Vrijdag Kiekdag | Nieuwe schoenen in 3 seconden, een babytent en heel veel chocolade

vrijdagkiekdag-13
Volgens mij was het gisteren ook vrijdag, zo snel gaat de week. En dat is leuk want dat betekent dat ik morgen – ooo mijn hemel niet normaal wat geweldig – met lezeressen ga ontbijten! Het gaat gewoon écht gebeuren. Wat spannend en superleuk, ik kijk er echt naar uit! Maar eerst, tijd om de week af te sluiten. Kiek je weer mee? (Jaa!)


Een hele goede vrijdag! En dat begint met overnight oats en een kat die dat ongelofelijk graag wil proeven. Food? For me? Ik was vandaag lekker vrij. Zo fijn!

Nadat ik had gesport, had geluncht met Hedwig (zij heeft een leuk bedrijfje, moet je even kijken!) en een stapel LINDA’s – die ik laatst had opgeruimd, hoera voor internet en mensen blij maken met dingen die anders té zonde in de prullenbak belanden – had afgegeven aan Britt gebeurde dit. Ik had mijn zinnen gezet op lage Dr. Martens maar toen ik deze schoenen zag was ik verkocht. Even aan proberen en het zat direct goed. Hoe snel kun je schoenen kopen? In drie seconden was het gepiept. Oo jongens wat schandalig maar zo leuk!

Kijk liefje, ik heb een mom jeans gekocht. Het is dat ik hem de lekkere paaseitjes van Britt had gegeven – die overigens ook binnen drie seconden op waren – want anders had hij vást nog veel raarder gekeken. Ik moet er nog wel een beetje aan wennen maar ergens vind ik het ook wel heel leuk. Een modieuze uitdaging!

Zaterdag was het eindelijk zo ver, ik ging me wagen aan de mug cake die Naomi in haar blogpost had getipt. Het filmpje aan en gaan. Ergens ben ik echt zo’n boer. Ik zeg wel dat ik ervan hou om nieuwe dingen te proberen maar ik ben ook ergens altijd wel een beetje sceptisch. Zou het écht zo lekker zijn?

Nou, ja dus! En niet zo’n beetje ook. Ik maakte het zondag én gister als lunch. Gelukkig kon Naomi het beamen: ze is zelf ook verslaafd haha ;)

Zaterdag was het tijd-voor-liefde-dag dus gingen we samen de hort op. De zon scheen zo fijn maar tegelijkertijd waaide het als een malle. Een zonnebril én een dikke sjaal. Zei iemand lente?

Hallo Amsterdam! Wat ben je toch mooi en gezellig als de zon schijnt.

We hadden een missie. Wijn! En serieus, ik heb dus totaal geen verstand van wijn. Degene die morgen foto’s komt maken – jawel, een ware fotograaf dus trek maar een leuk pakje aan haha – dus wel. Beter scoorde ik dus een goede fles wijn om hem te bedanken. We belandde in een winkeltje en serieus daar hebben ze zo veel wijn!

De andere missie was dit: Tony’s kopen voor in een ware goodiebag voor morgen! Zo veel chocolade. Ik vind het stiekem best knap van mezelf dat ik er nog geen eentje heb open gemaakt. Niet eens bijna!

SUSHHIIIIII <3

Zaterdagavond kwamen vrienden langs voor de gezelligheid en om bordspellen te spelen. Ze namen hun zoontje mee én zijn eigen tent. Haha hoe geweldig! Hoezo moeilijk doen met een kinderbedje of wat dan ook. Gewoon een tentje met een matrasje waar hij lekker kon slapen. Er ging een wereld voor me open.

Zondag. Sporten met mijn grote vriend. Ik moest zo lachen om deze vlog. Zo’n moment dat je lacht en dan pas bedenkt dat je je in de sportschool bevindt. Met andere mensen. O. Hoi :)

Hoera! Bloggen op de bank met een dekentje én munt thee. Ultiem!

Voor de Paasbrunch van maandag maakte we zelf crackers uit het boek van Chicks Love Food. Het was echt veel makkelijker dan gedacht en het smaakte ook nog eens heel goed!

Liefde is: samen hipsterfoto’s maken <3

Hoera voor al dat lekkere eten en dit koekje. Mijn hemel, verrukkelijk. Stephan’s neefje mag vaker koekjes maken.

