HOERA! | Vrijdag Kiekdag vanuit de sneeuw

O hallo! Hier ben ik dan. Vanuit een mega hoge berg ergens in Frankrijk maak ik met een gekleurd koppie, rode wangen van vermoeidheid en een koffer vol mooie herinneringen deze kiekdag. Het is zo bijzonder wat ik allemaal heb gedaan deze week dat ik het soms lastig vond om het op te schrijven. Ik heb het zo goed mogelijk allemaal opgeschreven en neem je dan ook maar al te graag mee op reis!

Stiekem voelde ik het donderdagavond al maar vrijdag was er echt geen ontkomen meer aan. Mijn energie was weg en ik snotterde de hele dag door. En dat nét voordat ik op reis zou gaan. NOOO! Het mocht de pret niet drukken want na mijn werkdag kwam Louise gezellig een nachtje logeren. Na het werk maakte ik vast het logeerbed op en ja, als je dan Fleur kwijt bent, dan weet je wel waar ze is beland. Uiteraard op het vers opgemaakte logeerbed.

Het was echt super gezellig om weer even bij te kletsen. Die zaterdag had Louise gereserveerd bij onze favoriete plek in Amsterdam om te ontbijten, Gartine. Echt zo’n Harry Potter plekje. Als je niet weet dat het er is, dan loop je er gewoon zo langs. Het is het állerschattigste zaakje ooit en word gerund door twee mega lieve mensen die enorm veel plezier hebben in hun vak. Je kunt er heerlijk ontbijten – wel even reserveren – en uren kletsen en natafelen. ZO ZO FIJN! Het zit in de Taksteeg, dat is een zijstraat van de Kalverstraat ter hoogte van het Spui.


Je merkt het al. Weinig foto’s maar dat betekent dus veel offline fijne momenten én straks ga ik je nog helemaal blij alle winterwonderland foto’s laten zien. Komt straks nog helemaal goed. Enfin. Na een gezellige ochtend door de stad, nog even wandelen én even langs #workmode geweest te zijn om een pakketje op te halen, zwaaide ik Louise uit en kocht ik bloemen voor in huis. Het werden witte tulpen en eucalyptus. Dat laatste vind ik zo Pinterest waardig en wilde ik al heel lang eens proberen :) Niet zonder reden trouwens. Voor een samenwerking met Kwantum ga ik binnenkort een hometour in foto’s maken. En ja, dan hoort er in mijn mooie opgeruimde huis natuurlijk ook wel iets leuks op tafel te staan. #goedbezig

Een van de dingen die ik had besteld was dit schapenvachtje die ik op de stoel in de hobbykamer/studeerkamer had gelegd. Fleur is FAN! En hoe. Als ik ook maar even het vachtje aanraakte was dat een directe reden om je een mep te verkopen. Ik vond het vooral heel schattig hoe fijn ze het vond, echt helemaal haar ding zo te zien.

Ik voelde me zaterdag al wel een stukje beter, maar vooral zondag ging dat erg goed. Ik had verder geen afspraken. Alleen maar lekker bloggen en beter worden. Deze smoothiebowl was wel een goed begin moet ik zeggen. De rest van de dag deed ik dus heel rustig aan, ruimde ik op, maakte ik foto’s van ons huis en ging ik aan het einde van de middag naar Mandie om nog wat skikleding te lenen.

HALLOO MAANDAG! Dat was wat. Maar echt! Het was klaagvrije maandag en hoewel ik me er écht aan wilde houden waren er zo veel dingen die anders gingen dan gedacht. Zo veel redenen om wél te klagen! Heb ik dus stiekem ook gedaan. Het begon bij de kapper. Op zich leuk en aardig enzo maar stiekem vind ik mijn haar dus echt veel te kort geworden. Onze meningen van ‘op de schouders’ was schijnbaar toch iets anders. Zo waren er gedurende de dag nog zo veel redenen om te klagen waardoor ik een beetje in mineur was.

Totdat ik bij de kinderafdeling van Decatlon bij Bijlmer Arena – of all places – eindelijk de perfecte snowboots vond. YAY! Wat een geruststelling. Serieus. WIEHOO! Ik denk dat er serieus nog nooit iemand zó blij de winkel is uitgelopen.

