Interview Loucky en Nadine | “Onbekend eng? Nope, juist spannend!”

Dat er zo veel energie en positiviteit vrij zou komen tijdens het interview met Loucky en Nadine voor het magazine van de Ambitieuze Meisjes, had ik van tevoren niet kunnen bedenken. Met heel veel enthousiasme maakte ik van de gelegenheid gebruik en vroeg ik de meiden van Nooré voor hét vijf vragen interview. Ambitieuze meiden die een eigen Iraanse sieradenlijn in Nederland hebben met een bijzonder verhaal, kom je immers niet elke dag tegen!

Waar ter wereld voelen jullie je op je plek?

Dit kan overal zijn. Voor ons allebei geldt: Amsterdam voelt écht als thuiskomen. Maar we houden ook van reizen en nieuwe plekken ontdekken. Steden zijn altijd goed. Verder geniet Loucky het meest van de warmte in de volle zon terwijl Nadine meer op haar plek is tussen adembenemende uitzichten in hooggebergten. Zowel tijdens het reizen maar ook tijdens een gewone werkdag gaan we op zoek gaan naar de rand van onze comfort zone. En dat voelt niet altijd als ‘op je plek zitten’ maar geeft wel veel voldoening achteraf.

Wat staat er op jullie fuck it lijst?

Hier moeten we een tijdje over nadenken. Blijkt dat we een vrij grote aangeboren ‘fuck it’ lijst hebben: perfectie? Nee daar hebben we geen last van. Schuldgevoel na het eten van chocola? Nee ook niet echt. Dingen die te moeilijk lijken? Gewoon proberen! Onbekend eng? Nope, juist spannend! Dansen als Beyoncé in Paradiso? Kom maar op!

Wat betekent voor jullie succes?

Voor ons is succes ons sieradenmerk Nooré groot maken. Wij zijn zo enthousiast over de samenwerking met Iraanse sieradenontwerpsters! Dat gevoel en ons verhaal willen we heel graag overbrengen aan iedereen! We zouden het geweldig vinden als enerzijds steeds meer vrouwen onze sieraden met trots dragen en aan de andere kant dat we meer steeds meer inspirerende vrouwen vinden om met ons samen te werken. Dat geeft ons een heel goed gevoel maar zorgt er ook voor dat de vrouwen in Iran hun dromen kunnen waarmaken. Succes is veel meer dan sieraden, de webshop of de ontwerpers. Het gaat om de magie!

Hoe blijven jullie jezelf ontwikkelen?

We geloven allebei heel erg in de kracht van reizen. Nieuwe culturen en mensen leren kennen geven altijd nieuwe ideeen en energie. Als je jezelf als het ware op een andere plek op aarde zet leer je zo veel! Klinkt misschien een beetje zweverig maar echt, het helpt. En sowieso een goede reden om nu een vakantie te boeken toch?

Wat is voor jullie een waardevolle (levens)les?

Happiness = Reality – Expectations. Dit hebben we laatst gelezen in een artikel over waarom onze generatie die toch alles heeft zich vaak niet gelukkig voelt. Het komt er op neer dat je gelukkig bent als de realiteit van je leven boven je verwachting uitstijgt. Andersom, als je leven minder is dan je had verwacht, ben je ongelukkig. Hoge verwachtingen kunnen je dus veel verdriet opleveren.

We moeten er wel even bijzeggen; dit is nog steeds ‘work in progress’ voor ons. Stiekem dromen we nog steeds van een topbaan, die eindeloze wereldreis én een hele hoop vrienden. Maar dit gaat ons echt wel lukken hoor ;)

Nooré is de moderne Iraanse sieradenlijn van Nederland. Voor Nooré is handel tussen vrouwen in Iran en Nederland – wat voor velen moeizaam en niet haalbaar is – de normaalste zaak van de wereld. Nooré biedt zilveren sieraden met een unieke Iraanse touch, speciaal ontworpen en handgemaakt in Teheran. De naam Nooré komt van het Perzische woord verlichting. Onze sieraden zijn voor Nederlandse vrouwen, om hun verlichting en ambitie te kunnen tonen. Het interview met wat ik schreef voor Ambitieuze Meisjes kun je vanaf volgende maand in het magazine bewonderen. www.noore.nl

4 Reacties

 1. mei 10, 2016 / 13:11

  Happines = reality – expectations is echt zo waar! Hoe meer je je verzet tegen de realiteit, hoe ongelukkiger je daar van wordt.

  • Melle
   Auteur
   mei 10, 2016 / 13:52

   Fijn hoe zo’n ‘formule’ het allemaal zo mooi samenvat. Ik stond er ook wel van te kijken toen ze ermee aan kwamen. Heel mooi!

 2. Marjolijn
  mei 10, 2016 / 19:09

  Schrijf jij voor het magazine van de Ambitieuze Meisjes? Wat leuk! Die heb ik sinds vorige maand ontdekt, tijdens de Carriérebeurs =) En ik ga die sieradenlijn eens even bekijken ^^

  • Melle
   Auteur
   mei 10, 2016 / 19:13

   Jaaaaa zo vet super leuk! Twee artikelen geschreven. Ben hele benieuwd hoe het eruit gaat zien! En zo leuk dat je ze ook kent :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.