Vrijdag Kiekdag | Doe eens gek, een gouden lepel en sneak peek van een geweldige samenwerking

vrijdagkiekdag
Wauw, de week is alweer voorbij. Hoe dan? Ik heb nog helemaal niet het gevoel dat het al vrijdag is. Aan de andere kant, helemaal niet erg! Lekker weekend vieren én – natuurlijk – bijna maandag! Eerst nog even kiekjes kijken. Hoera!


Vrijdag werkte ik thuis. En ja, als je dan even opstaat voor thee, een snackje of eigenlijk wat dan ook, is mevrouw als de kippen bij. “Wat? Zat je hier?” Nee hoor.


Vrijdagavond is mijn vaste sportavond. Jup, wanneer iedereen aan het borrelen is en het weekend flink aan het inluiden is sta ik dat te doen op mijn manier. In een lege sportschool. Zo fijn! En ja, ik wilde net als Lienke van deargoodmorning.com ook een keer een selfie maken in de kleedkamer :) #lifegoals


Toen ik thuis kwam lag er een pakketje op me te wachten. De enige echte Fitgirlcode guide. HOERA HOERA! Het allerleukste nieuws ga ik je binnenkort vertellen maar – spoiler alert! – iets met een samenwerking waar ik ongelofelijk enthousiast van ben.


Zaterdag was het eindelijk zo ver. Mijn vriendinnetje was eind maart bevallen van een zoontje dus vandaag ging ik hem – Douwe – voor het eerst ontmoeten.


Hoi, ik ben Melle. Ik heb net Snapchat ontdekt en zit in de trein (en heb dus tijd over). DOEI!


Kijk ‘m lekker chillen! Ooooo liiieefff!


Lekker kletsen, beschuit met muisjes én, ik kreeg ook nog eens cadeautjes voor mijn verjaardag. Extra superleuk!


Het was een topdag want we gingen pannenkoeken eten en Femke maakte een aardbeientoetje met extra liefde, slagroom en een tropische aankleding.


Stiekem was ik best wel een beetje moe toen ik in de trein terug zat. Enschede is ook niet om de hoek maar met dit filtertje zag het er best oké uit. Mag ik dit ook, gewoon altijd? Offline? :)


En ja hoor, weer een pakketje! Helemaal zelf gekocht bij sooohappy.nl. Je merkt het al, sinds de webshop open is ben ik groot fan! De bidon was steeds niet op voorraad dus toen hij er was heb ik hem meteen besteld.


Van Femke kreeg ik zaterdag een gouden lepel. Ik herhaal, een GOUDEN lepel! Oooh het voelde alsof ik dé prijs had gewonnen voor de beste ontbijtjes. Hoera hoera! Zo leuk en kijk dan, elke keer als ik de bestekla opentrek weer een klein feestje.


Zondag ging ik sporten en nam ik mijn nieuwe bidon mee. Ik vind ‘m zo vet leuk!


Even terug naar de vorige kiekdag. We hadden toen nieuw servies gekocht. Maar ook een kaartenrek die nog steeds aan het wachten was om opgehangen te worden. Vriendlief had me instructies gegeven: gewoon naar de Praxis gaan, plugjes kopen en bijbehorende schroeven. Er waren maar twee opties maar heb alsnog voor mijn gevoel úren bij de Praxis gestaan. Welke moest ik in godsnaam hebben?


Na de Praxis langs de supermarkt om de boodschappen te doen. Toen ik thuis kwam wilde ik direct foto’s maken voor de post van afgelopen maandag. Ik had immers pindakaas in huis. De hele tafel ontploft met boodschappen, statief, een extra boek en gaan! Jup, het glamoureuse leven van een blogger :)


Toen én de foto was gemaakt én de boodschappen waren opgeruimd was het tijd om het kaartenrekje op te hangen. O god, als dat maar goed komt.

Tadaaaaa! Kan ik gewoon :)


Die avond aten we vegetarische gyros van Vleesch noch Visch. Dit is echt een van de allerlekkerste dingen die ik ooit heb gegeten. We hebben het ontdekt bij de Sunday Market en sinds kort hebben ze een vaste plek – een ware kiosk – waar je dit élke dag kunt kopen. Vriendlief vindt het zelfs béter dan vlees. Dan snap je het: zo lekker.


