Vrijdag Kiekdag | Een ware fotoshoot, het ultieme chillpakje en een heel leuk weekend voor de boeg!

Happy Friday! Je kunt er veel over zeggen maar vrijdag is natuurlijk niet compleet zonder de kiekdag. Dus hiep hoera, hier is hij dan. De enige echte vrijdag kiekdag :). Veel plezier!

Vrijdagavond na een gezellige sessie op de crosstrainer – je moet er wat voor over hebben – plof ik met Fleur op de bank. Die is soms zó knuffelig! Dan zit je net een seconde en staat ze alweer naast je. Het kussentje is uiteraard van levensbelang, anders komt ze niet op schoot. Diva hoor. <3

Zaterdagochtend heb ik weer een afspraak bij mijn consulente. En ondanks dat het heel goed gaat met afvallen – ik ben sinds ik begonnen ben al 4,5 kilo kwijt, wiehoo! – zat ik er afgelopen zaterdag best een beetje doorheen. Ik zag het eigenlijk niet zitten om nóg een week zo streng door te gaan. Maar ja, ik wil wel mijn doel halen, het liefste voordat ik een weekend naar Kopenhagen ga. Daar met een shake of reepje rondlopen lijkt me echt verre van gezellig. Uiteindelijk kwam ik thuis met twee weken aan producten en de afspraak om tóch nog één week streng – drie producten en een lichte maaltijd bestaande uit groente en eiwitten – en daarna pas verder te gaan afbouwen. OOO DISCIPLINE! Het was nog even doorzetten maar het is gelukt hoor, morgen ga ik beginnen met de volgende stap waarbij ik weer álle groenten mag eten – halloooo paprika, pompoen en avocado! – en een melkproduct mag toevoegen aan het geheel. Zo’n volgende stap is dan toch ook wel weer spannend omdat ik dit nu zo gewend ben! Ik kijk er ook stiekem wel naar uit. HOERA! Tot zover mijn dieet struggles. JOE!

Even spullen droppen, dingetjes opruimen, tas inpakken en gaan! Op naar Den Haag, maar niet zonder nog even bij de HEMA te hebben geshopt. Ik kocht een leuk kaartje en paaseitjes – omdat ik ze zelf niet mag eten vind ik het éxtra leuk om te geven – en zat even te kijken bij deze notitieboekjes. Deze zijn zo leuk en ik denk er dan ook aan om ze te kopen voor de komende events .

Den Haag dus. HOI! Ik zag dit en ik dacht nog, even een mooie arty foto maken. Eh. Juist ja. De intentie was wel goed ;).

In Den Haag ging ik afspreken met Tarinda van diamondsforbreakfast.nl. Het idee was eerst om gewoon gezellig af te spreken en te kletsen. Maar omdat ik graag leuke foto’s wilde maken voor de blogpost van afgelopen woensdag – en daarna, want oo my ze zijn allemaal zo leuk geworden! – gingen we dat combineren. Tarinda is namelijk óók fotograaf. HA! Ze had deze locatie bedacht. Brasserie Mondano is normaliter heel gezellig en vol met mensen maar in het weekend zijn ze dicht. We mochten gelukkig wel foto’s maken en wauw, de locatie was echt zo mooi en licht en kleurrijk!

Tarinda in actie. :)

Het was zo onwijs leuk! We hebben heel wat af gekletst en gelachen. De foto’s – die ik maandag kreeg, dus daarover later in deze blogpost meer – zijn ook echt heel mooi geworden. Het klikte gewoon zo goed en dat zie je dus ook op de foto’s terug. Voordat ik weer in de trein sprong moesten we natuurlijk nog wel even een selfie maken voor de kiekdag.

De ballonnen die we hadden gebruikt gingen helaas niet meer leeg – ik had gedacht dat het wel zou lukken met een rietje maar helaas – dus nam ik ze zo mee. Stiekem was dat best wel leuk, een klein feestje in mijn tas. YAY!

Toen ik zondagavond thuis kwam ging ik aan de slag voor het avondeten. En echt hoor, een avondmaal voor twee en dan ook nog extra maken om mee te nemen, het is me wat. Ik ben gewoon niet zo’n held in de keuken geloof ik, haha! Dus ja. Ravage!

Nadat we hadden gegeten, de keuken hadden opgeruimd en we in ons chillpakje op de bank zaten, besloot Knysna spontaan op schoot te springen. En werkelijk waar, dat doet ze dus nooit! De laatste tijd is je juist heel bangig en zit ze het liefste aan de andere kant van het huis in een hoekje. Ultiem momentje dus <3.

