VLOG | 7 Day Recharge #7 Monday Morning Breakfast, mezelf trakteren en hét eindoordeel!

De aller, allerlaatste dag van de 7 Day Recharge en dus ook de laatste vlog! Ik begin de dag met een meditatie en een supergezonde groene smoothie! Daarna ga ik naar Monday Morning Breakfast. Een heel leuk evenement met muziek en inspirerende sprekers wat elke drie maanden georganiseerd wordt. De dagopdracht was dat ik mezelf moest trakteren. Nou jongens, dat is was me een partij lastig! Ik sloot de dag af met een koffiedate, eten bij de Hallen en geef je hét eindoordeel van de 7 Day Recharge!

Zoals ik ook vertel in de vlog ben ik echt onwijs enthousiast over het programma. Het is toegankelijk en heeft me weer veel nieuwe inzichten gegeven. Ik zou het dan ook iedereen aanraden om te doen. En ja, het helpt echt! Aan het einde van de week had ik écht meer energie. Mocht je er nog vragen over hebben laat het vooral even weten, dan kan ik ze beantwoorden.

PS: Deze vlogs heb ik geheel op eigen initiatief gemaakt.

PS 2: Meer 7 Day Recharge? Bekijk hier alle vlogs :)

4 Reacties

 1. Christie Kuyt
  april 2, 2016 / 18:31

  Ik ben het helemaal met je eens en raad het ook zeker iedereen aan. Ik heb mijn hele vriendengroep al aangestoken. 7dayrecharge heeft mij ook meer energie gegeven. Na 4 dagen merkte ik al verschil. Zeker het niet eten van suiker heeft mij een boost gegeven. Door 7dayrecharge leef ik ook veel bewuster door niet meer onderuit gezakt met mijn iphone tv te kijken. Het mediteren geeft mij meer rust en de recepten zijn ook heerlijk.

  • Melle
   Auteur
   april 2, 2016 / 19:35

   Wauw, je bent een echte ambassadeur! Ik snap het wel. Het geeft inderdaad een boost! En nu je dat zo zegt, ik denk eraan om het binnenkort nog een keer te gaan doen. Leuk! Dankjewel :)

 2. juli 18, 2016 / 15:51

  Op mijn eerste dag van de 7 Day Recharge je vlogs eens even bekeken en ik herken nu al een hoop hihi. Leuk om te zien en blij dat je het zo positief ervaren hebt! Nu ik nog! :D

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 17:32

   Ooo wat superleuk! :) En goed bezig! Ben echt benieuwd naar jouw ervaringen straks.

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.