WIN Detox je huid | Zo maak je je me-time feestje helemaal compleet

detox je huidUit enthousiasme kan ik soms overal ja op zeggen met als gevolg dat mijn agenda vol staat met súperleuke dingen. Heel tof! Maar af en toe vraag ik me af hoe mijn bank ook alweer zit. Dus: tijd voor een interessant boek en een maskertje. Neem bijvoorbeeld dit iets wat gekke kikkererwten met kurkuma mengsel. Het resultaat: een blije ik én een babyzacht huidje. Om het feest hélemaal compleet te maken mag ik maar liefst drie exemplaren van het boek Detox je huid weggeven!

Ik zal het maar eerlijk toegeven. Huidverzorging is gewoon niet zo aan mij besteed. Toen Marike mij laatst bijvoorbeeld interviewde over mijn ochtendroutine, keek ze stomverbaasd toen ik zei dat ik geen crème gebruik. Nadat ze van de schrik was bekomen – oké, het viel wel mee maar het klinkt wel heel leuk – schreef ze vrolijk op dat mijn make-up routine heel kort is, aangezien ik ‘alleen maar’ mascara en eyeliner gebruik. Jup, that’s me! Crèmes voor de dag, nacht of tegen ouder worden; ik geloof er niet zo in. Daarnaast ben ik stiekem ongelofelijk slecht in dat soort dingen. Vroeger kocht ik wel eens fanatiek een cleanser, een crème hier en daar en betuttelde ik mijn huid als ik wakker werd en voor het slapengaan. Dat hou ik dan wel geteld drie hele dagen vol.

Het boek Detox je huid sprak me daarom direct aan. Adina zegt namelijk dat je het beste voor je huid zorgt als je gezond eet – elke dag weer een poging – veel water drinkt – working on it – en voldoende slaapt – beste. excuus. ever. O en nog iets leuks, ze stelt voor om huidverzorgingsproducten te maken. Gewoon, met de ingrediënten uit je keuken. Hoe leuk!

Dat moest ik natuurlijk zelf ondervinden! De kikkererwten (een eetlepel) werden geweekt, de kurkuma (½ theelepel) samen met wat water erbij geroerd. Ik heb gemixt, geprakt en geplet alsof mijn leven er vanaf hing. Resultaat? Een hoofd vol gele stukjes kikkererwt, een best leuke foto – al zeg ik het zelf – én een babyzacht huidje nadat ik het afgespoeld had. Oeh la laaa!

WIN Detox je huid

Lijkt het jou leuk om dit recept en nog vele anderen te proberen én op een luchtige en fijne manier te leren hoe je huid werkt en wat je kunt doen om de conditie van je huid te verbeteren zonder veel poespas? Dan is dit boek iets voor jou!

Een van de drie boeken winnen is mégasimpel

That’s it! De winactie duurt tot en met volgende week woensdag 24 augustus 20.00 uur.

Edit woensdag 24 augustus 20:55 uur: de winnaars hebben zojuist bericht gehad :)

34 Reacties

 1. augustus 17, 2016 / 08:06

  Ja, dit boek zou ik heel graag willen winnen! Staat al heel lang op mijn lijstje en mijn huid kan ook wel een boost gebruiken :)!

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 11:56

   Oeh la laaaa, nou dat komt dus goed uit! :)

 2. Britt
  augustus 17, 2016 / 09:21

  Oh, durf ik te reageren dat ik mee doe? Ja, ik doe het. Eigenlijk gun ik anderen het boek meer maar mocht ik toch dit boek winnen dan is dat een stok achter de deur om wat meer tijd/aandacht aan mezelf te besteden.

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 11:56

   Jaaa zo goed! En ik mag er drie weggeven dus éxtra veel kans. Ik ga vast duimen (voor jullie allemaal :). Liefs!

 3. Suus
  augustus 17, 2016 / 15:55

  Wat een leuke foto! Ik geloofde ook nooit echt in cremes, aangezien ik al zo veel geprobeerd had (met mijn enigszins lastige huid). Toevallig een maandje geleden liep ik tegen een creme van de apotheek aan en die werkt erg goed! De creme bestaat uit natuurlijke ingredienten, waar ik zelf erg achter sta (net zoals het boek!). Daarom doe ik graag mee aan deze winactie! Misschien wordt mijn huid er nog beter op haha :)

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 16:08

   Oeh dat klinkt wel echt als iets heel goeds! Leuk!

 4. augustus 17, 2016 / 16:15

  Aaah leuk! Ik gebruik dus wel allerlei (dure) crèmes en cleansers en weet ik veel wat nog meer; maar ik denk eigenlijk dat het veel beter is om alles van binnenuit te laten komen (en met goedkopere producten). Ik doe mee hoor!

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 16:24

   Daar kan ik me ook wel in vinden inderdaad. Leuk dat je meedoet! :)

 5. Jamie
  augustus 17, 2016 / 16:20

  Ik zou graag willen winnen :)

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 16:25

   Leuk! Dankjewel voor het meedoen. To be continued!

 6. augustus 17, 2016 / 17:14

  Wat een leuke en goed uitgedachte foto weer, Melle! Ik ben altijd zo benieuwd naar je nieuwe creatieve blogjes. Heel herkenbaar van die créme. Met een beetje geluk haal ik mijn make up er nog wel af in de avond met van die doekjes. Oh beetje kokosolie doe ik ook nog wel is op mijn huid.. maar verder.. helemaal mee eens dat gezond eten, drinken en slapen het allerbelangrijkste zijn. En af en toe met je toet in de ZON :)

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 17:31

   Dankjewel, zo leuk! En wat tof dat het herkenbaar voor je is haha, ben ik tenminste niet de enige ;) Het klinkt alsof je alsnog wel heel goed bezig bent. En hoera voor zon :) Heerlijk!

