Interview over focus, nieuwe projecten en me-time | De maandag van financiëel wonder Nathalie

Ik heb haar al een paar keer mogen ontmoeten en oooo wat is ze leuk! En dat niet alleen, ze weet ook nog eens op een hele fijn en toegankelijke manier alles over geld uit te leggen. Serieus, ik ben in het zoeken naar informatie over een hypotheek bijvoorbeeld al zo veel wijzer geworden! Ik ben dan ook mega blij en trots dat Nathalie hier vandaag vertelt over haar maandag. YEHEES!

Hoe ziet jouw maandag eruit?

Mijn maandag ziet er elke week weer anders uit. Ik ben co-founder van How 2 Spend It. Een platform waar je alles kunt vinden over geldzaken en mijn werk is heel veelzijdig. Afgelopen maandag zat ik bijvoorbeeld in Amsterdam voor een e-learning Talking money with your Honey die we aan het ontwikkelen zijn. Die maandag daarvoor hadden we weer een interview voor ons allereerste boek die nét uit is (De Financiële Detox). En weer  andere maandagen ben ik gezellig aan het werk achter mijn bureau bij Hashtag Workmode in Rotterdam. Er is een maandag hetzelfde, dat maakt het leuk!

Waardoor laat jij je op maandag graag inspireren?

Wanneer ik op kantoor aan het werk ben vind het heerlijk om er voor lunch even uit te gaan om vervolgens aan te schuiven bij de Bakkerswinkel in Rotterdam. Daar heb je van die heerlijke soepjes. Ik ga meestal alleen, dan neem ik mijn laptop mee of ik zit gewoon een beetje om me heen te kijken. Dat is echt me-time en vaak komen dan de leukste nieuwe ideetjes naar boven.

Hoe ziet jouw maandag er over een jaar uit?

Dan hoop ik dat nog steeds hele leuke dingen aan het doen zijn bij How 2 Spend It. Leuke opdrachten voor mooie klanten en nog meer samenwerkingen met toffe merken. En dat ik daarnaast ook druk ben met mijn kersverse bedrijf MeetCute. Het is een platform gericht op single ladies. MeetCute is geen dating-site, maar een website waar je leuke content kan vinden over alles wat met daten en ‘the single life’ te maken heeft.

Hoe ga je dat bereiken?

Met How 2 Spend It zitten we in een hele goede flow. Ons boek is net uit, we groeien qua bekendheid en dat merken we. We hebben het druk met leuke afspraken met potentiële opdrachtgevers of samenwerkingspartners. Daar komen zeker een aantal mooie dingen uit.

MeetCute heb ik echt net vers opgericht. De website is inmiddels live. Nu focus ik me op het bouwen van een community. Hierbij zet ik social media in. Verder werk ik met een heel leuk team aan de volgende stappen: een eerste workshop en het starten van de coachingsessies. Daarnaast ben ik in de avonduren bezig met het schrijven van een e-book over daten. Dat wordt mijn eerste product voor MeetCute.

Wat is jouw ultieme maandag tip?

Begin rustig – dus plan de dag niet helemaal vol met afspraken vanaf s’morgens vroeg – en gebruik de ochtend om een planning te maken. Zo heb ik direct een overzicht van alles wat er speelt en maak ik aan de hand daarvan een to-do-list. En ook, neem de tijd voor een lekkere lunch. Sla het niet over en prop ook niet snel even een boterham in je mond met je linkerhand, terwijl je met rechts druk probeert te typen. Ga echt even weg achter die laptop, om daarna weer te knallen.

Foto: Prisca Visser

2 Reacties

 1. Evelyne Vergote
  februari 19, 2017 / 15:57

  Ik vind deze reeks zo leuk om te lezen! Zo duik je elke week opnieuw in een andere wereld. Echt fijn!

  • Melle
   Auteur
   februari 19, 2017 / 17:44

   Oo jaaa echt zo leuk om te lezen! Ik vind het elke keer ook weer zo leuk en zo een kijkje te nemen in iemands leven. Echt heel inspirerend :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.