Vrijdag kiekdag | Stemmen op grote hoogte, unicorn sokken en taaaaaaart

Het was een week van heel veel doen, een productiviteit van hier tot Kopenhagen en terug én heel veel positieve energie! O en deze week mocht ik voor het eerst weer fruit eten én de ontbijtjes zijn terug. YEEES! #topweek


Vrijdag was het zo mooi weer! Oo jongens, het is wel duidelijk dat ik in de lente ben geboren want elke keer als de lente weer in aantocht is, krijg ik kriebels in mijn buik en verdwijnt mijn winterdip als sneeuw voor de zon. Vrijdag was ik stiekem al een beetje laat van huis weggegaan maar ik wilde zo graag naar mijn werk lopen! Dus hoppa, gaan met die banaan! Lekker met mijn koppie in de zon. Tien punten als je de reiger op de foto spot!

Rondom station Sloterdijk – waar ik werk – barst het van de konijntjes. Maar echt, ik snap het ook niet. Hoe komen die daar nu weer terecht? Wel heel gezellig, dat dan weer wel.

 Ken je dat verhaal van lekker een avondje op de bank zitten en film kijken met je kat? Nou, die kwam niet. Wel een leuke film, dat dan weer wel.

Hiep hoera, weekend! Ik had er helemaal zin in en ja, daar horen de unicorn glittersokken bij.

Zaterdagochtend had ik ‘s ochtends een afspraak bij mijn consulente. Het afvallen ging de afgelopen tijd best wel goed! Ik was werkelijk zo blij dat ik tijdens het bloggersweekend weer iets meer mocht eten! Omdat ik vandaag – WIEHOO! – naar Kopenhagen ga, wilde ik ook graag vandaag klaar zijn. Daar nog steeds met shakes en repen gaan lopen leek me gewoon niet zo fijn. Deze week ben ik dus gaan afbouwen van de producten en gaan opbouwen met gezond eten. Dat betekende dat ik vanaf zaterdag bijvoorbeeld weer fruit mocht eten. OO MY! Ik ben direct naar de Albert Heijn gerend om lekker fruit en crackers te kopen. Jongens, wat een feest wat een feest! Eergisteren – woensdag weegdag – stond ik weer op de weegschaal en de stand is nu min ruim zes kilo. Ik ben echt een stuk blijer met hoe ik eruit zie. Ook veel kleding past weer en dat is echt ontzettend fijn. Dát was het doel, dus hoera, doel bereikt! En nu volhouden.

High Five! <3

Na uitvoerig boodschappenlijstjes maken en rommelen in huis ging ik richting Rotterdam. Ik was wat eerder in de stad dus kon ik nog even langs Monki – een van mijn favoriete winkels – om even te kijken voor een potentieel verjaardagspakje. De broek vond ik wel heel leuk maar was nog even een twijfelgeval, het shirtje ging wel mee. Lekker vrolijk!

Ik had een afspraak in Tropicana, een oud zwembad in Rotterdam dat tegenwoordig helemaal hip is om lekker iets te drinken. Volgens mij zijn er zelfs ook werkplekken te huur, echt heel tof! Het heeft echt nog dat gevoel van het zwembad inclusief tropische planten en rotsen. Ik was er nog nooit geweest maar had er wel al veel over gezien en gehoord. Extra leuk om even te kijken dus!

Bij Tropicana had ik een afspraak met deze leuke bloggers. Wij schrijven allemaal voor SmartUp Network en dit was de eerste meeting zodat we elkaar ook eens offline konden ontmoeten. Heel leuk om de menseneens te zien achter de namen die regelmatig voorbij komen op de blog. En uiteraard kon een groepsfoto niet uitblijven. Met dank aan Prisca Visser!

Onderweg naar huis nog even een plaatje van Rotterdam. Een echte wereldstad, het voelt zó anders dan Amsterdam! Ik vind het ergens wel grappig om te ontdekken dat ik Rotterdam wel steeds meer ga waarderen. Eerder kende ik het eigenlijk alleen maar van het station wat eerder nog lang niet af was. De hoge gebouwen die je dan zag als je het rommelige station uit kwam, ik weet niet. Niet echt veel sprankeling en liefde in ieder geval. Maar nu het allemaal af is en ik er regelmatiger kom, begin ik het steeds leuker te vinden.

Hartjes voor deze lieve pluizenbal. <3

Oooo my. Deze reminder kreeg ik op Facebook. 4 JAAR GELEDEN! Echt hoor, ik word oud.

Zondagochtendontbijtje. Yoghurt met appel en kaneel. Fruit is echt het einde, ik vind het zooo fijn dat ik het nu weer mag!

