Vrijdag Kiekdag | Uit eten in de keuken van de Mexicaan en chillen in de hottub

vrijdag-kiekdag-chill-weekendHiep hoi, het is weer vrijdag en dat betekent maar één ding! Ik ga je alles weer vertellen over mijn afgelopen week. Zo zo fijn en leuk vooral. Afgelopen weekend kreeg een hele interessante wending! Kijk je weer mee? JAAA! ♥

Vrijdagochtend. Goedemorgen Amsterdam! Een spannende dag: vandaag ging ik naar Haarlem voor de fotoshoot voor Viva! Stephan ging mee naar het station, want hij moest zijn fiets ophalen – best excuus om gewoon nog eventjes te knuffelen. We haalde een lekker winters ontbijtje met stoofpeertjes bij Yoghurt Barn en gingen even op een bankje zitten om het op te peuzelen. En dit uitzicht, aan de ene kant vind ik het altijd zo druk in Amsterdam, maar aan de andere kant is dat dynamische van een stad die wakker wordt ook wel heel tof. Vooral als je zelf nog even rustig aan kan doen :)

Stephan maakte deze charmante foto van mij toen ik voor @breakfastisaparty een foto maakte. Inclusief drie dubbele mega onderkin. Hoi!

De fotoshoot was in Haarlem in een oude school waar mensen nu antikraak wonen en werken! Hoe tof en hoe fijn als je als fotograaf hier je eigen studio kunt hebben. Ik vond het allemaal best wel spannend. Onzekerheid over hoe ik eruit zag, maar ook hoe het zou gaan, wat ik aan zou krijgen en hoe ik op de foto zou komen.  O trouwens, ik heb het in het artikel van woensdag wel verteld, maar mocht je die gemist hebben, de fotoshoot is voor een item in Viva over afvallen. Samen met 3 andere meiden sta ik in januari met mijn verhaal en twee foto’s in het blad. Na wat kletsen over – uiteraard – afvallen en een kop thee was het tijd voor make-up. Best wel leuk om opgemaakt te worden en je haar mooi te laten maken. Ik bedoel, ik kom zelf vaak niet echt veel verder dan mascara, haha!

Nou daar gaan we dan, in mijn eerste pakje. Woop woop! Die hakken waren trouwens wel echt spannend. Ik loop namelijk nooit op dit soort hakken dus balans houden was best een dingetje. We hadden toen bedacht om een stapje te maken. Dat hielp wel en dat levert direct wel grappige foto’s op. Al is het alleen al deze die de lieve visagist maakte.

Had ik maar beter opgelet bij Hollands Next Top Model :’)

Na mijn twee fotoshoots – jawel, twee pakjes zelfs! – was Maartje aan de beurt. Ze liet foto’s zien van voor haar afvalavontuur en wow, dat was echt een mega verschil. Ik zal niet te veel spoilers verklappen maar mijn hemel, echt onwijs veel respect hoeveel ze is afgevallen. Deze foto maakte ik net voordat ik wegging om je ook even te laten zien hoe dat er achter de schermen aan toe gaat. Dan sta je daar leuk te zijn en voor je het weet komt de styliste langs om je pakje mooi te doen en de visagist langs om je haar leuk te doen en je af te poederen. Net echt.

Na de fotoshoot ging ik lunchen met Hedwig. Na het ontbijt had ik niet meer gegeten en ik had Hedwig al een tijdje niet meer gezien – hoera voor afspraken die bij ons allebei werden afgezegd. Win win! We spraken af bij By Lima, een superleuk tentje en oooo deze chocolade pancakes met dadels, banaan en walnoten waren echt HEERLIJK!

‘s Avonds kropen Stephan en ik op de bank met een film. En serieus: dit doet Knysna dus mega vaak. Gewoon 10 minuten voor de televisie staan met een blik van ‘ik ga hier even staan, joe’. Niks geen, ik sta in de weg ofzo, haha. Zie je trouwens direct hoe klein ons lieve postzegeltv’tje is.