Irene was geïnspireerd door mijn post over unsuccessful adulting. Haha ik moest hier zó om lachen!


Rondje lopen op de maandagmiddag. Even naar buiten tussen de bedrijven door. Successful adulting!

Maandagavond aten we broccolisoep met zalm. Alles wordt trouwens beter met een gouden lepel.


Dinsdagochtend in het Westerpark <3


Dat moment dat je je bedenkt dat je nog oordopjes in je laatje hebt liggen. Oordopjes die nog nooit zijn gebruikt. He-le-maal nieuw! Wat een feest. Bijna net zo leuk als nieuwe sokken.


Dinsdagavond hadden we een wrap feestje. De kat had er zo te zien ook veel zin in. Een receptje uit de Fitgirlcode guide, om het alvast te proberen. Nou, doe mij het hele weekmenu maar. Als alles zo lekker is! :)


Woensdag, mom jeans dag. Ik vind het nog steeds altijd een beetje gek staan maar ook weer niet. Ik weet niet wat het is. Het toeval was dat Danielle mij een berichtje stuurde dat ze ook een mom jeans had gekocht omdat ze deze in een vorige post had gezien. Leuk toch, want ik had hem dus eindelijk weer eens aan. YES!


Woensdag ging ik met mijn collega even een wandelingetje maken en een kopje thee leuten bij Bret. Buiten. In de zon.


#nofilter


Toen ik dinsdag thuis kwam maakte ik foto’s voor Stephanie. Netjes de tafel gedekt met allerlei eet dingetjes, de camera op het statief en dan met de kledinghanger scherpstellen en de zelfontspanner indrukken. Ach, je moet er wat voor over hebben :)

Stephanie is tegenwoordig niet alleen kooklessen aan het geven maar ook gestart met een blog én je kunt daar dus binnenkort een interview met yours truly lezen. Ze stelde me echt superleuke vragen! Zal je laten weten als het online staat. Kun je ook direct het eindresultaat van de foto zien.

Donderdagochtend. 8 uur. Sportschool! Meten, wegen, update van het trainingsschema. Kan er – naast dat ik het mega stom vond dat ik wél zie dat ik gespierder word maar dat de weegschaal niet zegt dat ik meer spieren heb – verder niet zo veel over zeggen. Met een paar nieuwe oefeningen (hallo deadlift en hallo squat in een eng rek in het krachthonk) ga ik er weer helemaal tegenaan!

Na de update in de sportschool is het tijd voor overnight oats. Mmmmmmmmmmm, kijk Cathelijn! Zo maak ik dat dus <3

Ik werkte thuis, liet de poesjes lekker buitenspelen en genoot zelf ook een beetje van de zon.

Gisteravond sprak ik af met Cathelijn. Lang niet gezien maar weer gezellig als vanouds. Doe eens gek, zei ze toen de ober de bestelling op kwam nemen. Dus het werd rode wijn. Ik drink bijna nooit! Maar ja, doe eens gek ;)

Cath en ik met onze grootse plannen. Hoi :)

Toen ik naar huis fietste zag ik zulke mooie lucht! Echt zo’n moment waarop ik even afstapte, me realiseerde wat voor fijne dag het was geweest, dat ik zo veel lieve en meelevende reacties had gekregen op het artikel van gisteren en dat ik op dat moment even heel bewust genoot van het moment.

Dankjewel dat je ook deze week weer van de partij was! Kijk vooral nog even rond, laat nog even weten wat je van de video vond als je die nog niet gezien had – AAH zo vet leuk :) – en dan wens ik je bij dezen alvast een heel ongelofelijk fijn weekend toe!

