Bloggers Favorites | Deze artikelen van andere bloggers moet je écht even lezen!

favorietHet internet is een geweldige bron van inspiratie met allerlei mooie teksten, foto’s en tips om je leven nog nét dat beetje leuker te maken dan het al is. Ik hou er enorm van – naast zelf blogposts te maken – om blogs te lezen. Dit waren de afgelopen tijd mijn favoriete blogposts van andere bloggers op het gebied van tips en zelfontwikkeling.

8 tips om dicht bij jezelf te blijven, door Aranka | Soms is het gewoon moeilijk om te weten wat je nu eigenlijk wilt, waar je blij van wordt en wie je bent. De blogpost van Aranka met 8 tips om dicht bij jezelf te blijven kunnen je daarbij helpen. Want hoe logisch het soms allemaal ook is – ik bedoel, tevreden zijn en dankbaar zijn heb je vást niet eerder gehoord – soms is het goed om jezelf er nog even aan te herinneren. Klik hier voor het volledige artikel.

5 aspecten voor een succesvolle carrière, door Chicks Love Happiness | Die leuke dames van Chicks Love Food, met die geweldige recepten en dat o zo fantastische kookboek. Ja die ja! Nou die houden ook wel van een potje geluk. Dus yay! Voor Chicks Love Happiness. Hadden zij ooit gedacht dat hun blog zo groot zou worden, dat ze een kookboek of twee zouden uitgeven en dat dit hun fulltime baan zou worden? Alles behalve dat! Ze laten in deze blogpost 5 aspecten zien voor een succesvolle carrière. Yehees! Klik hier voor het volledige artikel.

Voor jezelf zorgen voor beginners, door Work That Es | Hoe het met jou gaat is de basis van alles. Dus een beetje voor jezelf zorgen op zijn tijd, kan geen kwaad! Kun je net als ik nog wel een lesje gebruiken in voor jezelf zorgen? Esmée Noëlle van workthates.nl geeft dé ultieme tips voor beginners. Klik hier voor het volledige artikel.

Love: Perfect Basics, door Annemerel | Streepjes in je garderobe, en dan hebben we het met name over shirtjes met streepjes, daar heb je gewoon nooit genoeg van. Dé basic die iedereen in zijn kast zou moeten hebben, alleen al omdat het zo leuk staat en supergoed te combineren is. Zéker met zo’n tip als die van een van mijn favoriete lifestyle bloggers Annemerel waarmee binnenkort een interview online komt! Klik hier voor het volledige artikel.

10x handige bureaublad achtergronden, door Kittehscupcakes | Dat fijne gevoel wat je hebt als alles netjes is opgeruimd in je huis en tegelijk ook in je hoofd. Lekker alle gedachten en doelijstjes op orde. Larissa en Tara van Kittehscupcakes geven 10 tips voor niet alleen superhandige maar ook nog eens geweldige leuke bureaubladachtergronden. Klik hier voor het volledige artikel.

7 Redenen waarom jij elke dag iets leuks en nieuws zou moeten doen, door Visonarylife | Elke dag hetzelfde doen. Dag in dag uit dezelfde sleur. Herkenbaar? Deisy, van Visonarylife.nl geeft in deze blogpost 7 redenen waarom jij elke dag iets leuks en nieuws zou moeten doen. Al is het gewoon al omdat het kán! Hoe eng het soms ook lijkt, de voordelen die je ervan gaat hebben wegen daar niet tegen op! Sowieso is haar blog heel leuk, ze schrijft ook veel over zelfontwikkeling, dilemma’s en geeft regelmatig handige tips! Klik hier voor het volledige artikel.

6 smart questions to ask during your next job interview, door Chapter Friday | Tijdens je sollicitatiegesprek zelf ook vragen hebben is supergoed! Maar soms is het lastig om te bedenken welke vragen je dan eigenlijk kunt stellen. Dus heb je nog wat inspiratie nodig? Dan raad ik je dit artikel aan van Chapter Friday, waarin 6 slimme vragen staan die je zéker op je lijstje kunt zetten! Klik hier voor het volledige artikel.

8 Reacties

 1. december 24, 2015 / 10:11

  Aaah, wat een eer om tussen je favoriete artikelen te staan! Alvast fijne feestdagen gewenst! <3

  • Melle
   Auteur
   december 24, 2015 / 10:16

   Yay :) jij ook!

  • Melle
   Auteur
   december 24, 2015 / 13:43

   Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Nét zoals ik die van jou laatst ontdekte. Echt heel leuk! :) Jij ook een fijne kerst gewenst!

 2. december 25, 2015 / 11:00

  Leuke artikelen! Een aantal kende ik al :-)
  Fijne dagen!

  • Melle
   Auteur
   december 25, 2015 / 11:23

   Dankjewel. Jij ook!

 3. december 29, 2015 / 10:47

  Wauw, wat superlief dat je mijn artikel hierin genoemd heb en zo ook tussen die grote namen. Echt heel lief meis en dank je wel voor je prachtige woorden <3

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.