Vrijdag Kiekdag | Een magische bruiloft, alleen maar lieve mensen en op de foto met een abri

vrijdagkiekdagbruiloft

Ben je klaar voor een terugblik op een geweldige week vol lieve mensen én magie? JAAA GO!

Vrijdag en pannenkoeken. Het wordt een beetje een dingetje geloof ik. Maar hé, wie zegt er dan ook nee tegen pannenkoeken? Precies! Don’t mind if I do :)

Geen idee wat precies de reden was dat ik deze foto nam. Naast dat er natuurlijk twee liefjes op de foto staan en ik ze maar al te graag samen vastleg. Kijk dan, hoe ze zo lief samen zijn.

Afgelopen zaterdag was dé bruiloft van de liefste Jacqueline! Hoewel we netjes geld wilden geven zoals ze hadden gevraagd, had ik bedacht om het ook ergens in te verpakken. Een memory jar! Ofwel, een pot om af en toe een mooie herinnering in te stoppen en later, mocht het nu misschien iétsie pietsie minder goed gaan in je huwelijk – ga je niet vanuit maar hè – dan kun je eens een herinnering eruit vissen en dat gevoel opnieuw beleven. In de weckpot met de rubberen afsluiting zijn de herinneringen éxtra lang houdbaar.

De quote vond ik toen ik zocht op handlettering op Pinterest en yay, hij was dus echt perféct. Met speciale stiften schreef ik de tekst erop. Wil je trouwens precies weten hoe ik dat deed, ik er ongeveer een jaar geleden een DIY van gemaakt!

Zaterdag was de grote dag. OOO ik was zelf ook een beetje (boel) zenuwachtig. Zo spannend allemaal! We hadden een auto gehuurd zodat met zijn drieën gezellig richting het oosten konden rijden.

Kijk dan! Vanaf het moment dat ze aankwamen had ik echt chronisch kippenvel. ZO MOOI! Echt ooo wauw! De dag begon dus rond een uur of 12 bij Jacqueline haar ouders in de tuin. We wachtte het bruidspaar op en toen was het tijd om met zijn allen te genieten van een heerlijke lunch.

Zo gezellig en romantisch met zijn allen aan een lange tafel. En wat was het weer mooi!

Natuurlijk was er een uitgebreide fotosessie gepland. Superleuk! Stephan maakte deze foto van ons terwijl de échte fotograaf kiekjes van ons schoot.

Hoi :)

Met Marjolein <3

Na de lunch en de foto’s was het tijd om even naar het hotel te gaan. We logeerde bij Resort Bad Boekelo. Echt heel fijn! Heel mooi hotel, prachtige omgeving ook en heerlijke bedjes.

Toen we terug kwamen was het moment daar om onze cadeautjes te geven. Ik weet niet maar als ik deze foto zie krijg ik helemaal vlinders in mijn buik en voel ik me zo rijk! Hoe veel liefde kun je vatten op een foto. Wauw!

These shoes are ready to party!

Iets met Vogue x Hollands next top model x Bruiloft. Wij zijn werkelijk óveral voor in.

Na een geweldig diner was hét moment daar! Ze waren de dag ervoor al in het stadhuis getrouwd, nu mochten we getuige zijn van de kerkelijke inzegening. Het was een ongelofelijk mooie dienst. Hoe Jacqueline weggegeven werd door haar vader, de liefde die bijna voelbaar was, de mooie liedjes die live gezongen werden en afsluiten met deze samenzang was echt magisch.

Deze foto kon gewoon niet ontbreken in de kiekdag, ik vind ‘m zó leuk! <3

Na de kerkdienst was het tijd voor het feest. Terug naar de locatie waar het begon! Het was zo’n fijne avond echt, niet normaal. We dansten tot onze voeten pijn deden en we onze ogen niet meer open konden houden.

Het was echt ontzettend romantisch!

De volgende ochtend werden we wakker in het hotel. En ja, dat betekent hotel ontbijt. YAY! Zo’n buffet, oo ik weet dan nooit wat ik moet kiezen dus splits het vaak op in meerdere rondes. Herkenbaar? Het was direct ook lunch haha, zo veel gegeten. MMM! Na het ontbijt zijn we naar huis gereden en hebben we de rest van de dag een beetje gebruikt om bij te komen en na te genieten van een geweldig weekend.

Toen ik maandag tuis kwam lag er leuke post op me te wachten. Ik had een poster besteld voor in de slaapkamer. Eindelijk! Het bed staat aan de ene kant van de kamer, de lijst hangt precies aan de andere kant, bij het voeteneinde. Heel blij mee. Niet alleen omdat het een mooie poster is :)

Stephan kocht deze pasta. Iets met gekke kleurtje en schelpjes. Ik heb nog nooit zulke pasta gezien. Heel fotogeniek in ieder geval. En lekker!

