Vrijdag Kiekdag | Een gewéldig weekend, ultiem lekker eten en eindelijk herenigd!

vrijdag-kiekdag-arnhemKen je dat? Zo’n moment waar je dan enorm naar uit kijkt en als het dan voorbij is, weet je eigenlijk niet meer waarom je je nou druk zat te maken. Precies dat had ik afgelopen weekend toen ik begon met mijn coachopleiding. Ik vond het zo spannend! Over het leren kennen van nieuwe mensen, nieuwe dingen leren en mezelf oprecht openstellen – want ja, coaching gaat nu eenmaal ook over jezelf – heb ik me best een beetje zenuwachtig gemaakt. En nu het geweest is kan ik me bijna niet voorstellen dat ik me druk maakte. Want dat wat ik voelde, dat dit bij mij zou passen, dat is ook zo. Ik weet het nu écht zeker en in deze blogpost vertel ik je er echt alles over!

Vroeg dat het was! Vrijdagochtend ging mijn wekker namelijk om kwart voor zes. Na een drukke week met een première en een etentje deed het best een beetje pijn om zo vroeg op te staan. Maar, het was voor een goede reden. Vandaag ging ik namelijk beginnen aan mijn coachopleiding! Dat was trouwens niet alles. Een vriendin van een vriendin van mij (hoi Annebelle :)) was het weekend niet thuis en daarom mocht ik in haar kamer logeren. TOP! Omdat zij al vroeg naar haar werk ging moest ik voor half negen bij haar zijn. Dus dat. Ontbijt in de trein! Deze vond ik trouwens best wel heel vies. Dat was wel jammer.

Kusjes uit Arnhem!

This is where the maggic happened! Een hele fijne en bijzondere locatie waar ik drie dagen samen met zeven medestudenten en drie trainers doorbracht. De locatie is een van de inspiratiekamers. Die naam heeft het dus niet voor niets!

Ooo het is ZO MOOI! Echt hoor, geef mij een hoog plafond, ornamenten, grote ramen en ik ben om!

De eerste dag ging het vooral over kennismaken. Met de groep maar ook met jezelf. Wie ben je nu eigenlijk en wat is je kracht? Want ja, als je het hebt over (life) coaching, dan heb je het ook over jezelf. Dat was al heel snel duidelijk. Als je weet wie je zelf bent, kun je ook op die manier beter weten hoe je iemand kunt helpen. Jezelf leren kennen was nog nooit zo belangrijk geweest en ik vond het echt onwijs inspirerend!

Eerst deden we een test op papier en daarna gingen we met een ren-je-rot spel op muziek de kamer door. Steeds vier stellingen en waar je je het beste bij voelde daar ging je staan. Na de stellingen kregen alle vier de stellingen een kleur en ja, daar staan dus mijn bouwwerk voor. Mijn persoonlijkheid in Duplo. Blij als een kind! Vooral omdat ik ook direct een klik kreeg met mensen die een beetje hetzelfde kleurenpatroon hadden. Of zoals ik dat vaak met iemand had, we vaak in dezelfde hoek stonden te dansen. Had je bij moeten zijn.

Zoals je kunt zien neig ik het meeste naar geel: doen. Een aantal kernwoorden: enthousiast, positief, actief, spontaan, energiek, inspirerend en optimistisch. Maar ook naar groen: weten. Kernwoorden daarbij zijn gevoelig, oprecht, innemend, beminnelijk, geduldig, begripvol en rustig.

Toen ze vertelde dat dit het einde van de trainingsdag was aangebroken voelde dat heel gek. Ik had nog bérgen energie! Hoezo was het nu al afgelopen? Dat was wel echt een heel fijn en gaf me veel vertrouwen in dat dit écht iets voor mij was.

Ik was zó blij dat ik met mezelf uit eten ging. Bij een gezellige pizzaria waar ik leuk buiten kon zitten schoof ik aan. Pizza pesto for the win!

Zaterdagochtend had ik de wekker om half acht gezet om – jawel, na Kopenhagen was ik gewoon écht geïnspireerd – te gaan hardlopen! Het is niet alsof ik de weg weet dus ik ben maar gewoon rondjes gaan lopen en zo maakte ik uit eindelijk ruim vier kilometer vol. Hiep hoi!

