Top 4 | Meest gelezen columns

meestgelezenDat wij twintigers bezige bijtjes zijn hoef ik je niet meer te vertellen. En dat Cathelijn niet vies is van haar zegje doen en haar belevenissen met ons delen vast ook niet! Sinds het begin van Thank God It Is Monday schrijft ze om de week een column. Van superfoods (superonzin!) tot de kunst van het niets doen; niets is te gek. Vandaag deel ik haar hoogtepunten. Of beter gezegd, jullie hoogtepunten: de vier meest gelezen columns. En niet alleen omdat ik elke keer als het in mijn mailbox kijk weer door het dolle heen ben, ook om Cath even in het zonnetje te zetten. Want zonder haar enthousiasme, passie en gedrevenheid was deze blog lang niet zo veelzijdig geweest dan als het nu is.

dewereldaanjevoeten

HOP, DE WIJDE WERELD IN

‘Vroeger’ werd je advocaat, kok, vuilnisman of bankier. Lekker simpel, niet teveel opties. Vandaag de dag zit elke startende student met dikke keuzestress en een rugzak vol besluiteloosheid. Kies maar! Van Koreastudies tot aan Klinische Technologie of Hebreeuwse Taal en Cultuur. Iets met keuzestress. Oh, en je niet gek laten maken. En nog iets: deze aller, aller eerste column staat gewoon stipt op nummer 1! Het volledige artikel lees je hier.

bucketlist

DE GEKOESTERDE BUCKETLIST

De kat van de buren heeft je nieuwe goudvis opgeslokt, op je werk heb je stampei met je manager en onderweg naar huis slingert een politiemotormuis je ook nog eens op de bon. Die lange lijst met dingen die je o zo graag nog eens wilt doen lijkt soms alleen maar langer te worden. Voor alle droeftoeters en pineuten onder ons heeft Cathelijn dé oplossing! Het volledige artikel lees je hier.

Nutteloos pak vla

Als een nutteloos pak vla

Als we het hebben over eten en Cathelijn, dan gaan de bellen rinkelen. De jackpot-bellen welteverstaan. Vla, knakworsten, superfood, vissen en wijn, wat het met twintigersdilemma’s te maken heeft mag je zelf lezen. Het kwam in ieder geval allemaal in haar columns voorbij. Het ‘nutteloze pak vla’ over het leed dat moeten heet, mocht ook zeker niet ontbreken aan deze top 4. Het volledige artikel lees je hier.

twenties-cath

ROARING TWENTIES

Vandaag precies een week online! Een week en een dag geleden zat ik nog met Cathelijn op het terras om nét voordat ik weg ging nog te bedenken om foto’s te maken voor de column. Het ging viraal op een verjaardagsfeestje en dat was niet voor niets. Want je weet het ‘The fuck-ups in your twenties, that prove you’re actually killing it.’ Het volledige artikel lees je hier.

Q: Wat is jouw favoriete column?

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.