bedrijf is gestart. Maar het gaat ook – en dat vind ik dan weer interessant – over keuzes maken, voor iets gaan waar je in gelooft en dat het niet erg is om eerst verschillende dingen te proberen (dus niet falen) voordat je ergens bent waarvan je écht denkt ‘dit is het’. En hoera, fans! (ik ben ook fan van jou :)) Die rugzak, die ga ik in gedachten houden. Fijn weekend lieve Stella en tot maandag :) DOEI! X

 6. maart 4, 2016 / 10:48

  Leuk overzichtje! En die quote van Pippi Langkous is leuk haha, was ik vroeger echt fan van ;)
  En o gefeliciteerd met 500 volgers op instagram, wauw wat een aantal, die gedachte om ze allemaal uit te nodigen, heb ik ook wel is gehad, want dan kom je er opeens pas achter hoeveel het eigenlijk is haha..

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 14:16

   Jaaaa echt he! :) En hoera! Zo veel inderdaad. Goed voorbeeld om je dat te realiseren.

 7. maart 4, 2016 / 13:44

  Jaaa high-tea’en! hihi! Leeeuk dat je dat weer ging doen, ik wil ook!!! Een heel fijn weekend Melle, en tot maandag:D Liefs

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 14:17

   Hoera hoera, high-tea’en! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen want vorige week had ik het gezegd dát ik het ging doen, zaterdag héb ik het gedaan en nu ga ik het gewoon weer zeggen. Het moet gewoon nóg een keer gebeuren zo leuk :) Heeeeel fijn weekend Sonja en tot maandag! :) X

 8. maart 4, 2016 / 14:30

  Leuke foto’s van een leuke week! Ga meteen je transformatie verhaal lezen :)

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 14:37

   Dankjewel! En ik ben benieuwd wat je ervan vindt :)

 9. maart 4, 2016 / 15:53

  Ik gebruik Business Model Canvas heel vaak op het werk, een echte aanrader. En fan Simon Sinek ben ik ook wel.

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 16:00

   Nou, die ga ik onthouden! Altijd goed om (nog meer) inspiratie te hebben voor een tweede ronde boeken :) Ben ook erg benieuwd naar het boek van Simon Sinek.

 10. maart 4, 2016 / 15:53

  Hoera!!! Jij hebt het dus ook met verpakkingen, ik dacht écht dat het aan mij lag. Maar nee, het is dus niet de schuld van mijn onhandigheid, maar van de verpakkingen. Je maakt heel mijn dag goed! En je transformatie verhaal, wow! Ik wist wel dat je gezond bezig was enzo, maar niet dat je zo’n verleden hebt gehad (zegt degene die 50kg is afgevallen, nu wel weer 10kg erbij wegens kind enzo, maar ook wel met hulp van een operatie -> maar hé, daardoor draag ik nu wel een baby in mijn buik). Heel fijn weekend Melle!

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 15:58

   Dat is dus geheeel wederzijds Cindy! HOERA :) En wat? 50kg? WOWIE! Superknap van je! Heel fijn weekend! x

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 15:57

   Hahaha YES! Ik snap het wel :)

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2016 / 19:47

   Oeh, dat ziet er supergoed uit! Dankjewel :) En wraps meenemen, ik doe het zelden (oké vandaag nog haha) maar dat kan echt prima! Vandaag had ik een meergranen wrap met gegrilde groenten (uit het saladeschap van de ap) en hummus. Zo lekker!

 11. maart 5, 2016 / 10:36

  Hihihi, die kat in de kast die je nét wilde gaan opruimen. Heerlijk! Ik vind het blauwe truitje echt super super super leuk! Waar heb je die vandaan, als ik vragen mag :o? Ziet eruit als een fijn weekje :). Yesss, nu weer lekker weekend! Enjoy!

  • Melle
   Auteur
   maart 5, 2016 / 12:27

   Wat een liefje hè :) En de trui heb ik bij Pull&Bear gekocht! Jij ook fijn weekend :) X

 12. maart 6, 2016 / 18:20

  Wauw, wat een inspirerend verhaal op fitgirlcode! Ik ga NU een workout doen!

  • Melle
   Auteur
   maart 6, 2016 / 19:33

   Wauw wat leuk dat je zo geïnspireerd bent door mijn verhaal :) Zet ‘m op!

 13. maart 6, 2016 / 20:36

  Wat een leuke weekje heb je weer eens gehad.
  Mmm en weer zo lekker eten dat je der vrolijk van word.
  Hihih je kat wil graag in de doos en verstuurt worden hiihi
  Mooie foto’s weer meid.

  • Melle
   Auteur
   maart 6, 2016 / 21:05

   Dank u dank u! :) En haha, dat lijkt me leuk zeg, een doos krijgen van de postbode, openmaken en dat er dan een kat uit springt. Wat een verrassing! :)

 14. maart 7, 2016 / 12:39

  ah wat een leuke week heb je gehad zeg! en wat een leuke en vrolijke foto’s zeg! liefs

  • Melle
   Auteur
   maart 7, 2016 / 12:53

   Lief! Dankjewel :)

 15. maart 9, 2016 / 16:43

  Hahaha yeah voor “the cat in the box”, daar moest ik nou eens keihard om lachen. Onze kat moet ook altijd op de meeste onmogelijke plekken ever zitten. & die blauwe trui, dikke liefde!

  • Melle
   Auteur
   maart 9, 2016 / 17:54

   Haha wat leuk! Ik zie het helemaal voor me ;)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.