Na een fijne douche en een ontbijtje was ik klaar voor dag 2! Vandaag hebben we ons vooral gericht op een aantal modellen. Het GROW-model (wat heel fijn is om als je een doel hebt maar niet weet hoe je dat moet bereiken), SMART (om die doelen en stappen concreet te maken), STAR(t) (om talenten te omschrijven én te ontdekken) en het model van Byron Katie, The Work (over oordelen en op een andere manier daar naar kijken, wat een oordeel bijvoorbeeld zegt over jezelf). Dit was echt een dag waarop ik duidelijk merkte dat deze opleiding ging over het zelf ervaren en beleven in plaats van theoretisch het model onder je neus krijgen. Het was een dag van uitleggen, coachen en gecoacht worden. ZO FIJN! Want doordat ik steeds beter weet wie ik ben, weet ik ook steeds beter wat ik nodig heb om bijvoorbeeld mijn doel te bereiken. Erg fijn en verhelderend. Dus mocht je het leuk vinden om hier een keer over te praten, laat het vooral weten. Het lijkt me oprecht onwijs inspirerend om je wellicht met deze modellen verder te kunnen helpen. WIEHOO!

OO ARNHEM! Wat ben je toch prachtig <3

Vriendlief zou die avond naar Arnhem komen zodat we samen uit eten konden. Helaas ging het plan niet door dus trakteerde ik mezelf op een simpele pastasalade, YouTube filmpjes en wérd ik getrakteerd op deze zonsondergang.

Met deze tekening en foto realiseer ik me even hoe onwijs persoonlijk deze kiekdag is. Hoop dat je het leuk vind! :)

Oké. Zondag stond in het teken van jezelf. Hoe zit je erbij? Wat zegt houding over hoe je bent en hoe je je voelt? We hebben geoefend met verschillende opstellingen. Dat was eigenlijk best wel leuk en dan merk je ook dat bijvoorbeeld wandelen erg kan zijn om tijdens een coachgesprek te doen. Dan hoef je elkaar niet steeds aan te kijken en kun je echt tot jezelf komen.

We praatte over het verleden, heden, toekomst en talenten. Op basis daarvan mochten we onze creativiteit op de vrije loop laten en ons zelf vormgeven. We gingen liggen op een lang stuk karton, trokken elkaar om en voilá, dat was de eerste stap. Een aantal kernwoorden uit mijn tekening zijn ‘trots zijn op het verleden’, ‘stevig in mijn schoenen staan’ (waar de ‘wortels’ onder mijn voeten voor staan), ‘een omgeving waar ik bloei’, ‘geen zorgen, vertrouwen op gevoel’, ‘ervoor gaan’, ‘met heel mijn hart’. Toen we onszelf aan de groep moesten presenteren merkte ik dat ik het best lastig vond. Dit is echt wel persoonlijk en zo’n ‘ik’ presenteren vond ik best wel spannend.

Nadat ik mijn spullen had ingepakt en alles had opgeruimd en wat schoon had gemaakt was het tijd om te gaan. Dit liet ik achter. Want als ik iéts wilde meegeven is dat je af en toe het leven moet vieren. Mét bubbels én chocolade én een lief briefje.

Er waren dit weekend werkzaamheden dus moest ik met een bus van Ede-Wageningen naar Utrecht. Ik vind een bus echt wel naar – oké, ik zit gewoon héél veel liever in de trein – maar, daardoor kwam ik wel dit mooie plaatje tegen toen ik in Utrecht aankwam.

En toen ging het dus mega mis ;) Iets met een paar minuten speling, zin in een ijsje en langs de Swirl lopen. OEPS! Wel mega lekker trouwens. MMM!

Onderweg in de trein. Zo’n mooie zonsondergang! De wolken leken pas geverfd. Als een suikerspin.

Hallo Amsterdam <3

Ik was ‘m BIJNA vergeten! Halverwege de gang bedacht ik me dat ‘ik’ nog in de trein lag. Gauw de trap op racen met koffer en al en als een dolle kijken of het er nog lag. Ja hoor! Pffiew. Toen ik thuis kwam was er iemand héél blij mee. Wat ik me niet had gerealiseerd is dat het krijt echt onwijs afgeeft. Fleur was na een knuffelpartijtje dan ook helemaal blauw, haha! Het had ook wel weer wat.

Maandag besloot ik gewoon wéér hard te gaan lopen en liep ik zonder dat ik het door had een persoonlijk record op de vijf kilometer. Ik wist niet dat ik het kon, ik heb het ook nog nooit gedaan. Maar hoera! Vijf kilometer in 28 minuten. YEESS!