Maandagavond namen we de Q&A op waarvan  je inmiddels het resultaat hebt kunnen zien. Best wel overweldigend, dit uitzicht. We bedachten halverwege dat het leuk zou zijn als Stephan de vragen ging stellen. Kwam hij gezellig naast me zitten. Stuk beter!

Dinsdagochtend was dit mijn ontbijtje :)

Net voordat ik weg wilde gaan, hoorde ik iets op de grond vallen. Was mijn gelukspoppetje gesneuveld. Als ik het zo zie best wel en beetje gek, gewoon doormidden! Ik troostte mezelf met het idee dat ik schijnbaar geen geluk meer nodig heb of dat het geluk van dit poppetje is uitgewerkt.

Ik roep best wel vaak dat de omgeving bij station Sloterijk echt heel de meest ongeïnspireerde locatie is van Amsterdam. Maar als ik dit zo zie kom ik daar toch op terug. Zo veel bloemen en kleuren!

Volgens mij had ik dit al verteld maar jongens, ik ben enthousiast. Bij TMG is er dus een nieuwe cateraar en deze week was de ‘ik-heb-geen-zin-om-lunch-mee-te-nemen-week’. Dat kwam mooi uit want nu kon ik me met een ‘goed’ excuus aan de salades wagen. VET LEKKER!

Woensdagochtend fietste ik met Stephan mee naar het station. Mijn ontbijtfoto van het instagramkanaal @breakfastisaparty is namelijk door Quaker geselecteerd voor én het ontbijtboek én abri’s tot en met morgen van 6 tot 11 uur ‘s ochtends op Amsterdam Centraal.

Kijk dan hoe leuk! Ik kwam trouwens een oud collega tegen.
Hij: Hi, so nice to see you! How are you and.. what are you doing?
Ik: Hi, I am eehh, trying to make a selfie with a billboard?

Ik was de afgelopen week alleen, mijn collega had een training elders. Gelukkig kwam Luuk mee lunchen. Hij was heel blij met zijn frikadellen, zoals je ziet.

Later die middag mocht ik als respondent meedoen aan een onderzoek voor de mobiele website van Metro. We hebben binnen de TMG een interne onderzoeksafdeling – zij hebben ons ook geholpen bij het onderzoek voor Blog Society zoals je in eedere kiekdagen wel voorbij hebt zien komen. Nu was ik opeens de respondent. Superleuk vond ik dat!

Woensdagavond ging ik uit eten met Lisanne. Dit is de enige foto die ik maakte. Het was gewoon een ouderwetse offline avond met méga goede gesprekken, tips en inspiratie voor mijn blog. Ik heb het namelijk met haar gehad over mijn ideeën om een event te organiseren. Zij heeft daar veel ervaring mee en gaf me allemaal bruikbare tips. Super fijn!

Toen ik gisterochtend een beetje havermout aan Knysna gaf om te proeven/snuffelen, schudde ze haar pootje (je weet wel, alsof ze in een plasje water heeft gestaan en dan het water eraf schudt) en rende ze weg. Rare mensen met stink eten, haha!

Halverwege de dag verplaatste ik mijn werkplek naar de trein en de bus richting Amstelveen om daar met Shirley af te spreken. Onderweg kwam ik dit tegen. Serieus, wat goed en gastvrij!

We gingen gezellig lunchen bij BLVD Café, maakte zoals bloggers dat doen netjes een foto van hun eten en kletsten wat af.

Daarna gingen we outfitfoto’s maken. Jaaa dat vind ik dus echt superleuk om te doen! Als het goed is staat het resultaat van de foto’s die ik maakte vandaag Styleguide.nl, de blog van Shirley. Skyler, het mega leuke zoontje van Shirley, vond het ook heel leuk ;)

Ik vind het superleuk dat het zo goed klikt tussen ons. Altijd gezellig en als we elkaar niet zien appen we wat af. Echt heel bijzonder! Ik snap het wel. Shirley is ook ontzettend leuk, lief en de meest nuchtere persoon op deze aarde, wat ik ontzettend waardeer. Het is gewoon zoals het is, geen poespas en andere dingen. Fijn! En ja, als je daarnaast allebei een blog hebt schept dat natuurlijk ook wel een band. Een selfie aan het einde van onze afspraak kon natuurlijk niet ontbreken en is tevens alweer de állerlaatste foto van deze week.

Heb je de blogposts van deze week al gelezen?

De komende week..

Ik ga al bijna op vakantie dus maak je maar vast klaar voor de állerleukste en/of de kiekdag met de allermooiste natuurfoto’s van het jaar! Wat zijn eigenlijk jouw vakantieplannen? Ga je ook nog weg of doe je aan staycation?

