JAAAAAA! | Wie wil er met mij ontbijten?

Het moment waar ik zo naar uit heb gekeken is daar! Ik heb mijn lievelingsliedje aangezet en met een kriebel in mijn buik begin ik deze blogpost te schrijven. Komende maand staan er allemaal spannende en leuke dingen te gebeuren. Ik word dertig (AAH!), mijn blog wordt twee én ik ga mijn coachbedrijf Make Your Day officieel lanceren! Vandaag wil ik jou uitnodigen om samen met mij dit alles onder het genot van een ontbijtje én een coachworkshop – te komen vieren. HOERA!

Vertel nog even hoe het 2 jaar geleden allemaal het begon

Ik weet het nog als de dag van gisteren en zie mezelf nog staan in het café waar ik mijn verjaardag vierde. Dit was het moment om mijn vrienden en familie te laten zien waar ik de afgelopen tijd zo druk mee was geweest. Vandaag zou ik voor het eerst mijn blog, die ik die ochtend live had gezet, aan de wereld laten zien. Een blog over persoonlijke ontwikkeling met eigen verhalen, concrete tips en inspiratie in de vorm van interviews. Hoewel ik best een beetje onzeker was voor de reacties – ik had bijvoorbeeld nog nooit eerder iemand geïnterviewd – voelde het aan de andere kant als iets waarvan ik zeker wist dat ik het moest doen. Het was iets waarvan ik sinds tijden écht de kriebels kreeg en dat gaf me vertrouwen. Er stonden alvast drie artikelen online: een állereerste blogpost, een interview met coach en vriendinnetje Marije en een blogpost over time management. Vanaf toen heb ik elke week drie keer per week een blogpost geupload. Ik deelde mijn verhaal, ik stapte meerdere keren mega uit mijn comfortzone en zo groeide ik, samen met mijn blog. Samen met jou.

Wat een verhaal, wat cool! Wat ga je organiseren?

Vorig jaar dacht ik, waarom combineer ik de twee dingen waar ik het állergelukkigste van word – namelijk ontbijten en bloggen – niet. Precies! Een mega spontaan en eng idee zette ik om in een blogpost waarin ik je vorig jaar vroeg, of je het leuk zou vinden om met mij te komen ontbijten. Ik vond het echt heel eng en was heel bang dat serieus niemand dat zou willen – nog steeds trouwens, maar dat even terzijde. Maar niets was minder waar: met acht ontzettend lieve meiden uit het hele land heb ik genoten van een heerlijk ontbijtje. Het was een onvergetelijke dag!

Toen de datum weer naderde begon het al een beetje te kriebelen. Want vorig jaar was het al zo bijzonder en leuk, hoe kan ik het dit jaar dan nóg beter maken? Mijn droom is om elke maand een workshop te organiseren die in het verlengde ligt van mijn blog: samen steeds meer leren over onszelf, doen waar we onwijs gelukkig van worden en de touwtjes van het leven in handen krijgen. Ofwel, samen steeds een beetje meer girlboss zijn. Dus dit ontbijtje wordt dus niet zomaar een ontbijtje…

JAAA IK VIND HET FANTASTISCH! Wat is je plan?

Zaterdag 1 april – geen grap! – nodig ik je om 11 uur uit bij #workmode in Amsterdam om samen met mij én met elkaar, al deze heugelijke dingen te vieren, elkaar te leren kennen en te genieten van een heerlijk ontbijt. Daarnaast ga ik een korte workshop geven die in het teken staat van jou! Want of het nu gaat om een beter milieu, een goede relatie of een doel in je leven, het begint bij jezelf leren kennen. Tijdens de mini-workshop ga ik je daarvoor die handvatten geven, waar ik zelf onwijs veel aan heb gehad. Uiteraard verlaat je het pand niet zonder leuke goodiebag!

Partners in crime

Door hun wordt het zaterdag 1 april nóg leuker!

#workmode | Sinds dit jaar huur ik een werkplek op dé plek waar dromen worden waargemaakt. Tevens de plek waar mijn avontuur en mijn plannen met Make Your Day geen droom meer zijn maar steeds meer realiteit worden. Ik voel me er onwijs fijn en het pand ádemt inspiratie. Ik kon dan ook geen andere locatie wensen dan #workmode, waar ik het liever zou willen hosten dan hier.