Heel veel liefs,
Melle

36 Reacties

 1. april 22, 2016 / 07:45

  Wat een heerlijk overzicht weer waar het enthousiasme vanaf spat <3 Die broek staat je trouwens echt prachtig hoor dus zeker niet onzeker over zijn. En goed bezig met sporten zeg! I love dead lifts en squats… En gewicht zegt helemaal niets hoor: je bent gewoon echt top bezig. Mag je supertrots op zijn. Ik wens je een prachtig weekend alvast toe. X

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 09:11

   Hoera hoera :) Wat een lieve woorden! Dankjewel :) Die oefeningen zijn inderdaad wel leuk – nu nog wel ik heb ze alleen maar een paar keer geprobeerd haha – maar ben benieuwd hoe het de komende 6 weken weer gaat. Jij ook een heel fijn weekend! X

 2. april 22, 2016 / 07:59

  Wat een heerlijk overzichtje! Lekker positief en die toetjes met aardbeien zien er echt heel erg lekker uit. Zo fijn dat we ze nu weer kunnen eten, want I love them!

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 09:13

   Jaa écht he! Misschien dat het lange wachten er ook wel voor heeft gezorgd dat ze nu éxtra lekker waren :)

 3. april 22, 2016 / 07:59

  Aiaiai ik ben heel benieuwd naar je samenwerking! Dat voorspelt in ieder geval al veel goeds. En wat ziet jullie huis er prachtig uit, ik zou het heel leuk vinden als je eens wat meer laat zien van je interieur ;) Of misschien heb je dat al eens gedaan en heb ik het nooit gezien? Maar dan nog! Mooi!

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 09:15

   Oeh, je zit me allemaal ideeën te geven. JAAA LEUK! Een blogje over mijn huis? Vind ik best een heel goed idee want ik vind mijn huis ook heel fijn en mooi. YAY! Dankjewel :):)

   • april 22, 2016 / 09:23

    Leuk! En trouwens: vorige week heb ik ook een matchend servies gekocht ;)

    • Melle
     Auteur
     april 22, 2016 / 11:13

     JAAAA NU BEN JIJ OOK VOLWASSEN! :D:D <3 *doet een dansje*

 4. writingmonique
  april 22, 2016 / 08:07

  Wat een leuke foto’s! Die gouden lepel is heel erg cool!

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 09:18

   Dankjewel, en jaaaaaaaaaaa dé gouden lepel! <3

 5. april 22, 2016 / 08:37

  Die gouden lepel is ook wel heuuuul erg cool! Benieuwd naar je leuke samenwerking!

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 09:21

   Haha echt he, hoe verzin je het! Femke was alleen al super blij dat ze éindelijk een goede reden had om er eentje te kopen, haha! :) En over ongeveer 1,5 week hoor je meer daarover. YES!

 6. april 22, 2016 / 09:03

  Oh wat een vrolijke kiekdag weer! Die aardbeien toetjes met extra liefde zien er heerlijk uit! Ben erg benieuwd naar je samenwerking! ^^

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 09:21

   Yay hoera hoera! Ik vind het maar wat spannend maar tegelijkertijd ook heel erg leuk, ben ook benieuwd wat jij ervan gaat vinden :)

 7. april 22, 2016 / 09:10

  Die foto van jou met Douwe is zó lief, hihi. Echt leuk ook dat je van een vriendin een gouden lepel kreeg. Dat worden nog een koninklijke ontbijtjes!
  Zoooo tof trouwens dat je de fitgirlcode kreeg. Dat moet echt een héle gave samenwerking zijn. Dat kan niet anders! Ben benieuwd. :De
  Fijn weekend alvast. Enjoy!

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 09:23

   Wat een schatje is het! Zo lig ik er ook bij als ik net heb gegeten ;) En inderdaad, de ontbijtjes worden nu nóg feestelijker! Ben heel benieuwd wat je van de samenwerking gaat vinden, stay tuned! Het wordt wel heel leuk :) Fijn weekend! x

 8. april 22, 2016 / 12:43

  Ah wat is Douwe een hele leuke naam! Gefeliciteerd <3 En ah je katje is zo schattig! En inderdaad de goude lepel is echt heel erg tof.

  Liefs! Evelien

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 13:37

   Hoera hoera voor al je lieve complimenten en blijheid :) CONFETTI!

 9. Irene
  april 22, 2016 / 14:57

  Wauw, ben helemaal vereerd dat ik een plekje heb in je post! :D fijn overzichtje weer! Dat kijk ik elke vrijdag met plezier.

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 15:16

   Wat leuk dat je élke week van de partij bent. Echt zo bijzonder geweldig leuk :) HOERA!