En kijk, onze crackers in actie. YUM!

En ja, als je er toch bent én ook nog eens bijna jarig bent kun je maar beter van de gelegenheid gebruik maken. We namen champagne mee om alvast te toasten op mijn nieuwe levensjaar en ik kreeg ook nog eens heel veel leuke cadeautjes.

We hadden veeeeel te veel lekkers gegeten dus Stephan voelde zich niet zo lekker. Het was goed mis. Hij moest in quarantaine maar dankzij de dokter werd hij toch snel weer beter.

Toen we thuis waren werkte ik aan het interview dat ik vrijdag had afgenomen – dat klinkt zo stom, maar goed, dat dus – met twee lieve ondernemende meiden die samen Nooré zijn gestart voor het online magazine van de Ambitieuze Meisjes. Het was zó leuk en inspirerend dat ik ze ook heb gevraagd voor het vijf vragen interview dus die ga je binnenkort hier terugzien.

Daar hebben we weer een. Het zal de kat zijn want vorige week had ze ook al zo’n interessante pose. Serieus, hoe is dit fijn?

Onverwacht natregenen als je de hele dag nog moet werken. Ja hoor, superleuk ;’)

Dinsdag was het legday. Bijna vergeten, het voelde zó als maandag! Als ik dan begin met cardio en dat apparaat vraagt me hoe oud ik ben vind ik dat de laatste tijd best wel confronterend. Hij staat namelijk standaard op 30 en nu mag ik nog – ik geniet er maar extra van – twee tikjes naar beneden doen, na zondag nog maar 1. Mijn god ik word oud.

Dinsdagavond was ik aan het mailen met Stella. We gaan elkaar binnenkort ontmoeten onder het genot van een romantisch dinertje voor twee. Of ik iets leuks wist in Amsterdam. Eh.. Ja? Ik vind yourlittleblackbook altijd bijzonder leuk en handig maar nu voelde ik een lichtelijke overload. Nu weet ik nog niet waar ik heen moet, haha! Lisa liet gister nog in haar reactie op het hotspotblogje weten dat ze de drie die ik noemde niet kende en dat dat lichtelijk gênant was. Nou Lisa, compleet niet dus :)

Anne bestelde een tasje en ze maakte daar zo’n ongelofelijk mooie foto van dat ik het niet kon laten om hem even met je te delen. Bij dezen :)

Halloooo woensdag en een ik-kan-niet-kiezen-ontbijt! Dus koos ik maar voor van alles. Meerdere lagen. Nooit genoeg ontbijt zullen we maar zeggen.

OK. DOEI!

Haha ik moest hier zó om lachen! Moet je nagaan, dit stuurde vriendlief notabene door. Hi-la-risch! Gelukkig is hij niet zo. Hij zegt altijd dat hij niet wil gaan wachten maar dat hij invloed wil uitoefenen op wat ik draag. Of dat lukt is natuurlijk de vraag ;) maar het is in ieder geval wel erg gezellig.

Gisteren werkte ik thuis en jongens wat was ik mega productief! Ik heb echt van acht tot vijf als een malle gewerkt. Heerlijk! En omdat het zo mooi weer was mochten de katjes naar buiten. Kippetjes noem ik ze ook wel eens omdat ons balkon omheind is met kippengaas. En hoewel ontsnappen volgens mij onmogelijk is wordt er altijd even gekeken of dat wel echt het geval is.

Morgen ga ik dus met lezeressen ontbijten en zondag wordt het onwijs prachtig mooi weer én ik ben dan dus echt jarig. Dan ga ik nóg meer ontbijten met vrienden en mijn ouders. Wat een feest wat een feest!

Dankjewel voor het lezen en bekijken van mijn kiekjes,
ik wens je een geweldig weekend en tot maandag!
Liefs, Melle

38 Reacties

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 07:55

   Jaaaaaa haha! Geweldig! Ik was net ook nog aan het twijfelen of ik het wilde maken. Toch kwark geworden ;)

 1. april 1, 2016 / 07:35

  Al die kattenfoto’s! Zo cute! En wat zien je ontbijtjes er toch altijd heerlijk uit. Fijn weekend!

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 07:55

   Hoera hoera! Wat lief <3 fijn weekend!