Pixels en Kruimels | Al meerdere keren mocht ik van haar ontbijtjes genieten. En eigenlijk al sinds de eerste hap was ik verkocht. Dit is geweldig! Joyce van Pixels en Kruimels is ongelofelijk lief, creatief en is echt het voorbeeld dat je passies – wat ze ook zijn – prima samen gaan. Ze is grafisch ontwerper (pixels) en bakt taarten en verzorgt heerlijke ontbijtjes (kruimels) als geen ander. Ik ben ongelofelijk blij dat zij voor dit event de ontbijtjes gaat verzorgen.

BioToday | Na een heerlijk ontbijtje en een inspirerende ochtend kun je de volgende ochtend gewoon wéér genieten van zo’n goede start. Van BioToday krijg je namelijk een leuke verrassing in je goodiebag zodat je zelf aan de slag kunt. BioToday gelooft – net zoals ik geloof in de jouw kracht – in de kracht van biologische voeding en zijn positieve invloed op de gezondheid van de mens én de wereld. Ik vind het dan ook echt mega leuk dat je van hen deze verrassing krijgt.

Smartphonehoesjes.nl | De blits maken met hippe telefoonhoesjes blijkt helemaal niet lastig te zijn. Bij smartphonehoesjes.nl kun je je hart ophalen, zoveel leuke producten! En het állerleukste is – serieus, ik ben hier zo enthousiast over – is dat je een geweldig cadeau krijgt in je goodiebag – spoiler alert, deze geweldige powerbank van FAB. zodat je dus nooit meer een lege telefoon hebt – én 10% korting op het gehele assortiment. YEES!

Hoe kan ik me hiervoor aanmelden?

Dat is heel simpel! Kijk in je agenda of je kunt en plaats dan een een reactie onder deze blogpost waarin je aangeeft dat je erbij wilt zijn. That’s it! En het beste nieuws van alles, deelname op zaterdag 1 april is helemaal gratis! Let wel, er is (helaas) maar plek voor acht dus mochten er meerdere reacties zijn dan kom je op de reservelijst :).

Ik zou het onwijs leuk vinden als je erbij bent en kijk dan ook uit naar je reactie <3.

PS Kun je zaterdag 1 april niet of wil je zeker zijn van je plekje, van een onwijs lekker ontbijt van Pixels en Kruimels én een uitgebreide workshop die in het teken staat van jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je een ticket kopen voor mijn állereerste échte event – WIEHOO! – op zondag 7 mei van 11 tot 14 uur. In een groepje van acht mensen ga je je focussen op jou en gaan we samen antwoord geven op de vragen: wie ben ik, wat zijn mijn waarden, waar ga ik van ‘aan’ en wat zijn mijn talenten. Het wordt een hele bijzondere en inspirerende ochtend met verschillende oefeningen en heel veel mooie inzichten. Een ticket kost € 50,- (excl. € 3,24 servicekosten) en kun je hier bestellen.

Foto: Tarinda van Duijn // diamondsforbreakfast.nl

Share:

76 Reacties

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:05

   Jaaaaa hoera hoera! Schrijf ‘t maar in je agenda, ik ga je zaterdag 1 april zien. YAAYY!

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:07

   Voor jou als lieve en trouwe lezeres die ook nog eens heel enthousiast is, is er áltijd plek. YAY! Ik mail van te voren nog wel even de details. Maar YAY, tot dan!

 1. maart 1, 2017 / 07:21

  Wat super leuk!! Het is je gelukt. Een eigen een blog en een coachbedrijf. Super! Van harte gefeliciteerd. En ik wil heel graag met jou ontbijten!!! Zaterdag 1 april staat in mijn agenda. Krijg ik van jou te horen of ik bij de acht gelukkige uitgenodigden zit?! Of gaat dit op een andere manier? ? Liefs Aneta

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:08

   OO lief dankjewel! En bij dezen, je bent erbij (en ik vind het meeeeega leuk om je dan ook te ontmoeten YEES!). Ik mail tzt nog even met alle gegevens en details maar voor nu, mega leuk dat je erbij bent :)

 2. Kim
  maart 1, 2017 / 07:27

  Jaaaa leuk! Ik zou er graag bij willen zijn, een lekker ontbijt en workshop klinkt als muziek in mijn oren! ?

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:08

   YAY! Wat leuk :) Schrijf het maar vast in je agenda, we gaan elkaar zaterdag 1 april – geen grap :) – ontmoeten! WIEHOO! Ik kijk ernaar uit :)

   • Kim
    maart 1, 2017 / 20:08

    Staat met hoofdletters genoteerd!!

    • Melle
     Auteur
     maart 2, 2017 / 10:09

     JAAA HOERA HOERA! <3

 3. maart 1, 2017 / 07:27

  Wat tof! Super hoe ver je in die twee jaar bent gekomen!

