Creatief met Keri | De 10 állerleukste zomerse achtergronden

bureaubladachtergrond-zomer
Weet je nog, de vorige keer dat ik zo’n superleuke blogpost had gemaakt met allemaal leuke achtergronden? JA! In mijn zoektocht naar leuke achtergronden kwam ik toen op de site van Keri en sindsdien ben ik er élke maand te vinden. Ze maakt namelijk super mooie wallpapers met – maar ook zonder – kalender. Een paar weken geleden kon ik mijn enthousiasme niet langer bedwingen en heb ik haar een mailtje gestuurd of ze het leuk zou vinden om een ware ‘Thank god it is Monday’ achtergrond te maken. EN OF! Vandaag dus een hele bijzondere blogpost. Namelijk, met twee speciaal voor jou gemaakte achtergronden van Keri, all the way from Cincinnati, America. SOO COOOL!

Klik op het plaatje om naar de website te gaan om jouw achtergrond te downloaden. Vergeet niet om stiekem nog even rond te struinen want soms is er zélfs een bijpassende achtergrond voor je telefoon. Hoera!

Laten we direct met de állerleukste beginnen. Ik bedoel, KIJK! Niet zo veel tekst en uitleg nodig toch? Gewoon downloaden die handel.

Tenzij je dus meer van roze houdt, dan moet je deze hebben.

Er is nog veel meer leuks! Wat dacht je van deze geweldige achtergrond? Het voelt een beetje als een urban jungle. En ja, inspirerende quotes zijn wat mij betreft áltijd welkom. Je download het hier.

Deze is dus ook van Keri. Kijk dan hoe tof! De bloemen, de bijpassende mooie quote, het lijkt wel een schilderij. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar van pioenrozen krijg ik nooit genoeg. Je download deze achtergrond hier, en op deze pagina vind je álle achtergronden die Keri maakte. Ook voor mobiel. WIIEEHHOO!

Soms vraag ik me weleens af, hoe simpel kan het zijn? Een achtergrond als deze vind ik echt supermooi. Het geeft me direct zo’n heerlijk vakantiegevoel. Zo’n ondergaande – of is het opkomende – zon, wauw! Ideaal voor de zomer! Je download het hier.

Deze achtergrond heeft iets rustgevend. De kleuren, de tekst, het klopt gewoon helemaal. O, en deze is dus ook van Keri #fangirl. Je download het hier.

Soms kun je wel een beetje extra zelfvertrouwen gebruiken. Net even een duwtje in je rug. Hier is het! Mét polkadots! Download het hier.

When life gives you lemons… dan maak je dus niet alleen limonade – én Caipirinha’s – maar ook een mooie achtergrond. Het geeft zoveel kleur én dus ook nog een kalender. Vooral op mijn werkcomputer vind ik dat super fijn. Even snel kijken welke datum het is, een planning maken, echt ideaal. Je download het hier.

 

Deze achtergrond is niet alleen onwijs leuk voor je computer, deze siert sinds kort ook mijn telefoon. Direct een zomers gevoel. YES! Je download het hier.

Een achtergrond met een flamingo kón natuurlijk niet ontbreken als we het hebben over een zomerse achtergrond. Inclusief inspirerende quote. Wat wil een mens nog meer? Je download deze achtergrond (en nog veel meer leuks) hier.

Welke achtergrond is jouw favoriet?

 

26 Reacties

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 09:15

   Jaaaa zo leuk :)

 1. juli 18, 2016 / 08:54

  Aaah wat tof dat ze speciale Thank God It Is Monday achtergronden heeft gemaakt! :D Héél cool, ze zijn zo mooi geworden!

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 09:16

   Dankjewel! Echt wel een hoogtepunt dit :)

 2. juli 18, 2016 / 11:26

  Wat toevallig! Die zon heb ik als achtergrond haha. Vind ‘m zó leuk! Vind die met die palmbladeren ook erg tof. Al ben ik wel iets minder van de quotes, maar als nog is hij wel leuk. :)

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 14:10

   Haha wat toevallig! Goede smaak hebben we :)

 3. juli 18, 2016 / 13:26

  Wat een geweldige achtergronden. Ik ga er gelijk een paar opslaan, thank! :D

 4. juli 18, 2016 / 18:03

  Wat een toffe achtergronden! Ik vind die van let it be heel leuk moet ik zeggen. Normaal heb ik altijd een leuke foto van Jimmy en mij als achtergrond, maar misschien moet ik eens wat anders proberen :)

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 20:31

   Dat is ook wel ontzettend leuk. Zo leuk als je je computer dan aan doet, zie je direct twee blije koppies vol liefde <3

 5. juli 18, 2016 / 18:15

  Yes, ik ga weer een andere achtergrond doen. Wat een super leuke, ik heb die met citroenen nu gedaan, want ik ben echt gek op citroenen!

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 20:32

   Jaaaaa die is echt super leuk en zomers!

 6. juli 18, 2016 / 19:17

  Die twee van dreams en wihes vind ik echt leuk, daar ga ik er eentje van downloaden!

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 20:32

   Hoeveel een achtergrond wel niet kan doen. Vét leuk!

  • Melle
   Auteur
   juli 19, 2016 / 16:53

   Jaaa superleuk! :) Vond het toch best spannen dom te mailen en was dan ook ontzettend blij dat ze zo enthousiast was!

 7. Jeanien
  juli 19, 2016 / 18:48

  Hoe toevallig! Ik was net aan nieuwe wallpaper toe.
  “You got this” staat me vanaf nu elke dag te motiveren . Thanks!

  • Melle
   Auteur
   juli 19, 2016 / 20:14

   Jaaaaa superleuk! :)

  • Melle
   Auteur
   juli 19, 2016 / 22:37

   Dankjewel, lief! :)

 8. juli 19, 2016 / 22:40

  Zo leuk! Ik heb de citroenkalender gedownload!

  • Melle
   Auteur
   juli 19, 2016 / 22:41

   Jaaaaaaaa superleuk! Ook een van mijn favorieten :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.