Zo is dertig worden opeens niet meer zo erg | Dit staat er op mijn verlanglijstje

Over een kleine twee weken – slechts 12 dagen om precies te zijn, AAH! – is het zo ver. Dan zijn mijn twintiger jaren voorgoed voorbij en is het tijd voor de big 3 0. Het moment waarop ik dacht dat ik het wel allemaal voor elkaar zou hebben. Dan ben je immers écht volwassen. Of dat gelukt is en waar ik nu sta heb je afgelopen maandag al gelezen. Dertig worden blijkt zo gek nog niet te zijn, maar om het leed dat dertig worden heet toch een beetje te verzachten, maakte ik vast een verlanglijstje!

Het ultieme verjaardagspakje | Volgens mij heb ik het gevonden hoor! Dit geweldige t-shirt is zo simpel, ik vraag me af waarom ik het niet zelf heb bedacht. Wit met zwarte bliksem. Jawel, dit is hét ultieme verjaardagspakje! Ik vrees dat hij tegen de tijd dat deze blogpost online staat al niet meer op mijn lijstje staat en dat ik het gewoon zelf heb gekocht. Want oooo hij is zó leuk!

There is no such thing as too many lightnings | Ik moet me eigenlijk direct uitschrijven van de mailinglijst van Modemusthaves. Want toen ik deze mail in mijn inbox kreeg en het opende – niet doen – was ik dírect verliefd. Een ware neon thunderlamp kan immers niet anders dan mijn leven verrijken. Toch?

Giftcards, YES PLEASE! | Niets is eigenlijk sneuer dan het op een verjaardag aankomen zetten met een ouderwetse VVV-bon om zelf iets uit te zoeken. Maar dit keer – het zal de leeftijd wel zijn – vind ik het juist wél heel leuk! Vooral als het gaat om een giftcard van bijvoorbeeld Storytel, een app om boeken te luisteren. Harry Potter – voorgelezen door Stephen Fry – staat al een tijdje op mijn wishlist. O en wat dacht je van een giftcard voor bloemen van Bloomon? Dan kan ik na het hele feestgedruis wanneer de realiteit van het dertig zijn écht inkickt, mezelf opfleuren met bloemen.

Boek: Your illustrated guide to becoming one with the universe | Volgens mij heb ik dit boek eens voorbij zien komen bij Merel van degroenemeisjes.nl. Wat ik me kan herinneren is dat ze vertelde dat het haar favoriete zelfhulpboek was. En ja, als coach en liefhebber van dit soort boeken – JAA! – kón ik dan ook niet anders om dit boek op mijn leeslijst te zetten. Het geeft me een beetje hetzelfde gevoel als het boek ‘Op de tweesprong van moeten en willen’ en ik ben onwijs benieuwd of dat ook zo is.

Een taart van Life of Pie | Als we het hebben over goals dan heb ik het toch zeker over een taart van Life of Pie. Misschien wel deze in de vorm van een unicorn. JAA! Want ooo mijn hemel, een creatie waarin creativiteit en een heerlijke smaak wordt gecombineerd tot een geweldige, fotogenieke taart laat ik toch zeker niet aan me voorbij gaan. En niet geheel onbelangrijk, calories don’t count on your birthday.

Een nieuwe koffer voor al mijn duizend tripjes waar ik over droom | Ik heb een heel fijn en gezellig rolkoffertje. Maar naar vier jaar is hij helaas een beetje af. De wieltjes hebben we al eens omgedraaid maar niets mag meer baten. Hij rolt gewoon héél stroef. Nu kun je er natuurlijk voor kiezen om nieuwe wieltjes te kopen – geen idee of het kan maar wel kostenbesparend – of je kunt ervoor kiezen om in het kader van jarig zijn gewoon een nieuwe te vragen. Een koffer van SuitSuit is wel echt ultiem! Neem me vooral ook mee op een tripje zodat ik de koffer direct in gebruik kan nemen. JOE!

Meer groen voor in huis | Ruim twee jaar wonen we nu in ons huisje waar ik elke dag nog méga blij mee ben. Maar ergens kriebelt het een beetje. Ik wil graag een grote groene plantenvriend naast onze bank (bekijk even deze blogpost over ons huis zodat je precies weet wat ik bedoel). Zo’n hippe monstera plant zoals deze lijkt me tof. Oeh en er is uiteraard áltijd ruimte om de pannenkoekplantfamilie – onthoudt dit voor scrabble – uit te breiden.