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:09

   Dankjewel, wat lief! <3

 4. maart 1, 2017 / 08:06

  Je bent een topper. Zo tof allemaal! En ik wil er ook wel graag bij zijn (ook al vind ik het ook een beetje eng, haha)

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:10

   Zonder jou is het feestje natuurlijk niet compleet :) Vet leuk dat je erbij wilt zijn, schrijf het maar vast in je agenda :) En oo god, ik vind dit dus ook echt méga spannend!

 5. maart 1, 2017 / 09:07

  Lieve Melle, het lijkt mij héééél leuk om hierbij te zijn. Vooral omdat we elkaar dan eindelijk kunnen ontmoeten :-)!!! X

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:09

   OOO MYY JAAAA! <3 Ik zet je NU op de lijst en dan ben je er gewoon bij, zooooooooo leuk!

   • maart 1, 2017 / 09:10

    JAAAAAA <3 Ik ben zó blij!! Zó gezellig en nu al zóveel zin in :-) Wiehoe!

    • Melle
     Auteur
     maart 1, 2017 / 09:11

     Stuitermodus is AAN! Ik mail tzt nog even met details etc. Maar YAY dit wordt echt geweldig leuk :)

     • maart 1, 2017 / 09:13

      Hier ook, haha! Is helemaal goed <3 Ik kijk héél erg uit naar je mailtje, maar geen haast hoor. Ik sta zaterdag 1 april gewoon bij #workmode. Alhoewel. Inderdaad wel handig om te weten welke van de twee, haha ;-)

      • Melle
       Auteur
       maart 1, 2017 / 09:15

       Oudezijds Achterburgwal :) De állerleukste! Haha <3

       • maart 1, 2017 / 09:17

        Ooo, dat is de nieuwste in Amsterdam volgens mij(?). Ik kan me namelijk niet herinneren dat ik daar destijds ben geweest. Maar súperfijn. Lekker dicht bij het station ook :-) X

        • Melle
         Auteur
         maart 1, 2017 / 09:20

         Ja klopt inderdaad! En bij beide is het station best dichtbij dus dat is erg fijn :) Hoera hoera! x

 6. maart 1, 2017 / 09:12

  Allereerst moet gezegd worden: wat een súpervrolijke foto. :D En daarnaast natuurlijk: jaaa, ik ben er graag bij! Supergezellig en ik ben heel benieuwd hoe jij nou als coach bent. Ik hoop dat ik net op tijd ben, haha!

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:14

   O lief zeg, dankjewel! Het was echt mega leuk om met Tarinda foto’s te maken en dat het zo goed klikte heeft echt bijgedragen aan het resultaat :) Je bent op tijd, dus schrijf het maar vast in je agenda. MEEGA LEUK dat je erbij bent. YEEES!

   • maart 1, 2017 / 19:38

    Yayy, heel veel zin in! Het is dat ik geen agenda heb, anders had ik het er in regenboogkleuren in geschreven. ;)

    • Melle
     Auteur
     maart 2, 2017 / 10:10

     WIEHOO! Alleen al de gedachte maakt me serieus mega blij, haha! :)

 7. maart 1, 2017 / 09:37

  Wat een super vrolijke en toffe foto Melle! Ontzettend gaaf dat je dit doet zeg! Heel veel plezier!

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 09:39

   Dankjewel, zo mega lief! <3

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 11:14

   Oo jaa hoera hoera! Ik zet je even op de reservelijst, wie weet valt er nog iemand uit. En anders, 7 mei! :)

 8. maart 1, 2017 / 10:39

  Heel veel plezier! Voor mij is het helaas moeilijk om daar te raken, maar op een dag lukt het wel een keer :) en gefeliciteerd trouwens! Met alles, je bent een kanjer <3

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 11:18

   Dankjewel, wat mega lief! En een editie in België gaat ooit gewoon ook gebeuren hoor, GOALS!

   • Thaïs
    maart 1, 2017 / 19:58

    Jaaaaa! Een editie in België zie ik volledig zitten! Dan kom ik naar je workshop mét mijn tasje van je blog :)!!

    • Melle
     Auteur
     maart 2, 2017 / 10:11

     Ik zie het helemaal voor me, dit MOET gewoon gebeuren :)

 9. maart 1, 2017 / 10:54

  Wat ontzettend leuk Melle! Ik ben er graag bij mocht er nog plek zijn! :)

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 11:19

   OO JAAA LEUK! Ik zet je even op de reservelijst, wie weet lukt het nog. Je enthousiasme maakt me in ieder geval heel blij. En anders ben je ook van harte welkom op 7 mei!

