Outfit | It’s denim o’clock

Als je een nieuw horloge én een nieuw spijkerjasje hebt én de zon schijnt dat weekend én er is iemand die tijd heeft om samen foto’s te maken, dan kun je gewoon niet anders dan van het moment gebruik maken. Dat het stiekem te warm was voor een culotte én een spijkerjasje vergeten we maar even. Dit was het moment om – letterlijk – alles uit de kast te halen! Een leuke combinatie maken zodat ik het allemaal aan je kan laten zien.  

Is het een broek, een rok of een culotte?
Het lijkt een beetje op een midi rok maar eigenlijk is het dus een broek. Ik vind het leuk om zo’n wijde pantalon-achtige broek te combineren met een t-shirt. Netjes en casual gecombineerd. In de vorige outfit post heb ik dat ook laten zien. En wees gerust, het is niet alsof ik niets anders in mijn kast heb hangen – heus wel – maar echt, ik kan hier gewoon geen genoeg van krijgen.

Grappig detail trouwens, deze culotte heb ik vorig jaar een keer gekocht bij H&M. Ik was toen heel fanatiek aan het afvallen en bestelde deze broek online in maat 40. Ergens was dat toen net iets té positief. Want ja, die maat paste ik toen gewoon nog niet. Maar na een paar weken ook niet en na nog eens een paar weken nog steeds niet. Nu draag ik maat 36/38 en past hij dus wel. Eindelijk!

Let’s talk about the shoes
Sinds ik de Birkenstocks voorbij heb zien wandelen in Kopenhagen, ben ik om. Die schoenen zijn echt zó leuk! Moest er wel een beetje aan wennen – vooral hoe ze eruit zien want hé, deze dingen zitten dus echt als gegoten! Op zomerse dagen draag ik deze echt het allerliefste.

denimn-jacket-picto

Hallo nieuw horloge!
Dit design horloge van Picto heb ik gekregen van horloge.nl. En oo ik vind hem zó mooi! Het heeft een fijn, niet plakkerig, siliconen bandje en is simpel, strak en minimalistisch vormgegeven. Daar hou ik echt van! Het stipje geeft het uur aan, de wijzer de minuten. Weet je direct hoe laat het was toen we deze foto maakten. Ze hebben trouwens nog veel meer leuks. Van Casio dameshorloges – ja precies, die nerdy! – tot Michael Kors dameshorloges en Swatch horloges. Je kunt je hart ophalen daar.

Het is tijd
Soms moet je gewoon met het moment mee gaan. De wind door je haren laten wapperen, kleding uit de kast pakken dat fijn zit en op je horloge kijken. Tijd om te doen wat jij wilt. Tijd voor jou, voor wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt. Tijd om te gaan en te doen! En tegelijkertijd af en toe even stoppen. Om even te genieten van dát moment. Dat je voor een geruiten muurtje in Amsterdam staat. Dat je bedenkt dat je je badkamer net zo vrolijk zou willen betegelen. Dat je lacht, Mina foto’s maakt en dat je denkt, dit is fijn. De zon schijnt, ik draag allemaal fijne items en samen creëren is iets wat ik altijd ontzettend leuk en bijzonder vind.

Horloge Picto via horloge.nl // Spijkerjasje ADPT // Culotte H&M (niet meer verkrijgbaar, soort gelijk)
T-shirt Gina Tricot // Tasje: vintage // Slippers Birkenstock

26 Reacties

 1. Marieke
  juni 15, 2016 / 08:13

  Toffe kleding en fijn gecombineerd!! Je ziet er mooi uit! Herkenbaar hoor, broek bestellen en maar wachten tot ie past. Blijkt hij veel kleiner te vallen dan maat 40, terwijl je al 38 hebt?.
  Fijne dag!

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 09:09

   Haha stom he, die maten! En dankjewel :) Fijne dag! x

 2. juni 15, 2016 / 09:05

  Mooie foto’s zeg! Ik heb ook een spijkerjasje wat momenteel wel weer af en toe uit de kast komt. Nouja, nu met die regen misschien even niet (natte spijkerstof is echt meh), maar als het qua temperatuur van dat onbestendige weer is als de laatste dagen, dan vind ik een spijkerjasje echt handig. Het is net geen echte jas, maar wel lekker warm en “jas-achtig” genoeg om op de fiets te dragen als de zon net even achter een dik wolkendek verdwijnt. En spijkerjasjes zijn gewoon heel erg leuk!