Thank God it is Monday! Vriendinnetje Brenda stuurde me deze foto door en oo yeees ik kon het dus niet laten om het te reposten. Een beetje extra power op de maandagochtend kon ik wel gebruiken!

Stephan had die dag avonddienst en aangezien we elkaar vorige week al amper hadden gezien, besloot ik ‘s ochtends even wat langer thuis te blijven en rond half 11 naar kantoor te gaan. Dé plek waar dromen worden waargemaakt. Elke keer als ik er binnen stap voel ik me zo fijn! Het idee dat ik in april én in mei jou hier mag ontvangen vind ik echt heel leuk en bijzonder.

Tarinda stuurde maandag de foto’s door die we hadden gemaakt en oo ik ben er zó blij mee! Even een paar om mijn blijheid met je te delen hoor, komt ‘ie!

Naast mega blij zijn met de foto’s werkte ik aan de events, schreef een blogpost en sprak af met Ciska. Zij huurt ook een werkplek via #workmode en doet ook coaching. Haar insteek en kijk op coaching vind ik zo tof! Het was echt heel inspirerend om met haar af te spreken! Voor mijn gevoel hebben we echt de hele middag gekletst, zo goed klikte het. Helemaal blij verliet ik dan ook ‘s avonds het pand.

Af en toe sta ik dan onderweg even stil. Wat is dat zwarte pand met die witte kozijnen toch eigenlijk mooi en wat tof is het dat ik hier gewoon op fietsafstand van af woon. Heel veel hartjes voor Amsterdam.

Op mijn weg naar huis kwam ik dit tegen. Ik móést het gewoon even op de foto zetten, zo uplifting! Als ik lees dat ergens totale opheffingsuitverkoop, klinkt dat altijd zo treurig. Weer iets dat niet stand heeft gehouden. Maar dit keer was het dus anders, ze gaan naar Spanje!

Dinsdagochtend. Nog even kletsen voordat ik Stephan weer de hele dag niet zie. En dat over een seconde gaan zitten, dat is dus dit ook precies he. Fleur met haar knuffeldrang. Wel echt heel lief. <3

Dinsdag werkte ik, ging ik afspreken met Lotte van lottemanou.nl. Ik weet niet precies wat het was maar sinds we elkaar een beetje aan het volgen zijn, had ik gewoon zo’n gevoel dat ik haar moest ontmoeten. Zo waren we zaterdagavond fanatiek berichtjes aan het sturen en zo zaten we dinsdag opeens tegenover elkaar. ZO LEUK! Echt stom want ik heb er geen foto’s van gemaakt maar geloof me, het voelde dus echt heel fijn om haar te ontmoeten. We zitten zo op dezelfde golflengte, vinden beide dezelfde dingen interessant en zijn bezig met persoonlijke ontwikkeling en ons daar helemaal op inlezen. Ik vind Lotte sowieso heel inspirerend want ze doet zo veel verschillende dingen, zo goed en met zo mooi resultaat!

Dinsdagavond ging ik – net als maandag – nog even naar de sportschool voor een sessie op de crosstrainer. Onderweg liep ik nog even gauw de supermarkt in om speciaal voor Stephan yoghurt te halen. Echte liefde hoor! :)

Laat ik deze kiekdag even afsluiten met het ultieme chillpakje! Ik had ‘m al een tijdje terug bij modemusthaves.com gezien en toen had Stephan dus gezegd, dat als hij zijn salaris had, hij het voor mij zou kopen. HA! Daar heb ik hem uiteraard vriendelijk aan herinnerd ;) en afgelopen week heb ik het pakketje dan ook in ontvangst mogen nemen. Het is echt een hele fijne stof én – het beste van dit alles – je kunt er ook prima mee de straat op. YAAY PAJAMAS ALL DAY!

De blogposts van deze week

 • De maandag van de dansende wereldverbeteraar Nina Schmid
  Nina Schmid is de oprichter van Move Forward, een non-profit organisatie met als doel jongeren uit lastige leefomstandigheden helpen.
 • Zijn | 5 tips om te doen wanneer het niet jouw dag is
  Zo’n dag waarop niks fijn is, je nergens zin in hebt en het lijkt alsof het allemaal gewoon net niet snel, goed of leuk genoeg is. Herkenbaar? Ik geef tips!
 • JAAAAAA! | Wie wil er met mij ontbijten?
  Komende maand staan er allemaal spannende en leuke dingen te gebeuren. Ik word dertig (AAH!), mijn blog wordt twee én ik ga mijn coachbedrijf Make Your Day officieel lanceren! Het animo voor het ontbijtje en een mini-coachworkshop was een onwijs succes, alleen op de reservelijst is nog plek. Maar! Op zondag 7 mei ga ik een uitgebreide workshop geven die in het teken staat van jouw persoonlijke ontwikkeling! In een groepje van acht mensen gaan we samen antwoord geven op de vragen: wie ben ik, wat zijn mijn waarden, waar ga ik van ‘aan’ en wat zijn mijn talenten. Het wordt een hele bijzondere en inspirerende ochtend met verschillende oefeningen en heel veel mooie inzichten. Een ticket kun je via deze link bestellen. HOERA!

