Eerste hulp bij Sint stress | De tip om écht leuke cadeautjes te geven + win! (Gesloten)

YES! De Sint is weer in het land en dat betekent dat de voorpret voor mijn favoriete feestdag officieel is begonnen! Nu wordt het voor mij helemaal een feest als het lukt om voor iedereen een écht leuk, verrassend en origineel cadeautje te kopen. Want eerlijk is eerlijk, dat vind ik dus elk jaar weer een enorme struggle. Om het jou en mezelf een beetje makkelijker te maken geef ik je dé tip tegen Sintstress en heb ik in samenwerking met Radbag een aantal hele leuke en bijpassende cadeautjes uitgezocht. Zo kun jij – eh, de Sint natuurlijk ;) – je geliefden tijdens een heerlijk avondje eens flink in het zonnetje zetten! Oh en had ik al gezegd dat je nog iets mega leuks kunt winnen? Dé tip voor als je het niet meer weet: kies een thema

Of het nu een kleur is, een dierenthema of geïnspireerd door iemands hobby of werk. Een thema maakt het kopen en geven van cadeautjes zoveel makkelijker! En niet alleen dat natuurlijk. Je kunt je gedicht en de surprise ook geheel in stijl maken zodat alles bij elkaar past.

Het kiezen van een thema is voor mij eigenlijk helemaal niet nieuw. Zo maakte ik toen ik op de middelbare school zat voor een klasgenootje een fietspretpakket. Van fietslampjes (wat hij had gevraagd) tot een oude landkaart die mijn vader niet meer gebruikte, 50 cent om ergens te kunnen plassen en pleisters voor als hij was gevallen. Het was echt een groot succes. Maar op de een of andere manier verdwijnt dit idee wanneer ik een cadeautje moet kopen voor iemand. Dan vind ik het praktisch nut van iets opeens heel belangrijk en wil ik heel graag dat diegene het daadwerkelijk gebruikt, in plaats van dat het ergens in de kast terechtkomt. Maar met Sinterklaas is dat – natuurlijk – een ander verhaal. Dan vind ik het leuk om lekker los te gaan met gekke cadeautjes.

Voor als je lootje graag op reis gaat

Een wereldkaart waarop je kunt krassen waar je bent geweest, dat is echt zo’n ding die elk volwaardig reisblogger wel in zijn of haar kamer heeft hangen als ik Instagram mag geloven. Hoe leuk is het dan om zoiets te geven? Een reissetje misstaat ook nooit en zoiets als onderzetters van je favoriete reisfoto’s al helemaal niet. Leuk om het aan te vullen met grappige dingen voor onderweg (zoals snoepjes, zakdoekjes, een appeltje voor de dorst), een geweldig gedicht, een speurtocht door het huis of een waar ‘ik-ga-op-reis-en-ik-neem-mee’ spel!

Voor als je lootje van eten houdt

Jaaaaa, eten! Bijna voor iedereen wel geschikt. Deze borden bijvoorbeeld. Die zou ik zelf nooit kopen maar om ze te krijgen is het wel echt té leuk! En in het kader van ‘hou-op-schei-uit’ zou ik je het eikussentje aanbevelen. Een kussentje voor je ei, hoe verzin je het? Haha! Bedankt Sinterklaas!

Voor als je lootje van eenhoorns houdt

Hier zou je mij dus echt enorm blij mee kunnen maken. Zo heb ik al eenhoornsokken en twee eenhoornsleutelhangers (voor elke fiets een). Voor iemand zoals mij zou een waar eenhoorn pretpakket dan ook niet ontbreken. Wat dacht je van deze pleisters, een ware eenhoorn strooier, deze geweldige tandenborstelhouder of – hoe hilarisch – deze eenhoorn luchtverfrisser?

Voor als je lootje een stresskip is

Samen met een gezellig anti-stress gedicht en een doosje slaapthee kun je misschien dit anti-stress kleurboek geven. Bij Radbag verkopen ze ook origami vouwblaadjes. Ook heel ontspannend om te doen (of niet ;))! Oeh en wat dacht je van een hoofdmassage? Ik kreeg deze vorig jaar met een dobbelspel en oo, het geeft zo’n gek en ontspannen gevoel!

Win een Radbag voucher t.w.v. € 50,-!