Dinsdag was DE DAG! OMG. Ik vond het allemaal zo spannend! Rond kwart over zes ging ik de deur uit om op tijd op Schiphol te zijn, waar ik de groep zou ontmoeten en waar het echt allemaal zou beginnen. Met deze geweldige koffer aan mijn zijde – hij is méga én oranje, hoe blij kan een koffer zijn – ging dat dus echt helemaal goed.

Samen met Heleen – bijzonderplekje.nl – Eva – dailycappuccino.nl – Reza – Telegraaf / Vrij – en Eline van Check-in PR ben ik in Frankrijk om het gebied Savoie Mont Blanc te ontdekken. En niet zomaar. Op de latten! Snap je ook direct waarom een grote koffer nodig was ;).

Eenmaal in Genève aangekomen stond daar naast Corinne, de mevrouw van Savoie Mont Blanc, deze geweldige Volkswagenbus op ons te wachten. Een bus voor negen personen waar we met zijn zessen en onze bagage prima in pasten.


Het was een dag van eerste keren, van wennen van aftasten maar ontzettend leuk! De eerste stop die we maakte was in Chambéry. Nét over de grens in Frankrijk waar we even wat gingen eten én waar we onze skibenodigdheden gingen ophalen en passen. Zoooooo veel schoenen, ski’s en stokken bij elkaar had ik echt nog nooit gezien. Het was heel leuk en tegelijk ook heel gek om te bedenken dat we deze dingen straks nodig zouden hebben om te skiën.

We vervolgde onze reis naar Valmorel. Een heel mooi en traditioneel plaatjes in de bergen. Het was echt super knus en schattig. Een hoofdstraat met winkeltjes en restaurantjes gesierd met kerstverlichting heette ons welkom op onze bestemming. Nadat we hadden ingecheckt, kregen we veel informatie over de plaats, over het hotel waar we verbleven en over het skigebied. Hotel du Bourg is echt een heel schattig hotel middenin het centrum. Vanaf daar hebben we een wandeling gemaakt, allerlei plekjes ontdekt én hebben we toen het donker was een sneeuwschoenwandeling gemaakt. Wandelen in de sneeuw met zogenaamde raquettes onder je voeten zodat je dus écht als een raketje door de sneeuw gaat.

Die eerste keer dat je met je voeten in verse sneeuw loopt is echt magisch. Dat knisperende geluid, oooo echt zo mooi!

We moesten de volgende dag uiteraard wel goed beslagen ten ijs – HA! – komen dus vandaar dat we in Valmorel ook nog helmen huurde. Samen met Heleen moest dat natuurlijk wel even op de kiek gezet worden!

Het was een ongelofelijk leuke dag met heel veel indrukken maar ik merkte ook dat ik alles graag goed wilde doen. Iets waarvan ik nu heb geleerd dat het eigenlijk in alles echt een aandachtspunt voor me is. Want naast dat ik gewoon moest wennen aan het idee van de persreis – heel veel mensen spreken, leuk doen, AAN staan, alles delen op Instagram, foto’s maken, opschrijven, onthouden, heel veel programma punten, alles samen doen, goed luisteren en aandacht hebben – wilde ik dat ook nog eens allemaal heel goed doen. En dat in combinatie met zo’n lange dag maakte dat ik echt heel moe was.

De volgende dag besloot ik dan ook om het anders te doen. Wat meer genieten en wat meer er écht zijn. Niet zo nodig alles goed willen doen maar doen wat goed voelt. Toen ik het gordijn van de hotelkamer opendeed en dit het uitzicht was, wist ik gewoon dat het goed zou komen. WAAUWW! O en zie je die topjes van de berg? Nou, daar zijn we dus geweest!

We begonnen onze skiles op een fijne beginnerspiste. Even inkomen, even weer voelen hoe het ook alweer was. Voor Reza was het de allereerste keer dus voor hem was het ook fijn om even kennis te maken. Al snel bleek dat hij best heel goed was én veel lef had, dus zijn we allerlei andere routes gaan skiën. Zo tof om te doen! Het gevoel van weer op de latten staan en door een soort van muscle memory – het is immers net als fietsen – de vrijheid van het skiën weer te ervaren. Eva en ik waren hélemaal in onze nopjes. De locatie en het weer speelde trouwens onwijs mee want ooo het was er ZOOOO MOOOI!