Confetti for life | Na mijn nieuwe schoenen die bezaaid zijn met confetti – het past gewoon zo goed bij de manier waarop ik de wereld wil veroveren – is het tijd voor stap twee. Want wat dacht je van slapen in een confetti-bed. JAA! Vooral als er geen echte confetti aan te pas hoeft te komen. Dit dekbedovertrek is echt een ware confettidroom en oo ik wil er zo graag onder slapen!

Zo. Dat is een hele lijst voor iemand die eigenlijk heel erg gelukkig is met alles wat ze heeft en hoe haar leven nu gaat. Al zijn deze materiële dingen toch ook wel heel fijn om het leven nóg meer te verrijken.

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

42 Reacties

 1. maart 22, 2017 / 07:22

  Die Suit Suit koffers zijn inderdaad zo leuk en gezellig! Ik neem nu elke keer een koffer van m’n zusje mee op vakantie, maar die heeft zij helemaal volgeschreven met alle plaatsen waar ze is geweest, en dat ziet er niet heel mooi meer uit inmiddels haha.

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:15

   Haha, het klinkt wel als een heel leuk idee! En heeeeeel veel plaatsen klinkt gewoon als een geweldig luxeprobleem ;)

 2. maart 22, 2017 / 07:27

  Er is niets leukers dan 30 worden! En om te denken dat je al zoveel bereikt heb, is toch fantastisch! Dat t-shirtje is ook helemaal mijn ding en die taart, daar zou ik zo een hap in willen zetten haha! Fijne dag

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:16

   Wat een heerlijk vooruitzicht. Kom maar door met the big 3 0. HOERA! :)

 3. maart 22, 2017 / 08:11

  Oooh die Suit Suit koffers zijn ZO mooi, die kleuren ?! En dat confetti dekbed is ook heel tof.. en de rest eigenlijk ook! Op mijn wishlist staat een mooie nieuwe laptoptas (die niet als een standaardlaptoptas eruit ziet) en ik zou HEEL blij worden van een abonnement op Bloomon… maar: duur! Nouja, misschien kan ik een sponsor vinden ?

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:18

   ECHT HE! Ik hoop dat iemand dit voor me gaat kopen haha ;) En een nieuwe laptoptas, dat is ook zo fijn! Stiekem zijn van die cadeautjes – mooi én praktisch – echt de beste!

 4. maart 22, 2017 / 08:19

  Ik zie jou al lekker naar Stephen Fry luisteren met je bliksemschichtenshirt aan. Helemaal in thema! Jij hebt je feestje helemaal uitgedacht zie ik, dat kan niet meer stuk.

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:18

   Hahaha JAAAAAAAA! :)

 5. maart 22, 2017 / 08:20

  Als je dertig jaar of ouder bent ben je niet per definitie ineens volwassen. Sommige mensen worden nooit volwassen! En dat is zeker niet negatief :-) Ik begrijp dat het voor je gevoel anders wordt als je dertig bent, het is maar een cijfertje. Je bent gelukkig nog steeds hetzelfde als toen je 29 jaar en 364 dagen oud was.

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:19

   Je hebt gelijk, dat is het precies! Alleen maar goede dingen aan 30 worden. Hoera!

 6. maart 22, 2017 / 08:28

  Oh oh oh wat een fijne cadeautjes! :) Dat maakt je verjaardag al 100 keer leuker!
  Ik ben ook bijna jarig – 1 april – (ja echt) en ik heb vooral boeken en lp’s gevraagd. En geld, haha, zodat ik nog meer lp’s kan kopen ^^ Oh en van Johan krijg ik twee kaartjes voor een concert van Frank Boeijen <3

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:22

   Echt he, hoera! En oeh, samen iets leuks gaan doen is ook echt zo’n geweldig cadeau <3

 7. maart 22, 2017 / 08:56

  Die unicorn taart!!! Life of Pie is sowieso echt fantastisch, mega fan hier! En SuitSuit koffers staan hier ook nog heel hoog op het verlanglijstje! Al is het alleen maar voor de geweldige kleuren haha.