Hiep hoera! Want naast deze tips om je geliefden te verrassen, heb ik ook nog iets anders leuks. Je kunt namelijk een waardebon om allerlei leuke dingen te kopen bij Radbag ter waarde van € 50,- winnen. YEES! Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een reactie achterlaten waarin je aangeeft dat je meedoet. Check even dat je een geldig e-mailadres invult dan kan ik je mailen als je hebt gewonnen. Bonuspunten krijg je door mij te volgen op Instagram en/of of je aan te melden voor de blije maandag mail. Je kunt meedoen tot 26 december 23.59 uur. Maandag de 27ste maak ik de winnaar bekend!

Ik hoop dat je iets aan deze tips hebt gehad, dat je meedoet aan de winatie – jaaa! :) – en dat je een geweldige Sinterklaasavond tegemoet gaat. Mocht je nog meer inspiratie op willen doen, kijk dan even op de website van Radbag.

Meer inspiratie!

Vul je verlanglijst | 6 Sint-haves voor Girlbosses
Vul je verlanglijst | Must-haves voor de échte levensgenieter

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Radbag.

86 Reacties

 1. Emma
  november 20, 2017 / 07:31

  Die borden zijn geweldig! En ik doe graag mee met de winactie!

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 17:52

   Jaaa leuk! En die borden, die kun je dan mooi kopen. Hoera!

   • Emma
    november 21, 2017 / 08:59

    Ik hoop het! :D

 2. Maaike
  november 20, 2017 / 07:42

  Ooh ik kende die site nog helemaal niet. Wat een leuke dingen! Ik doe graag mee met de actie. Ik kreeg je maandagmail al (yes!) en ik volgde je ook al op instagram :)

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 17:53

   Kijk aan, extra leuke verrassing zo!

 3. november 20, 2017 / 07:48

  Oh ze hebben zoveel leuke dingen bij Radbag! Ik doe graag mee met de winactie :) kan ik wat tofs uitzoeken voor in ons nieuwe huis! Nog maar een paar weekjes wachten voor we de sleutel krijgen <3. Ik ben al vanaf het begin geabonneerd op je blije maandag en ook op Instagram volg ik je natuurlijk!

  XX

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 17:53

   Jaaaaaa zo zo zo leuk, de sleutel komt er gewoon al bijna aan! WIEHOO!

 4. Yvette
  november 20, 2017 / 08:25

  Wat een leuke webshop! Ik ga straks gelijk even kijken of ze iets hebben voor mijn sintlootjes ? (ik heb er uiteraard geen probleem mee om daar een cadeautje voor mezelf aan toe te voegen met zo’n leuke winactie!).
  De blije maandag mail is wekelijks weer een fijn momentje in de bus naar werk, dankjewel daarvoor ?

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:04

   YAY! Heel erg leuk, en haha jaaa wie weet vind je nog iets leuks (ook voor jezelf)!

 5. Mona
  november 20, 2017 / 08:48

  Jaaa, hahaha :-). Geweldig om met deze post de week te starten, dank! Ik doe graag mee met de winactie!

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:05

   Hoera! Dankjewel en leuk dat je meedoet!

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:09

   Wat een enthousiasme, hoera! Leuk dat je meedoet.

 6. november 20, 2017 / 09:07

  Jaaa die waardebon zal echt heel fijn zijn om mijn moeder die ernstig ziek is te verassen met een heel groot verwen pakket. Om te laten zien dat ik nog blij ben dat ze er is en het dit en komend jaar om háár gaat.

  Wat een heerlijke tips heb je gegeven. Ik heb ook een lootje voor een secret santa pakket en ik vind het zó lastig gewoon!

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:10

   Jaa dat zou fijn zijn. Nou ik duim hoor! En zo’n lootje voor Secret Santa, I FEEL YOU! Precies de reden dat ik deze blog heb geschreven ;)

 7. november 20, 2017 / 10:28

  Wat een super leuke tips! Ik vind cadeautjes kopen ook altijd heel erg lastig maar ik heb al wat leuke dingetjes in mijn hoofd. <3
  Liefs,
  Evelien

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:12

   Als je eenmaal een goed idee hebt, dat gevoel is echt magisch :)

 8. Simone
  november 20, 2017 / 11:08

  Slim idee om op thema cadeautjes te kopen! Ik doe graag mee met de winactie :) En jouw blije maandag mails ontvang ik al!

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:13

   YAAY! 10 punten :)

 9. Marian B
  november 20, 2017 / 11:19

  Goeie tips! Ik doe zeker graag mee want Radbag heeft zulke leuke dingen! Heerlijk om hier eens rond te kijken voor iedereen! Ik heb al een paar dingen gezien (o.a. een lightbox) die ik graag met dit tegoed zou kopen.