Toen we in de stoeltjeslift naar boven gingen waren we met zijn drieën zo blij! Ik had nog nooit in zo’n lift gezeten. Weer een eerste keer!

Hallooooo 2000 meter hoogte en kijk dan. Het was echt een magisch moment en het was zó leuk! Als ik nu de foto’s weer terugzie kan ik het bijna niet geloven dat ik daar ben geweest. Zo bijzonder was het én zo snel was het ook weer voorbij.

Dit was een selfie. Jawel, je gelooft het niet. Maar ik probeerde een foto van ons allemaal te maken. Superleuk! Behalve dat ik er dus zelf niet op sta. Haha!

In Valmorel lijkt het wel alsof de keuze en het aantal pistes niet ophoudt. Zo veel en zo tof! Dat het allemaal zo soepel ging daar sta ik zelf ook nog van te kijken.

Terug bij het hotel was er tijd voor een korte toiletstop en schoenenwissel en gingen we door naar de volgende activiteit. Samen met Eva mocht ik in een slee waar negen honden voor liepen. Wauw!

In mijn gedachten vroeg ik me nog wel af of deze honden het echt leuk vinden om voor zo’n slee te lopen. Maar elke keer als we ook maar even stil stonden, waren ze weer enthousiast en wilden ze graag verder lopen. Het is een hele bijzondere gewaarwording. Echt een hele ervaring om in een slee die getrokken wordt door honden door een landschap van sneeuw en bergen te gaan. Echt heel tof.

En wie bedank je dan voor de toffe ervaring, de honden natuurlijk! Oo echt zo tof en ze waren zo lief. En blijkbaar was deze liefde geheel wederzijds. <3

Kijk ons even blij zijn, het hele groepje bij elkaar :)

Nu ik het zo opschrijf en nadenk over wat we allemaal hebben gedaan, vind ik het lastig om te bedenken wat en in welke volgorde. Mijn hoofd zit zo vol met indrukken! Wat ik je wel bij deze foto kan vertellen is dat dit de tweede bestemming was. Woensdag aan het einde van de middag kwamen we hier aan. Een heel mooi hotel in Les Menuires. De avond werd gevuld met een eerste uurtje voor onszelf – zo fijn! – een massage van 30 minuten – OMG dat was ook het einde – en een heerlijk diner. Helemaal rozig en vol indrukken en vermoeidheid ging ik die avond slapen.

De volgende ochtend was het tijd om direct na het ontbijt uit te checken. Dus dat betekent alle ravage van de vorige dag direct inpakken, skipak aan, ontbijten en gaan! Ik had trouwens een mega grote kamer met een keukentje en een heel zitgedeelte. WOW!

En ook tijdens een persreis is ontbijten een feestje. Uiteraard :)

Dag drie terug op de latten spendeerde we uiteraard ook op de latten in het skigebied van Les Menuires. Heel anders dan in Valmorel. Veel meer levendigheid, gezelligheid, maar ook veel drukte op de piste. Om er weer even in te komen, begonnen we met een makkelijke piste die een hele bijzondere lift had.

Het was zo fijn en zonnig! Wat een geluk, echt heel mooi. Zo betoverend dat witte wonderland!

En dit is wat ik bedoel met levendigheid. Het was soms best spannend als er allerlei snelheidsduivels links en rechts voorbij zoefden haha. Het was echt heel erg leuk en fijn om weer op de ski’s te staan. En heel eerlijk gezegd, gaat het ook best heel goed! Vandaag hebben we wat meer gewerkt aan onze techniek, dat was ook wel interessant om daar wat bewuster over na te denken in plaats van gewoon in soort van bochtjes naar beneden te sjeezen.

Deze foto maakte ik net voordat we weer weg gingen. Eline van het pr-bureau heeft echt alles voor ons over. Zo ook het uittrekken van skischoenen. Zo lief!

Na het skiën gingen we lunchen bij een nieuw appartementencomplex. Echt supermooi en vooral dit uitzicht. WAAAUUW! Wist je trouwens dat de Fransen ervan houden om zowel voor de lunch als voor het diner drie gangen te eten? Heftig hoor haha, gelukkig bewegen we ook heel veel.

