Outfit | Connecting the dots

04mellehipster
Dat het voelt dat je iemand al jaren kent, dat het zo goed klikt bij de eerste ‘echte’ ontmoeting en dat je met een gedeelde liefde voor bloggen, zoveel plezier kunt beleven. Dat gebeurde afgelopen dinsdag toen ik met Shirley – misschien ken je haar wel van Styleguide en Mommyhood – had afgesproken. Het was zó leuk! En ja, als je dan toch met een fashionblogger hebt afgesproken, kun je maar beter van de gelegenheid gebruik maken!

Meer outfits alstublieft

Na het outfitfilmpje wat ik samen met Mina heb gemaakt en een aantal reacties in de enquête dat het delen van een outfit toch wel zeer op prijs gesteld zou worden, was ik overtuigd. Dit is leuk en ja, ik wil dit graag vaker doen!

Toen Shirley voorstelde om af te spreken én vroeg of ik ook outfitfoto’s kon maken – eh, nog nooit gedaan dus denk ik dat wel kan; aldus Pippi Langkous – sprong ik dan ook een gat in de lucht. Ik appte voorzichtig terug dat ze ook wel foto’s van mij mocht maken. En dat ik een leuk pakje aan zou trekken. Gewoon voor de zekerheid.

Dus nadat we foto’s hadden gemaakt van Shirley haar outfit – en ik dus goed had afgekeken hoe zij poseerde want ja, de professional hier – was ik aan de beurt. Beetje poseren, lachen en ongemakkelijk doen was de boodschap. Ik was nog nét geen natuurtalent. Dat snap je.

Ik ga voor contrast

Toen ik weer achter de computer zat had ze de foto’s al gemaild. Ruim 80 foto’s sierden mijn downloadmap. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar heeft gekregen, maar echt bijna alles was leuk. En zo fotogeniek ben ik dus echt niet. Iets met dat alles op zijn plaats lijkt te vallen. Iets met dat je je zo op je gemak voelt dat het niet meer ongemakkelijk is – oké, een beetje dan.

Ik koos voor een pantalon (Mango) en combineerde het met een t-shirtje (Pull & Bear). Ik vind het leuk om het contrast in mijn outfit te zoeken. En daarnaast, een pantalon zit dus echt méga lekker.

Connecting the dots

Natuurlijk ben ik geïnspireerd door het shirtje voor de naam van deze outfit. Maar – ik hou wel van een beetje diepgang – ook door de speech van Steve Jobs. Misschien ken je het, misschien heb je geen idee waar ik het over heb. Check het hier, alsjeblieft. Me-ga inspirerend. Want als je twintig en nogwat bent, heb je soms geen idee wat je met je leven aan moet. Dan doe je maar wat in de hoop dat het ‘later’ wel goed komt. Als je dat terugkijkt, zul je zien dat alles wel iéts met elkaar te maken had. Dan valt het op zijn plek, dan kun je de dingen met elkaar verbinden.

Net als deze ontmoeting. Hoewel ik zo open mogelijk, met knikkende knieën mezelf een beetje push, had ik dus echt niet gedacht dat het zó fijn zou zijn. En al helemaal niet dat ik met zo veel leuke foto’s en vol energie en inspiratie thuis zou komen.

PS: Check hier de outfitpost van Shirley, mocht je benieuwd zijn naar haar foto’s (en mijn fotografie skills ;) )

24 Reacties

 1. mei 26, 2016 / 07:22

  Mooie outfit, Melle! Het maken van zulke foto’s lijkt me superawkward maar jij brengt het er goed van af ;)

  • Melle
   Auteur
   mei 26, 2016 / 08:48

   Dankjewel! En ergens was dat het ook wel maar aan de andere kant dus ook helemaal niet. Als iemand weet hoe het is om te poseren voor de foto’s dan is Shirley het wel :)

 2. mei 26, 2016 / 08:57

  De foto’s zijn echt super leuk geworden zeg! Ik maak ook wel eens outfit-foto’s, maar dan doe ik dat met de zelfontspanner. Als een ander ze van me probeert te maken word ik heel giechelig denk ik.

  • Melle
   Auteur
   mei 26, 2016 / 09:00

   Dankjewel! :) En inderdaad hoor, lang leve de zelfontspanner! Al geeft dat giechelige misschien ook wel weer een leuk effect. Wie weet!