Zondag begon echt heel erg leuk. Ik ging namelijk met Karlijn afspreken. Voor de gezelligheid én om foto’s te maken voor de website van Make Your Day. Ik had het helemaal bedacht om een foto te maken in de meetingroom van #workmode van mij en iemand die gecoacht wordt – aka, een mega lief vriendinnetje die het leuk vind en model wil staan. We hebben vooral lekker gekletst en ondertussen foto’s gemaakt. Deze foto vind ik echt heel leuk, zo veel blije energie! De foto maakte ik trouwens zelf. De truc is: ik kan mijn camera op afstand besturen met mijn telefoon. Echt geniaal. Zo kan ik spontaan gaan zitten, rustig scherpstellen en hoef ik niet stel in de houding te vliegen omdat ik drie seconden zelfonspanner heb.

Maandag was het feest, ik mocht toen immers weer naar #workmode. HOERA! Met een mega doelijst kwam ik er aan en met een geheel afgestreepte lijst ging ik weer naar huis. Het was echt zo leuk én productief. YEES!

Jamie – je weet wel, van die mega leuke vlogs! – was jarig geweest. Ze had taart meegenomen die ze over had en ooo wauwie, wat een mooi ding! Deze heeft de hele dag naast me gestaan. Best wel lastig om er niet een stukje van te nemen maar hé, (bijna) alles voor het goede doel. Kijken was ook leuk en het momentje meemaken waarop de taart werd aangesneden ook. HA! O en mocht je – net als ik – willen weten hoe je deze taart in godsnaam eet, halverwege zat een soort plateau zodat je eigenlijk twee lagen in een taart hebt. Snap je? Vet slim!

Aan het einde van de dag ging ik nog even langs Pluk. Ik vind dat zoooo’n leuk plekje om lekker te ontbijten of thee te drinken! O en ze hebben ook heel veel leuke spulletjes. Perfect! Want ik wilde nog even een cadeautje kopen voor Deisy die vandaag haar YouTube kanaal lanceert. WAAH! Zo vet leuk en super knap van haar! Ik kan echt niet wachten om het allemaal te zien.

Mag ik hier blijven wonen? JOE!

Dinsdaaaaaaaag! En dat betekende dat ik dus extra ‘granen’ mocht. Oftewel, hoera voor havermout in mijn ontbijt!

Dinsdag liep ik naar mijn werk, ging ik terug met de bus en belandde ik ‘s avonds tóch nog even op de crosstrainer voor een aflevering Vier handen op een buik. Ik bedoel, drie kwartier cardio’en.

Deze foto maakte ik woensdag! Toen kwam de blogpost online over deze geweldige affirmatie kaartjes. Ik kreeg er helemaal zin in om er die dag zelf ook eentje te trekken.

Dit was ‘m! Echt weer super inspirerend.

O ja. Het ontbijt van woensdag. Je vraagt je misschien af hoeveel foto’s je kunt maken in vijf minuten, maar dit was echt een foto waard. Ik had namelijk ergens in de recepten van cambridge gelezen dat dit een lekker lunchrecept zou zijn. Maar ontbijt kan ook wel toch? Wrap met hüttekäse, appel en kaneel. Ik had er een beetje mijn twijfels bij maar stiekem was het best wel heel lekker!

Woensdag had ik een ware stemdate met Stephan. Hij had gevraagd of ik samen met hem wilde stemmen op de A’DAM Toren. En of! We moesten wel drie kwartier wachten maar het was het helemaal waard. Stemmen op grote hoogte. WIIEEH!

Na het stemmen mocht je gratis nog even buiten kijken en van het uitzicht genieten. We hebben gauw een foto gemaakt want ik was al veel te laat op mijn werk! Ik vind hem zo leuk geworden! Ik maak zoveel foto’s en zo weinig van ons samen dus dit is echt – samen met het stemmen en de gezelligheid – echt zo’n ultiem momentje.

Meer ultieme momentjes? Oké! Dat was namelijk dezelfde avond nog tijdens een meeting van Zakenvriendinnen, georganiseerd door Naomi van Zakenmeisje.nl. Een gezellige en mega inspirerende avond met zo’n twintig vrouwelijke ondernemers. Van fotografen tot coaches, allerlei mensen waren er. Het was zo leuk om met elkaar te praten en zo fijn om allerlei herkenbare struggles met elkaar te delen. Het ultieme moment was toen ik mijn verhaal mocht vertellen. Naomi had het van te voren aan mij gevraagd of ik dat wilde doen en hoewel ik daar mega de kriebels van kreeg heb ik het toch gedaan. Het was echt heel leuk en ik kreeg allerlei lieve complimenten achteraf. Uit je comfortzone is magie jaaaaa! Met dank aan Naomi voor de foto.

