Vrijdag Kiekdag | Confetti in Twente, dansjes van blijheid en de aanhouder wint

Afgelopen week klom ik – dankzij met allemaal inspirerende mensen langzaam – uit mijn dipje. Dat resulteerde erin dat ik me weer helemaal mezelf voelde. YAAY! Een geweldig leuk en ontspannen weekend was het begin van dit alles. Dat ik deze week weer wat meer mocht eten heeft ook zeker bijgedragen aan mijn gemoedstoestand én dat ik heb besloten om de dingen waarvan ik het gevoel heb dat ik er geen controle over heb, wat meer los te laten. Echt mega fijn en in deze blogpost laat ik je dan ook weer álles zien wat mijn afgelopen week heeft gemaakt.


Vrijdagmiddag was het zo ver, het grote bloggersweekend ging beginnen! Ik had een paar uurtjes vrij genomen zodat ik rond twee uur de trein richting Hilversum kon nemen. Vanaf daar kon ik met Josianne meerijden en dat was echt mega gezellig en leuk (en heel handig)! Na ruim anderhalf uur kwamen we aan op onze bestemming: Erve Kleilutte in het pittoreske Enter. Vlakbij de Duitse grens.

Mijn eerste indruk was echt heel goed. Wat een leuk park! Echt heel gezellig, overzichtelijk en echt hele mooie huisjes. De inrichting is nét nieuw en dat was te zien. Zo stylisch verantwoord, hoera hoera!

We kletsten heel wat af over van alles en nog wat en dat was echt heel erg gezellig! Het is altijd spannend om nieuwe mensen te leren kennen en gelukkig klikte het heel goed. Het was heel ontspannen.

En daar waren we dan, allemaal na een drukke week heel erg toe aan weekend. Het was rond half elf toen we na een paar keer gapen toch maar besloten om naar bed te gaan. Haha, echt hoor, ik vond het wel fijn en blijkbaar de rest met mij. Je innerlijke oma moet je lekker omhelzen toch?

Na een goede nachtrust en een fijn ontbijtje – nou ja, ik heb gekeken hoe de rest lekkere broodjes zat te eten en genoot zelf van een van mijn laatste (YEES!) shakes. Ik had voor de gelegenheid mijn affirmatiekaartjes meegenomen. Je hebt ze vast vaker voorbij zien komen, ik vind het namelijk echt heel leuk om af en toe een kaartje te trekken en de dag op deze manier te beginnen. Ik trok deze: eentje die ik al eerder heb getrokken maar het blijft zo waar!

Jaaaa het was dus echt méga mooi weer dus hop hop naar buiten! Eerst natuurlijk wel even een selfie, zo gezellig voor ons huisje. Hiep hoi!

Op het park hebben ze een mini kinderboerderij met geitjes, kippen en konijnen. OOOO KIJK! Ik hou echt van geitjes, zo lief.

En zo zag dat er dus achter de schermen uit. Haha, wij ook met alles op de foto zetten ;).

Als ik Rosanne en Yvette mag geloven is dit park echt heel fijn om met kinderen heen te gaan. Naast de kinderboerderij heb je ook wat speeltoestellen en is er genoeg ruimte om lekker rond te rennen en op een skelter te racen. En hoera voor de trampoline, daar werden wij ‘kinderen’ ook heeeeel blij van!

Nadat we een wandeling hadden gemaakt met een pitstop in een gezellige brasserie in Enter – dank voor de tip lieve lezers van Rosannes blog! – kropen we met zijn allen achter de laptop. Bij een bloggersweekend hoort natuurlijk ook bloggen! Heel fijn om lekker bezig te zijn. De combinatie van heel veel kletsen en inspiratie én productief zijn was echt TOP! En toen ik zo achter de computer zat kreeg ik opeens een mailtje. Het állereerste kaartje voor de coachworkshop van 7 mei was verkocht. WAAAUUUW! Ik heb echt even een dansje gedaan (en gehighfived en nog meer gedanst). Zo mega leuk! Het is precies zoals de quote zegt. Niet alleen dat je dan iets verkoopt maar op dat moment voelde het echt als support, een dikke GO YOU voor mij. Echt mega bijzonder!

Zaterdagavond, in chillpakje lekker genieten – kijken – van lekkere hapjes. En ja, daar hoort natuurlijk een foto van gemaakt te worden. Bloggers be like :).