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:14

   Oeh, dat is echt een aanrader. Heb er ook eentje echt zoooo leuk!

 10. november 20, 2017 / 12:01

  Wat een handig artikel! Ik neem graag een kijkje bij Hema, daar hebben ze zulke leuke kleine cadeautjes. Ik doe ook zeker mee met de winactie (ik volg je ook op Instagram!).

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:15

   Hema is inderdaad ook perfect!

 11. Maud
  november 20, 2017 / 12:10

  Wat een leuke actie! Ik heb nog Sint tip! Wij doen met vriendinnetjes een dobbelspel waarbij je spullen die je niet (meer) gebruikt inpakt. Denk aan flessen wijn, spellen die je dubbel hebt, spullen uit oude kerstpakketten, (kook)boeken die je nooit leest etc. Het was vorig jaar een groot succes. Andere kunnen heel blij zijn met spullen die jij niet meer gebruikt en vice versa.

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:16

   Dat is echt een hele goede en leuke tip! Ik heb het zelf ook wel eens gedaan idd maar dan een combinatie van nieuwe dingen en dingen die ik niet meer gebruikte. Was het al bijna vergeten maar deze ga ik zeker onthouden voor het volgende dobbelspel!

 12. Elise
  november 20, 2017 / 14:15

  Jaa, ik doe mee! Ik vind Sinterklaas ook één van de leukste dagen van het jaar :) Wij trekken dit jaar lootjes met een klein kadootje en een gedicht. O, en heeeel veel sintsnoep uiteraard!

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:16

   JAA! Kruidnootjes ooo jongens, zo lekker!

 13. Kaylin
  november 20, 2017 / 14:23

  Radbag is zo’n fijne site! Ik neem graag deel aan je wedstrijd. Ik volg je al ruime tijd op instagram en ontvang al sinds het begin je mailtjes op maandag.

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:40

   3 keer superleuk! :)

 14. Lottesanekdotes
  november 20, 2017 / 14:32

  Ik doe zeker mee, want ik ben zelf jarig op 12 december en mijn lief op de 13de. Reken daar nog even Sinterklaas en de kerstdagen bij en je weet dat ik heeeeeel veel cadeau-inspiratie moet hebben in de laatste maand van het jaar ;) Ik volgde je al op Instagram en ik krijg ook elke week je mailtje in mijn inbox.

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:41

   Herkenbaar! Stephan is ook in december jarig. Dubbel feest! En inderdaad, dubbel cadeau-inspiratie.

 15. november 20, 2017 / 15:09

  Wat leuk dit! Eerlijk gezegd haal ik er meer inspiratie uit voor m’n eigen lijstje, haha! Ik weet nooit wat ik moet vragen. Maar ik ben gek op van die leuke, gekke dingetjes en daar staat die shop vol mee! Ik doe dan ook graag mee met de winactie :)

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:42

   Haha ook heel goed toch? :) Leuk dat je meedoet!

 16. Michelle
  november 20, 2017 / 16:54

  Leuk, ik doe graag mee. Ideale site voor cadeaus

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:42

   YES! :)

 17. Annick
  november 20, 2017 / 17:20

  Wat een leuke webshop! Ik doe graag mee. Je maandagmail kreeg ik al, nu volg ik ook op instagram!

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:43

   Ooo leuk zeg. Welkom! :)

 18. november 20, 2017 / 17:47

  Jaaaa! Radbag is zo’n leuke site! Heb er alleen nog nooit iets gekocht. Misschien komt daar binnenkort verandering in? :D Bij ons is de sint niet zo’n ding. En al helemaal niet met gedichtjes schrijven enzo.Maar binnenkort moeten er ook weer kerstcadeautjes gevonden worden dus je tips zijn meer dan welkom!
  Ongelooflijk maar waar, ik volgde je nog niet met m’n nieuwe account. Heb ik maar meteen even in orde gebracht. SORRY! :)

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:44

   Ik heb je direct terug gevolgd! Jaa!

 19. Anita te Gussinklo
  november 20, 2017 / 18:09

  Zoveel leuke cadeau tips.
  Bij Radbag slaag je wel.
  Ik doe graag mee en volg je op Insta, ben ook al geabonneerd op je blije Maandag mail

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:45

   Jaaa superleuk. Hoera!