Na de rondleiding zijn we nog door het gebied gereden, hadden we 20 minuutjes vrije tijd en zijn we vanaf daar naar onze laatste bestemming gereden: La Rosière. Het is werkelijk ongelofelijk hoeveel we doen en hoeveel indrukken ik heb opgedaan. Echt bizar. Er is namelijk nog zo veel meer wat ik je wil vertellen maar voor nu laat ik het hier even bij. Het is gewoon zo veel! Alle indrukken moeten nog even een plekje krijgen.

Blogposts van de week

Volgende week

Komende zaterdagavond kom ik terug van deze bijzondere reis. En ja, dan is het weer een partijtje landen! Terug in het échte leven. Maar gelukkig niet zonder leuke dingen op het programma. Maandag komt mijn coachklant weer langs waar ik heel erg naar uit kijk en ga ik vooral ook een beetje rustig aan doen. Niet té veel leuke dingen plannen en een beetje tijd nemen voor mezelf om alle dingen die we nu hebben gedaan, langzaam een plekje te geven. Want jongens, zo’n reis is echt heel intensief in de breedste zin van het woord. Alle indrukken en dingen die ik heb mogen doen tot een vol programma en weinig slaap. Ik kan niet wachten om naast de dingen die we hebben gedaan ook mijn ervaringen en gedachtes met je te delen.

Heeeel veel liefs en een super fijn weekend gewenst!
Melle
@melle.bouwhuis

PS. Zondag staat er weer een nieuw interview voor je klaar waarin je alles gaat lezen over de maandag van Deniece von Harras.

46 Reacties

 1. januari 27, 2017 / 07:17

  Wat leuk allemaal. Wel balen dat je een beetje ziek begon te worden. En je haar is echt niet te kort. Lekker stoer en pittig. Tijdje geleden heb ik m’n haar boven mijn schouders afgeknipt en kon wel huilen, maar je wil niet weten hoe snel het weer aan is gegroeid. Die honden zijn zoooo leuk!!! Have fun en geniet van de prachtige natuur

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 16:26

   Ooo wat een goed vooruitzicht van mijn haar. Haha ik kan niet wachten. Nét iets langer is perfect :) En dankjewel! Xx

 2. januari 27, 2017 / 07:39

  Oh wat ziet dit er heerlijk uit allemaal! Ik ben nog steeds iemand die liever naar de zon gaat, maar dit ziet er toch ook wel heel leuk uit :)

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 16:27

   Ik snap het wel hoor al heb ik het eigenlijk – op vandaag na – nog niet koud gehad. Wel in duizend laagjes haha maar goed, het is wel leuk! Liefs xx

 3. januari 27, 2017 / 10:50

  Wat gaaf Melle! Die trip met die honden ziet er echt zo onwijs vet uit!!

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 16:27

   Dankjewel! En jaaa dat was echt bijzonder <3

 4. januari 27, 2017 / 11:23

  Wat een heerlijke week! Het ziet er allemaal zo magisch uit. Ik ben al een jaar of 20 niet meer op skivakantie geweest, maar door je foto’s krijg ik daar nu wel enorm zin in! En die sleetocht, die honden zien er zo fantastisch lief uit!

  Het lijkt me lastig om die knop om te zetten van non stop AAN staan en daarna volop genieten en alsnog ook AAN staan <3
  Geniet nog van de laatste dag van je persreisje!

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 18:01

   Zo leuk! Ik kon het me niet meer echt herinneren maar het is een hele leuke actieve vakantie. Denk wel dat t bij je zou passen. Je bent ook heel sportief toch? :) Heel veel liefs! Xx

 5. januari 27, 2017 / 11:30

  Heerlijk zo’n week.. en prachtige sneeuw taferelen. Ik ben nog nooit op ski vakantie geweest dus dat wil ik in de toekomst echt nog een keer gaan doen. En die sleetocht.. HOE TOF?!

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 18:02

   Jaaaaa heel tof! :) Echt een aanrader!

 6. januari 27, 2017 / 11:51

  Ooooh Melle wat tof! En wat een prachtige foto’s. Je straalt echt overal! Heerlijk :). Bijzonder om zo’n reis mee te maken – en fijn dat wij hier ook een beetje mee kunnen genieten, hihi. Pfoe, jammer wel van het kapper drama :'(. Soms snappen ze echt niet helemaal wat je bedoelt, haha! Maar gelukkig groeit haar gewoon weer terug :)! Happy weekend!

