Win dé #FITGIRLCODE Guide | Yes, we gaan er samen tegenaan!

win-fitgirl-code-guideHoera hoera! Op deze geweldige maandag ga ik je ein-de-lijk vertellen over de samenwerking met #FITGIRLCODE. Ik ben echt ontzettend enthousiast en tegelijk vind ik het zó spannend! Je kunt namelijk iets geweldig leuks winnen wat je leefstijl compleet gaat veranderen. Maar wacht, het wordt nóg leuker. Ik doe namelijk met je mee!

Ik denk altijd na over op gewicht blijven, gezond eten, en tegelijkertijd genieten. Ik weet inmiddels wat voor mij werkt, en ken de basis van gezond eten. Daarover vertel ik je woensdag meer. Dus je zou zeggen: missie geslaagd! Maar het kan altijd beter en ik ben altijd nieuwsgierig naar andere manieren, gewoontes en recepten om gezond te leven. Ik had al meerdere keren de #FITGIRLCODE guide gezien. Een boek dat je alle handvatten geeft en begeleidt op jouw fit journey met een compleet programma voor acht weken. En nu is het moment daar. Ik ga eraan beginnen. Samen met jou!

#FITGIRLCODE Guide, tell me more!

Het boek heb ik – zoals je misschien in de vrijdag kiekdag al had gezien – al een tijdje in huis. En natuurlijk heb ik het boek al even doorgebladerd. Het is echt zo volledig! Workoutschema’s, eetschema’s met recepten én mindfulness begeleiding en dat allemaal samengesteld door experts. Ik heb het gevoel dat ik er best nog veel van kan leren. Echt superleuk!

We gaan er samen tegenaan; dit is het plan

Jongens, ik sta echt te popelen om te beginnen. Maar, dat gaat niet gebeuren zonder jou! Dit traject vergt namelijk team effort. Dus hoe cool is het dan om samen te starten! Echt hoor, I need you on this one. Als je wint krijg je de geprinte versie van de #FITGIRLCODE Guide waarmee je met mij en nog twee andere winnaars op maandag 16 mei gaat starten. Along the way kun je mijn – wat zeg ik, onze! – journey volgen via mijn blog en via de hashtag #teammelle op social media.
Daarnaast kun je halverwege én aan het einde van de acht weken een review van mij lezen op de blog van #FITGIRLCODE.

Mocht je niet winnen dan ben je uiteraard meer dan welkom om je aan te sluiten op maandag 16 mei. Hoe meer mensen er mee doen, hoe beter de motivatie is! Ik zie het al helemaal voor me. Hoera voor #teammelle, CONFETTI!

Winnen? Dit moet je doen!

Ik daag je uit om een foto te posten op Instagram waarop je helemaal in je element bent. Dat moment waarop je je een echte girlboss voelt, de energie door je lijf giert, waarop jij straalt! Dát wil ik zien! Gebruik de hashtag #teammelle zodat ik je foto terug kan vinden (een openbaar account is wel handig). Je hebt een week om mee te doen, de winactie sluit maandag 9 mei om 14.00 uur. Volg #FITGIRLCODE (op Facebook of Instagram) én mij (op Instagram), dat is de enige voorwaarde.

Oo jongens ik vind het een partijtje spannend! Maar de magie is buiten je comfortzone, toch? Dus laten we er gewoon samen voor gaan. YES!

35 Reacties

 1. mei 2, 2016 / 07:26

  Wat een supertoffe winactie, Melle! Ik ga er nog over nadenken of het handig is voor mij om eventueel mee te doen, maar ben natuurlijk sowieso #teammelle. ;)

 2. mei 2, 2016 / 08:11

  Wat leuk dat je zo enthousiast bent! Ik laat de winactie aan mij voorbij gaan maar volg graag jouw ervaringen!

 3. mei 2, 2016 / 08:59

  Wat gaaf! Ik heb het boek toevallig van de week gekocht en was nog aan het kijken wanneer ik er mee ging starten maar ik zou het echt super leuk vinden met jullie groep te starten!

 4. mei 2, 2016 / 09:16

  Wat ontzettend tof en wat een goed nieuws! You go girl! <3
  Liefs! Evelien

 5. Ilse
  mei 2, 2016 / 11:15

  Oehlallaa! Ik heb meegedaan. Toffe actie.

