Start je werkdag éxtra blij | Bureaublad achtergronden voor productieve meisjes

collage-achtergronden-productievemeisjes
Bureaubladachtergronden vind ik echt zó leuk! Het zorgt ervoor dat ik – I kid you not – elke keer als ik mijn laptop openklap een klein geluksmomentje beleef. Dat is zo fijn aan het begin van de werkdag! In mijn zoektocht naar mooie achtergronden om je computer mee te versieren kwam ik zo veel leuks tegen dat ik het gewoon niet kon laten om het even met je te delen.

Klik op het plaatje om naar de website te gaan om jouw achtergrond te downloaden. Vergeet niet om stiekem nog even rond te struinen want soms is er zélfs een bijpassende achtergrond voor je telefoon. Hoera!

Wat een inspirerende quote en wat mooie kleuren al niet kunnen doen. Als ik naar dit plaatje kijk heb ik direct zin om allerlei dingen te regelen, te ondernemen en nieuwe ideeën te bedenken voor van alles en nog wat. Het is dat geluksmoment, voel je al iets? O en het wordt nog beter want deze achtergrond is er ook voor je telefoon! Download het hier.

Deze achtergrond siert deze maand mijn achtergrond (en telefoon). Ik wist het niet, maar het blijkt bijzonder fijn te zijn om een kalender bij de hand te hebben. Het maken van afspraken en dingen als ‘de derde vrijdag van maart’ worden in drie seconden helder. Vét handig! Op deze pagina vind je de achtergrond (samen met nog heel veel mooie!).

Goud! Wauw. Meer kan ik er eigenlijk niet over kwijt. Het is soms de minimalistische insteek die het ‘m doet. Download het hier.

Over minimalisme gesproken. Dit vind ik dus echt zó mooi! Haha, hoe moeilijk kan het zijn. De super inspirerende schop-onder-je-kont-quote zet me direct aan het werk. Download het hier.

Hoewel ik het leuk vind om in één opslag inspiratie te voelen, heeft deze achtergrond ook veel potentie. Het is de kracht van herhaling die het doet. Júist met zo’n quote die je elke keer als je je computer aan zet weer ziet. Download het hier.

Weer zo’n leuke kalender! Er is werkelijk zo veel leuks te vinden. De website waar deze achtergrond vandaan komt is sowieso een aanrader. Ze heeft echt heel veel leuks. Ook voor je telefoon!

Staat jouw bureaublad vol met foto’s en documenten? Dan is deze achtergrond iets voor jou! Kun je al die documenten fijn en overzichtelijk in vakjes slepen. Ik hou zelf niet van documenten op mijn bureaublad maar mocht je ze daar wel hebben staan, dít lijkt me vét handig! Download het hier.

Of deze! Voor de marble fans onder ons. Helemaal hipster verantwoord en dus ook nog georganiseerd. En nu ik dit schrijf denk ik steeds meer dat het iets voor mij is. Want kijk de kopjes! Inspiration, screenshots, to file.. en dan vooral die laatste (iets met foto’s en een externe harde schijf). Download het hier.

Nou nog eentje dan. Omdat hij zo mooi is en gewoon niét aan dit lijstje kon ontbreken. Ik hou hier echt van. Zo simpel! Zo makkelijk ben ik dus blij te maken, haha :) Je download het hier.

Deze quote vind ik echt zo mooi! Kracht van herhaling is misschien wel de key om te (durven) luisteren naar je intuïtie en daar daadwerkelijk iets mee te doen. Hoe eng het ook is. Dit soort initiatieven kan ik alleen maar aanmoedigen (en laat het vooral weten als je aanmoediging nodig hebt ;))! Daarnaast doet me deze achtergrond denken aan mijn eerste huisje in Groningen, tijdens mijn studie. Daar had ik behang dat heel veel leek op dit plaatje. Dezelfde kleur, alleen een ander bloemetje. Deze achtergrond is er trouwens ook met kalender, met alleen met de bloesem én voor je telefoon. Zo veel keuze! Download het hier.

Welke achtergrond is jouw favoriet?

36 Reacties

 1. maart 16, 2016 / 07:46

  Wauw wat een gave achtergronden! Ik vind die witte met get shit done heel gaaf en de laatste! Die ga ik voor nu even als achtergrond instellen!

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 09:40

   Jaaa hoera! Wat leuk :) Het is dat ik de tweede (met de kalender) al op mijn achtergrond heb want ik vind ze werkelijk ook allemaal leuk!