Vrijdag stapte ik over naar de volgende stap in mijn dieet. Het plan is namelijk om vanaf nu nog ongeveer een week te gebruiken om af te bouwen en daarna weer normaal en zonder maaltijdvervangers te eten. De volgende stap houdt in dat ik alle groenten weer mag en ook een zuivelproduct (hoeraaaa voor een beetje yoghurt jongens, ik heb het zo gemist!). Ik maakte een linzensalade en wauw, in dit diepe bord leek het echt heel veel. Het was zooo lekker! Dit soort dingen zijn dan écht genieten.

Meer eten, ha! Het houdt niet op. Het uitgebreid tafelen was namelijk wel echt iets waar ik dit weekend heel blij van werd. Zelfs zonder mee te doen.

Na het ontbijt hadden we bedacht om wat foto’s te maken. Ofwel, iedereen was een keer model en we gingen met zijn drieën dan foto’s maken. Even een voorraadje opbouwen was het idee. Het resultaat was een gestylde woonkamer, heel veel lachen en een hele boel leuke foto’s, zoals de allereerste van deze blogpost die Yvette van mij maakte.

Paparazzi!

En toen zat het mega geweldig leuke weekend er alweer op. Wat was het leuk, ontspannen en inspirerend! YAY!

Met Josianne reed ik weer mee naar Hilversum en stapte ik vanaf daar weer in de trein naar Amsterdam. Rond drie uur was ik er weer en ging ik direct door naar de verjaardag van Lien. Gezellig! Ik had het niet gedacht maar waagde me zowaar nog aan een eerste keer: het eten van zeewiersoep. WHAAT! Het ziet er op de foto echt wel heel vies uit, sorry daarvoor ;), maar het was wel heel lekker.

Zondagavond ging ik nog iets heel leuks doen! Ik had afgesproken met Maaike – degene die de website én het logo maakt voor Make Your Day – om de stijlvoorstellen die ze had gestuurd te bespreken. Ik kon het niet laten om de twee voorstellen ook even met jou te delen. Ik ben namelijk mega benieuwd wat je ervan vindt! Spoiler alert, ik vind de eerste het mooiste! Maaike gaat kijken of ze de kleuren nog wel iets aan kan passen want ondanks dat het wel heel goed voelt is het geheel ook wel een beetje zoet. Maar YAY, het voelt steeds een beetje echter. ZO LEUK! Begin april is het allemaal af, dan ga ik het zéker even met je delen.

Wat doe je als een blad van je lievelingsplant is afgebroken? Precies! In een flesje water stoppen en geluksdansjes doen totdat het worteltjes heeft. HA! Het heeft heel wat dansjes geduurd – ik denk toch wel ruim een maand – maar wat blijkt, de aanhouder wint. Het viel me dinsdag opeens op dat er gewoon worteltjes aan zitten. EN HOE! Ik ga dit weekend eens kijken of ik het kan verpotten in aarde, ben benieuwd hoe het dan gaat. Het is gewoon zo leuk dat het nu goed gaat met de plantjes. Ik kon eerder nog niet eens een nepplant in leven houden dus dat belooft wat!

Dinsdagavond ging ik nog even naar de sportschool en maakte ik weer de linzensalade. Dit keer mét wortel en ietsje minder feta ;). MMM! Echt een favoriet, ik hou echt van linzen.

Woensdagochtend. Op zo’n moment had ik gewild dat ik wél de verpakking van onze tandpasta had onthouden zodat ik dezelfde tandpasta weer kon kopen. HA! Want kijk dan, heb je opeens zo’n blauwe derrie op je tandenborstel. Typisch!

Kijk dan, het gaat dus écht goed met de plantjes, deze heeft nu zelfs een baby gekregen. HIEP HOI! #meerpileasalstublieft

De blogposts van deze week

Volgende week in de kiekdag

Oeh la laaaa, als ik zo mijn agenda bekijk, belooft het een leuke week te worden! Veel in het teken van mijn eigen bedrijf en oeh dat vind ik leuheuk! Komende zaterdag heb ik eerst weer een afspraak bij mijn consulente en ga ik ‘s middags naar Rotterdam om te borrelen en kennis te maken met de bloggers van SmartUp Network. Daar is gisteren trouwens weer een nieuwe blog van mij online gekomen, over talenten ontdekken én presenteren. Zondag ga ik afspreken met Karlijn om nog wat foto’s te maken voor de website van Make Your Day! Komende woensdag ga ik naar een evenement van Zakenmeisje.nl, donderdag (alweer) naar Rotterdam om bij een lezing te zijn van Aranka, Emilie en Annemerel én – rampampaaaam – ik ga vrijdag (maar goed, dat is dus stiekem pas de volgende week en kiekdag) naar KOPENHAGEN! OO MY ik heb daar zo veel zin in en jongens, maak je maar vast klaar voor de nodige mooie plaatjes :).