  • Melle
   Auteur
   mei 2, 2016 / 11:17

   Yes, wat superleuk! Ik ga direct kijken. Helemaaal niet nieuwsgierig hoor :)

   • Ilse
    mei 2, 2016 / 11:19

    Yay! Zou ik ook doen hoor ;)
    Ik heb een prive account, maar volgensmij kan je de foto wel vinden via de hashtag. Heb het net gecheckt. Klopt dat? Het is een snowboardfoto.

    • Melle
     Auteur
     mei 2, 2016 / 11:21

     Dat is direct waardevolle feedback en ga het direct even in de post aanpassen. Ik zie het namelijk niet als ik zoek op de hashtag. Ben nu wel heeeeeel erg benieuwd! :)

     • Ilse
      mei 2, 2016 / 11:25

      Oowhh! Dan ben ik dus de enige die mijn foto ziet ;)
      Ik hou mijn account liever privé, maar ik kan ‘m voor jou natuurlijk wel even openbaar maken nu. Is dat een idee? En ik kan ‘m maandag 9 mei ook openbaar maken als je de winnaar gaat uitkiezen.

     • Ilse
      mei 2, 2016 / 11:26

      En nu, en nu, en nu? :D

       • Ilse
        mei 2, 2016 / 11:43

        Ik zet mijn account weer op privé, is dat okay?
        Zal ik ‘m maandag de 9e weer openbaar maken?

        • Melle
         Auteur
         mei 2, 2016 / 12:09

         Doe maar voor de zekerheid :) dank u!

 6. mei 2, 2016 / 13:09

  Wauw, wat een supertoffe winactie, Melle! Ik moet nog even nadenken hóe en óf ik mijzelf al sportend op Instagram post. Vooral dat hóe wordt een dingetje, haha! Go, go, go #teammelle!!

  • Melle
   Auteur
   mei 2, 2016 / 13:14

   Dank u dank u! :) En hoeft niet perse sportend he :) Als je maar straalt! HOERAA! #teammelle

   • mei 2, 2016 / 13:57

    Ohhh! Maar dat kan geroggeld worden, hihi! Die hashtag vind ik ook zó tof!

    • Melle
     Auteur
     mei 2, 2016 / 14:15

     JAAAAAA HOERA HOERA! *doet een dansje achter haar bureau.. woop woop*

 7. Irene
  mei 2, 2016 / 14:26

  Ooh superleuk! Ik kan wel een schop onder m’n kont gebruiken in de vorm van een gezamenlijk avontuur :p ga proberen om niet te vergeten een foto te maken :D

  • Melle
   Auteur
   mei 2, 2016 / 16:00

   :) Ik ben benieuwd! Zo leuk dit!

 8. mei 2, 2016 / 19:33

  Jaaaa, gaaf! Veel leuker dan #pbp sowieso ;-) Ik ga een foto posten deze week!

  • Melle
   Auteur
   mei 3, 2016 / 09:10

   Yeheees :) Ik ben benieuwd!

  • Melle
   Auteur
   mei 3, 2016 / 09:11

   Hoera hoera! Je foto is echt heel leuk :)

 9. mei 2, 2016 / 21:52

  Ik ben natuurlijk altijd #teammelle in alle opzichten. En DAMN ik wil graag met je meedoen want ik kan die motivatie en een fitgirlfriend echt wel even gebruiken! (Iets met MOMMYFAT en ZITVLEES).

  • Melle
   Auteur
   mei 3, 2016 / 09:12

   Haha doooeeeenn! En hoera, zo leuk dat je #teammelle bent. Ik ben benieuwd naar je foto!

 10. mei 4, 2016 / 21:12

  Wauw wat een super toffe winactie! Ik ga meedoen! ?

  • Melle
   Auteur
   mei 4, 2016 / 22:22

   JAAAAA HOERAAA! :)

 11. mei 4, 2016 / 22:27

  Ik heb meegedaan!! Ben echt onwijs benieuwd!! Wil hem al zo lang hebben! Net dat kleine steuntje in de rug dat ik nodig heb om mn summergoals te bereiken!!

  • Melle
   Auteur
   mei 4, 2016 / 22:29

   YAY superleuk! Ik ga direct even kijken :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.