Met dit leuke ding ging ik ontbijten. Suzanne is sinds januari helemaal voor zichzelf begonnen en dat vind ik zó inspirerend! Naast dat we lekker hebben bijgekletst en hebben genoten van de overheerlijke pannenkoeken, hebben we elkaar geïnterviewd voor onze blog. Ik haar over tips om te gaan ondernemen – to be continued – en zij mij over het opzetten van een event – een keer raden welke :) (JAA DIE EN ER IS NOG PLEK! ). Volgende week komt het ergens online op haar méga leuke blog.

Mijn lunch spendeerde ik op de bank met mijn altijd lief kijkende kat – ahum – en mijn guilty pleasure: Hollands Next Top Model.  Ik merkte dat ik na het weekend en na het ontbijtje toch echt wel moe was. Fijn om even zo op te kunnen laden.

De rest van de middag werkte ik aan een freelance opdracht en verpotte ik onze kleine baby Pilea’s. OOO KIJK! Ze gaan inmiddels echt al supergoed. Helemaal trots en blij staan ze in hun potjes. LIEF!

Thank god it’s Monday! En aangezien zaterdag ons eentje niet was doorgegaan, gingen we dus maandagavond uit eten bij Bar Spek waar ze – de naam zegt in dat opzicht niet zoveel – ook hele goed en lekkere vegetarische maaltjes hebben. Dit was het voorgerecht: bruschetta met tomaat en basilicum. Zo’n typisch Spaans gerechtje die ik zelfs daar niet zó lekker heb gegeten.

Dit was ons toetje <3

Dinsdag kwam ik op mijn werk en ja hoor, nu kunnen we er niet langer om heen. Tafeltennissen! Het duurde even voordat we het probeerde maar de batjes zijn in ieder geval episch.

O hallo INK hotel :) Echt mega tof, een boom in de lobby. Ik was hier niet zonder reden. Ik ging namelijk naar een lezing over Storytelling wat echt ontzettend leuk en interessant was.

O en voordat ik dus de andere reden vertel waarom ik daar was, nog even dit. De bar en het restaurant. Hallo, dit is MOOI!

Het was donker en de foto is mega korrelig maar YES! Eindelijk weer herenigd met deze badass die drie maanden in New York was. Cath, ik ben zo blij dat je er bent, echt mega. <3

Toen ik woensdag thuis kwam stond er wel een hele leuke doos op me te wachten. Jawel, de sapkuur waar ik het vorige week over had! een mega grote doos met 21 sapjes. Helemaal bevroren en wel.

Omdat ik had bedacht dit woensdag tot en met vrijdag te doen en het pakket woensdag werd geleverd heb ik het tóch even uitgesteld. Volgende week ga ik me dus wagen aan een drie-daags SLIM programma. Ik las dat het oorspronkelijk geschikt is voor extreem overgewicht – oeps – maar goed. Ergens lijkt het me heel fijn dat ik drie dagen niet hoef na te denken over eten en wat ik allemaal mee moet nemen, aan de andere kant ben ik bang dat ik volgende week weinig energie ga hebben omdat ik alleen maar sapjes drink. We gaan het meemaken!

Nadat ik de sapje had opgeruimd en even thuis had gezeten was het tijd voor een bezoekje aan de supermarkt. Had netjes mijn mandje gevuld met van alles lekkers en nét voordat ik in de rij wilde aansluiten bedacht ik me dat een portemonee wel handig zou zijn. Vriendlief was nog onderweg dus ik heb een half uur in de supermarkt rond gehobbeld. Opeens zie je het nut van een koffiehoekje in de supermarkt. Gelukkig kwam Stephan uiteindelijk wel en redde hij mij en de boodschappen.

Een half uur awkward in de supermarkt staan is het ultieme moment om even alle socialmediakanalen te koekeloeren. Ik zit al een tijdje mijn ogen uit te kijken naar het kantoor van Aline maar toen ik dit zag was het helemaal liefde. GOALS!

Dit was donderdag. Een heerlijk ontbijtje, knuffelen met deze leuke pluizige monsters, hard werken, op de bank ploffen en kiekdag bouwen. It’s a wrap!