 2. april 1, 2016 / 08:09

  Hele toffe schoenen heb je gekocht! Alvast veel plezier morgen met je lezers-ontbijt!!

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 09:00

   Ben er heel blij mee :) En dankjewel, komt vast goed! (IIEIEEEHHHH :):))

 3. april 1, 2016 / 08:10

  Wat is jouw kat schattig! Dat instagramaccount wil ik sowieso gaan volgen!!
  Liefs

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 08:59

   Dankjewel! En zeker doen :)

 4. april 1, 2016 / 08:27

  Weer een heerlijke kiekdag, daarvoor kom ik wel even uit mijn – ik lees even wat minder blogjes- periode! :) En heel veel plezier morgen, het gaat ongetwijfeld geweldig worden, ik vind het echt heel jammer dat ik er niet bij kan zijn! Ik ben benieuwd naar de foto’s :)

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 08:59

   Yay wat superleuk! Ik vind het ook jammer dat je er niet bij bent maar ik denk – als het goed bevalt en het kan bijna niet anders – dat ik zoiets nog wel een keertje ga doen. Gewoon, omdat het kan :)

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 08:58

   Hahaha ik moest ook zó lachen! Vooral toen ik het aan mijn mannelijke collega liet zien die met een stalen gezicht keek en zoiets mompelde als dat hij niet zo was, haha ;)

 5. Danielle
  april 1, 2016 / 08:30

  Leeeuk! En je mom-jeans, heel gaaf. Waar is ie van?

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 08:58

   Dankjewel! Ik kocht het bij een nieuwe winkel in de Kalverstraat. Stradivarius. Ze hebben superleuke kleding en schoenen maar ook veel dingen in huis. Beetje de prijs van Bershka maar dan net wat hipper ofzo. Heel leuk!

   • Danielle
    april 1, 2016 / 09:06

    Shit, die hebben we hier in Groningen niet. In Madrid hingen er ook zoooveel leuke spulletjes, daar heb ik toen ook mijn lichtblauwe blouse gescoord. Helaas…

    • Melle
     Auteur
     april 1, 2016 / 09:15

     Ze hebben volgens mij ook een webshop! :)

 6. april 1, 2016 / 08:57

  Hahaha, nu voel ik me veeel beter! Succes met het uitzoeken van een restaurant ;)

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 09:01

   Haha zie je wel! :) En het is gelukt hoor! We gaan naar Instock. Helemaal zelf bedacht ;)

 7. april 1, 2016 / 10:42

  Wat een onwijs leuke Kiekdag deze keer; luvved it. En die mugcake lijkt me echt heerlijk <3 Ik moet dat toch ook maar eens gaan proberen denk ik. En zo'n mom jeans misschien ook. Hij staat jou echt me-ga leuk. En dat zeg ik niet 'gewoon even', maar dat meen ik echt! Jaaa onze romantische date; ik heb er heel veel zin in. En hahahaha jouw poezel (hoe heet 'ie eigenlijk?) met al die charmante houdingen. Wat een schatje! Heel fijn weekend alvast lieve Melle!

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 10:47

   Ga het alstublieft proberen. Je krijgt er geen spijt van. Wel een verslaving ;) En dankjewel wat lief! Ben er nog een beetje onzeker over ofzo maar hoera, dat hoeft dus niet meer. Mijn kat heet Knysna (klinkt als nijsna) vernoemd naar een prachtige plaats in Zuid Afrika <3 Maar Knys, Knysiepoes, poedeliewoepsie of monster doet t ook goed ;) En jaaaaa ik heb heel veel zin in onze date! Fijn weekend en tot gauw! X

 8. april 1, 2016 / 11:01

  Wat een leuke schoenen! Snap dat je ze gelijk kocht haha. Word helemaal blij van dit blogje!

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 12:58

   Yay! Ik word ook altijd heel blij van het maken ervan :)

 9. april 1, 2016 / 14:08

  Aaah, wat leuk om mijn foto in jouw overzichtje te zien! :) Ben superblij met de tas, dankjewel!