 7. Mariska
  augustus 17, 2016 / 21:29

  Oeh, dat is misschien wel een uitkomst voor mijn koppie :) zeker elke donderdag, wanneer het krokettendag is en ik met mijn hoofd boven de ftituurpan hang.. glim aan het eind van de dag als een biljard balletje xD xx maris

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 21:38

   Haha wat heb je dat prachtig omschreven. En hoera voor krokettendag! Zelfs als vega word ik daar blij van :)

 8. Irene
  augustus 17, 2016 / 21:41

  Hihi super herkenbaar! Ik heb laatst bij een abo op de Glamour een hele lijn van The Bodyshop gekregen met cleanser, tonic, cremepjes, … Ben ik altijd mega enthousiast om alles te gaan doen maar inderdaad, dat hou ik dan welgeteld 2 dagen uit. Als ik bij vriendlief ga slapen neem ik al die zooi niet mee want veel te veel sleurwerk.
  Dat gezegd zijnde klinkt het als een superfijn boek! Ik ben ook wel into het zelf dingetjes in elkaar flansen en uitproberen dus ik zou een van je boeken graag adopteren! :D

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 22:03

   Yehees! Welkom bij de club :) Al is het ook wel fijn om die dingen in huis te hebben. Dan heb je het wel bij de hand als je het toch een keer wilt gebruiken :) en hoera zo leuk dat je meedoet!

 9. Meetgen
  augustus 17, 2016 / 22:45

  Oh zou meer dan van pas komen!
  Meer “Me time” momenten mogen komen aangezien ik binnenkort aan het echte leven begin; gedaan met studeren IK HEB WERK!

  • Melle
   Auteur
   augustus 17, 2016 / 22:48

   JAAAAA HOERA HOERA! <3

 10. Talle Theunis
  augustus 18, 2016 / 00:07

  Niets beter dan huis, tuin en keukenmiddeltjes om zelf aan de slag te gaan! S u p e r leuk concept, hopelijk ziet mijn huidje er binnekort ook stralend uit met deze tips & tricks, i’m in ❤️

  • Melle
   Auteur
   augustus 18, 2016 / 07:48

   Jaaa vet leuk dat je meedoet. Hoera voor stralende huidjes :)

 11. Sharo
  augustus 18, 2016 / 09:43

  Whoee, wat cool zeg! Ik heb van een vriendin het motto overgenomen dat als je iets niet kan eten, je het ook niet op je gezicht/huid/haar moet smeren. Maar soms is het wel lekker om jezelf even te verwennen met zo iets ;-). Daarom ben ik suuuperbenieuwd naar dit boek!

  • Melle
   Auteur
   augustus 18, 2016 / 09:44

   Wat een goede tip zeg! Dan past het boek er inderdaad goed bij. Superleuk!

 12. Anna
  augustus 18, 2016 / 13:48

  Ik ben zo benieuwd naar dit boek en naar de huis, tuin en keukenmiddeltjes die ik kan gebruiken voor een mooie zachte huid
  Volg je op bloglovin en facebook

  • Melle
   Auteur
   augustus 18, 2016 / 13:55

   Leuk dat je meedoet en dankjewel voor het volgen!

 13. augustus 18, 2016 / 17:28

  Wat een toffe winactie! Ik doe zeker mee. Vooral als ik dan net zo’n mooie facial krijg als jij op bovenstaande foto ??

  • Melle
   Auteur
   augustus 18, 2016 / 21:49

   Haha YEES! #lifegoals

 14. Marjolijn
  augustus 18, 2016 / 21:46

  Leuk, ik doe ook mee! Ik wil wel meer weten over hoe de huid werkt en hoe je hem gezond houdt, aangezien het je grootste orgaan is (dacht ik) ^^

  • Melle
   Auteur
   augustus 18, 2016 / 21:50

   Oeh, goed opgelet bij biologie, dat is volgens mij inderdaad zo!

 15. Angela
  augustus 19, 2016 / 20:50

  Wow wat een super leuke winactie en helemaal gaaf dat je er 3 weg mag geven.
  Ikzelf hou het ook nooit zo lang vol met al die middeltjes en toch blijf ik het iedere keer weer proberen.
  Denk wel dat gezonde voeding een stuk handiger is.

  • Melle
   Auteur
   augustus 19, 2016 / 20:55

   Wie weet wat je er van opsteekt :) Leuk dat je meedoet. WIEEHOO!

 16. augustus 20, 2016 / 23:28

  Kurkuma gebruik ik inmiddels ook voor mijn gezichtsverzorging (meng ik met masker of crème). Ja, dit boek wil ik graag hebben.

  • Melle
   Auteur
   augustus 21, 2016 / 13:30

   Oeh dat snap ik wel, het ruikt ook zo lekker! Ik weet niet wat er in zit maar het maakte mijn huid inderdaad heel zacht :)

 17. augustus 23, 2016 / 10:02

  Ik doe mee! Ik volgde je al op insta en bloglovin. .. ik weet mijn wachtwoord van Facebook alleen niet meer… maar daar kom ik wel achter! :D

  • Melle
   Auteur
   augustus 23, 2016 / 13:32

   Jaa wat goed! Nog even en de winnaars zijn bekend, spannend!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.