Dit waren de blogposts van afgelopen week

In de volgende kiekdag

Er staat weer zo veel leuks op de planning! Dit weekend ga ik naar Maastricht om vrienden te bezoeken én voor het eerst hun dochter te ontmoeten. Maandag ga ik met Shirley afspreken, ga ik met Deisy Start your visionary Monday – aaah het gaat bijna gebeuren! en had ik al gezegd dat er nog plek is? – voorbereiden en is donderdagavond de langverwachte boekpresentatie van Dagmar met haar boek Liever met lef! Ik ben echt onwijs benieuwd en kan niet wachten om daar heen te gaan. :)

Het was echt een hele bijzondere week en ik hoop ik je op deze manier een beetje een kijkje daarin heb kunnen geven. Ik vind het ontzettend bijzonder dat je elke keer weer zo enthousiast bent, dat je je er misschien zelfs op verheugt en wauw, dat je dan ook nog een reactie achterlaat, vind ik echt magisch. Als je deze blogpost hélemaal hebt gelezen, dus alle 2200+ woorden ben je echt een mega grote held. DANK DANK DANK!

Ik wens je een ongelofelijk fijn weekend en als opdracht zou ik je mee willen geven om dit weekend het leven te vieren. Hoe, wanneer en met wie mag je helemaal zelf bepalen. Ik ben benieuwd hoe dat er voor jou betekent!

Veel liefs,
Melle
@melle.bouwhuis

35 Reacties

 1. september 23, 2016 / 07:10

  Wat jammer dat dat ontbijtje zo vies was, want het klinkt super lekker! Ö En jaaaa ornamenten! <3
  De dagen op de coachopleiding klinken inderdaad mega inspirerend! Ik vind van die modellen ook altijd zo bizar (GROW, SMART, etc.), omdat er kennelijk van ieder stukje leven wel een model te maken is. Ik vind dat boeiend, haha!
  En ja, nee zeggen tegen een Swirl is ook gewoon niet eenvoudig Melle. ;) En ik geloof dat het een prima afsluiter was van een prachtig weekend!
  Een boom in de lobby! Daar krijg ik een instant vakantiegevoel van, haha!
  Veel succes met de sapkuur! De sapjes zien er gelukkig lekker uit. (:
  En ik voel de awkwardness in de supermarkt, dat zou zo iets voor mij zijn. ^^'

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 09:55

   1) Echt he, serieus. Dan klinkt het ZO lekker en dan is het eigenlijk niet te eten. Ik verheug me altijd zo op ontbijten, het was echt een deceptie.
   2) Wat zeg je dat mooi ‘van ieder stukje leven een model maken’. Fascinerend inderdaad!
   3) Haha jup, wij snappen elkaar :)
   4) En die boom, die draagt daar inderdaad wel aan bij! Vooral als je je bedenkt dat dit hotel dus echt hartje hartje centrum zit en het op die manier echt wel een soort van rust creëert.
   5) Dankjewel! Ik ben echt heeeeeel benieuwd.
   6) Tik ‘m aan! :)
   Liefs!

 2. september 23, 2016 / 07:50

  Wat ben jij goed bezig zeg, en die modellen zijn zo herkenbaar. Je pannenkoekenplantjes (pilea’s) doen het trouwens super zie ik!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 09:56

   Ze zijn wel echt blij aan het worden en daardoor ik ook. Wauw ik ben gewoon nog nooit zo’n trotse plantenmama geweest :) En wat leuk trouwens dat je zegt dat de modellen herkenbaar zijn. In welke context precies? Werk je er zelf ook mee? Liefs!

   • september 23, 2016 / 10:03

    Ik ben ook zo blij met m’n pannenkoekenplantjes. En even over die modellen, ik kom ze zo vaak tegen, zowel bij de pedagogische- als de management opleiding die ik gedaan kwamen de modellen aan bod..

    • Melle
     Auteur
     september 23, 2016 / 10:05

     Aha op die manier. Ze zijn inderdaad ook wel heel veelzijdig! Leuk om te lezen dat het bij jou daar vandaan komt. Interessant!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 09:57

   Alleen maar hoogtepunten :)

 3. september 23, 2016 / 09:12

  Ik heb die detox kuur ook gedaan, man ik vond het echt pittig hoor. Al zijn de sapjes echt super lekker! Wat tof voor je dat de coaching opleiding je zo goed bevalt, you go girl!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 09:58

   Ik ben ZO blij dat je zegt dat ze lekker zijn! Dat scheelt echt al een hoop. Ik ben ook wel een beetje bang dat het pittig zal zijn, vooral omdat ik volgende week ook veel dingen ‘s avonds nog wil doen. Hoop niet dat ik tekort heb aan energie. Maar goed, we gaan het meemaken :) Jouw ervaringen geven me in ieder geval al veel hoop op een goede afloop van deze kuur. Dankjewel!