  • Melle
   Auteur
   april 1, 2016 / 16:13

   Yay wat fijn :)

 10. april 2, 2016 / 00:23

  Wat schrijf je toch leuk! :) Ik hou normaal niet zo enorm van weekoverzichten, maar deze blijf ik toch steeds lezen. Love the enthusiasm :D

  • Melle
   Auteur
   april 2, 2016 / 08:07

   Yeeeeeessss, zo lief! Dankjewel :)

 11. Irene
  april 2, 2016 / 10:43

  Oh ik kijk altijd zo uit naar je overzichtje van de week! :) Leuk dat je mugcakes hebt ontdekt! Ik maak er af en toe ook es eentje als lunch, met wat diepvriesframboosjes in of blauwe bessen. Superlekker! ^^
  Een tijdje geleden had ik een momjeans besteld maar vond het toch niet echt wauw toen. Denk dat ik er nog aan moest wennen want nu vind ik ze geweldig. Wou de jeans terug bestellen maar hij is er niet meer helaas :( dus ik moet maar es op zoek naar een nieuwe.
  De poekies van mijn vriend nemen trouwens ook zo’n vreemde poses aan soms! Ik snap niet waarom maar ik moet er toch altijd zo hard om lachen! Dat kan m’n hele dag goed maken! :D

  En Melle, je bent maar zo oud als je je voelt hoor! ;) Ik word woensdag 25 en probeer mezelf dat ook voor te houden, al is 25 helemaal nog niet oud :p Maar toch!

  • Melle
   Auteur
   april 2, 2016 / 19:26

   Echt? Zo lief! En wat een goed idee. Dat diepvriesfruit is echt zo lekker! Ook met havermout en over night oats dus deze ga ook zeker aan mijn lijstje toevoegen.

   Die mom jeans. Ja dat is een dingetje. Ik had een tijdje terug een bij Zara gepast. Dat was echt compleet niks terwijl deze dan wel weer heel leuk is.

   Katten zijn echt het einde, ze kunnen inderdaad je dag zó maken! Deze kat kan ook high five en vooral op bijzondere of spannende dagen geeft me dat ’s ochtends altijd eens extra boost ;)

   Ik voel me begin 20 dus in dat opzicht kan ik nog heeeel lang mee. En hoera! Alvast gefeliciteerd. 25 is ook niet oud ;) je bent immers zo oud als je je voelt. Hoera!

 12. april 2, 2016 / 12:27

  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Hiep, hiep, hoeraaaaa! Ik hoop dat het ontbijtje super leuk was vanochtend. Geniet van jouw speciale dag. En dikke probs voor je poes & z’n ongemakkelijke poses. Ik moet er keihard om lachen.

  • Melle
   Auteur
   april 2, 2016 / 19:20

   Dankjewel! Het was echt het einde zo leuk :) En wat goed! Samen lachen is namelijk veel leuker dan in mijn eentje :)

  • Melle
   Auteur
   april 3, 2016 / 00:45

   Zeker! Als ik de foto’s aan het uitzoeken ben besef ik me dat vaak pas :)

 13. april 4, 2016 / 14:16

  Leukkk die broek! En dan met je nieuwe Dr. Martens er onder, ik zie het helemaal voor me!

  • Melle
   Auteur
   april 4, 2016 / 14:26

   Hoera! Ik heb m vandaag voor het eerst aan. Best gek maar wel leuk :) Het zijn enkellaarsjes geworden al passen de herenschoentjes er inderdaad ook onder (de lage dr. martens zijn het niet geworden, maar vind je dat de hoge kunnen? Dan wordt het wel een beetje rebels denk ik haha ;))

 14. april 5, 2016 / 12:05

  Ik lees dit nu pas maar wat leuk dat ik ook in je blogje voor kom! Moment of fame, whaa, want het is wel de enige echte blog van Melle die super geliefd is! Fijn dat je vriend blij werd van de paaseitjes haha. Ben benieuwd hoe deze week voor je was.

  • Melle
   Auteur
   april 5, 2016 / 12:53

   Hoera hoera, moment of fame :) En die paaseitjes, die heeft hij niet in zijn eentje opgegeten ;) haha!

 15. april 7, 2016 / 22:06

  Hoi Melle, wat Super leuk om je blog te volgen en om terug te lezen dat je het interview ook zo leuk vond! Nadien is inmiddels weer terug dus we gaan je vragen dit weekend proberen te antwoorden. Moeilijk hoor! Maar komt zeker goed. Knuffel voor de girlboss ?

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 07:12

   Yay! Zo leuk :) Ik ben benieuwd! X

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.