 20. Romy
  november 20, 2017 / 18:41

  Wat onwijs leuk geschreven en er zitten zoveel toffe en écht unieke cadeau-ideeën tussen. Ik krijg er echt zin van om cadeautjes te gaan geven :) Ik maak ook heel graag kans op het shoptegoed. Daar weet ik zeker weten wel iets leuks voor uit te zoeken! Ik volg je op Instagram en ben geabonneerd op je mail :)

  • Melle
   Auteur
   november 20, 2017 / 18:45

   Dankjewel! En wat goed. Echt leuk, cadeautjes geven :)

 21. Sabrina
  november 20, 2017 / 19:22

  Leuk! Ik heb al iets gezien, de snijplank van breaking Bad! Ik doe graag mee en volgde je al op instagram, en ik krijg je mail nu ook

  • Melle
   Auteur
   november 21, 2017 / 09:14

   Oeh dat klinkt als een heel erg tof cadeau! Leuk dat je meedoet!

 22. Marjolijn
  november 20, 2017 / 20:06

  Ik vind de foto aan het begin fantastisch! Ik houd van zulke foto’s, daar kan ik serieus een eeuwigheid naar kijken en me verwonderen over hoe het gemaakt is ^^

  Ik doe ook graag mee met de winactie (ik krijg je nieuwsbrief) en wat een leuke spulletjes heeft Radbag! Ik zag dat de eenhoornspray al uitverkocht is, logisch! :P

  • Melle
   Auteur
   november 21, 2017 / 09:16

   O lief zeg, dankjewel! Het was ook wel een klusje om het te maken moet ik zeggen. Ook omdat het snel donker werd ;) Ik heb de post al klaargezet en dan in preview op mijn telefoon gedaan met een zwart vierkant als foto. Daar heb ik dus steeds opnieuw de foto weer ingeplakt. Net zo lang totdat je het zwarte vlakje dus niet meer ziet ;) ZO LEUK! Haha :) En wow, nu al! Dat gaat snel zeg!

   • Marjolijn
    november 21, 2017 / 18:19

    Oh op die manier! En dan heb je de foto met een gewone camera gemaakt! Echt heel leuk :-)

    • Melle
     Auteur
     november 21, 2017 / 19:22

     Ja precies! :) Eigenlijk kan iedereen het dus. Jij ook!

 23. november 20, 2017 / 21:10

  Haha gelukkig komt Sinterklaas niet in Colombia :P De Kerstman wel :D

  • Melle
   Auteur
   november 21, 2017 / 09:17

   Haha dat scheelt weer Sint stress inderdaad! :)

 24. november 20, 2017 / 21:56

  Oooh ik wist dit jaar gewoon allerlei Sint-cadeautjes om te vragen hahaha, allemaal boeken dit keer :)
  Maar ik vind dit alsnog héle leuke tips en hele leuke gekke dingen! Ik wil graag meedoen met de winactie :) (o en hoi maandagmail die ik al het hele jaar krijg – yes! – en Instagramvolger hier ook!)

  • Melle
   Auteur
   november 21, 2017 / 09:18

   Kijk, dat schiet op :) En yay, mega leuk dat je van de partij bent Linda!

 25. november 21, 2017 / 13:43

  Dat thema idee is inderdaad wel heel erg leuk. Had ik laatst ook voor een vriendin gedaan en dat maakt het een stuk makkelijker om cadeautjes te bedenken!
  Ik doe trouwens graag mee met de winactie! Instagram heb ik niet, maar ik krijg je mail wel elke maandag. :)

  • Melle
   Auteur
   november 21, 2017 / 19:23

   Jaaa wat goed! En leuk dat je meedoet!

 26. Ilse
  november 21, 2017 / 15:30

  Oohh, wat leuk Melle! Redbag is echt een hele toffe website. Mijn hartje gaat heel snel kloppen van de groene retro telefoon. En nog van 100 andere dingen. Ik doe dus heel graag mee met de winactie.

 27. november 21, 2017 / 21:29

  Wat een leuke site en goede tips! Ik wil de hele site wel leegkopen! Uiteraard doe ik ook mee met de winactie :)

  • Melle
   Auteur
   november 22, 2017 / 13:20

   Haha herkenbaar. Leuk dat je meedoet!

 28. hildejans
  november 21, 2017 / 21:42

  Ik doe heel graag mee met de actie, leuke ideeën geef je. Je dat thema vind ik een geweldige tip, ga ik onthouden. Ben al aan het uitkijken voor kerst ( Sint is bij ons iets heel anders). Ik heb geen Instagram, maar je maandag mail krijg ik al van de start, ben er erg blij mee!

  • Melle
   Auteur
   november 22, 2017 / 13:21

   Jaaa zo leuk allemaal. Hoera!