Liefs,
Melle

30 Reacties

 1. juli 15, 2016 / 08:43

  Zie ik mezelf opeens groot voorbij komen op Bloglovin, haha. Was zeker heel leuk! En Skyler shinet als een baas :’) Tot de volgende keer! X

  • Melle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 09:32

   Haha jaaaaaaa <3 En wat een held is het, echt! Zo'n lief en leuk kind heb je :) Tot de volgende keer! xx

 2. juli 15, 2016 / 11:01

  De kiekdag was weer veel te snel over! Heb er weer van genoten. Vooral de bruiloft foto’s met jouw tekst gaven mij echt kippenvel (of kiekenvel, zoals die rare Vlamingen hier zeggen ;-)). En wat ontzettend gaaf dat je je ontbijt gewoon op een BILLBOARD kunt bewonden, hooooooeeee awesome is dat!!!! Heel fijn weekend, geniet ervan X

  • Melle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 12:03

   O nee, ik had nog wel zo veel foto’s! :) En haha kiekenvel, hoe toepasselijk! Mijn ontbijt op een billboard is toch wel een droom die uitkomt ;) echt wel heel gek en tof en raar gelijk. Vooral om ermee op de foto te gaan. Jij ook een heel fijn weekend! xx

 3. juli 15, 2016 / 14:01

  Wat een fijne blije week, en hoe tof die foto in een abri! Ik zeg het nog eens: op naar je eigen ontbijtboek! ;D

  Ik begon de week in Friesland en eindig ‘m dit weekend (of morgen) in Leiden. Lekker rondje Nederland deze week. Geen vakantieplannen nog, wel een hoop korte trips op de planning. Fijn weekend vast!

  • Melle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 14:19

   Jaaaaaaa dat is echt het beste idee ooit! En wat leuk zeg, ik zag allemaal superleuke kiekjes uit Friesland voorbij komen. Goed vooruitzicht in ieder geval. Fijn weekend! X

 4. juli 15, 2016 / 16:22

  Oooh ik krijg helemaal kippenvel van je verhaal en foto’s over de bruiloft, zo mooi! <3

  • Melle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 17:25

   OO jaaa liieef! Ik snap het wel, het was ook zo mooi!

 5. juli 15, 2016 / 18:39

  Wat leuk! Heerlijke week zeg :) Ik ben een weekje weg voor animatiewerk!

  • Melle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 18:41

   Dat is ook echt onwijs leuk zeg! Ik heb dat vroeger (volgens mij was ik 12 tot een jaar of 15) ook gedaan. Zo leuk om met de kinderen te knutselen, te dansen en te spelen! Heel veel plezier!

 6. juli 15, 2016 / 19:06

  Wat een goed idee om als cadeautje geld te geven en dan in zo’n memory jar te doen! Ik vind het altijd zo saai om gewoon maar geld te geven maar wil ook niet zomaar met iets anders aan komen zetten. Echte struggles ;-)!

  • Melle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 19:47

   Het heeft inderdaad heel goed uitgepakt! Vond het ook moeilijk want inderdaad, ze vragen niet voor niets een envelopje. Als ze de memory jar niet leuk (meer) vinden kunnen ze er altijd nog pasta in bewaren ;)

 7. juli 15, 2016 / 19:51

  Super leuk die foto’s van de bruiloft en wat een leuk idee om het geld in zo’n memory jar te doen, love it! Vind de poster trouwens ook enorm tof. Leuke dingen allemaal! Wij gaan deze zomer weer een roadtrip door Frankrijk maken en daar heb ik echt onwijs veel zin in :D

  • Melle
   Auteur
   juli 15, 2016 / 20:01

   Zo veel leuks! Niet te doen. En roadtrippen door Frankrijk, aaaaa vet tof!

 8. juli 16, 2016 / 09:34

  Wat een mooie bruiloft! En ik wist helemaal niet dat je een extra instagram kanaal had met alleen maar ontbijtjes. Ziet er zooo goed uit!

  • Melle
   Auteur
   juli 16, 2016 / 12:25

   Echt zo bijzonder! En wat leuk dat je dat nu ontdekt hebt :)

 9. Marjolijn
  juli 16, 2016 / 14:59

  Wat cool dat je ontbijtfoto op een abri staat/stond! Hopelijk heeft het veel mensen geïnspireerd voor hun ontbijt ^^ En wat een mooie salades serveert die cateraar op jouw werk, zeg!

  Veel plezier op vakantie! Ik ga eind deze maand een weekendje naar Gent met een vriendin :D Ben nog nooit in Gent geweest, dus ik ben heel benieuwd!