Zaterdag is voor chillen! Althans, dat vinden de katten dan. Ze gaven wel het goede voorbeeld :)

Lekkere smoothiebowl en rustig opstaan. Oo zo fijn en dan daarna als een dolle door het huis rennen en op het nippertje nog de trein halen. Herkenbaar? Serieus ik heb dat echt vaak. Dan denk ik aan het begin van de ochtend dat ik heel veel tijd heb – wat op zich ook zo is – en als ik bijna weg moet wil ik nog even 948348 dingen doen. En tjsa, dan is het stressen en rennen geblazen. Wel de trein gehaald overigens.

Ik sprak namelijk met lieve Louise af in Zwollywood! We hadden na een lange tijd ein-de-lijk weer eens een ultiem chillweekend gepland. Als er iéts is wat wij samen heel goed kunnen, is dat het wel. Ik had er onwijs veel zin in. Terwijl het in Amsterdam als een dolle regende, genoten wij van het zonnige Zwolle. Eerst even lunchen, nog wat shoppen en daarna nog een theetje ergens gedronken. Zo fijn om even zo veel quality time te hebben.

Kerstverlichting, wooooohooo!

Huh, jullie waren toch met zijn tweeën? Klopt! Dit is een mooi verhaal. Heb je nog even? We waren een aantal restaurantjes afgegaan, maar steeds was alles vol. Uiteindelijk kwamen we bij La Cucaracha en sloten we aan achter twee dames die nét in gesprek waren met een ober. Of er nog plek was voor twee. Nee, helaas. We hoorde het al dus, maar voordat we konden bedenken wat ons plan c werd, raakte we in gesprek met de twee dames. En guess what, er was wél plek voor 4! In de keuken van het restaurant. We maakte grapjes dat we dan zeker ook moesten afwassen, maar de ober was bloedserieus. Zo sta je in de hal te bedenken wat plan c wordt, zo zit je met twee wildvreemde, ongelofelijk leuke en lieve dames in de keuken van een Mexicaan te dineren. Echt hilarisch en wat onwijs leuk!

Het was echt verrassend leuk. Net als het uitzicht van de keuken. Echt wel fascinerend om te kijken hoe ze alle gerechten klaarmaken.

Na een fijne middag shoppen en bijkletsen en een heerlijke avond bij de Mexicaan, was het tijd om naar ons logeeradresje te gaan. We reden samen naar Elburg, waar we een waar plaggenhutje hadden gehuurd. Oo wat méga schattig!

En kijk dan, dit was de BEDSTEE! ♥

De avond werd nóg leuker – ik wist niet dat het kon. We konden namelijk nog even in de hottub. Hij was nog warm dus ja, waarom niet? We wisten niet hoe snel we onze bikini’s aan konden trekken, allerlei lekkers inclusief champagne mee konden grissen en ons in de badjas konden hijsen. Het was echt zo zo zo fijn! En kijk Louise eens met haar blije koppie in het bad zitten. Heerlijk ontspannend en ja hoor, dit stadse kind heeft echte sterren gezien. In Amsterdam blijkt een ster toch vaak een vliegtuig te zijn dus hoera, GOALS!

De volgende ochtend werden we onwijs blij gemaakt met een mandje helemaal vol met allerlei lekker ontbijt. Broodjes, beleg, sapjes, lekkere eimuffins, yoghurt, ooo het kon niet op! En dat alles in ons gezellige hutje in mijn eekhoorn onesie. Beter dan dit wordt het niet.

Voordat we weg gingen maakte ik nog even een foto van de hutjes. Kijk dan, zo leuk! Zo half in de grond. Echt heel bijzonder en zo fijn om zo veel quality time met Louise te hebben. ♥

Ik reed met Louise mee naar Ede – waar ze woont. Daar was het wachten op de trein. Alle treinen hadden flink vertraging omdat het weer zo slecht was (code geel). Gelukkig heb ik het uiteindelijk redelijk snel kunnen doen. Zo fijn om dan weer thuis te zijn!

Nog even op de foto met mijn nieuwe vestje voordat Stephan thuis zou komen en me in mijn pyjama zou aantreffen :)

De chillmodus blijft lekker AAN! Ik ging op de bank zitten en schreef de blogpost van maandag.