Volgende week in de kiekdag

Dit weekend ga ik me toch zó iets leuks doen! Samen met Rosanne, Yvette en Josianne gaan we vertoeven in een vakantiehuisje in het altijd gezellige Twente. We zijn uitgenodigd door de eigenaresse van het vakantiepark, Rosanne schreef er zelfs al een blogje over. Het wordt een hele onderneming – ook iets met eten of nou ja, het gebrek daar aan haha – maar ik kijk er erg naar uit om elkaar te helpen en inspireren op het gebied van bloggen. Heel erg tof!

Ik wens je een heel leuk en inspirerend weekend toe waarin je lekker kunt genieten van alle dingen en lieve mensen om je heen. Van de goede dingen in het leven ook al zijn er soms ook stomme dingen die je aandacht vragen. Dit weekend is voor positiviteit en dingen die wél leuk zijn. YES!

Veel liefs,
Melle
PS instastories is dit weekend niet veilig, dat snap je ;) Volg je me al? Mijn gebruikersnaam is @melle.bouwhuis, dan voelt het alsof je ook mee gaat op avontuur dit weekend. LEUK!

Schrijf je in voor de blije maandag mail. JAA! :)

Alle blije maandag-mails tot nu toe lees je hier.

34 Reacties

 1. maart 3, 2017 / 08:07

  Oooh dat klinkt inderdaad als een leuk weekend Melle! Veel plezier en geniet ervan! :D

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 09:28

   Ben mega benieuwd, dankjewel! :)

 2. maart 3, 2017 / 08:31

  Heel veel plezier dit weekend! :)
  Wat een toffe foto’s heeft Tarinda van je gemaakt! Vooral die waarop je in de lucht springt, super!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 09:32

   Jaaaa dat is ook een van mijn favorieten. Of nou ja, ze allemaal wel haha. Echt een kunst om zo veel leuke foto’s van mij te maken. YEEHEES!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 09:34

   Ik kan niet wachten tot ik hem straks weer aan kan trekken :). En dat was het zeker wel, het kwam vast door dat berichtje over de haaien haha, dat zette de toon!

 3. maart 3, 2017 / 09:01

  Hele mooie foto’s! En geniet van het weekend :-)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 09:35

   Dankjewel, dat komt vast goed! :) Jij ook een heel fijn weekend gewenst!

 4. maart 3, 2017 / 10:12

  Oeha, ik wil ook zo’n chillpakje!! En die Tarinda is echt een topper volgens mij, ik ben fan van haar blog!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 10:46

   JAAAAA aanrader hoor. Sowieso een chillpakje :) YEES! En leuk he, ik ben ook fan. HOERA!

 5. maart 3, 2017 / 10:35

  De gezelligheid spat van jullie selfie af! En ik hou echt van die balonnen! Ik heb al sinds oktober 22 hangen in mijn huisje! Ze beginnen nu wel wat leeg te lopen, maar ze blijven zo lang goed, zo fijn!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 10:47

   Oeh, dat belooft wat, zo leuk! Ik heb de rietjes bewaard dus kan ze later nog een beetje bij vullen. Echt leuke fotoprops en gezellig in huis :) Liefs!

 6. maart 3, 2017 / 13:01

  Superweek! En dat chill-pakje is zo leuk! Mijn week was ook wel goed, ik had vakantie. Heb een paar keer een down-momentje gehad maar mij krijg je niet knock-out! En ben een nieuwe rubriek gestart op vrijdag over het leven, mindfullness. Je hebt me geinspireerd Melle :)

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 14:36

   Oeh ik ga het zo direct even lezen. Leuk zeg! En hoera voor vakantie, echt fijn :)

 7. maart 3, 2017 / 13:09

  Heeeel veel plezier dit weekend <3. Wat leuk! En die ballonnen allemaal, zo super happyyy. I love it! Haha, ik had ook dat probleem trouwens, dat ze niet meer leeg gingen… Maar eigenlijk inderdaad des te gezelliger! En oooh, dat chillpak ziet er echt heel fijn uit!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 14:37

   Jaaaa toen jij de foto’s had gemaakt met de folie ballonnen wilde ik dat ook graag voor mijn verjaardag doen ?✨ Trendsetter!