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 09:14

   Precies wat je zegt. Dat onbestendige weer, dat ‘wel-of-geen-jas’-weer is echt perfect voor zo’n spijkerjasje. Ben ook hélemaal om! :)

 3. juni 15, 2016 / 09:14

  Hele toffe outfit Melle! Vind het ook heel stoer dat je ze combineert met Birkenstocks, omdat nog niet iedereen overtuigd is van die schoentjes, terwijl ze er juist zo leuk bij staan! Het horloge is ook mega leuk, echt weer eens wat anders!

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 09:27

   Dankjewel! Ik moest mezelf er ook even van overtuigen want inderdaad, het is wel een dingetje. Maar toen ik eenmaal om was .. ;) En hoera voor het horloge, ik vind m zó leuk!

 4. juni 15, 2016 / 10:11

  Jaaa, Birkenstocks! Ik draag niets liever in de zomer. Die dingen zitten als gegoten :). Wauwie Melle, jij bent echt zoveel afgevallen als ik het zo lees! En ook echt snel vind ik! Prachtig, zo’n broek. En wat een feest om ‘m nu te kunnen dragen :). Leuk, eens een outfitpost hier!

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 11:11

   Echt he, YAY BIRKENSTOCKS! <3 En dankjewel voor je complimenten, zo lief!

 5. juni 15, 2016 / 10:23

  Hele leuke outfit! Ik vind het spijkerjasje er ook heel tof bij staan! :)

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 11:11

   Dankjewel! Het is even aftasten maar dan heb je ook wat :)

 6. juni 15, 2016 / 12:06

  Wat kan jij zo’n culotte goed hebben, ik durf het (letterlijk) nog steeds niet aan. En wat een lekker jackie, mooie kleur en lang leve de opgerolde mouw!

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 13:45

   Yay wat lief, dankjewel! En echt hoor, die opgerolde mouw doet het ‘m. WERELD van verschil! :)

 7. juni 15, 2016 / 14:23

  Toffe outfit Melle! Staat je super leuk. Die culotte is gaaaaaaf! :D En nu waar ik het meest enthousiast over ben… JOUW HORLOGE! Wauw, wát een tof ding. I’m in love.

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 14:33

   JAAAA! Ik snap het wel, hij is echt het einde :)

 8. juni 15, 2016 / 17:00

  Wat een fijne outfit het staat je erg goed ik hou ook van spijkerjacks, eindeloos te combineren

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 19:24

   Ik wist het nog niet maar dat blijkt wel. Wat een TOP item! :)

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 21:12

   :) Dankjewel!

 9. juni 15, 2016 / 21:47

  Superknap dat je nu in je gewenste maat kunt, wat een fijn gevoel moet dat zijn! Leuke stijl heb je :-)

  • Melle
   Auteur
   juni 15, 2016 / 22:05

   Dankjewel! En leuk is dat :) Heb je opeens allemaal nieuwe kleding.

 10. Irene
  juni 15, 2016 / 22:55

  Die culotte staat je goeeeed! En je horloge is geweldig! Ik had ook zo’n Birkenstockslippers maar ik had er toch elke keer zere voeten in! Kon er maar niet aan wennen, terwijl m’n ‘normale’ (je weet wel, die teenslipperachtige dingen) Birkenstocks wel megacomfy zijn (en ook iets minder fancy, maar ach).

  • Melle
   Auteur
   juni 16, 2016 / 07:21

   Yehees dankjewel! :) Wat jammer dat de Birkenstocks en je voeten geen vrienden konden worden. Goed geprobeerd in ieder geval :)

 11. juni 16, 2016 / 17:06

  Looking pretty! En echt heel leuk, dat horloge. Normaalgesproken zou ik niet zelf voor zoiets gaan, maar nu ik het zo bij jou zie denk ik: Hm, LEUK. En die broek, die ziet er zo fijn uit! En de slippers zijn fijn. Dat weet ik, want ik heb precies dezelfde. Twinning! Liefs!

  • Melle
   Auteur
   juni 16, 2016 / 20:14

   Dankjewel! En wij hebben gewoon zoooo dezelfde smaak, haha! Echt heel leuk :) Great minds think alike! <3

 12. juni 19, 2016 / 14:06

  Hele toffe outfit en wat een prachtige foto’s Melle! Vind het horloge ook echt prachtig.

  • Melle
   Auteur
   juni 19, 2016 / 14:13

   Dank u dank u! :) Zo lief!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.