Dit vond ik ZO geweldig mega leuk! Doinja was namelijk dit weekend alleen naar Kopenhagen geweest. Echt onwijs mega geweldig leuk! Ik ben zo verliefd op die stad en ben augustus voor het eerst in mijn leven alleen op reis geweest. Ook naar deze stad. Ik kon het niet laten om deze foto even te delen want hallo, dit is geweldig! Mocht je het leuk vinden, ik schreef er destijds een blogje én een mega kiekdag over :)

Zondagavond bestelde we eten bij Feel Food. De Dutch Weedburger met een paar zoeteaardappelfrietjes zijn echt favoriet. Altijd als we daar bestellen is dit wat ik kies. Ik vroeg Stephan of hij even wilde lachen voor de foto.

Maandag maakte Stephan hét geheim om uit bed te komen. En dan heb ik het niet alleen over het ontbijt maar ook over de heerlijke geur van appeltaart die het huis vult. Daar kom je echt je bed wel voor uit.

Vandaag was een werkdag en liep ik met mijn collega’s heel goed – successful adulting ✓ – een rondje om het gebouw.

Het kleedje had ik zo gelegd voor de foto die ik zondag maakte. Knysna vond dat blijkbaar helemaal niet erg en geniet sinds toen elke avond en soms zelfs ‘s ochtends van haar nieuwe spot.

Ik begon maandag trouwens weer met mijn eten bijhouden in MyFitnesspal. Dat dit bakje dinsdag precies 222 gram kwark bevatte maakte me die ochtend zeer gelukkig. #nerd

Weer eens een ander begin van de dag. Namelijk House of Denim in de Hallen waar UPR samen met Influo een nieuw platform voor influencers en adverteerders lanceerde. Het idee is dat bedrijven zelf via het platform in contact kunnen komen met de influencers en dat je aan de zijlijn hulp kan krijgen van UPR met advies over het inzetten en vormgeven van de campagne. Onze werkzaamheden komen in dat opzicht erg overeen, vandaar dat het ook wel heel leuk was om erbij te zijn en te kijken waar zij mee bezig zijn.

Namens Blog Society waren we uitgenodigd, dus was ik er samen met mijn collega Joan heen gegaan. Het was erg interessant en sowieso leuk om daar eens te zijn en de dames van UPR weer te zien.

Dit was vast niet de mooiste foto die je afgelopen week op social media voorbij hebt zien komen. Maar dit. DIE LUCHT! Wauw, je kunt me echt opvegen als de zon zo mooi onder gaat.

WOEHOOO, POST! Mijn bestelling bij Nina Maakt, kaartjes én een Rockbook voor de Secret Santa winactie die volgende week online komt :) En jaaa, dit kun je dan gewoon winnen. HOE TOF! Ik ben echt mega benieuwd wat je er van gaat vinden. Snel meer info!

Pizza tonijn soort van verantwoord met een bloemkoolpizzabodem van Magioni . Zo onwijs lekker! Eigenlijk is het niet gezond. Althans, het is gezonder dan ‘normale’ pizza, maar pizza is nog steeds calorierijk.

In dit geval kon het wel, ik ging namelijk weer een avondje spinnen! En hoera hoera, dit is noemenswaardig. De hele zomer is namelijk de airco stuk geweest. De vorige keer kwamen we in een soort sauna binnen na een les voor ons – ieuw – en nu bleek de airco weer helemaal gemaakt te zijn én aangezet. Ze leren het wel :)

Maandag downloadde ik deze geweldige achtergrond al via de mega leuke blog van Irene: tussenmarsenjupiter.be. En kijk dan, hij is echt heeeeeel leuk! Vooral toen ik woensdag mijn bureaublad had opgeruimd.

Woensdag sprak ik af met Pieter. Hij is bezig met een platform voor coaching en trainingen. Inclusief een inspirerende blog die gevuld gaat worden door hemzelf en een aantal gastbloggers. Superleuk! Ook omdat het zo veel overlap heeft met de dingen die ik wil gaan doen. We spraken af bij Bret, hét hipstertentje bij Sloterdijk. Het was een erg leuk gesprek en ik ben dan ook benieuwd wat eruit gaat komen.

Prep is het nieuwe werkwoord deze week. Ik heb het *klopt het zachtjes af* helemaal weer te pakken!