 4. Marjolijn
  september 23, 2016 / 10:26

  Wauw, wat heb je weer veel beleefd, Melle! Super dat je zo enthousiast bent over je coachopleiding ^^

  Ik moest echt lachen om de foto van je ‘altijd lief kijkende’ kat. Zo kijkt mijn kat ook als ik een foto van hem maak. En wat is dat hotel waar je bent geweest prachtig!

  Dat van in de supermarkt staan zonder portemonnee was trouwens ook herkenbaar (oepsie!). Alleen heb ik geen vriend om mij te redden, dus ik stond bij de kassa op alles wat me lief was te zweren dat ik terug zou komen mét portemonnee en of ze mijn boodschappen dus even apart konden leggen. Gelukkig woonde ik toen maar 5 minuten fietsen van de supermarkt af xD…

  • Marjolijn
   september 23, 2016 / 10:27

   O ja! En als je adoptiemoeders zoekt voor je pileababy’s: hiero ;-)

 5. september 23, 2016 / 10:41

  Heel erg leuk om meer te lezen over de coachopleiding. Geweldig ook dat je er zo enthousiast over bent.
  Je hebt ook weer een leuke week op de planning. Geniet ervan! Het leven vieren is sowieso al het thema van deze week voor mij, dus dat trekken we gewoon door naar het weekend!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 14:03

   Jaaaaaa leuk, gefeliciteerd met het leven! :)

 6. september 23, 2016 / 10:49

  Ik zit op werk en ik dacht “even snel de kiekdag lezen” en dan aan de slag! Dat duurde iets langer haha :)
  Super om te lezen hoe enthousiast je bent over je opleiding, het klinkt ook echt interessant!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 14:04

   Haha wat lief! Sorry, ik had deze week inderdaad echt veel te vertellen. Alsnog heel leuk om te lezen dat je wél heel enthousiast bent. YEES!

 7. september 23, 2016 / 11:04

  Oooh dat kantoor van Aline is echt goals zeg <3 En supergaaf om te lezen hoe goed je opleiding te bevalt. Een grote YAY daarvoor (en natuurlijk heel veel hartjes)! Die kleurentest heb ik ook gedaan: is echt superleuk om inzicht te krijgen in jezelf. Geniet lekker van je weekend meis en we spreken elkaar snel. X

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 14:05

   Jaaa zo mooi! Echt, zoiets zou ik dus echt fantastisch vinden (zet op doellijst :)). Tot volgende week!

 8. september 23, 2016 / 11:29

  Dat ren-je-rot/dansspel lijkt me heel tof! (Ook wel een beetje awkward met allemaal onbekende mensen, maar dan is wel meteen het ijs gebroken lijkt me?) Oh en zo grappig, mijn gedachte als ik aan mijn blog en iets van een photodiary denk: ‘Hoe boeiend kan dat zijn?’, maar bij anderen vind ik het vaak heel leuk!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 14:06

   Dat is precies hoe het was! Haha, echt wel heel leuk :) En die gedachten heb ik zelf ook wel eens maar als ik dan zie hoe leuk mensen het ook vinden en dat ze soms uitkijken naar deze dag – serieus, zo lief! – dan weet ik het weer waar ik het voor doe :)

 9. september 23, 2016 / 12:07

  Wauw wat heb jij inspirerende dagen achter de rug. Mooi om ook je persoonlijke groei zo mee te mogen lezen!

  Je vroeg ons hoe we het leven vieren.
  Voor mij is dat twee concerten achter elkaar. Vanavond naar het afscheid concert van mijn favoriete punkrock band John Coffey en morgen naar een bandje van een van mijn beste vriendinnen.

  Ook zie ik dit weekend na vijf dagen mijn vriendje weer door ons propvolle agenda (we wonen in dezelfde stad, maar niet samen) en gaan we weer lekker op date en lunchen bij ons favoriete koffietentje. Dat is ook het leven vieren toch? ;)

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 14:07

   Ooo wat een superleuke dingen staan op de planning zeg! Alleen de voorpret is zo te lezen al een groot feest. HOERA HOERA! Het wordt ongetwijfeld geweldig leuk :) Liefs!

