Meld je nu aan | Start your visionary Monday


Vandaag is dé dag waar Deisy en ik – en hopelijk jij ook – al een tijdje naar uit kijken. Dé dag dat je je kunt aanmelden voor Start your visionairy Monday. Een sessie waarin we gaan praten over persoonlijke ontwikkeling, struggles die daarbij komen kijken én opdrachten gaan doen om je daarmee te helpen. En eerlijk is eerlijk, Deisy en ik stonden afgelopen vrijdag ook nog even samen in de woonkamer te springen van enthousiasme. Het gaat gewoon écht gebeuren! Kun je het filmpje niet zien, klik dan hier.

Start your visionary Monday; alles op een rijtje.

 • Het doel is dat je naar huis gaat met een heel positief gevoel. Dat je klaar bent voor de week, dat je het gevoel hebt dat je je eigen toekomst kunt creëren, misschien zelfs een beetje meer zelfvertrouwen hebt én dat je de controle hebt over je eigen leven. Een échte girlboss!
 • Zondagmiddag 9 oktober 2016
 • We starten op 14 uur en duurt tot 16 uur
 • Utrecht, Kantien. Gemakkelijk te bereiken vanaf Utrecht Centraal
 • Kosten zijn € 15,- inclusief drankje, een hele boel motivatie en meer!
 • Een inspirerende sessie op het gebied van persoonlijke ontwikkeling
 • Eigen input is een must
 • Je gaat niet met lege handen naar huis

Aanmelden
Net zo enthousiast als wij? Meld je dan snel aan, we hebben namelijk maar een beperkt aantal plaatsen.

  Na je aanmelding ontvang je van ons een mailtje met daarin alle informatie die je nodig hebt om je aanmelding compleet te maken. Als de betaling gelukt is krijg je van ons een persoonlijk ticket toegestuurd. Dan is je aanmelding hélemaal compleet en kan de voorpret écht beginnen!

  Kun je er toch niet bij zijn? Niet getreurd, je kunt op onze blogs alles een verslag van deze bijeenkomst teruglezen als het een succes is. En we zullen zeker nog eens een sessie organiseren. Het zou tof zijn als je er dan bij kunt zijn!

  6 Reacties

  1. september 7, 2016 / 10:40

   Zoals ik ookal bij Deisy schreef, ik zou het bijna jammer vinden dat ik op vakantie ben dan ;) Ik had er echt heel erg graag bij geweest, want het lijkt me fantastisch om jullie te ontmoeten! Dus dan maar hopen dat ik de volgende keer wel kan ;) Ik wens jullie heeeeeel veel plezier! :)

   & ik ken de Kantien helemaal niet (het was ook een zoektocht naar hun adres). Als je voor een volgende keer een locatie zoekt in Utrecht, dan kan ik ook nog wel wat dingen aanraden, wat centraler gelegen en ook niet zo duur :)

   • Melle
    Auteur
    september 7, 2016 / 11:40

    Vakantie is ook heel erg leuk :) En jou ontmoeten lijkt me ook ontzettend leuk! Kom maar door met die locaties, het was best een zoektochtje. Altijd fijn! Dankjewel :)

  2. september 7, 2016 / 18:24

   Jaaaaa ik heb me gewoon aangemeld. Stiekem ook al een stapje in de goede richting, toch? :) Ik ben helemaal enthousiast geworden, heb er zin in! :)

   • Melle
    Auteur
    september 7, 2016 / 22:06

    Echt zo zo zo super mega leuk! Dankjewel, ik kijk er ook ontzettend naar uit!

  3. september 8, 2016 / 01:35

   Zoo tof!! Ik ben nu al benieuwd naar dat verslag! :D

   • Melle
    Auteur
    september 8, 2016 / 07:22

    :) *stuitermodus aan*

  Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.