Thank god een tasje!

tasje-melle-voetjesHoera, een mijlpaal! En jullie zijn daar allemaal getuige van. Want een logo maken voor je blog is leuk. Je logo op een tasje laten drukken is best wel heel leuk. Mensen die tegen je zeggen dat ze ook zo’n tasje willen is superleuk en deze daadwerkelijk in veelvoud laten drukken is echt fantastisch leuk!

Bij een mijlpaal hoort een dankwoord

Sinds het moment dat ik het idee om deze blog te beginnen over het ‘ik-ben-afgestudeerd-en-heb-een-baan-maar-is-dit-het-nou-gevoel’, is iedereen zo enthousiast! Ik vind dat echt onwijs bijzonder. Bij elke reactie die ik krijg doe ik (in gedachten) een vreugdesprongetje. Want wat voor mij een gevoel was blijkt voor velen herkenbaar te zijn. Het helpt en inspireert en dat is precies wat ik in gedachten had toen ik deze blog startte. Toen ik afgelopen week aankondigde dat de tasjes binnen waren kreeg ik online en offline zoveel leuke reacties! Ik vind het ontzettend tof dat jullie mijn blog zo leuk vinden en het concept van het omdenken, het positief zijn en zelfs maandag leuk vinden zo omarmen. Dankjewel!

Doe mij zo’n fantastisch tasje

Ga naar de bestelpagina en vul je gegevens in. Je krijgt dan van mij een mailtje zodat je het geld (het tasje kost €6,- inclusief verzendkosten) naar mij kunt overmaken. Zodra ik het heb ontvangen, pak ik je tasje in, schrijf ik persoonlijk een leuk kaartje voor je en ren ik naar het postkantoor zodat je zo snel mogelijk je tasje kunt gaan gebruiken. As easy as Monday. 

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.