Ik wens je een geweldig weekend, dat je maar veel mag genieten, veel plezier mag hebben je vooral niet druk hoeft te maken om dingen waarvan je het gevoel hebt er geen controle over te hebben. Echt hoor, dat was voor mij de beste beslissing van deze week. YAY!

Veel liefs!
Melle

Alle blije maandag-mails tot nu toe lees je hier. Vooral die van afgelopen maandag was echt een groot succes, zo ontzettend leuk!

36 Reacties

 1. maart 10, 2017 / 07:53

  Ik vind het eerste logo ook het mooist! Super gaaf, ik ben zo benieuwd hoe het geheel eruit gaat zien! Kei veel succes Melle!

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:27

   Dankjewel, dat vind ik ook :) HOERAA! Echt benieuwd hoe het er straks uit ziet.

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:28

   Jaa echt heel leuk, dankjewel :)

 2. maart 10, 2017 / 08:54

  Lijkt me echt superleuk zo’n weekendje met z’n allen! En ik vind het eerste logo van make your day ook het leukst. Goed gekozen haha. Ben benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden!

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:29

   YAY! En dankjewel voor je input, superleuk!

 3. maart 10, 2017 / 08:56

  Oooh ja ik ben ook helemaal fan van het eerste logo! Vind hem echt héél mooi!

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:29

   YEES! Ik ben ook fan :)

 4. maart 10, 2017 / 09:07

  Aaaah yaaay! :D Dat wordt weer genieten van je lievelingsstad Melle! En wat wordt de Make Your Day website mooi, ik word er instant blij van. Dat is de bedoeling toch? ^^

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:30

   Haha jaaaaa absoluut! Missie geslaagd :)

 5. maart 10, 2017 / 09:24

  Wat hebben jullie een ontzettend leuk weekend gehad… Heerlijk dat je zo fan bent van de linzensalade dat je hem nog een keer maakte, haha. Ik vind het eerste logo echt heel erg gaaf! Hij past gewoon supergoed bij de blog en bij jou (vind ik)… Ik word er meteen vrolijk van.

  Veel plezier in Kopenhagen! Ik ben benieuwd naar de foto’s!

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:30

   Don’t change a winning combination. Toch? :) En Dankjewel, ik vind het zelf ook heel leuk en dat vrolijk ervan worden, dat is precies de bedoeling!

 6. maart 10, 2017 / 09:48

  Ohhh, ik vind het zo knap van je dat je het vol hebt gehouden met die shakes. Zeker als iedereen om je heen zit te eten! Het eerste logo vind ik ook het leukst, lekker origineel!

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:31

   Dankjewel, echt wat een kwelling haha, ik kan niet wachten tot ik de komende week weer verder ga opbouwen naar écht eten. OOOO JAAAA <3

 7. maart 10, 2017 / 11:15

  Leuke week! Ik heb ook een pannenkoekplantje en er beginnen babyblaadjes bij te komen dus ik voel me ook een hele trotse plantenmama*mede-nepplant-moordenaar*

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 11:32

   OO HIEP HOERA GEFELICITEERD! :) Zo leuk om dit te delen jongens, het wordt nog wat met ons én onze plantjes.

 8. maart 10, 2017 / 12:43

  Gezellig zo’n weekend. Het ziet er echt heel erg leuk en gezellig uit!
  Wat betreft je website ben ik ook voor de eerste stijl. :)

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 13:11

   Dankjewel en hoera hoera, dat is goed nieuws :)

 9. Kaylin
  maart 10, 2017 / 14:57

  Ik volg alle blogs en al jullie enthousiasme en positiviteit over jullie weekendje samen werkte erg aanstekelijk :) Wat het logo betreft, ben ik ook wel fan van het eerste. Goede keuze gemaakt Melle :)

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 14:58

   Zo leuk en gezellig, zo was je er ook gewoon een beetje bij :) En dankjewel, ik ben er ook wel heel blij mee. Het wordt iéts anders qua kleur maar voor de rest helemaal hetzelfde. YAAY!

 10. maart 10, 2017 / 17:54

  Ook ik ben lid van team logo 1! Spannend ? en ook spannend dat je aankomende week zo veel met je eigen bedrijf gaat bezig zijn! Ik ben zooo benieuwd!