 2. maart 16, 2016 / 08:47

  Oh wat een leuke achtergronden! Ik vind dit van ‘Comparison is the Thief of Joy’ het tofst! ^^

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 09:40

   De quote is inderdaad prachtig en hoe het is vormgeven vind ik ook heel tof :)

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 09:42

   Fijn hè, plaatjes kijken :)

 3. maart 16, 2016 / 09:00

  Heel fijn! Ik heb net eentje ingesteld voor mijn telefoon met kalender
  roze water verf is het aller mooist!

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 09:43

   Wat leuk om te lezen :) Hoera voor een nieuwe achtergrond! Ziet je telefoon er opeens helemaal als nieuw uit.

 4. AroundSan
  maart 16, 2016 / 09:23

  Weet je? Ik zit nu keihard te twijfelen welke ik in ga stellen, hahaha. Ze zijn zó onwijs leuk! Ik ga denk voor de kalender achtergrond met de roze/oranje ‘vlek’ (oke, ik en uitleggen gaat niet samen), oftewel de tweede haha. Toffffff! Thanks. :D

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 09:44

   Volgende keer doe ik er gewoon de helft minder, dan is de keuze wat makkelijker ;) En de tweede, die heb ik ook!

 5. maart 16, 2016 / 13:29

  Aaahh supertof! Ik zocht nog naar mooie nieuwe achtergronden en die You Got This heb ik meteen gedownload op mijn laptop, iPad én iPhone, perfect!

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 13:39

   Yay wat supergoed! Ik vind dat ook zo fijn als alles matcht :)

 6. maart 16, 2016 / 14:03

  Aaah wat nice! Ik vind ze echt allemaal zo leuk, toffe smaak heb je haha :) Ik ga er een paar downloaden, thanks!

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 14:16

   Dank u dank u, wat lief! En zo leuk om te horen dat je een paar gaat downloaden. Now if you will excuse me, ik ga even een dansje doen. Joe!

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 17:05

   Yay, leuk! :)

 7. maart 16, 2016 / 19:14

  Super! Ik ga er zeker en vast enkele op mijn achtergrond plakken!

  • Melle
   Auteur
   maart 16, 2016 / 19:46

   Wat leuk om te lezen :) Hoera!

 8. Linda
  maart 17, 2016 / 01:04

  Zo leuk! Mij maak je inderdaad ook altijd blij met een achtergrond waar een mooie of motiverende quote op staat.

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2016 / 07:28

   Goed om te weten :) Wat zo’n quote of een mooi plaatje wel niet kan doen!

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2016 / 11:23

   Jaaaaa! Whiiieeeehoooo!

 9. maart 17, 2016 / 19:19

  Vooral de eerste ‘you got this’. Yeah, bemoediging!

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2016 / 19:23

   Jaaa, ik voel het ook! :)

 10. maart 17, 2016 / 22:34

  Thanks voor de tips! Ik ga er nu eentje uitkiezen :D

  • Melle
   Auteur
   maart 18, 2016 / 07:12

   Alstublieft :) ben benieuwd welke het is geworden!

 11. maart 19, 2016 / 10:01

  De eerste vind ik het leukste: maar wat wil je, mijn oog valt altijd op alles wat roze is… Ik heb een tijd terug een bureaublad achtergrond met maand geprobeerd, maar in februari was het nog steeds november bij mij. Ik vergeet dat soort dingen te wisselen!

  • Melle
   Auteur
   maart 19, 2016 / 11:37

   Heel herkenbaar! Haha ik zat ook regelmatig te turen naar data en me af te vragen hoe een bepaalde dag en datum voor die maand nou met elkaar overeen konden komen :’)

  • Melle
   Auteur
   maart 21, 2016 / 10:27

   Yay, vet leuk! :)

 12. maart 27, 2016 / 17:35

  Super leuke achtergronden allemaal, ik heb er eindelijk een uitgezocht en op de achtergrond gedaan!

 13. december 31, 2016 / 00:04

  Die eerste vind ik zo leuk! Die kleuren en dan die tekst! Geweldig, en ik ben sowieso al fan van achtergronden met een motiverende quote erop. Als je mijn mobieltje of iPad aansteekt dan zal er 9 of 10 keren een quote staan. Ik ben gek op achtergronden met quotes, vooral als ze motiveren!

  • Melle
   Auteur
   januari 2, 2017 / 11:21

   Als je dan je computer/laptop/iPad/telefoon aan zet en je ziet die quote dan kán het gewoon niet anders dan een boost geven. Ik snap het wel, superleuk! :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.