Vrijdag Kiekdag | Keuze stress, de grootste fan en hét ontbijtfeestje van het jaar

vrijdag kiekdag 14
Hoera hoera, wat een ge-wel-di-ge week was dat! De week van mijn verjaardag en natuurlijk hét ultieme ontbijtfeestje van het jaar samen met acht lezeressen. De dag heeft zo veel indruk gemaakt, elke keer als ik eraan denk krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht. Zo fijn, leuk en mega bijzonder! Er is trouwens nog iets te vieren, dit is namelijk de 200ste blogpost!


Vrijdag 1 april. Ik maak een ontbijtje voor vriendlief zodat hij die later op kan eten. Slapen, snoozen en nog heel even knuffelen is soms nu eenmaal fijner dan opstaan ;) Het briefje was vooral lief bedoeld. Géén 1 april grap, haha!

“Sta je ineens zo voor mijn neus op de vroege morgen!” appte Cathelijn. Haha, wat grappig! Ik ben stiekem een Bassie en Adriaan badguy. Mijn collega heet B100 en ik ben dus Melle B 9090. Dat je het weet.


Mijn vader appt, de grootste fan van het land! <3

We hadden broccoli over. Toevallig ben ik gék op broccoli dus deed ik het bij de couscous, tomaat, sugar snaps en tonijn. Goede combi! Wel eerst even koken trouwens, mocht je het ook proberen. Ben jij trouwens na het filmpje ook aan het preppen geslagen? En zo ja, wat zat er in jouw bakje?

Deze kaartjes kocht ik speciaal voor alle lieve mensen die zaterdag met mij kwamen ontbijten. En ja, die zaten dus in een ware goodie bag! Vrijdagavond schreef ik voor iedereen persoonlijk een verhaaltje erop.


Kijk ze eens hangen, allemaal met een eigen labeltje zodat ik weet voor wie welke tas is. De tasjes had ik gevuld met een kaartje, een chocolade reep van Tony – altijd goed – én ik had Judith gevraagd of ze ook iets in het tasje wilde doen. Op Instagram heeft Judith echt alleen maar super leuke en kleurrijke foto’s en toen ik erachter kwam dat ze in april haar webshop sooohappy.nl zou lanceren schraapte ik alle moed bij elkaar en mailde ik haar. Ze was super enthousiast en zodoende kwam ze zaterdag helemaal uit Drenthe om de cadeautjes voor in de tasjes te brengen. Zo lief!

Zaterdag. Dé dag! AAAAAH wat mega spannend en jongens, ik stond echt met knikkende knietjes in de lift en op de fiets naar Anne en Max in Amsterdam West.

Het was zo ontzettend bijzonder om iedereen te ontmoeten, met elkaar te praten en heerlijk te eten. Ik voelde me de rest van de dag een soort van overloaded op een hele positieve manier. Ik werd ontzettend verwend, kreeg cadeautjes en zo veel complimenten dat ik verbaasd was dat ik niet met knalrode wangen op de foto’s sta die Daniël Rommens (credits voor de komende 7 foto’s) maakte.

Zie je mij even heel blij zijn én zie je dit superleuke cadeautje van Charelle? Ze had ontbijtmuffins voor mij gemaakt zodat ik die maandag kon opeten. Serieus, zo ontzettend lief! Ze waren ook nog eens ontzettend lekker :)


Zo leuk! En haha, Meike had het door dat de foto gemaakt werd ;)


En duurde even maar dan heb je ook wat. We bestelde een heerlijk ontbijt voor twee (nou ja, voor ons allemaal dan) met zó ongelofelijk veel lekkere dingen!

Bloggers be like ;)

Het was echt geweldig! Toen ik het idee had om dit te doen dacht ik nog, straks komt er niemand! En nu zat ik gewoon met zo veel lieve meiden te ontbijten. Onbeschrijfelijk zo leuk! Nogmaals dank voor jullie komst Stephanie, Babette, Moniek, Meike, Charelle, Marieke en Judith. Het was een (blog)verjaardag om nooit meer te vergeten <3

Die avond was het goed vertoeven op het verjaardagsfeestje van Eva. Iets met Kapla, daar moét gewoon iets mee gedaan worden.