 3. mei 26, 2016 / 09:54

  Die pantalon vind ik zooo leuk! De hele outfit vind ik je echt tof staan. Leuk gecombineerd! Outfit foto’s maken vind ik echt lastig, haha. Ik sleur altijd mijn vader mee. Ik weet ook nooit in welke houding ik moet gaan staan. Vind jouw spontaniteit wat dat betreft zó leuk aan deze foto’s!

  • Melle
   Auteur
   mei 26, 2016 / 11:24

   Oooo wat superleuk om te horen (lezen)! Dankjewel :) En haha, ik herken het heel erg. Ik ging weleens met vriendlief maar dat ging dus echt totaal niet goed. Dus de fotograaf heeft zeker invloed!

 4. mei 26, 2016 / 12:12

  Wat een leuk stukje heb je ervan gemaakt. Ik vond het ook onwijs gezellig, zeker voor herhaling vatbaar. En je deed het hartstikke goed voor de camera, het enige wat ik hoefde te doen was klikken :)

  • Melle
   Auteur
   mei 26, 2016 / 12:40

   Yay, dankjewel! En zéker voor herhaling vatbaar. Jouw enthousiasme en onze klik deed het gewoon ontzettend goed :)

  • Melle
   Auteur
   mei 26, 2016 / 12:56

   Aaaawww liieeeeffff :) <3

 5. mei 26, 2016 / 13:29

  Top pekse! Ik heb ook net zo’n lekker pantalonneke gekocht. Combineer ik met Vans, maar zo met zwarte All Stars vind ik ‘m ook heel leuk!

  • Melle
   Auteur
   mei 26, 2016 / 14:08

   Haha pekse! LEUK :) En Vans, jaaaaaaaa die heb ik ook een hele tijd gehad. Zijn ook zo leuk!

 6. Irene
  mei 26, 2016 / 19:19

  Superleuke foto’s Melle! En fijne outfit! Ik heb nog nooit een pantalon gedragen, maar ‘t ziet er wel een super fijn kledingstuk uit! Ik zou ‘m ook zo combineren denk ik.
  Ik voel me al super awkward als ik foto’s neem van mezelf maar dan heb ik het nog allemaal wel onder controle. Als iemand anders foto’s neemt van me, sta ik er toch echt altijd raar op en voel ik me toch ongemakkelijk! alsof ik heel hard probeer om heel spontaan te zijn :p

  • Melle
   Auteur
   mei 26, 2016 / 20:05

   Dankjewel! :) En wat leuk dat je geïnspireerd bent, ben benieuwd wat je ervan vindt als je ooit besluit een pantalon te kopen ;) En haha dat van het foto’s maken herken ik zo erg! Als ik het zelf doe is het niet zo erg maar met iemand is het inderdaad altijd zo ongemakkelijk. Behalve deze keer. Want als iémand weet hoe het voelt en hoe het gaat, dan is Shirley het wel en dat gevoel is echt onbeschrijfelijk fijn :) Dat blijkt!

   • Irene
    mei 28, 2016 / 20:12

    Als ik er eentje koop, ben je de eerste die weet wat ik er van vind!

    • Melle
     Auteur
     mei 29, 2016 / 09:17

     Jaaaaaaa zo leuk! :)

 7. mei 28, 2016 / 12:45

  Haha als groot pippi-fan zou ik die instelling ook vaker moeten aanhangen. Leuk!

  • Melle
   Auteur
   mei 28, 2016 / 12:46

   Haha hij is ook zo goed! :)

 8. mei 28, 2016 / 19:54

  Super leuk meid, het zijn echt leuke foto’s én een leuke outfit!

  • Melle
   Auteur
   mei 29, 2016 / 09:18

   Jaaaa wat lief! Dankjewel :)

 9. mei 28, 2016 / 21:59

  Wat een leuke spontane foto’s! Ik zeg: Vaker doen, die outfit foto’s..vind je pantalon heel erg mooi!

  • Melle
   Auteur
   mei 29, 2016 / 09:16

   LIEF! Dankjewel :) Ik heb nu een goed contact opgedaan om dit vaker te doen dus daar ga ik zeker gebruik van maken :) Dankjewel en een fijne dag! x

 10. mei 29, 2016 / 16:58

  Supe leuke foto’s, outfit én stukje. Fijn ook als het meteen zo klikt met iemand. Dat heb je nou eenmaal niet met iedereen! Fijne zondag nog. Groetjes Cynthia.

  • Melle
   Auteur
   mei 29, 2016 / 17:19

   Dankjewel! En gek is dat he. Soms heb je dat :) Jij ook nog een fijne zondag gewenst! Nog even genieten :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.