Gisteravond (donderdag) ben ik ‘s avonds naar een superleuk event geweest in Rotterdam. Aranka, Emilie en Annemerel gaven in het geweldige hotel CitizenM alle drie een lezing over ondernemen. Echt mega interessant en wat ontzettend leuk om iedereen te leren kennen en met ze te praten. Oeh en eindelijk heb ik ook Anne ontmoet. Hoera hoera! Vooral dus veel offline geweest en niet echt goede foto’s kunnen maken. Wel een leuke avond gehad én ik mocht meerijden met Emilie in een ware Mini. OMG! Goals. :)

De blogposts van deze week al gelezen?

Volgende week in de kiekdag

KOPENHAGEEEEN! <3 Vandaag is de dag en ooo wat heb ik er onwijs veel zin in om mijn lievelingsstad weer te zien. HOERA! Vanmorgen heb ik eerst nog een meeting in Utrecht met Emilie en Suzanne en daarna is het vakantie! We gaan een lang weekend en ik hoop echt heel erg dat het droog blijft. Had ik al gezegd dat ik er zin in heb? Wil je trouwens op de hoogte blijven van mijn avonturen in Kopenhagen, volg me dan op Instagram.

Heel liefs en een ongelofelijk fijn weekend gewenst!

Melle

Alle blije maandag-mails tot nu toe lees je hier.

24 Reacties

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 13:22

   Echt hè, dan is dertig worden toch niet zo erg :). En dankjewel, ik heb er zoooo veel zin in!

 1. Sonja
  maart 17, 2017 / 11:14

  Ik krijg ook helemaal kriebels van de beginnende lente!! <3 heeeerlijk. Zo veel blije foto's weer! En wow die taart, OMG haha! Ik heb me trouwens gelijk even ingeschreven voor je blije maandag mail, waarom was ik daar eigenlijk nog niet voor ingeschreven? Ik wil ook!;) En je gaat weer naar Kopenhagen! Heeel veel plezier! Ik heb voor mezelf een weekendje solo in Londen geboekt… Zo spannend en zo veel zin in!! Geniet dit weekend! X

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 13:23

   Jaaaa solo is sowieso het einde en London is ook zo leuk! Heel veel plezier alvast ❤

 2. maart 17, 2017 / 12:19

  Na woensdag toch maar even jouw blog checken! Je had een sterk verhaal en kon me helemaal herkennen in dat “shit het is weer maandag” gevoel van naar je vaste werk gaan. Tijd om een tandje harder te werken en ook freelancer te worden ;) leuke blog!!

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 13:25

   Wat leuk, dankjewel voor je reactie! Ik vond het woensdag ook echt heel leuk en zo leuk om je te ontmoeten :) Zet ‘m op!

 3. maart 17, 2017 / 15:09

  Oooooh die taart!! Die is geweldig zeg ♥ Ben je nu aan het BodieBoosten of niet? Omdat ik stiekem het boek zag (zit hier met een Sonja Bakker boek én BodieBoost boek voor haar neus voor de laatste 7 kilo’s die er maar niet af gaan (en waar ik ook niet zo heel veel moeite voor doe, dus ik mag niet klagen en zeuren, maar ik ben wel 2x naar de sportschool geweest deze week en ga zo nog even wandelen voor de 2e keer deze week in de zon: score). Wel onwijs goed van je zeg, 6kg er af! Fijne week heb je gehad en veel plezier in Kopenhagen!

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 21:46

   Haha goed opgelet. Ik had inderdaad wat recepten uit het boek gehaald. Ik denk dat ik het voor nu ook even ga aanhouden qua porties. Wel zo fijn :) En goed bezig! Lekker bewegen en wandelen (ik hou er echt van :)) is zo fijn! Laat me ook heel goed voelen. Dus hoera voor dat! Liefs en xx

 4. maart 17, 2017 / 17:23

  Aaah dat over Rotterdam is zo herkenbaar! Ik woon er nu alweer bijna 5 jaar (!!!) vlakbij (halfuurtje er vanaf ongeveer met de auto) en ik ben er steeds meer van gaan houden. Je moet echt de leuke plekjes ontdekken :) Ik ging vroeger altijd één keer per jaar naar Tropicana en sinds de Aloha Bar er zit kom ik er ook weer af en toe (moet veel vaker) en wat is dat een ontzettend fijne plek! (en heerlijke koffie!) Fijn weekend, heel veel plezier in Kopenhagen! <333

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 21:50

   Wat super grappig en herkenbaar zeg. Het is ook eigenlijk net als koffie. Dat je het moet leren waarderen :). En hoera voor Kopenhagen, zooo fijn om er weer te zijn!