    • Melle
     Auteur
     maart 3, 2017 / 20:25

     Haha ja precies! Maak 30 worden ook een stuk minder erg ;)

 8. maart 3, 2017 / 14:38

  ZO KNAP dat je zo goed bezig bent met je dieet! Heel veel respect voor jou. En die foto’s zijn inderdaad heel mooi geworden ?. Heeeel veel plezier dit weekend ??!

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 20:23

   Oo lief dankjewel! Dat helpt me door deze avond heen. Hoera! Inmiddels zijn we al even in het huisje. Echt gezellig en zo mooi ingericht!

 9. maart 3, 2017 / 15:36

  Wat goed dat je zo goed bezig bent met je dieet Melle, zo goed van je! En wauw 4,5 kg :D. Knap hoor! En wat een heerlijke foto’ s, fijn om zo je week even te mogen bekijken. Alvast heel veel plezier dit weekend! En de groeten aan de andere bloggers <3

  • Melle
   Auteur
   maart 3, 2017 / 20:24

   Wat een lieve en leuke reactie. Jaaaa hoera! Je reactie helpt je wel de avond door. Allemaal lekkere dingen hier. Aaah! ;) En de groeten ga ik zeker doen! X

 10. Marjolijn
  maart 3, 2017 / 21:12

  Wat een mooie locatie in Den Haag, om die foto’s te maken. En ze zijn inderdaad allemaal hartstikke leuk geworden ^^

  Ooow, jammer dat je nog een week streng moet met je dieet! Vooral omdat je nu een weekendje weg bent. Maar het komt goed, je kunt gewoon elke dag denken: dit is de laatste maandag dat ik nog streng moet, dit is de laatste dinsdag, de laatste woensdag… Dan is de week zo om ;-)

  Waarom mag je trouwens niet alle groenten eten in je dieet? Die zijn toch juist heel gezond?

  Heel veel plezier in Twente dit weekend!

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2017 / 16:12

   Dankjewel, wat lief! En inderdaad, die methode ga ik onthouden dan komt het vast goed :) In de eerste weken mocht ik niet alle groenten omdat er bijvoorbeeld in paprika en pompoen wel veel koolhydraten zit. Nou ja, nu dus wel weer, YAY! Fijn weekend! xx

 11. maart 4, 2017 / 12:04

  Die foto’s van jou zijn echt heel erg leuk geworden! En ik wil ook wel zo’n chillpak. Ideaal voor mijn luie weekend, haha

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2017 / 16:12

   Haha jaaaaaa ik wil dus echt niets anders meer aan :) JOE! xx

 12. maart 4, 2017 / 17:17

  Oh je pakje is super tof! :D En wat leuk dat Fleur zo’n knuffelkont is! En zo tof dat je een event en een ontbijt organiseert! Lijkt me super spannend wel. Ik hoop dat je het niet erg vindt, maar ik kocht jouw schoenen ook deze week. Als beloning omdat ik nieuw werk heb gevonden én omdat m’n no buy month om was. Haha :D

  • Melle
   Auteur
   maart 4, 2017 / 18:05

   OOO WAT GAAF! Dat vind ik dus helemaal niet erg maar juist echt mega leuk en wat een compliment. Samen op confettischoenen de wereld veroveren. JAA! Hoe gaat het met je en vertel eens over je nieuwe baan, ik ben zo benieuwd!

 13. maart 5, 2017 / 23:13

  Jeej wat goed bezig met afvallen!! :D En ja die keuken… bij ons ziet ie er ook regelmatig uit alsof er iets is ontploft haha. Net nog toevallig :P Heel toffe foto’s trouwens met de ballonnen. En die uitspraak van jou ‘een feestje in de tas’: echt fantastisch!

  • Melle
   Auteur
   maart 6, 2017 / 10:33

   Dankjewel en haha dat is echt een geruststellende gedachte van de keuken. Ik bedoel, tuurlijk weet ik wel dat het overal wel eens een zooitje is maar aan de andere kant, dat zie je natuurlijk nooit ;) En zo’n feestje in je tas, echt een aanrader! Een leuk gevoel en ook nog eens helemaal niet zwaar om mee te nemen, haha! ;) LIEFS!

 14. maart 10, 2017 / 08:51

  Huhhhh ik had deze kiekdag helemaal gemist! Maar SUPER leuk om dit terug te zien en te lezen! <3

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:25

   Haha nou volgens mij niet want je hebt eerder ook gereageerd. Maar hoera, voor iets vergeten en dan er gewoon nóg een keer van genieten :) YEES!

   • Melle
    Auteur
    maart 10, 2017 / 11:25

    O grapje, die reactie heb je nu ook achter gelaten haha, sorry! #zelfookzoverstrooidalshetmaarkan joe!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.