Vrijdag Kiekdag | Hét ontbijt event, mijn verjaardag en terror bij de tandarts

Hieperdepiep hoeraaa! Deze week was ik jarig en dat vierde ik vier dagen lang. Een groot feest! Ik heb echt onwijs genoten van alle lieve mensen, berichtjes en heel veel taart. Een goed begin van een nieuw jaar zullen we maar zeggen. En ik moet zeggen: zelfs mijn spontane bezoek aan de tandarts behoort toch wel tot een hoogtepunt van deze week.

Vrijdag

Naast dat ik die avond alleen moest eten en daarom iets had afgehaald – guilty pleasure – was dit mijn hoogtepunt. Heleen had onze ansichtkaart gekocht en oo wauwie kijk hoe tof het staat op haar moodboard. Hipheid!

Zaterdag

Zaterdag was het DE DAG waar ik ongelofelijk naar uit had gekeken. De dag waarop ik samen met acht lezeressen mijn blogverjaardag, mijn eigen verjaardag én de lancering van Make Your Day ging vieren. Ik had extra vroeg een wekker gezet maar dat bleek niet nodig. Met een grote dosis enthousiasme en stiekem ook wel een beetje zenuwen, stond ik al vroeg op om de laatste dingen te regelen. Nog even langs de supermarkt, bloemen kopen en ballonnen. Ik had een missie en Stephan was zo onwijs lief om met me mee te gaan om alles in goede banen te leiden. Als je zelfs met sterrenballonnen op je rugtas door het centrum van Amsterdam wil fietsen voor je vriendin, ben je toch echt wel een held.

Foto: Anne Hospers

Terwijl Stephan druk was met goodie bags inpakken, mocht ik de eerste meiden al verwelkomen. Het was zo leuk om iedereen offline te ontmoeten! Ik vond het allemaal echt onwijs spannend maar toen iedereen er was, voelde het zo fijn. Iedereen was vrolijk en open en ik kreeg allemaal leuke cadeautjes. Heel erg lief! Toen Joyce van Pixels en Kruimels er ook was gingen we genieten van een heerlijk ontbijtje. Echt heel erg lekker!

Foto: Anne Hospers

Naast elkaars gezelschap en het heerlijke ontbijt heb ik zaterdag ook heel erg genoten van alle persoonlijke verhalen. Tijdens de ochtend had ik twee oefeningen bedacht om te doen. Bij de eerste heb ik gevraagd om te vertellen over een moment of iets wat je hebt meegemaakt in je werk of privé situatie, waar je helemaal enthousiast van wordt. Iets waar je trots op bent en waar je helemaal van gaat stralen als je erover vertelt. Ik deelde post-its uit en terwijl iemand vertelde, schreef de rest op wat opviel. Eigenschappen, talenten, lieve woorden, dat mocht alles zijn. De verhalen die er werden verteld, hoe open iedereen was en alle inspiratie die toen vrij kwam vond ik zo bijzonder! Echt, magisch.

Foto: Anne Hospers

De tweede oefening die we aan het einde van de sessie deden, is het schrijven van een kaartje aan jezelf. Met alle inspiratie, positiviteit en levenslessen die er gedeeld waren als inspiratie. Deze kaart heb ik samen met het adres erop, meegenomen en zal ik op een gegeven moment opsturen. Zo benieuwd hoe het dan voelt en terugkomt! Terwijl ze druk aan het schrijven waren en ik zo naar de groep keek, kreeg ik helemaal kippenvel. Wauw! <3

Foto: Anne Hospers

De groepsfoto kon na een mega leuke ochtend natuurlijk niet ontbreken. Van links naar rechts zie je Joyce van Pixels en Kruimels, Ayla van aylovelife.nl, Charelle van thescentofcinnamon.com, Maaike van coloursandcooking.nl, mij ;), Kim, Aneta van love4seasons.nl, Femke van youniqueblog.nl en Mylène van mylenecybele.com

Ik vond het zo bijzonder om deze ochtend samen met deze inspirerende dames te mogen vieren. Echt ongelofelijk fijn! Zo trots als een pauw las ik dan ook de blogs van Femke en Ayla die op een blog verslag deden van deze ochtend. Ultiem!

Als kers op de taart kreeg iedereen een goed gevulde goodie bag mee. En eerlijk is eerlijk, ik ben stiekem best wel trots met de inhoud van deze tas. Helemaal zelf geregeld door merken te benaderen en te vragen. ZO GAAF! Dank voor jullie support BioTodaySmartphonehoesjes.nl en vtmode.nl.