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 18:03

   Ik vind het ook echt mega leuk om je het te laten zien! En inderdaad hoera voor haar wat weer langer groeit :) fijn weekend! Xx

 7. januari 27, 2017 / 12:18

  Ik ben totaal geen winterpersoon, maar dit ziet er zó mooi uit zo tussen de bergen!
  Fijn dat je genoten hebt! :)

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 18:05

   Haha stiekem voel ik me ook wel zo, maar de bergen en sneeuw zijn ook zo fijn! X

 8. Katrien
  januari 27, 2017 / 13:38

  Zulke mooie foto’s en wat een enthousiast verslag! Neem je tijd om na te genieten en elk moment opnieuw te beleven. Zo leuk dat je ook op die raquettes hebt gestaan ;-).

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 18:07

   Oo leuk zeg, dankjewel! En dat ga ik zeker doen. Die raquettes, echt leuk! Alleen de naam alleen al :)

 9. januari 27, 2017 / 14:59

  Wooo echt mooi! Ik ben benieuwd naar je andere verhalen en foto’s, want dit smaakt naar meer :) Wat fijn dat je het zo heerlijk hebt (gehad) en lekker aan het genieten, maar ook aan het leren (!) bent!

  • Melle
   Auteur
   januari 27, 2017 / 18:08

   Over leren gesproken. Ik heb nét een angst overwonnen waarvan ik niet wist dat ik het had. Wiehoo en hoera voor dat!

 10. januari 27, 2017 / 16:58

  Je haar is echt niet te kort hoor! Maar ik zou het inderdaad niet omschrijven als “op de schouders”. Wat je trouwens ook nooit tegen de kapper moet zeggen als hij/zij vraagt hoe je je haar wilt: “oh, maakt niet uit hoor!”. *ahum* Nou dan wordt het dus echt veel te kort, haha!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 13:50

   Haha dat heb ik nu ook wel geleerd ;) Maar goede tip, dat ga ik dus ook nooit meer doen haha! Liefs! xx

 11. januari 27, 2017 / 17:48

  Oe wat leuk allemaal! Ziet er ook zo mooi uit die witte bergen! Kan me wel voorstellen dat zo een persreis ook gewoon even pittig is. En balen van je haar, maar eigenlijk vind ik het hartstikke leuk staan! Geniet van je laatste dag daar!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 13:50

   Oo wat fijn om te lezen dat je het wel leuk vindt :) YAY!

 12. januari 27, 2017 / 18:22

  Wauw, wat is het toch prachtig zo in de bergen! En die slee met honden, aaah dat lijkt mij zo gaaf! Die foto met de lik, haha, love it <3

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 13:52

   Was stiekem ook heel blij dat iemand die foto van mij had gemaakt. Wel echt een uniek moment :)

 13. januari 27, 2017 / 22:00

  Wat een super foto’s, de wereld is zo mooi als er sneeuw ligt. Ik ben maar 1x in mijn leven op wintersport geweest heeeel lang geleden, maar als ik je foto’s zie zou ik zo weer gaan!
  En zo herkenbaar van je haar, gelukkig groeit het weer aan :)

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 13:57

   Wat tof! Dat was ook het thema van de reis: terug op de latten. Dat is wel gelukt ;) En dat haar, haha ja daar moet ik nu even doorheen. Mijn hemel, niet oké! :’)

 14. januari 27, 2017 / 23:20

  Oh wauw, zo mooi daar! Krijg er ook spontaan wintersportzin van. Haha. En dat spreekt me dus normaal niet aan hé. Alleen die sleetocht vind ik echt echt geweldig! Dat staat toch ook wel op m’n bucketlist hoor. Maar dat telt toch niet als echte wintersport hé? :p En niet te veel met je haar in zitten! Het zit er zo weer aan! Al vind ik het wel heel leuk staan zo! Ook al ziet het er mooi uit, het is wel altijd kut als de kapper je niet zo goed begrijpt. Mijn kapper van vroeger kon, zo leek het, maar 1 kapsel knippen. Dus wat je ook vroeg, het zag er gewoon altijd hetzelfde uit. Haha. Maar goed, je wist dan wel wat je aan haar had :p