 5. maart 17, 2017 / 17:32

  Vind het echt ZO KNAP hoe je je dieet volhoudt! Heel veel respect voor jou. En wat een leuk weekoverzicht, echt om vrolijk van te worden ? #unicornsocks! Hihi, op naar nog veel meer van dit soort weken!

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 21:51

   Oo lief! Dankjewel :) Hoe het deze komende dagen eraan toe gaat is nog wel even de vraag, maar ik ga mijn best doen! En kom maar door met meer van dit soort weken inderdaad. Hoera hoera!

 6. maart 17, 2017 / 19:55

  Heeeeeeel erg veel plezier in Kopenhagen!
  En wauw, wat een geweldige taart!
  Heel erg knap van je dat je al 6 kg kwijt bent. :)

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 21:52

   Dank u dank u dank uu! ❤

 7. Esmee
  maart 17, 2017 / 20:35

  Buiten de toffe eenhoornsokken vind ik je slofjes ook wel heel erg lief! En wat ben je goed bezig met afvallen! Ik vind de stippenbroek echt wel heel erg leuk… als het aan mij ligt moet je zeker terug om ‘m toch te halen :-) – Heeeeel veel plezier in Kopenhagen! Ik ben heel benieuwd naar alle foto’s en posts!

  En oh ja, reiger gevonden hoor!

  • Melle
   Auteur
   maart 17, 2017 / 21:53

   Jaaaaa de vosjes. Hoera! En oeh, goed om te weten. Hier in Kopenhagen zit ook een Monki. Dus wie weet! 10 punten voor jou! ???

 8. maart 17, 2017 / 22:29

  Ik heb precies hetzelfde met Rotterdam. Mijn idee van een grauwe grijze stad begint steeds minder te worden ;) En serieus, als de foto’s van zondag geluid hadden gehad dat was mijn lach echt heeeel veel gehoord. Ik vond het zo gezellig én inspirerend. Je hebt me weer even aan het denken gezet en ik ben er nog steeds mee bezig in mijn hoofd. Dankjewel daarvoor :) Precies wat ik nodig had. Heel veel plezier in Kopenhagen, totaaaaal niet jaloers hier ;) X

  • Melle
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:00

   Wat leuk dat jij dat ook voelt bij Rotterdam. Dat grauwe gaat er bij mij ook steeds meer af. En zondag was zo leuk! Wat goed zeg dat je je ook nog eens helemaal geïnspireerd voelde ervan. YEES! Xx

 9. Kaylin
  maart 17, 2017 / 22:33

  Ik vind die broek met bolletjes echt wel leuk staan. Vrolijk printje en lekker anders dan wat je in grote ketens vindt.
  Veel plezier in Kopenhagen!

  Lieve groetjes, Kaylin uit België

  • Melle
   Auteur
   maart 18, 2017 / 09:01

   Ik ga het onthouden als ik de komende dagen nog even de Monki in duik :) Dankjewel! Veel liefs uit Kopenhagen! Xx

 10. maart 18, 2017 / 20:36

  Aah ben zo blij dat jij je weer happier voelt nu je afgevallen bent! :) En en dat je weer fruit mag! Jee het lijkt me echt super moeilijk als je dat moet skippen! Maar wel heel veel applausjes dat het je gelukt is! En die broek ♥♥♥ Ik bid elke week wel een keer voor een Monki winkel in België. Maar tot nu toe nog niet veel succes geboekt helaas. Haha. Veel plezier in je tweede hometown Melle!

  • Melle
   Auteur
   maart 19, 2017 / 06:59

   Geen Monki in België? Nou jaaaa zeg. Misschien moeten wij een franchise beginnen ;).

 11. maart 21, 2017 / 02:13

  Ah die high five! Zo schattig haha :D Ik ken Rotterdam helemaal niet eigenlijk, ben er maar een paar keer geweest. Onder andere in het toen nog zwembad Tropicana. Had geen idee dat dat nu een bar is! En die taart!! Jammie! :D

  • Melle
   Auteur
   maart 21, 2017 / 11:10

   Wat grappig zeg! Tropicana is dus geen zwembad meer maar een bar en volgens mij zijn er zelfs werkplekken in het oude zwembad waar je tussen de hippe planten kunt werken. Heel tof!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.