Dilemma | Wat moet ik aan?

melle-mode-5Een blog over twintigersdilemma’s. Dan mag het wat-moet-ik-nu-weer-aan-onderwerp toch zeker niet ontbreken. Want als ik eerlijk ben is dit toch wel een van mijn grootste, in ieder geval meest voorkomende, dilemma (in de ochtend). Het was wel iets makkelijker gezegd dan gedaan – ik blijk namelijk zeer slecht in poseren met mijn ogen open – maar hé, challenge accepted en alles voor de blog. Gewoon, omdat het maandag is.

De midi-rok is tegenwoordig echt een favoriet. Eigenlijk heb ik hem vorige zomer ontdekt en sinds die tijd niet meer uitgetrokken. Voor alle gelegenheden leuk en met van alles te combineren. Een bloesje, shirtje of tanktop, het maakt niet zoveel uit. Altijd goed. En om het geheel toch een beetje een twist te geven – ik vond de outfit door het bloesje toch best zakelijk – draag ik mijn All Stars eronder.

Kledingdetails: top H&M (s/s 2015), rok Primark (s/s 2014), tasje vintage (lang geleden via Doortje Vintage), schoenen Converse All Stars.

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.