   • maart 1, 2017 / 11:24

    Hope so!!! Lijkt me sowieso leuk je eens te ontmoeten in real life :) X!

    • Melle
     Auteur
     maart 1, 2017 / 11:28

     Geheel wederzijds, dat kunnen we sowieso wel een keertje regelen. JAA!

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 11:20

   Lief! Dankjewel <3 <3

 10. Sonja
  maart 1, 2017 / 11:26

  zo leuk zo leuk zo leuk!!! Ik snap je enthousiasme helemaal want dit is gewoon ZO veel leukheid op 1 dag haha! Ik wil er heeeel erg graag bij zijn als dat kan (waarom maar 8?! haha nee ik snap dat je het klein wil houden hoor)! Ik hoor wel of er nog plek is voor mij of dat ik op de reservelijst terecht kom:) XX

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 11:36

   YAAAY zo leuk. En inderdaad waarom acht? Volgende keer huur ik gewoon een mega locatie ;) Ik ga je (helaas) op de reservelijst zetten en anders zie ik je graag 7 mei. JAA!

 11. maart 1, 2017 / 11:58

  Wat leuheuk! Ik zei dat de reservelijst al ongever een meter is, maar ik sluit me er toch graag op aan (en ik beloof niet te hopen dat iedereen griep krijgt). Wat een geweldige manier om je 2e verjaardag te vieren.

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 14:14

   OO JAA HOERA! En inderdaad, reservelijst it is. Of je komt 7 mei gewoon langs. Mega leuk!

 12. maart 1, 2017 / 12:31

  Yay zóveel aanmeldingen al! Ben TROTS op je! Jammer dat ik er zelf niet bij kan zijn, want het klinkt echt zo heerlijk en gezellig allemaal!

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 14:15

   Dankjewel <3 en dat is inderdaad mega jammer maar jouw vooruitzicht is denk ik nog wel een stuk leuker dan dit. Stiekem :) WIIEEH!

 13. Ilse
  maart 1, 2017 / 13:07

  Jaaaa, lijkt me onwijs leuk! Dan maar op de reservelijst!

 14. maart 1, 2017 / 14:43

  Oh wat onwijs leuk dat je dit weer doet! Ik vond het super leuk om vorig jaar aanwezig te zijn! Ik zie al dat er nu al super veel aanmeldingen zijn! Logisch ook! Maar mocht er nog plek bijkomen dan ben ik graag weer van de partij! :) X

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 16:07

   Je komt op de reservelijst hoor, yay! En inderdaad, het was zo leuk vorig jaar! Ik denk er stiekem nog best wel vaak aan en ik vind het echt mega leuk dat ik je toen heb mogen ontmoeten <3

 15. maart 1, 2017 / 17:00

  Wat een geweldig leuk initiatief! Fijn dat je al zoveel aanmeldingen hebt; wel een bewijs dat heel veel mensen je graag een beetje beter willen leren kennen :-) Ik kan jammer genoeg beide datums niet maar wie weet wat er nog mogelijk is in de toekomst!

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 17:02

   En ik maar denken dat niemand dit leuk zou vinden, het tegendeel is bewezen. Zo leuk en zo veel enthousiasme! :) Jammer dat je niet kunt maar in de toekomst zullen er zeker meerdere events volgen. Zou tof zijn als je er dan bij bent! x

 16. maart 1, 2017 / 17:33

  Super leuk en zoveel reacties! Ik wilde ook nog roepen ik kom wel ontbijten, maar ben een beetje laat zie ik haha! Super leuk dat iedereen zo enthousiast is :)

  • Melle
   Auteur
   maart 1, 2017 / 18:21

   Jaaa zo leuk! Dat had ik echt nooit gedacht. En ik zet je gewoon op de lijst hoor, wie weet :) Liefs!

 17. Marjolijn
  maart 1, 2017 / 19:47

  Wat ontzettend leuk om zoveel mijlpalen in 1x te mogen vieren! ^^ Ik heb op 1 april alleen al een ander feestje, namelijk de verjaardag van mijn opa (geen grapje) =)

  En trouwens: HOERA voor Smartphonehoesjes.nl! Ik heb van hen een superleuk hoesje met blauwe olifantjes :-)

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:13

   Hoera voor jouw opa! En wat tof zeg, ze hebben zooo veel leuke dingen en een blauwe met olifantjes dat kan gewoon alleen maar geweldig zijn :)

 18. maart 1, 2017 / 20:28

  Haha, ik ben alweer te laat. Misschien moet je volgend jaar een heel restaurant reserveren ;-) Veel plezier!