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:28

   Serieus, die bestaat gewoon. HOE LEUK! En de SuitSuit koffer, ooo jaaa <3 Misschien leuk om mee te nemen naar India? ;)

 8. maart 22, 2017 / 09:06

  Oooh ‘Your illustrated guide to becoming one with the universe’ klinkt echt als een boek voor mij! :D Ik ga hem ook op mijn verlanglijstje zetten. (A)

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:29

   Wanneer ben jij jarig? :)

 9. maart 22, 2017 / 09:37

  Wat een fijne spulletjes! Niets zo leuk als een fijn verlanglijstje samenstellen! Leuk dat je een plant erop hebt staan. Wij hebben een heuse urban jungle en we worden daar allebei zo blij van. Een leuk cadeau!

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:30

   OO wauw, een urban jungle. ZOO GAAF! Ik vind dat echt mega leuk om op Pinterest ook te zien of op Instagram :) Weet niet of het echt iets voor ons is maar een mini jungle is absoluut het einde :)

 10. maart 22, 2017 / 10:00

  Hahaha modemusthaves is killing inderdaad! Ben al een tijd zó fan van die SuitSuit koffers!

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:30

   Haha, ik heb me dus ook nog steeds niet uitgeschreven. OEPS! ;)

 11. maart 22, 2017 / 10:05

  Lekker lijstje! ♥ Als ik goed heb geteld ben jij dan de 3e jarig, dus deel je een verjaardag met m’n zusje én zijn wij bijna even oud (ik wordt de 17e 30:-D) Dat boek zit ik ook al een poosje te eyeballen. Wist je trouwens dat bol ook een kobo abonnement heeft waarmee je heel veel boeken kan lezen?

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 10:32

   De derde inderdaad, wat leuk om die datum te delen met je zusje én dat je ook bijna 30 wordt. YEES! En wat leuk zeg, zo’n kobo abonnement. Ik ben alleen niet zo goed in lezen – als in, ik doe het bijna nooit – én heb geen e-reader. Daarom is Storytel zo fijn, gemaakt voor mensen die wel een boek willen lezen maar niet hun handen vrij hebben. Jup, ik val echt zo in de doelgroep!

 12. maart 22, 2017 / 10:57

  Omg, die taart! Wat tof! Ik vind die koffers trouwens ook heel erg tof, zulke leuke kleurtjes, die pik je er zo uit op de bagageband. Leuk wensenlijstje en gefeliciteerd met je verjaardag vast!

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 11:16

   Oeh dat is inderdaad een goed punt, al wil ik graag een kleine versie die gewoon als handbagage mee kan :) En dankjewel, mega lief! <3

 13. maart 22, 2017 / 17:06

  Haha heerlijk lijstje! Ik hoef nooit wat te hebben eigenlijk. Toevallig ben ik ook over een paar weken jarig. Ik ga het niet vieren, behalve met Jimmy, uiteten ofzo, naar de bios, vind ik altijd leuk. Ohja en als hij dan toch wat wil geven, dan een flesje Chanel (bijna op) haha :D

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 20:28

   Haha ik hoop dat hij nu mee leest ;)

 14. Marjolijn
  maart 22, 2017 / 17:12

  Wow, wat een geweldige taart! En met red velvet vulling ook nog, lees ik op de site ^^

  Kunnen mensen die dat leuk vinden om te doen (zoals ik) jou ook een verjaardagskaart sturen? =D Bijvoorbeeld naar #Workmode ofzo? Of zit je daar niet echt op te wachten?

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 20:31

   Oeh echt, dat is echt HEMELS! En een verjaardagskaart, ooooo lief! Die mag wel naar #workmode inderdaad. Het adres is: Oudezijds Achterburgwal 188HS 1012 DX Amsterdam. LEEUUK!

   • Marjolijn
    maart 23, 2017 / 21:28

    Thanks! Gaan we regelen ;-)

    • Melle
     Auteur
     maart 23, 2017 / 22:05

     Zo zo mega lief! Kijk ernaar uit! ❤

 15. maart 22, 2017 / 19:25

  Ik ben vrijdag jarig en ik heb ook plantjes gevraagd. Voor in huis of in de tuin, ik vind het leuk. Groen, groen, groen!!! ;-)

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 20:32

   Echt leuk, vooral nu de lente voor de deur staat. Hoera! Alvast gefeliciteerd :)

 16. maart 22, 2017 / 20:24

  Dat confetti-dekbed <3 zo leuk! Ik heb echt nog genoeg op mijn verlanglijstje, haha. Ik wil ook heel graag meer plantjes, plantjes zijn altijd goed.

