Een écht mooi item | Girlboss essentials

Er is iets geks aan de hand. Sinds een tijdje merk ik dat ik minder impulsief ben met het kopen van dingen. Ik sta niet meer klaar om mijn digitale mandje te vullen als ik een nieuwsbrief krijg van mijn favoriete webshop of wanneer ik voor mijn blog aangeboden krijg iets te reviewen. Ik ben me bewust van alle spullen in huis, die ik wil kopen en vraag me regelmatig af – zie je mam, het gaat de goede kant op :) – of dit is wat echt iets toevoegt. Toen ik benaderd werd door Brandfield was ik direct enthousiast. Zij verkopen namelijk allemaal onwijs mooie items van goede kwaliteit waarvan je jaren kunt genieten. Items die echt iets toevoegen! Je snapt het, ik ben om en in deze blogpost deel ik met jou mijn favorieten!

Een fijne portemonnee | Ook zo’n leuke opvallende verwondering van de afgelopen weken, is dat ik eigenlijk nooit meer cash geld heb. Nou ja, dat is op zich niets nieuws maar sinds ik daadwerkelijk die paar muntjes thuis laat en alleen pasjes meeneem, merk ik het pas echt. Zelfs bij hoge nood op het station kun je tegenwoordig bij de toiletten pinnen. HA! Sinds ik voor sinterklaas Stephan een Secrid portemonnee cadeau heb gedaan, zit ik er zelf ook naar te kijken. Wat een mega handig item om zo gemakkelijk je pasjes in op te bergen én te beschermen.

Zonnebril | Eigenlijk ben ik niet zo fan van zonnebrillen. Al is het alleen al omdat ik dan bang ben dat ik mijn hoofd een zomers kleurtje krijgt inclusief een witte afdruk van mijn zonnebril. Maar, toen een vriendinnetje – hoi Vera! – me vertelde dat je rimpels krijgt als je heel veel met je ogen knijpt, ben ik iets fanatieker geworden met het dragen van een zonnebril. Ik moet zeggen dat een écht mooi item het dragen daarvan ook wel bevorderd. Dus hoera, voor bijvoorbeeld een Komono zonnebril!

Een écht mooi horloge | Op tijd zijn is voor mij nogal een dingetje. Ik ben degene die het altijd positief in ziet en denkt dat het nog wel even kan. Vaak heb ik gelijk, vaak ook niet. Een horloge is echt zo’n item die je niet alleen kunt dragen om op tijd te zijn – ik kan er nog wat van leren – maar ook als een heel mooi accessoire om je outfit net iets extra’s te geven. Mijn lievelings is eentje van Daniel Wellington met een zwart bandje en rose goud klokje die ik twee jaar geleden voor kerst kreeg van Stephan. Echt een item wat blijft, waar herinneringen aan zitten en ik altijd bij me wil dragen. De horloges van CLUSE vind ik ook echt heel mooi. Wat minder klassiek maar echt heel erg hip!

Zo’n sieraad wat overal bij past | Een fijn kettinkje, leuke oorbellen of misschien wel een armband. Zo’n item wat élke outfit leuker maakt. Dat is fijn zeg! Ik heb mijn oog laten vallen op dit pareltje. Ik hou van minimalistische sieraden en deze van Zag Bijoux met gewoon een heel simpele cirkel vind ik echt onwijs mooi.

Een praktische tas | Let’s face it. Niemand zit te wachten op een ellendige zoektocht naar sleutels, pasjes of je telefoon. Een tas die dus niet alleen mooi is maar ook praktisch is daarom wat mij betreft echt een een must-have. Al tijden geleden heb ik mijn oog laten vallen op een zo’n mooie trio bag van Céline. Maar wat blijkt, Brandfield heeft een leuke – en niet onbelangrijk, veel goedkopere – optie van het merk Liu Jo. Ik kende het nog niet maar toen ik deze tas zag was ik direct verkocht. Al een paar dagen loop ik vrolijk met mijn nieuwste aanwinst rond – check Instagram voor een foto :). Met drie vakjes is het altijd overzichtelijk en ben ik binnen no-time klaar om te gaan.

Wat is jouw girlboss essential?

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Brandfield

23 Reacties

 1. Romy
  april 17, 2017 / 07:14

  Die tas is prachtig en wat een leuke, vrolijke zonnebril! Tof lijstje zo :)

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 20:40

   Jaaa ik word er ook zo vrolijk van. Leuk om dat gevoel met jou te kunnen delen :)

 2. april 17, 2017 / 08:30

  Oh yay! :D Melle wat goed! Ik stem helemaal voor minder spullen kopen en échte spullen kopen die honderd jaar meegaan! ^^

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:37

   Het gaat de goede kant op, het wordt straks nog wel wat me mij :)

 3. april 17, 2017 / 08:54

  Ik krijg zo zin om te girlbossen nu! Ik ga eigenlijk overal heen met mijn rugzak (met buttons erop, highschool gevoel much?) en merk dat ik toch een betere tas wil, om iets meer professionaliteit uit te stralen. Inderdaad een praktische tas met verschillende vakjes!

  Het moet ook wel weer een tas zijn waar mijn huge laptop in past. Is het een oplossing om eerst een lichtere en kleinere laptop te kopen, voor ik een nieuwe tas aanschaf? ;) (ik zoek een reden om mijn zuurverdiende centen binnenkort aan een laptop uit te geven haha)

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:40

   Oo de struggles! Ik snap het wel hoor, haha! Zo herkenbaar ;). Voor laptops ben ik echt mega fan geworden van een fijne rugzak. Die blijkt er trouwens ook te zijn in een soort van zakelijke en professionele uitvoering. Hoe fijn! Kost een beetje moeite maar dan heb je ook wat :).