Iets gemist?

Volgende week in de kiekdag

Het zijn voornamelijk de weekenden die het hem doen. En dat begint – als je maandag tot en met donderdag werkt – vandaag! En wel in Arnhem met een opleidingsdag wat ik best een beetje spannend vind. We gaan namelijk coachen met acteurs. WOWIE! Dan wordt het dus wel echt heel concreet en echt. Spannend! De rest van het weekend staat in het teken van ontspanning én Sinterklaas (halloooo cadeautjes scoren en surprise bouwen).

Ik kijk onwijs uit naar ontbijten met Linda – serieus, ik denk de hele week al aan de pannenkoeken én aan hoe leuk het gaat zijn en hoe bijzonder ik het vind om een lezeres van mijn blog te ontmoeten, hoi Linda! – en naar het ligconcert van zaterdagavond waar ik lekker in mijn eentje naartoe ga. Oeh en ik ga zondag met Miranda afspreken in Den Bosch. Ze was een van de deelnemers van Start your visionary Monday en daar gaan we nog even over verder praten. Superleuk! Maandag ga ik met Karlijn liters thee drinken en uren kletsen ♥ en woensdag ga ik voor een werkplekje kijken bij #workmode. THINGS ARE GETTING REAL!

Ik wens je een ongelofelijk fijn weekend,

X Melle
@melle.bouwhuis

31 Reacties

 1. Ilse
  november 25, 2016 / 08:29

  Wat super leuk, die fotoshoot voor Viva! Ik heb dat een keer voor Vrouw magazine gedaan, ook omdat ik zoveel afgevallen was. Was enorm leuk om te doen. Ben heel benieuwd naar je eindresultaat. Mijn buurmeisje Harma heeft er ook aan mee gedaan! Ze is ook enoooorm veel afgevallen, zo knap.

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:37

   O wauw. VROUW. WOOHOO! En wat tof dat Harma ook heeft meegedaan. Ik kon sowieso al niet wachten op het resultaat maar nu al helemaal!

 2. november 25, 2016 / 09:28

  Oooh dat plaggenhutje.. Echt totally in love hier, zo schattig!

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:41

   Haha jaaaa snap ik wel. ZO LEUK!

 3. Marjolijn
  november 25, 2016 / 09:41

  Volgens mij heb je wel een relaxte week gehad! Altijd leuk om ergens te overnachten en dan een heerlijk ontbijt voorgeschoteld te krijgen. En dan hadden jullie ook nog een hottub! Daar gaan jullie het volgend jaar nog over hebben, of niet? : P

  Ik vind je gele vest cool! Mooi geel is niet lelijk ;) Fijn weekend!

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:44

   Legendarisch. Sowieso! En dankjewel! Ik dacht altijd dat het niet echt zou staan maar zo blijkt het eigenlijk best leuk. O en het was een goede aanbieding bij WE. 2 voor 35 euro dus ook in het donker groen. HOERA!

 4. november 25, 2016 / 10:01

  Wat een ontzettend fijn weekend was dat! Ik wil meteen ook allemaal vriendinnetjes appen of ze een weekendje weg willen! Een hottub en sterrenhemel dat klinkt echt ideaal! :)

  Geniet ook maar weer van dit weekend!

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:45

   OO jaaa DOEN! Echt superleuk om dit met vriendinnen te doen. Sowieso even quality time, jaaa!

 5. november 25, 2016 / 10:45

  OMAAAIGOOOD zit ik gewoon nog een keer in je overzichtje! ♥ Wat een lieverd ben je toch! En Je had zo’n leuke week. Die hutjes zien er geweldig uit! En wat grappig dat jullie in de keuken mochten eten. Haha. Is toch ook weer een hele ervaring hé. En zo leer je nog eens nieuwe mensen kennen ook. Ik heb ook kaartjes besteld van ninamaakt en ze zijn zoooo mooi! Ga ik zeker vaker doen. Durf er bijna niets op te schrijven omdat ik bang ben het te verprutsen :p En wow, wat spannend dat je gaat coachen met acteurs. Maar wel super tof! Kijk weer uit naar volgende week!

