It’s a first!

itisafirstSoms gebeurt er iets in je leven waaruit je op wonderbaarlijke wijze enorm veel inspiratie kan halen. Dat overkwam mij een tijdje geleden. Ik zat een beetje in een dip. Ik vond mijn werk niet meer zo leuk, ging er met tegenzin heen, pepte mezelf op met wat motiverende gedachten, werkte netjes mijn doelijstje af en ging naar huis. Kapot. Te moe om nog iets te doen. Echt een ‘ik-ben-afgestudeerd-en-heb-een-baan-maar-is-dit-het-nou-gevoel’.

Het was een zonnige vrijdagmiddag toen ik me realiseerde dat ik niet de enige kon zijn die met zo’n gevoel rondliep. Terwijl ik dat dacht, en het gevoel langzaam aanvaarde, bedacht ik me dat ik hier iets mee wilde doen. Ik wil ook aan andere mensen laten weten dat ze niet de enige zijn met dit gevoel, mensen helpen en inspireren. Online, zodat het voor iedereen toegankelijk is. De eerste stap was gezet!

Nu, na maanden van brainstormen, thee drinken, lunchen, muziek luisteren, sparren, concretiseren, lezen, luisteren en doelijstjes afwerken is het dan zo ver. De eerste post voor een gloednieuwe blog waar mijn enthousiasme van over loopt! Op deze blog zul je naast mijn persoonlijke ervaringen op het gebied van onder andere jezelf ontwikkelen, keuzes maken, werk en carrière ook columns over allerlei dilemmas van een twintiger, mooie verhalen ter inspiratie én tips van professionals vinden. Dat jij nu deze eerste blogpost leest vind ik echt fantastisch leuk! Ik hoop dan ook dat deze site je net zo enthousiast maakt en laat inspireren als dat het voor mij doet.

Liefs,
Melle

Share:

8 Reacties

 1. april 3, 2015 / 20:24

  Lieve Melle,

  Wat een prachtige site! Volg je intuitie en kijk waar die je naartoe leidt.
  Ik verheug mij nu al op alle mooie en inspirerende verhalen die gaan komen.
  Heel veel succes!

  Liefs,
  Marije

  • Melle
   Auteur
   april 4, 2015 / 08:43

   Dankjewel lieve Marije :)

 2. Eline Poelman
  april 5, 2015 / 16:18

  Hoi Melle,

  Ik heb je andere blog altijd met heel veel plezier gelezen. Nu kwam ik erachter dat je deze inspirerende nieuwe blog begonnen bent. Heel herkenbaar..! Ben heel benieuwd :-)

  Succes!!

  Groetjes Eline van Estrellas

  • Melle
   Auteur
   april 5, 2015 / 18:15

   Ooh wat leuk om te lezen zeg! Fijn dat je ook op deze blog weer meeleest :) Liefs!

 3. Jannieneke
  mei 1, 2015 / 19:38

  Hele mooie site! Met mooi bedoel ik, heel inspirerend , gezellig en creatief. Makkelijk leesbare en herkenbare stukken. Wat een superleuke foto’s ook! Ga zo door! Liefs

  • Melle
   Auteur
   mei 1, 2015 / 20:29

   Ooh wat lief zeg, dankjewel! :)

 4. Irene
  augustus 27, 2016 / 21:17

  Kun je geloven dat ik helemaal hierheen ben gescrolld om je eerste post te lezen? :D

  • Melle
   Auteur
   augustus 28, 2016 / 14:27

   Woow dan ben je wel écht fan! :) LIEF!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.