 4. april 17, 2017 / 10:44

  Wat fijn dat je niet meer zulke impulsieve aankopen doet! Ik vind die horloges echt heel tof!

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:40

   YAY! Dankjewel :) en jaaa die zijn zo mooi!

 5. april 17, 2017 / 11:50

  Ik kan niet zonder notitieboekjes (heb er standaard 3 in mijn tas zitten)! En de leren tas waar ze in zitten begint op sommige plekken al te slijten (zo mooi wanneer dat met leren items gebeurt).

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:42

   Notitieboekje. CHECK! Ik hou er ook zo van om gewoon lekker alles op te schrijven. Digitaal is leuk hoor maar écht schrijven is nóg fijner. Toevallig had ik het er gisteren nog over met en vriendinnetje. Zij heeft zo’n hele mooie leren rugzak. Ik hoor mezelf nog zeggen dat ik denk dat hij steeds mooier wordt naarmate hij meer gebruikt is. Precies wat je zegt!

 6. april 17, 2017 / 12:22

  Die bruine tas is zooo mooi! Ik moet ook ‘s leren om iets minder impulsief aankopen te doen, maar blijft lastig..

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:43

   Jup! Absoluut. En ook eigenlijk niets mis mee, af en toe moet dat ook gewoon kunnen. Toch?

 7. april 17, 2017 / 12:27

  Die horloges van Cluse zijn inderdaad mooi met dat marmer! Zelf liet ik afgelopen zaterdag een roségoud horloge van Cluse in een wishlist op m’n blog zien, die is ook heel mooi.

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:45

   Oeh, roségoud. JAA! <3

 8. april 17, 2017 / 17:10

  Ik kan niet zonder mijn zonnebril haha :D Een portemonnee gebruik ik vrijwel nooit en een horloge heb ik niet meer sinds ik hier woon haha. Een goede rugtas vind ik ook essentieel. Zo kan ik alles meenemen wat ik wil en na mijn werk meteen naar de sportschool.

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:46

   DE ZON! Serieus, het is toch eigenlijk een hele fijne luxe dat je niet meer zonder zonnebril kunt ;) Heerlijk lijkt me dat! O en een goede rugzak waar alles in past, dat is ook inderdaad echt fijn. Lekker alles combineren, ik hou ervan!

 9. april 17, 2017 / 19:15

  Mijn essential is sowieso mijn eigen bril, die ik dagelijks op mijn neus heb. Dat klinkt gek, maar zonder bril zie ik sowieso vrij wazig en ook voel ik me gewoon niet compleet zonder bril. Ik ben niet echt iemand die bepaalde spullen nodig heeft. Meestal denk ik echt goed na voor ik iets koop (soms te vaak, mijn zusje juichte vorige zomer omdat ik eindelijk een keer al mijn geld had uitgegeven haha) maar ergens is dat ook wel goed; Ik denk altijd na of ik het wel ga gebruiken, of het nuttig is en het geld waard is. En met boeken vraag ik me altijd 5 keer af of ik het zeker ga lezen en het boek leuk ga vinden. Al zijn er schrijvers of schrijfsters van wie ik dat sowieso weet. Mijn favorietjes.

  En wat ik sowieso altijd bij heb is mijn mobieltje, en niet perse om mijn sociale media te controleren. Als het nodig is kan ik prima even wachten. Maar ik heb de muziek die op mijn mobieltje staat wel nodig, en dat afstaan voor een paar dagen is toch wel even slikken. Als ik ‘s morgens opsta met een dipje dan is de kans groot dat na het uurtje reizen na school dat dipje al voor een groot deel gezakt is doordat ik gekalmeerd ben door mijn muziek :)

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:49

   Muziek maakt inderdaad alles beter :) O en die bril, dat snap ik ook wel! Niet alleen dat je dan wazig ziet maar een bril geeft je gezicht ook echt vorm. Het omlijst je ogen :) Het is maar net wat je gewend bent maar als iemand die áltijd een bril draagt dat opeens niet meer heeft, moet ik altijd even wennen. Ik vind het meestal wel heel mooi staan, het is toch net iets extra’s aan je uiterlijk. Net een beetje meer persoonlijkheid ofzo :)

   • april 17, 2017 / 21:53

    Je slaat de nagel op de kop! Kon het alleen niet zo goed uitleggen als jij ;)

 10. april 17, 2017 / 21:46

  Ooh die horloges en die zonnebril en die ketting en en en… allemaal superleuk ?! Ik kende Brandfield nog niet, toffe online shop!

  • Melle
   Auteur
   april 17, 2017 / 21:50

   Haha, heeeel herkenbaar. Lastig he, als je dan iets nieuws ontdekt en allemaal zoveel leuke items ziet dan ben ik zoooo geneigd om gewoon álles te kopen! <3

 11. april 22, 2017 / 17:04

  Die zonnebril en dat horloge! <3 Ik herken trouwens wel wat je schrijft: ik geef ook minder geld uit, die behoefte is een beetje aan het wegzakken en steekt alleen de kop op als ik iets écht wil hebben. Score!

  • Melle
   Auteur
   april 22, 2017 / 19:32

   Wat goed. Ik voel dat helemaal hetzelfde! En áls je dan iets koopt is het echt ultiem! ??

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.