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:48

   Maar natuurlijk want ik mag dan niet álle blogjes lezen maar hallo ik ben wel echt MEGA fan van jou én je blog (o en oké, ook een beetje van Zazoe en Baloe). En haha ik herken dat zo erg van die kaartjes! Ik denk ook niet dat ik ze ga versturen. Van eentje heb ik er twee besteld, de rest bewaar ik gewoon voor eeuwig en kan ik nog eens tentoonstellen in mijn kaartenrekje. Coachen met acteurs was stiekem heel leuk en mega leerzaam. Alsof ik zo mijn eerste klant had. AAAAH!

 6. november 25, 2016 / 12:30

  Ohhh wat een mega leuk verhaal van eten bij de Mexicaan in de keuken en waaah, dat zijn zulke leuke spontane dingen van het leven. En wat kijken jullie alle vier ook blij, hihi. Is vast een ontzettend leuke, gezellige avond geweest. En de kaartjes van Nina zijn zo zo zo leuk, ben benieuwd welke je hebt besteld. En de ontvanger(s) is/zijn er vast heel blij mee (: En oefff, gelukkig is de airco inmiddels gemaakt, want volgens mij is dat wel heeeel prettig als je gaat spinnen! Liefs en fijn weekend <3

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:50

   Echt he, zo leuk hoe dat kan gaan? En over de kaartjes van Nina, je kunt misschien beter vragen welke ik niet heb besteld, haha. Heb echt voor ruim 20 euro kaartjes zitten kopen omdat ik gewoon niet kon kiezen. Alles is zo mega leuk! En hoera voor een airco in de sportschool idd :) Fijn weekend, LIEFS! Xx

 7. november 25, 2016 / 12:59

  Oooh dat weekend van jou <3 Haha, dat eten bij de Mexicaan in de keuken, te leuk! Zoiets overkomt mij nou nooit haha! Oeh, ben benieuwd naar de kaartjes van Nina die je hebt besteld; ik wil er ook nog graag een aantal bestellen én ik heb een poster van haar thuis hangen, zo mooi!

  Zin in morgen! Hoi hoi hoi! Wel gek om dit zo te lezen in de kiekdag :)
  Hopelijk ben ik knap genoeg om in de volgende kiekdag te komen, haha!

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:51

   OMG. Heeft ze ook posters? Hoe heb ik dat kunnen missen ;) En natuuuurlijk ben je knap genoeg om in de kiekdag te komen. Daar is geen standaard voor hoor. Alleen maar dat het hoogtepunten moeten zijn. Dus no pressure ;) TOT MORGENN!

 8. november 25, 2016 / 15:12

  Ha zo leuk die foto van jou in actie met je camera! Kijkje achter de schermen :D En een fotoshoot lijkt me ook zoooo leuk om te doen! Dat opmaken, kleren aan, voor de camera… echt tof dat je dat hebt mee mogen maken zeg!! Ik ben ook totaal geen modelletje, maar gewoon de ervaring lijkt me zo gaaf. En ook om meteen echt mooie foto’s van mezelf te hebben. En die kerstverlichting, daar moet ik echt even om lachen :P Ik kan me bijna niet meer voorstellen dat er in Nederland alleen maar wat witte lichtjes in de bomen hangen… hier is het echt een over-the-top-histerisch-in-alle-kleuren-en-zoveel-mogelijk gebeuren :P Mijn ouders komen over een week (jeeeejjjj!!!) en zullen zich echt gaan verbazen hier hahahaha

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:52

   Ik ben ZO benieuwd hoe het eruit ziet bij jou? Bij dezen houd ik je blog (en insta :)) vanaf nu EXTRA goed in de gaten. Kom maar door met de kerst hysterie, ik ben er klaar voor!

   • november 25, 2016 / 21:55

    Haha je kunt al wat vinden als je wilt :D Ik mag hier waarschijnlijk geen linkjes neerzetten, dus zoek even op Bogota @ Night @ Christmas! Dit jaar is het weer anders verlicht, dus kun je vast zien hoe het vorig jaar was! :)

    • Melle
     Auteur
     november 25, 2016 / 21:57

     Oeh, ik ga het NU doen! En mag wel. Ik heb dat uitgezet :)

 9. november 25, 2016 / 15:53

  Geweldig leuke dingen heb je weer gedaan. Heel erg leuk dat jullie in het restaurant in de keuken kwamen te zitten met twee onbekende dames. Heerlijk zulke spontane dingen! Het hutje waar jullie gelogeerd hebben is echt heel erg schattig!

