Gesponsord |Laten we een #Offie doen!

melle-offie.jpgAls er iemand slecht is in #Offies, dan ben ik het wel! Wait, what? Een #Offie? Een moment voor jezelf. Even helemaal uit. Je werk, je doelijstje en je telefoon aan de kant, even niets onder het genot van een een koffie’tje, een kop thee, een fijn muziekje op de achtergrond. Dat is fijn zeg! Vooral tijdens een drukke werkdag. Ik doe het wel, maar eigenlijk altijd met iemand anders. Samen een bakkie doen ligt nu eenmaal veel meer voor de hand dan alleen. Deze tip is dus tevens een note-to-self, laten we vandaag een #Offie doen!

Wanneer ik ‘s ochtends de strijd tussen mijn bed en de wekker heb gewonnen ren ik voor ik het weet alweer van hot naar her. Kledingcrisis overleven, ontbijtje, tandenpoetsen, likje mascara voor een wakker effect, tas pakken en gaan. De werkdag is weer begonnen! In mijn gedachten ben ik druk met mijn doelijstje van vandaag, help ik collega’s met brandende vragen, start ik mijn computer op en ga ik aan de slag. Met in gedachten een ontelbaar aantal dingen om te doen die ik uiteraard gister gedaan wilde hebben ben ik af en toe zo druk! Het opschrijven en diep ademhalen helpt wel. Maar wat echt helpt is een #Offie. Want, wanneer je even uitstaat gaan de mooiste dingen aan.

Kies voor een latte macchiato, cappuccino, espresso of, mijn persoonlijke favoriet, een heerlijke chai latte, het gaat immers om jouw moment. Na mijn #Offie moment voel ik me weer helemaal opgeladen. Mijn hoofd is weer leeg en ben klaar om nog een paar uurtjes te knallen. Dat voelt goed! Vergeet vooral niet jouw favoriete #Offie moment te delen via Facebook of Instagram met de hashtag.

Deze post is gesponsord door Nescafé

2 Reacties

 1. juni 11, 2015 / 11:12

  Wat gaaf dat ik jouw blog heb gevonden! Je schrijft echt heel leuk en herkenbaar en vind je onderwerpen top!

  • Melle
   Auteur
   juni 11, 2015 / 21:10

   Oh wat een geluk :) dankjewel! En leuk dat je me ook volgt op Bloglovin’. Fijne avond!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.