  • Melle
   Auteur
   juli 16, 2016 / 16:02

   Jaaa dat zou leuk zijn! En die salades, ooo echt goed zeg :) Dankjewel! En als ik alle verhalen over Gent mag geloven is het écht een superleuke stad. Ben benieuwd! Heel veel plezier in ieder geval :) xx

 10. juli 16, 2016 / 19:29

  Wat prachtig die bruiloft!! Word daar dus helemaal blij van en kan nu al helemaal niet meer wachten tot onze eigen dag. Nog 11 maanden to go!!

  • Melle
   Auteur
   juli 16, 2016 / 20:28

   Ooo snap het wel. Ik bedoel, ik voelde het al, laat staan als je al een datum hebt. Zo romantisch!

 11. juli 17, 2016 / 16:57

  Ahhh leuk je weekend! Ik was de afgelopen week in Berlijn en daarna een paar dagen bij een vriendin die ik ken van Ghana. Zij heeft ook een Ghanese vriend (die bij haar woont, dus dat was soms wel lastig voor me) maar het was zó leuk om hun eindelijk weer na drie jaar te zien. En Berlijn was ook zó leuk. Ik was in mijn eentje, maar ik had een plek gevonden (YAAM) waar veel Afrikanen komen hahahah dus ik heb me meer dan prima vermaakt. Wil graag (nog een paar keer) terug. Ik denk dat Berlijn alleen maar leuker wordt hoe vaker je er komt. Mocht mijn vriend wel ooit naar Europa willen, dan kunnen we ons wellicht in Berlijn settelen. Er is een grote Ghanese gemeenschap daar, en ik voel me (bijna) over thuis haha.

  • Melle
   Auteur
   juli 17, 2016 / 20:57

   Dankjewel en wauw jouw week klinkt ook echt superleuk! Berlijn zo te lezen echt heel tof, een goede plek om ooit te settelen daar. Zeker! Heel centraal ook in Europa :) En wat bijzonder eigenlijk, dat je je zo goed overal thuis kan voelen. Dat is wel echt heel fijn!

 12. Marjan
  juli 17, 2016 / 21:20

  Love Copenhagen! Waar heb je die poster besteld?

  • Melle
   Auteur
   juli 17, 2016 / 21:32

   Jaaaa echt heel erg! :) Ik ga eind augustus er weer heen, zo veel zin in! De poster is van Desenio :)

   • Marjan
    juli 17, 2016 / 21:41

    Thanks! Veel plezier alvast X

    • Melle
     Auteur
     juli 17, 2016 / 22:05

     Dankjewel! De voorpret is al geweldig ^_^

 13. Irene
  juli 18, 2016 / 20:38

  Oooh hotelontbijtbuffet is echt geweldig! Als wij op reis zijn, is dat iets waar ik echt naar uitkijk, al dat lekkere eten! Enja dan moet je wel minstens 2 rondjes doen he ;) Dat trouwfeest zag er ook echt heel fijn uit. Ik denk dat, als ik ooit trouw, ik ook zo’n lange tafel wil. Zo gezellig! En die memory jar met centjes is super origineel. Ik heb voor de verjaardag van een van m’n vriendinnetjes ook zo’n pot gegeven als last minute cadeautje. Vroeger hield ik zo’n boekje bij met fijne herinneringen :) supermotiverend en inspirerend en ook fijn om af en toe eens terug te bladeren!
  Zag er weer een fijne week uit! Op naar de volgende! ♡

  Oja en proficiat met je beroemde havermoutje! :D

  • Melle
   Auteur
   juli 18, 2016 / 21:41

   Hotelontbijt is echt wel het einde, wat leuk ook om dat met jou te kunnen delen :) En echt he, zo’n lange tafel is zo leuk en bijzonder (en romantisch)! Een boekje met herinneringen is ook wel heel leuk. Heb ooit eens zo’n ‘one line a day’ boekje gehad maar dat hield ik niet zo goed vol. Daarnaast vond ik het soms ook vet moeilijk hoe ik in een zin of een woord mijn dag moest samenvatten. Nu heb ik een online dagboek haha :) Ook best heel leuk om zo af en toe eens terug te lezen. Het was een hele fijne week en deze wordt misschien wel nóg leuker! :) xx

 14. juli 19, 2016 / 21:53

  Wat een fijne weekje heb je gehad meid.
  Wauw wat zag de bruid der super mooi uit en eigenlijk vond ik al de meiden super mooi aan gekleed.
  En die locatie zag der echt schitterend uit, zo zie je dat je echt niet veel nodig heb om een geweldige feest te hebben. En jeetje wat ziet dat eten der weer zo geweldig uit.

  • Melle
   Auteur
   juli 19, 2016 / 22:39

   Echt, ongelofelijk! Inderdaad, lieve mensen om je heen en het is al een groot feest. En eten, ooo daar krijg ik toch nooit genoeg van :)

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.