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:53

   Jaaaaaa echt hoor. ZO leuk en zo fijn ook om samen nog even te kunnen nagenieten <3

 10. november 25, 2016 / 16:13

  Ik riep het net op Twitter ook al, maar ik heb je dus compleet gemist bij UPR :( Shittie!! En wat tof dat je bij #workmode gaat kijken! Het lijkt mij ook heel fijn om daar een plekje te hebben, maar het is vanuit Hilversum niet echt handig..

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:55

   Het lijkt me ook echt heel tof, ik hoop ook echt dat het wat is! :) Hilversum – Amsterdam is op zich best oké. Als in, Stephan werkt in Hilversum dus die reist daar elke dag heen maar goed, ik snap het aan de andere kant ook wel. Als het niet hoeft .. ;) Ik was de laatste tijd trouwens wel aan het bedenken waar we – als we echt groot zijn en oud en geld hebben enzo ;) – een huis zouden kopen. En alleen de gedachten dat jij in Hilversum woont maakt het tot een optie!

 11. november 25, 2016 / 21:30

  Mooie kiekdag weer! Dat hutje is zo schattig! En ik moest lachen bij de foto met je twee katten. Zo lief! En dat probleem van een kat voor de televisie ken ik ook, maar dan anders. Telkens als ik op de sofa lig te lezen komt ons vogeltje op mijn schouder zitten, waarna hij voor mijn boek gaat zitten. Alsof hij wil zeggen ‘genoeg aandacht gehad voor dat boek, nu is het mijn beurt’,. Wat zijn ze toch lief, onze huisdiertjes :)

  • Melle
   Auteur
   november 25, 2016 / 21:57

   OO ik zie helemaal voor me. Wat mega lief! Ik heb het direct even aan Stephan verteld en we zaten samen helemaal te ooo-en en aaaa-en <3

   • november 26, 2016 / 23:15

    Haha, wat lief! Krijg vaak die reactie als ik over mijn vogeltjes vertel :) xxx

 12. november 25, 2016 / 23:14

  Wat een super leuk huisje en die hot tub, heerlijk! Super goed dat je weer bent gaan spinnen trouwens. En wat een spannende dingen allemaal aankomende week. Succes met je coachdag en tof dat je voor een werkplek bij #workmode! Fijne week <3

  • Melle
   Auteur
   november 26, 2016 / 09:33

   (: Dankjewel! En jij ook een hele fijne week gewenst! Heel veel liefs! Xx

 13. Klariska
  november 27, 2016 / 20:19

  Hi Melle,

  Leuk om je week te lezen en mezelf erin terug te vinden ;)
  Het was een avond om niet snel te vergeten, daar in de keuken van het Mexicaanse restaurant.
  Erg leuk om jullie te ontmoeten!

  En die plaggenhutjes… wat super leuk! Daar wil ik ook nog wel eens verblijven :)

  • Melle
   Auteur
   november 27, 2016 / 20:21

   Jaaaaaaaa hoera hoera! Dankjewel voor je reactie. Wat superleuk! Het was inderdaad een superleuke avond die ik niet gauw vergeet. Legendarisch voor de kiekdag :) Jullie ontmoeten vond ik echt heel bijzonder. Alles geheel wederzijds! En die plaggenhutjes, waren echt superleuk. Echt een aanrader! Liefs!

 14. Gerjanne
  november 27, 2016 / 23:13

  Hee Melle, Ik kijk ook echt terug op een hele leuke avond bij de mexicaan, grappig ook dat je niet veel ophebt met de computerwereld en dat je dan zo op een blog van iemand staat. Succes verder en wie weet zien we elkaar nog weleens, (vlieland, aanrader) DAAAAAAG Gerjanne

  • Melle
   Auteur
   november 28, 2016 / 10:06

   Jaaa zo leuk! Dankjewel voor je reactie én de reminder. Want Vlieland, dat lijkt me tof! Liefs!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.