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 21:26

   Hoera hoera! Welkom bij t team :)

 11. maart 10, 2017 / 18:27

  Wat ontzettend leuk zo’n blogweekend! Het lijkt mij inderdaad mega-inspirerend en vooral ook heel gezellig. Ik vind inderdaad het eerste logo ook het mooiste, maar ben het wel met je eens qua kleuren. Ben echt heel benieuwd! En wat ben je goed bezig met alles joh en ook met gezond doen enzo! Ik ben deze week ook voor het eerst weer gaan sporten, wat resulteerde in heel veel spierpijn haha. Vandaag ben ik voor de tweede keer gegaan en het voelt nu zo goed! Eindelijk weer sporten na een half jaar, ik heb het zo gemist, maar echt. Fijne week meid!

  • Melle
   Auteur
   maart 10, 2017 / 21:30

   Oo wat goed en wat een goede motivatie voor mij ook. Ik moet er zeer binnenkort ook weer echt aan geloven. Zo fijn dat het deze dagen mooi weer was, lekker veel gelopen :) Fijn weekend! X

  • Melle
   Auteur
   maart 11, 2017 / 13:20

   Echt? Wat superleuk! :)

 12. maart 11, 2017 / 12:16

  Ik vind het 1e logo ook het leukste, ben zo benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien!
  En zo ontzettend knap dat je die shakes vol weet te houden! Ik vind het al lastig om van paaseitjes af te blijven haha :)

  • Melle
   Auteur
   maart 11, 2017 / 13:23

   Haha ik ook! Vandaag ben ik weer naar mijn consulente geweest en een nieuwe stap (mét crackers en fruit OMG!) is vandaag begonnen YEES! Focus op dat soort gezellige dingen om de paaseitjes op afstand te houden. Fijn weekend!

 13. maart 12, 2017 / 04:41

  Leuke week! Die paparazzi foto’s haha :P Ik ben ook fan van het eerste logo, al vind ik die tweede eigenlijk ook wel mooi hoor! Ben sowieso super benieuwd naar hoe het er uit gaat zien en alles. Kom maar op met de informatie en website!

  • Melle
   Auteur
   maart 12, 2017 / 14:55

   Jaaa bijna bijna! Begin april is het – als het goed is – allemaal af. Ik kan niet wachten!

 14. Marjolijn
  maart 12, 2017 / 07:52

  Wat een gezellig weekend heb je gehad! Geiten zijn zulke leuke beesten :-) maar katten ook (hint hint!) :P

  Stiekem vind ik je tweede logo het mooist, maar die is ook wel een beetje eh…vrouwelijk. En je wilt waarschijnlijk ook wel mannen coachen, dan past het eerste logo beter xD

  Haha, blije dansjes bij kleine bedrijven. Nu zie ik voor me dat de eigenaar van de Etsy shop waar ik deze week iets kocht ook een dansje doet :P ik weet zeker dat 7 mei een succes wordt! ^^

  En wat doet je pilea het goed! Wauw!

  • Melle
   Auteur
   maart 12, 2017 / 14:56

   Katten zijn zeker ook leuk! Onze twee pluizige vriendjes zou ik echt voor geen goud willen missen. Zo gezellig en leuk! En wat lief zeg, dankjewel! Met jouw lieve woorden komt het helemaal goed :)

 15. maart 12, 2017 / 18:28

  Wat een superleuke foto’s! En wat een leuk logo! Ik vind die eerste ook het mooiste.

  • Melle
   Auteur
   maart 12, 2017 / 20:44

   Dankjewel en wat goed, ik ook! :)

 16. maart 12, 2017 / 18:33

  Mooie kiekdag weer! De eerste van beide ontwerpen is ook de leukste en sluit aan bij je persoonlijkheid. Dat logo is gewoon Melle en dat hoort zo. Mooie week heb je gehad! Hoera voor je plantjes :)
  Ik had gelukkig ook een superweek! Had een heel positieve week sinds tijden, dus ik ben blij!

  • Melle
   Auteur
   maart 12, 2017 / 20:45

   O lief zeg, dat gevoel heb ik ook wel als ik het zie. Dankjewel! De kleuren worden wel iéts anders maar volgens mij nóg meer mij en dus ook nog net iets beter :) En wat fijn om te lezen dat jouw week ook super was. YEES! Een fijne zondag nog even en alvast heel veel plezier de komende week. You can do it!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.