Toen we thuis kwamen was het nét 12 uur geweest. Stephan was zo lief, hij kon geen seconde wachten om het cadeautje te geven waar ik de volgende ochtend direct een foto van maakte. Het voordeel van om 12 uur je verjaardag al vieren is dat je dan gaat slapen en dat je dan gewoon nóg een keer jarig bent :)

Hiep hiep hoera! Zondag was ik écht jarig en ben ik voor de 9e keer 21 geworden. Deze lichtbak – het klinkt een beetje stom maar zo heet zoiets nou eenmaal – kreeg ik van Stephan. Hij is A4 formaat, echt perfect! Ook heel leuk voor Instagram ;)

Zondagochtend ging ik met vrienden en mijn ouders ontbijten – what else is new – bij Morgan en Mees. Home made granola op je verjaardag. Geen slecht begin van de dag.

18 graden! WIIIEEEHHHHH!

Elke eerste zondag van de maand is er een markt bij de Westergasfabriek. De – jawel – Sunday Market. Ze verkochten er mojito’s en ja, omdat ik jarig was vond ik 14 uur een prima tijd om er eentje te nemen. Best. Birthday. Ever.

Het werd nog beter, we gingen namelijk varen! Amsterdam is stiekem het allermooiste vanaf het water. En ja, ook in zo’n rondvaartboot is dat dus heel leuk maar het is nóg beter als je iemand kent met een boot. Wat ontzettend gezellig en fijn :)

We hadden bij de Sunday Market ook genoeg lekker eten gekocht dus het was in combinatie met het weer echt supergoed vertoeven op de boot.

Dit is mijn blije verjaardagshoofd :)

Nadat we lekker hadden gegeten, als in, ergens aanmeren, daar eten en weer verder varen, zat ik nog even met mijn laptop op ons balkonnetje. Naast de bloemen die ik ook gekregen had. Alvast een bestelling plaatsen bij de webshop van Judith :)

Maandagochtend. Keuzestress.

Ik was helemaal klaar voor de nieuwe werkweek en met deze dagplanner die ik van Moniek kreeg ging dat dus helemaal goed komen!

Op mijn werk werd ik ook ontzettend verwend met superleuke cadeautjes. Het kón niet op!

Uw chef voor de maandagavond :) (en terwijl ik het aan het maken ben zit vriendlief naast me. Hij tikt zacht op mijn arm en zegt: ‘ik zit in de kiekdag, ik zit erin!’ <3)

Dinsdag! Je had al gezien hoe deze leukerd overal kan liggen tukken en gek doen. Nou dit is ook zoiets wat ze de afgelopen weken heeft bedacht. Als ik bij de tafel gebukt sta om bijvoorbeeld iets te pakken of op te schrijven, klimt ze op het aanrecht en zo, hóp op je schouders. Normaalste zaak van de wereld.

Hoera voor lente en bloemen én een blog als het perfecte excuus om ze te kopen! Ik had ze gekocht omdat ik ze graag op de foto wilde zetten voor de post van gisteren maar Fleur bleek toch een betere prop te zijn. Compleet niet vervelend.

Woensdagavond ging ik samen met Martine een fijne yogasessie doen. Oo wat is De Nieuwe Yogaschool toch ook een superfijne plek.

Nou jongens, dat was het dan. Een hele uitgebreide Vrijdag Kiekdag met weer ongelofelijk veel foto’s. Ik hoop dat je toch net zo genoten hebt van deze kiekjes als ik van deze week, het maken van de foto’s en deze blogpost. Dankjewel dat je er op deze manier een onderdeel van bent en dat ik je elke week weer mee mag nemen op mijn avonturen! Ik wens je een geweldig weekend toe en ik zie je graag maandag weer! Alhoewel, je kunt me én volgen op social media én nog heel wat uren in het weekend vertoeven op de site met maar liefst 200 blogposts die nu online staan. YAY! :)

Heel veel liefs! Melle

30 Reacties

 1. april 8, 2016 / 07:35

  Hele leuke foto`s meid, dat gerecht met broccoli ziet er heerlijk uit! Ik denk dat ik het ook eens ga proberen!
  Liefs

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 08:03

   Dankjewel! En zeker de moeite waard. Laat me weten wat je ervan vond! X

 2. april 8, 2016 / 08:45

  Yaaay! Wat weer een leuke kiekdag! En wat was het leuk zaterdag! Ik vond het ook super leuk om jou te mogen ontmoeten en vond het heel erg gezellig! Nog een YAY voor het leuke verjaardagscadeau van je vriend! Super leuk zo’n lichtbak! En Ah die katten van jou! Ze zijn zoo fluffy en lief!! :)

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 09:21

   *straalt van oor tot oor, doet een dansje en appt vriendlief dat hij echt even moet kijken naar deze mega leuke reactie*

