3 Powervrouwen; dit leerden ze mij

powervrouwenVoor de inspiratie-categorie interview ik regelmatig mensen die een bewuste keuze hebben gemaakt voor werk, carrière, liefde, studie, kinderen of iets anders waar ze trots op zijn. Je hebt de interviews van drie powervrouwen (and there is more to come!) inmiddels kunnen lezen. Vandaag deel ik mijn kijk op deze inspirerende verhalen, want dat maakte behoorlijke indruk!

Een open, spontaan en eerlijk gesprek zonder al te veel voorbereiding waarbij ik op het moment suprême mijn nieuwsgierigheid kan laten spreken, ik vol verwondering kan luisteren en driftig aantekeningen maak. Dat is magisch! Ik ben geen journalist en heb, naast mijn boeren verstand, geen ervaring met of kennis van interviewen. Maar, ik ben wél heel erg geïnteresseerd in het verhaal van andere mensen. Tot nu toe een een prima combinatie.

Je kunt vertrouwen op je gevoel

Toen ik bij Marije kwam, was mijn blog nog niet eens online. Ik had niets wat ik kon laten zien behalve een idee waar ik aan een stuk door, uren over kon (en nog steeds over kan) vertellen. Het gevoel wat ik heb bij deze blog, dat ik hier onwijs gelukkig van word en hoop mensen te kunnen helpen en inspireren, is eigenlijk niet te beschrijven. Aan de ene kant zo sterk, aan de andere kant brengt het zoveel onzekerheid met zich mee. Marije leerde mij met haar inspirerende verhaal dat het gevoel er niet voor niets is. Dat ik er iets mee moet doen maar vooral, dat dat gevoel een goede reden is om dingen te doen of laten. Dat je kunt vertrouwen op je gevoel, op je intuïtie. Lees hier het volledige artikel.

Brenda betovert me

Niet veel later betoverde Brenda me met haar verhaal over het volgen van je intuïtie en wat dat voor haar leven betekent. De positieve gevolgen welteverstaan! Vertrouwen op je gevoel blijft lastig, maar als je zo concreet ziet wat het met iemand doet, hoe gelukkig Brenda nu is met haar leven sinds ze al haar tijd aan yoga besteed, vind ik echt heel inspirerend. Ik luisterde gefascineerd en probeerde tegelijkertijd alles wat ze zei op te schrijven. Brenda was zo enthousiast, sprak vanuit haar hart, dat ik het amper bij kon houden. Als passie bestaat, dan ziet het er zo uit. Lees hier het volledige artikel.

Mariëlle inspireert me met haar missie

Mariëlle, powervrouw nummer drie, heeft een ongekende hoeveelheid doorzettingsvermogen. Zoveel dat ze het zelf vaak niet eens door heeft. Always on the run, altijd een missie, een doel voor ogen dat, met haar plan B altijd haalbaar is. Ik herkende veel van mezelf in haar verhaal, wat het misschien wel extra bijzonder maakte. Dat je zo weet wat je wilt en daar vol voor gaat vind ik heel mooi. Zo’n gevoel, daar moet je echt gebruik van maken. Lees hier het volledige artikel.

Laten we met zijn allen vandaag kiezen voor positiviteit, voor ons gevoel en laten we kijken waar ons dat heen brengt. Wie doet er mee?

PS: Heb jij een bewuste keuze gemaakt voor werk, carrière, liefde, studie, kinderen of iets anders waar je trots op bent? Neem contact met me op! Ik kijk uit naar je mailtje :)

2 Reacties

 1. mei 27, 2015 / 10:03

  Als mensen hun eigen pad gaan, vind ik dat altijd ook erg inspirerend. Ik ben benieuwd naar wat er nog op je blog gaat komen!

  • Melle
   Auteur
   mei 29, 2015 / 10:48

   Ik vind dat zelf ook altijd heel leuk om te horen, maar volgens mij had ik dat al duidelijk gemaakt in deze post ;) Heb al wat afspraken staan voor de komende tijd, heel benieuwd en vooral ontzettend nieuwsgierig naar de verhalen!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.