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:14

   Haha ik ga het op mijn lijstje schrijven. Goals hoor, een heel restaurant! JAA!

 19. maart 1, 2017 / 20:30

  Amai Melle! Allereerst proficiat met het 2-jarig bestaan van je blog. En ook proficiat voor al de rest ;) Heel veel succes trouwens met je ontbijt én je eigen event!

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:27

   Dankjewel, wat lief! Volgende maand wordt het een groot feest met al deze verjaringen. YAY!

 20. Anita te Gussinklo
  maart 1, 2017 / 21:28

  Gefeliciteerd met je 2 jarige bestaan van je blog.
  Lijkt me ontzettend leuk om met jouw en andere lezeressen te ontbijten, maar er is (te) veel animo.
  Helaas ben ik 7 Mei niet in de gelegenheid om te komen.

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:28

   Hiep hoera, dankjewel! Er is inderdaad veel animo. Wauw! Dat had ik niet durven dromen <3 En wie weet lukt het om elkaar later nog eens te ontmoeten. Lijkt me leuk!

 21. Debby
  maart 1, 2017 / 21:37

  Leuke actie :):) en gefeliciteerd!! Ik kan helaas 7 mei niet anders had ik direct een ticket gekocht :D maar ben dan wel vlakbij! (Weekendje den haag haha) in elk geval alvast veel voorpret met het plannen van 1-4 en 7-5!!! :D ik zeg nu al “voor herhaling vatbaar als event!”

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:29

   YEEES! Jouw reactie, zo lief! Dat biedt veel perspectief voor de toekomst <3

 22. maart 1, 2017 / 21:46

  Oooooh Melle wat super leuk! En wat een boel leuke reactie! Whieee! Ik ben natuurlijk heel laat, maar heb je nog plek? Of die vraag meer dan overrated..?

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:32

   Yay, dankjewel :) Voor zaterdag 1 april is er geen plek meer maar ik zet je gewoon even op de reserve lijst. Je weet maar nooit! Voor 7 mei is er nog wel plek dus mocht je het leuk vinden om een uitgebreide workshop te volgen onder het genot van mega heerlijk ontbijt dan ben je meer dan welkom om aan te schuiven :)

 23. maart 1, 2017 / 23:45

  Wat ben je toch onwijs inspirerend meid!! Echt ik zou me METEEN aanmelden als ik in de buurt zou wonen :D Heel veel plezier voor jou en iedereen met wie je dit gaat doen!

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:33

   OO LIIEEF! Ik vertelde gisteren nog aan een collega dat als ik ooit bedenk om naar Colombia te gaan ik ábsoluut met jou wil afspreken <3

 24. Meike
  maart 2, 2017 / 07:29

  Ik vond je feestje vorig jaar echt heel erg leuk! Mij lijkt het dus heel gezellig (en lekker) om er dit jaar weer bij te zijn! Vooral ook door de korte workshop :)

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:35

   Jaaaaaa dat lijkt mij ook mega leuk! Inmiddels is er genoeg animo voor zaterdag 1 april dus ik ga je even op de reservelijst zetten. Ik vond het zo leuk dat je er vorig jaar was dus wie weet dat het nu ook weer lukt. YAY!

 25. maart 2, 2017 / 10:06

  Wat tof Melle! Ik ben zo blij voor je en voor degenen die je gaan ontmoeten want jij bent superleuk :) Ik ben op 1 april jarig dus voor mij wordt het thuis een feestontbijtje ;)

  • Melle
   Auteur
   maart 2, 2017 / 10:36

   Dat is echt méga lief, dankjewel! En wat een goede dag om jarig te zijn. Echt een feestweekend. YEES!

 26. maart 31, 2017 / 19:29

  Oh wow wat vliegt de tijd! Bijna een jaar geleden reisde ik richting Amsterdam voor het het ontbijtje en wat was het gezellig! Denk er nog steeds wel eens aan terug, was echt leuk! Wat jammer dat ik het nu pas lees, haha, maar alvast heel veel plezier, maar dat gaat vast goed komen!

  • Melle
   Auteur
   maart 31, 2017 / 20:37

   Echt he, tijd gaat zo snel! Ik ben echt zo blij dat ik je toen heb leren kennen :) Dankjewel dat je er toen bij was! Want zonder die goede ervaring had ik het vast niet gedurfd om het nog eens te organiseren. YEES!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.