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 14:00

   Als ik iéts heb ontdekt is dat er zoveel meer is dan skiën! Met de slee of wandelen – dat is in de sneeuw ook echt topsport – zijn er nog steeds zo veel mogelijkheden! En haha wat een grappig verhaal van de kapper. Zo leuk dat je wel het positieve erin ziet ;) Dat ga ik ook maar doen geloof ik want elke keer bedenken dat het toch veel te kort is, daar word ik ook niet heel gelukkig van. Liefs! x

 15. januari 28, 2017 / 09:52

  Oh zoveel leuke dingen Melle! Allemaal nieuwe ervaringen en eerste keren! Dat kost zeker even tijd om allemaal te verwerken, maar des te beter, want zo profiteer je langer van het geluksgevoel! ^^

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 14:01

   Dat klinkt absoluut goed, daar ga ik voor! Gisteravond ben ik thuisgekomen en sinds dien is het een beetje aan het landen. Dan realiseer ik me pas echt wat wel allemaal hebben gedaan.

 16. Marjolijn
  januari 28, 2017 / 11:16

  Wat ontzettend mooie foto’s! Die selfie van jou met juichende Eva(?) op de achtergrond is leuk! En die van de hondenslee. Wat een ervaringen, zeg. Klopt het trouwens dat je kunt leren skieen door ‘french fries, pizza’ te doen met je benen? Dat zag ik een keer bij South Park xD
  Goede reis terug en je oranje koffer is idd de bom! Supervet!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 14:03

   Jaaa dat was Eva inderdaad! Toen zij eenmaal op de ski’s stond wilde ze er niet meer af ;) En jaaaa lang leven de pizza! Sommige stukjes waren soms best stijl dan zeiden we nog tegen elkaar; oke ik ga gewoon pizza all the way ;)

 17. januari 28, 2017 / 11:28

  Ik word hier INSTANT BLIJ van! <3 Met de honden lijkt me oprecht een geweldige ervaring. Ben zo blij voor je!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 14:04

   OO LIEF! Bedankt <3

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 14:04

   Beste samenvatting ooit :)

 18. januari 28, 2017 / 22:19

  Wat een geweldige ervaring mag je meemaken en wat heb je er prachtige foto’s van gemaakt. Wat bijzonder met die honden!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 14:09

   Het levert ook nog zulke mooie plaatjes op <3 Echt, waaaauw!

 19. januari 29, 2017 / 10:21

  Oh wauw wat is het prachtig daar! De hondensleetocht lijkt me zo gaaf om een keertje mee te maken!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 14:10

   Echt een aanrader!

 20. januari 29, 2017 / 18:03

  Een hele andere Kiekdag deze keer :) Maar zo bijzonder! Die foto’s van de bergen zijn zo mooi! Denk toen ik die zag, ik gewoon eventjes zonder adem viel omdat ik ze zo mooi vond. Ze lijken zo sprekend en levensecht! Prachtig gewoon :) En die hondensleetocht lijkt me echt wel een bijzondere ervaring. Mooi! Ik wens je in ieder geval nog een hele mooie persreis toe!

  • Melle
   Auteur
   januari 29, 2017 / 18:15

   Zo’n reis maakt de kiekdag wel helemaal :) Zo mooi! Ik ben gisteravond thuisgekomen en nu ik dan deze foto’s ook weer zo zie dan krijg ik helemaal de kriebels en kan ik bijna niet geloven dat ik daar écht ben geweest <3

 21. januari 30, 2017 / 10:00

  Wat een prachtige plaatjes! En het plezier en enthousiast straalt echt van de foto’s en tekst af. Heerlijk dat je zo hebt genoten!

  • Melle
   Auteur
   januari 30, 2017 / 10:06

   O lief zeg! Dankjewel, en daar ben ik ook heel blij mee :) Is het minder paniek en meer plezier element van mijn lijstje wat ik nog gedaan wil hebben voor mijn dertigste tóch gelukt. YEHEES!

 22. januari 31, 2017 / 12:12

  Melle, je hebt het fantastisch gedaan! Binnenkort weer ‘terug op de latten’? ;)

  • Melle
   Auteur
   januari 31, 2017 / 13:00

   Graag! Ik heb de smaak helemaal te pakken :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.