 29. Hannah Kagenaar
  november 22, 2017 / 12:26

  Ik doe heel graag mee! Volg je nu ook op instagram (fanartmi)

  • Melle
   Auteur
   november 22, 2017 / 13:22

   Wat leuk! Dankjewel voor het volgen en op naar de prijs. Ik duim (voor iedereen :))

 30. november 23, 2017 / 20:22

  Die site is zo leuk! Ik heb er al zo vaak op gekeken, je vindt daar spulletjes die je in winkels nooit zo makkelijk ziet. En ik dacht zo vaak dat ik de enige twintiger was die hyper rondloopt rond de Sinterklaas-periode, maar blijkbaar niet. Diep in mijn hart zal Sinterklaas ook altijd mijn favoriete feestdag blijven. Kan niet wachten tot 6 december! En ik doe trouwens mee met de winactie. Zou de voucher delen met mijn zusje, dan hebben we elk nog een extra Sinterklaascadeautje :) En zoals je wel weet ben ik een trouwe lezer van de monday-mail en ik volg je op Instagram en dat weet je ook! En supertoffe blogpost trouwens, ik had hem maandag al gelezen maar nog niet gereageerd. Omdat ik gewoon geen zin had om eindeloos lang achter de computer te zitten om reacties te typen. Een zekere persoon heeft me in haar monday-mail vertelt dat het belangrijk is om te ont-moeten ;)

  • Melle
   Auteur
   november 23, 2017 / 22:07

   Haha precies! Hopelijk gaat t ook weer beter met je pols. En hoera voor Radbag dat is inderdaad een hele leuke webshop. Zo leuk om samen te werken! ?

 31. Viola
  november 24, 2017 / 16:06

  Joepie ik doe graag mee ?Volgde je al én ontvang je maandag mail ??

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 15:01

   YEES! Superleuk, en dankjewel voor het volgen en het ontvangen van de mail. Echt mega tof!

 32. november 24, 2017 / 20:59

  Wat een leuk artikel heb je ervan gemaakt. Super fijne tips zitten erbij.
  Ik doe graag mee, heb zelf al een hoop van Radbag (door eigen samenwerkingen) maar doe graag mee voor een vriendin. Die zou die kurken wereldbol echt te gek vinden (ze heeft 3 maanden lang van China, Australië etc gereisd)

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 15:02

   Dankjewel! En wauw dat is echt een leuk cadeau voor haar zeg :)

 33. Do
  november 26, 2017 / 14:00

  Ik doe ook graag mee met de winactie! Gelukkig net klaar met alle sint preps ?, maar winnen is altijd leuk!

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 15:02

   Wat fijn dat dat klaar is! En je hebt gelijk, winnen is nooit verkeerd :)

 34. Manja
  november 26, 2017 / 14:27

  Jaaaa, super leuk!! Ik doe mee :):)

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 15:03

   YAY! Superleuk :)

 35. Yvonne
  november 26, 2017 / 14:45

  Ik doe natuurlijk ook mee, leuk!

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 15:03

   JAAAAAA! Jij kon niet ontbreken :)

 36. Aranka
  november 26, 2017 / 16:35

  Fijne InSpiratie-dingen van 2 blije kanten?.. Ik doe mee! ..?..

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 17:49

   Yaaaay superleuk!

 37. Suzanne
  november 26, 2017 / 17:52

  Superleuke actie!! Ik doe graag mee :)

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 17:54

   Leuk! :)

 38. november 26, 2017 / 20:51

  Oh yessss, kom maar door met die blije maandagen! ?❤️? en zo’n cadeaubon komt me ook wel mega goed uit met al 3 getrokken lootjes. Hellluuup

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 22:31

   YAAAY! En wauw, drie lootjes. Wat een feest!

 39. Sanne
  november 26, 2017 / 21:09

  Wat een leuke blog met goede kadotips. ik doe graag mee met de winactie! En ohh die eenhoorntandenborstelhouder is leukkk hihi :)

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 22:32

   Echt he, die staat ook op mijn wishlist :)

 40. november 26, 2017 / 21:28

  Wát een toffe tips Melle. Ik zit nog met mijn handen in het haar maar heb nu wel wat inspiratie op kunnen doen. Dank dank! Benieuwd of ik ook wat kan winnen, dan komt het helemaaaaal goed voor mijn lootje. Dikke zoenen. ?

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2017 / 22:32

   Lief, dankjewel! En graag gedaan. Ik ga voor je duimen :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.