 10. september 23, 2016 / 13:19

  Helemaal megagaaf dat je een coachopleiding doet, misschien moet ik er ook eens over na gaan denken. Het lijkt me namelijk heel erg tof! Trouwens je jurkje met confetti, vind ik echt onwijs leuk, zo lekker vrolijk. Weer een leuke kiekdag, alvast een heel fijn weekend <3

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 14:09

   Ik vind het ZO LEUK! Maar echt, ik kan dus niet wachten tot het oktober is en er weer een trainingsdag op de planning staat. Dat ik het confetti shirtje voor 5 euro ergens had gescoord maakt het stiekem wel nóg veel leuker :) Jij ook vast fijn weekend! En mocht je serieuze plannen hebben om zo’n opleiding te doen dan kunnen we wel een keer (wellicht sowieso wel :)) afspreken. Lijkt me leuk om er over te vertellen! x

   • september 23, 2016 / 15:22

    Kan ik mij heel goed voorstellen! Oew, dat is een hele goede deal zeg. Lijkt me heel leuk om een keer af te spreken :D Ik zal je even een berichtje sturen via Instagram, dat praat wat informeler dan een mailtje, haha.

 11. Katrien
  september 23, 2016 / 13:52

  Wauw leuke blogpost, ik voel de vrolijkheid en inspiratie eruit stromen ;-)! Fijn weekend!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 14:07

   Hiep hoi! :) Dankjewel <3

 12. september 23, 2016 / 21:08

  Wat inspirerend de coach opleiding! Prachtig pand ook trouwens. Ik werd tijdens mijn opleiding pedagiek echt doodgegooid met dat soort modellen hahaha. Heel nuttig, maar na een tijdje kon ik geen model meer zien ;) Kattenfoto’s zijn altijd zo leuk om naar te kijken!! Word ik altijd vrolijk van :D Artikel 2.55 meteen gaan volgen trouwens: leuk om nieuwe bloggers te vinden!

  • Melle
   Auteur
   september 23, 2016 / 21:57

   Haha echt he, nu vind ik het nog leuk ;) En jaaa kattenfoto’s! Ik heb altijd het idee dat als het je eigen katten zijn je het toch wel net iets leuker vind maar yay, jij vind het dus ook leuk :) En tof dat je Suzanne gaat volgen, ze heeft een leuke blog :) Liefs!

 13. september 25, 2016 / 07:52

  Wat een heerlijke week heb je weer gehad! Ik vind het super interessant om mee te lezen over je coach opleiding, dus keep it coming! Het zette mij ook gelijk aan het denken. Gaaf dat je deze stap genomen hebt, wat kun je verschrikkelijk trots zijn op jezelf. Dit weekend heb ik de laatste dingen in Brussel afgesloten en geregeld & nu vandaag ga ik met m’n vriend heerlijk genieten van het samenwonen! Fijne zondag! Liefs X

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2016 / 21:28

   JAAA HOERA! Wat superleuk dat je gaat samenwonen. Wij vieren volgende week al ons 5 jarig samenwoon jubileum. Zo goed bevalt het dus :) Wens jullie heel veel geluk en vooral ook veel plezier toe! En dankjewel voor die méga lieve woorden echt, onwijs lief <3

 14. september 25, 2016 / 14:07

  Die modellen zijn super herkenbaar! In mijn hele opleiding was het GRROW (dus wel met 2 R’tjes) hier en SMART daar. Haha, maar ja, ik ben dan ook pedagogisch coach :p alleen vergeet ik dat soms. Misschien ga ik ook ooit nog wel eens zoiets doen ter aanvulling. Vind het alleszins superboeiend om over jouw avonturen te lezen!
  ‘t Verbaast me dat je dan zelf niet onder het blauwe krijt hing. Dat zou ik dan weer hebben. Blauw krijt all over the place en dan vooral op m’n witte t-shirt of lievelingsbroek ofzo :p
  En je mag er zeker van zijn dat ik heel hard uitkijk naar je weekverslagjes! Lees ze alleen vaak met wat vertraging ;)

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2016 / 21:30

   Haha, we hadden allemaal een schort om. Ik dacht ook dat het helemaal goed was gegaan maar toen ik mezelf moest presenteren wees iemand naar mijn onderarm. Je raad het al ;) En zo leuk dat je gewoon elke keer uit kijkt naar mijn weekverslag! WIEHOO!

  • Melle
   Auteur
   september 25, 2016 / 21:30

   Dankjewel! :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.