 10. Danielle
  april 22, 2016 / 15:01

  Ineens besefte ik me net dat ik jouw Vrijdag Kiekdag nog helemaal niet bekeken en gelezen had vandaag. Terwijl dat mijn vaste prik is op vrijdag. En nu lees ik hem en moest ik wel even grinniken bij het stukje over ‘onze mom jeans’. Té leuk en door jouw foto ga ik hem ook een keer met zo’n strak topje met mini kol dragen. Looooove it. En je gouden lepel en je snapchat-katten-filter-selfie ook

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 15:16

   YEEESSS vaste prik op vrijdag <3 En hoeraa ook voor alle andere lieve woorden. Dankjewel Danielle!

 11. april 22, 2016 / 20:29

  Je hebt net pas Snapchat leren kennen?! Dat werd tijd! Inderdaad doet dat eerste filtertje erg goed ;-) Die mom jeans staat je trouwens super leuk en door je kaartenrek ben ik geïnspireerd. Ik wil een tijdschriftenrekje tegen de muur van mijn slaapkamer!

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 21:00

   Haha I KNOOWWW :) En oeh, dat klinkt goed! Ik ben benieuwd hoe dat eruit gaat zien. In ieder geval heel instagram/pinteres én snapchat verantwoord :) YES!

 12. april 22, 2016 / 21:20

  Wat een heerlijke vrolijke foto’s Melle, hoe kan ik je vinden op snapchat haha? :)

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2016 / 21:28

   Hoera! Dankjewel :) En ik heb je nét toegevoegd :)

 13. april 23, 2016 / 07:52

  Wat een vrolijk overzichtje. Wat is dat kaartenrekje gaaf. En jullie hebben zo’n mooie kleur muur! Wauwwww.

  • Melle
   Auteur
   april 23, 2016 / 08:08

   Wieeehooooo! Blije modus AAN! Dankjewel :):)

 14. april 25, 2016 / 13:39

  Hey Melle! Leuk om te lezen en mee te kijken allemaal! Ik sta ook altijd een eeuwigheid in de bouwmarkt omdat ik niet weet wat ik moet kiezen. (Nu ik erover nadenk heb ik dan probleem niet alleen in de bouwmarkt, haha!) En, wat lief dat je zo je best hebt gedaan voor een mooie foto (inclusief kleerhanger), je interview staat voor donderdag gepland. Hij is echt super leuk!

  • Melle
   Auteur
   april 25, 2016 / 13:44

   Haha, heel herkenbaar. Want inderdaad, niet alleen in de bouwmarkt! Vond het echt zó leuk om de foto te maken, antwoord te geven op je vragen en na te denken daarover :) Ben heel benieuwd! X

 15. april 26, 2016 / 22:04

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.
  Hihi je kant pakt blijkbaar je plaatje al in op je stoel.

  • Melle
   Auteur
   april 26, 2016 / 22:09

   Haha echt hè, ergens wel heel lief :)

 16. april 26, 2016 / 23:00

  sooohappy is zoooooo en leuke webshop. Ik zit elke foto op hun instagram te liken. Ik wil alles wel hebben. De bidon is ook geweldig. Ze hebben er ook een sporttas van zag ik. hihi.

  • Melle
   Auteur
   april 27, 2016 / 07:58

   Jaaaa ik snap dat wel. Alles is zo leuk en vrolijk! Die sporttas is inderdaad ook zo leuk :)

 17. Femke
  april 28, 2016 / 21:23

  OMG ik had deze nog niet gezien! Wat veel kiekjes van onze fijne date en presentjes :D Jeeej, aardbeientoetje heeft de kiekdag ook gehaald!

  Hoe blij kunnen mensen worden van een lepel, heerlijk!

  Lieve Melle, tot snel!
  Hele dikke knuffel van Douwe

  Liefs Femke

  • Melle
   Auteur
   april 28, 2016 / 21:37

   WHUT? Je vrijdag was vast niet compleet zonder de kiekjes ;) En zeker dat het aardbeientoetje het heeft gehaald, hoera hoera! Ik ben nog steeds elke keer als ik de la open trek, zo blij met mijn lepel. Echt :) Tot gauw lieve Femke én Douwe <3

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.