VIDEO | Ik verraste mijn liefje met een stedentrip Lissabon en dat ging zo <3

Afgelopen dinsdag, 6 oktober, hadden Stephan en ik 6 jaar verkering. Dat moest gevierd worden! Zonder dat Stephan het wist had ik een stedentrip Lissabon geboekt. In een ware vlog – JA ECHT! :) – neem ik je mee in de voorbereidingen en sta ik met de camera klaar om zijn reactie te filmen.

Wat was het leuk! Aangezien we niet echt iets hadden voorbereid – het was niet alsof ik dat met Stephan kon delen – was het een hele ontspannen vakantie. Tenminste, dat voelde zo want als ik mijn stappenteller mag geloven zijn we aardig de hort op geweest! Het was een onwijs leuke mini-vakantie en je lief verrassen op zo’n manier kan ik echt iedereen aanraden. Wel onwijs moeilijk om het voor je te houden maar heel erg de moeite waard. Ik bedoel, kijk die reactie dan! <3

Nog wat vakantiekiekjes

Klik hier als je de video niet kunt zien.

8 Reacties

 1. oktober 12, 2015 / 10:25

  Wat een supertoffe verrassing (en supertof filmpje)! Een heel leuk idee om iemand op zo’n manier te verrassen :)

  • Melle
   Auteur
   oktober 12, 2015 / 12:38

   :D:D Bedankt!

 2. oktober 25, 2015 / 10:45

  Wauw je lijkt me inderdaad een schatje! Haha wat een ontzettend toffe verrassing en wat leuk dat je het zo gefilmd hebt :D!!

  • Melle
   Auteur
   oktober 25, 2015 / 12:32

   :) Lief zeg! Dankjewel.

  • Melle
   Auteur
   mei 24, 2016 / 20:04

   Hoera! Dankjewel :)

 3. Irene
  augustus 27, 2016 / 21:30

  Aaaah wat lieeeef! :D Lijkt me zoooo spannend! Zou het best moeilijk vinden om zoiets te verzwijgen!

  • Melle
   Auteur
   augustus 28, 2016 / 14:28

   Haha hou op hoor, ik ga het NOOIT meer doen (sorry Stephan). Een maand lang zoiets leuks verzwijgen is echt ontzettend moeilijk. Het resultaat daarvan was trouwens dat iedereen het al wist behalve hij haha ;)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.