  • Melle
   Auteur
   maart 22, 2017 / 20:34

   Dat lijkt me echt hemels en zo lekker slapen! Dat kán gewoon niet anders :) En hoera voor de plantjes! Ik heb de smaak een beetje te pakken, ze gaan zowaar een keer niét dood! Binnenkort weer even potjes scoren, dan kan ik weer stekjes verpotten en heb ik dus nóg meer plantjes HOERA!

 17. maart 22, 2017 / 21:46

  Ik word helemaal vrolijk van jouw lijstje! Het zijn dingen waar ik me wel in herken, sommige dingen zou ik zo kopen als ik ze zelf in de winkel zag. Jouw verjaardag gaat knallen, dat weet ik zeker! Vooral die unicorn-taart is geweldig! Naar dat boek ben ik door de cover alleen al best wel benieuwd. Heb nog nooit een zelfhulpboek gelezen, meestal lees ik verhalen. Lijkt me wel een keer interessant. Dat wordt iets wat ik ooit nog ga doen in mijn leven. Een echt Melle-lijstje is dit, en dat vind ik echt mooi aan blogs. Vooral aan de jouwe, jouw persoonlijkheid komt altijd naar voor op een superblije manier. Dat maakt je blog misschien wel een van de leukste die ik ken. Dankjewel Melle om me al bijna een halfjaar (denk ik, ben de tel kwijt; sorry!) zo vrolijk te maken na vrolijke en minder vrolijke dagen :)

  En eigenlijk wilde ik nog iets vertellen wat hier compleet niet mee te maken heeft, maar ik ben te blij om te wachten tot er een blogpost is wanneer het wel toepasselijk is. Vanmorgen werkte ik in de les mijn schilderwerk af, wat gigantisch was. Het was op een karton van 60×80 en dat is best wel groot. En mijn werk was superrealistisch en ik was zo trots op mezelf. Omdat ik in een jaar tijd zoveel ben gegroeid (ook op gebied van wie ik ben) maar ook in schilderen en tekenen. Omdat ik er voor gevochten heb. En iedereen gaf complimentjes en mijn leerkracht was ook zo blij. Het ultieme geluksmomentje :) Wou ik delen, ik weet dat jij ook gelukkig wordt van andermans geluksmomentjes lezen dus bij deze is dat dubbel geluk hoop ik!

  • Melle
   Auteur
   maart 23, 2017 / 11:58

   Jaaaa absoluut! Geluk is het enige wat meer wordt als je het deelt. Nou ik voel het wel. HOERA HOERA! En dankjewel voor deze inspiratie, zo zo leuk! Ik ben he-le-maal enthousiast. YES!

  • Melle
   Auteur
   maart 23, 2017 / 18:59

   Haha, daar ga ik voor! Al vind ik t ook heel leuk als iemand überhaupt op mijn verjaardag komt. Dus in dat opzicht ;)

 18. maart 23, 2017 / 21:34

  Dat boek lijkt me leuk! Moet ook maar op mijn verlanglijstje… Alhoewel… ik ben al 30 (geweest). Dan mag ik en gewoon nu al kopen toch? :p
  Enne, 30 worden, daar voel je heel weinig van, kan ik je uit ervaring vertellen (nee inderdaad, er staat niet ‘niets’, maar ‘weinig’. Ik voelde namelijk wel wat toen ik een brief kreeg voor een bevolkingsonderzoek omdat ik 3 dagen na mijn 30e verjaardag ineens bij de risicogroep hoorde, maar dat was alles)

  • Melle
   Auteur
   maart 23, 2017 / 22:03

   O god ja, dat is best confronterend inderdaad. De rest – als in, het ‘niet’ voelen – klinkt eigenlijk best heel goed :) Dankjewel voor deze geruststelling!

 19. maart 24, 2017 / 18:53

  Ik loop echt een jaar achter met blogposts lezen (maar ik lees ze hoor!). Haha. Ben je dan jarig op 3 april? :o Ik de 6de! crazy. Superleuke dingetjes! Die taart joh, wat prachtig! En dat confetti dekbed wil ik ook wel. Cadeaubons heb ik trouwens altijd al leuk gevonden. Ik heb liever een cadeaubon dan een slecht cadeau. Haha :p

  • Melle
   Auteur
   maart 24, 2017 / 20:00

   Jaaa 3 april en ooo zo gaaf dat je de 6e jarig bent. Hoera hoera! En dat van de cadeaubon vs slecht cadeau, daar ben ik t helemaal mee eens :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.