Monday morning peptalk

ridiculously-amazing-blogpostMaandag de stomste dag van de week? Welnee, houden van maandag is het nieuwe zwart, positiviteit is de mode en dat delen is pas echt trendsettend. Omarm het, alsof het je beste vriend is. Maandag, zal nooit meer hetzelfde zijn!

Je kan meer dan je denkt

Deze week begint weeknummer 28 – en wat gaat de tijd weer snel lieve dames en heren. Je hebt dit jaar dus al 27 maandagen overleefd. 27! Dat zijn misschien al 27 maandagen meer dan je had gedacht. Het wordt pas echt leuk als je de 52 maandagen per jaar gaat vermenigvuldigen met het aantal jaren dat je op deze aardbol rondhuppelt. Je staat direct versteld van je eigen kunnen. Dat je al 27 maandagen hebben overleefd, betekent ook dat er nog 25 maandagen dit jaar aan komen. En inclusief vandaag, dus nog maar 24! Joh, appeltje eitje. Jij kunt dit!

Je kunt dit!

Als er iemand is die maandag met twee handen aangrijpt, er helemaal voor gaat en dit sowieso aankan, dan ben jij het wel. Want jij, jij bent te de beste. Jij bent uniek, benut zoveel talent, positiviteit en energie! En op een dag als vandaag, kun je al die talenten inzetten in de activiteiten die je hebt gepland. Of je nu gaat werken of studeren, afspraken hebt met vrienden of zakelijk, op vakantie gaat, het huishouden gaat doen, een baan zoekt, met zwangerschapsverlof thuis zit, gaat sporten of de hond uitlaat. Het maakt niet uit wat je doet, jij doet het fantastisch omdat je er zin in hebt, omdat er niet iemand is, die dit beter kan dan jij.

Ik zeg mon, dan zeg jij….? (yaaaayyy!)

PS: Mocht je nou elke maandag een mini-peptalk nodig hebben? Ik post elke maandag een leuke quote op Instagram!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.