 3. april 8, 2016 / 09:28

  Wat een ontzettend leuk verslag vandaag zeg: ik heb met een hele grote glimlach en een blij en warm gevoel je artikel en je foto’s gelezen en bekeken. Je hebt alles zo dubbel en dwars verdiend meis want je geeft alleen maar positieve energie en enthousiasme aan anderen <3 Nu twijfel ik trouwens alleen of ik je met mijn chaotische hoofd eigenlijk wel heb gefeliciteerd haha (oeps! Sorry). Hoe dan ook wens ik jou ook een prachtig weekend toe met prachtige momenten. Big jeej voor Nog meer blogpost van jou <3

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 10:15

   Zo lief! Dankjewel lieve Deisy <3 Heel fijn weekend ook voor jou! X

 4. Marjolijn
  april 8, 2016 / 11:17

  Hoi Melle, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

  Mag ik trouwens vragen waar je die leuke Sukha-kaartjes vandaan hebt? Dat vind ik namelijk wel wat om aan mijn vrienden te geven ^^

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 11:52

   Dankjewel! :) Er is een winkeltje in Amsterdam waar ik naartoe ben geweest maar – ik heb het even voor je opgezocht – en ik zie nu dat ze ook een webshop hebben. OOOOO NEEE ;)

   • Marjolijn
    april 9, 2016 / 12:01

    Heuj, een webshop! Dat is altijd goed =D

    • Melle
     Auteur
     april 9, 2016 / 12:14

     Haha echt hè :)

 5. april 8, 2016 / 11:31

  Wat ontzettend leuk dat je bent gaan ontbijten met lezeressen! Hoe stoer is dat!

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 11:54

   Het was niet normaal ongelofelijk mega spannend maar ik ben zooooo blij dat ik het toch heb gedaan! Waaauuww :)

 6. Danielle
  april 8, 2016 / 11:34

  Leuke foto’s en wat een super gaaf cadeau heb je gekregen. Snap wel dat je daar direct een foto van wilde maken :)

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 11:59

   Jaaaaaa echt wel haha :) Hoeraaa voor de lichtbak (en vriendjes die dat dus zelf bedenken om te geven)

 7. april 8, 2016 / 11:39

  die lichtbak is zo leuk! En wat een vrolijke foto’s weer allemaal!

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 11:59

   Ik ben er zó blij mee! Ik denk dat je het nog vaak voorbij gaat zien komen op instagram en op de blog :) Heel fotogeniek cadeau dit!

 8. april 8, 2016 / 12:39

  Wat een heerlijke week is dit <3 Enne, ik zet je blogverjaardag voor volgend jaar al even in mijn agenda, want dan moet ik er gewoon bij zijn :P

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 12:56

   JAAAAA!!! :):)

 9. april 8, 2016 / 13:10

  Wat een leuke foto’s weer! En ik ben zo blij dat je de muffins lekker vond, haha! En wat een ontzettend leuk cadeau van je vriend ook, die lichtbakken zijn zo gaaf! (:

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 13:20

   Dank u dank u dank u! :) CONFETTI!

 10. april 8, 2016 / 15:38

  oh nieuwe bloglovin volger heb je erbij wat een leuke foto’s! en die gebreidde poefjes vind ik ook zo tof

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 16:52

   Hoi nieuwe bloglovin’ volger :) En echt hè, ze weten het wel supermooi in te richten bij De Nieuwe Yogaschool.

 11. april 8, 2016 / 16:09

  Ah, wat leuk dat berichtje van je vader. :-)
  Ik vind het nog steeds zo onwijs tof dat je bent gaan ontbijten met lezeressen. Super gaaf :-)
  Liefs

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2016 / 16:53

   Ik appte m net al om te vragen of hij al even had gekeken. Nee, zei hij. Maar hij had er wel zin in <3 En ontbijten met lezeressen was onwijs leuk! Echt heel bijzonder :)

  • Melle
   Auteur
   april 10, 2016 / 12:43

   Jaaa! Zo fijn om zo’n grote fan te hebben :) <3

 12. april 10, 2016 / 09:30

  Echt heel erg leuk om ons mee te nemen in je week. Wat ben je verwend voor je verjaardag! Lief appje van je vader trouwens. Zin in de volgende kiekdag!

  • Melle
   Auteur
   april 10, 2016 / 12:44

   Niet normaal hè :) En zo lief! Leuk dat je er volgende week weer bij bent :)

 13. april 10, 2016 / 10:33

  Wat lief, dat berichtje van je vader! En super leuke foto’s van het ontbijtje! Ziet er gezellig uit.

  • Melle
   Auteur
   april 10, 2016 / 12:45

   <3 En jaaa het was zó bijzonder! Een fotograaf vragen was echt een van de beste beslissingen haha, hoefde ik me daar in ieder geval niet druk om te maken.

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.