De rest van de dag zweefde ik een beetje op een roze wolk en genoot ik van heel veel paaseitjes en onwijs lekkere brownies – dankjewel Maaike! :) – en las ik alle lieve kaartjes en bekeek ik de cadeautjes die ik had gekregen nog honderd keer. Toen de avond viel en we toch een beetje honger kregen had ik niet echt zin in een grote maaltijd dus een tosti in de vorm van een hartje it is!

Zondag

Dag twee van het grote feest. HOERA! En hoe kon die nou beter beginnen dan met een cadeau van Stephan, uitpakken in pyjama?

KIJK HOE MOOI EN TOF EN EN EN <3

Na het ontbijtje en het uitpakken ging de huisvrouwmodus AAN. We maakte het huis schoon, ruimde op en maakte ons daarna klaar voor het grote feest. Dit was mijn verjaardagspakje :). De roze rok heb ik in Kopenhagen gekocht, wat een pareltje!

Ik vierde mijn verjaardag samen met lieve vrienden en familie in de zomerbloemen pluktuin. Een megaleuke locatie – zo bleek – met heel veel bloemen, een fijn terrasje om met onze koppies in de zon te zitten en genoeg ruimte voor de kindjes die er waren om zich te vermaken.

Mijn lieve schoonzusje Joyce had deze taart voor me gemaakt. Eetbare bloemen, discodip, het kan niet op! Of nou ja, dat kon het wel. Binnen no-time zelfs. Lekker!

Haha hier moest ik dus zo onwijs om lachen toen ik dit opgespeld kreeg! Echt onwijs grappig. Met trots de rest van de dag gedragen! Nadat iedereen weer naar huis was zijn we met mijn ouders, broertje en zijn vriendin bij ons thuis nog even gaan zitten. We hadden lekker eten besteld en genoten van zo van de avond. Het was echt een leuke dag!

Maandag

Hiep hoera, vandaag was dé dag! Dertig jaar, geen weg meer terug. Een nieuw jaar kun je maar beter starten met een lekker en gezond ontbijtje. Toch?

Maandag was zo’n heerlijke dag van doen waar ik zin in had. In de ochtend had ik afgesproken met mijn coach die ik al een tijdje niet meer gezien had. Het was heel leuk om haar weer te zien en we hebben veel gepraat over wat ik allemaal ga doen. Best wel spannend want hoewel ik ook dingen anders ga doen, is zij wel mijn inspiratie. Voor mij is zij dé coach! Gelukkig was ze onwijs enthousiast en voelde het heel goed om dit allemaal met haar te delen. Die middag had ik met Hedwig afgesproken in Haarlem maar we hadden nog niet perse een tijd afgesproken. Dat gaf me de kans om lekker te wandelen en op mijn gemakje naar Haarlem te gaan. Ken je dat, zo’n vrij gevoel? Echt heerlijk! Toen ik bij café Barista naar binnen ging om mezelf te trakteren op een lunch en me bedacht hoe fijn deze dag was omdat ik zoveel ruimte voelde, kwam het liedje ‘follow the sun’, waar ons ansichtkaartje op geïnspireerd is, op de radio. Echt zo’n gek en leuk moment!

Van Hedwig kreeg ik deze mega leuke kaart en het boek Big Magic. Toevallig stuitte ik gisteren op een review over dit boek op de blog van Sonja. En sindsdien heb ik nóg meer zin om het te lezen. Het lijkt me echt een heel inspirerend boek!

Dat moment dat je thuis zit, dat de bel gaat en de postbode je een pakketje in je handen duwt terwijl je niets hebt besteld. Een lief cadeautje én verrassing van Bianca met een geluksengeltje erin. ZOO LIEF!

Fleur was ook heel blij met het cadeau, dat snap je.

Ik shopte maandag bij Dille en Kamille trouwens nog nieuwe bloempotten voor de Pilea familie én voor Frits! De grote groene plant die ik van Ayla had gekregen zaterdag heeft nu ook een pot. Frits is echt een blije plant, hoeft weinig water en is een leuk en groen gevaarte in ons huis. Echt top!

Dinsdag

Dinsdag was de laatste feestdag en vierde ik mijn verjaardag met mijn collega’s van Blog Society. Hiep hoera voor deze leuk cadeautjes! Ik heb trouwens heel veel confetti gekregen en ook veel Happy Socks. Mensen kennen me zo goed ;).

De laatste taart van deze feestweek, de red velvet van Hema! We zijn bij Blog Society nogal verslaafd aan red velvet en we zien elke kans om iéts te vieren weer als reden om er eentje aan de test te ontwerpen. De taart van Dudok blijft tot nu toe op nummer één staan maar wat mij betreft zit deze van Hema erg dichtbij. Echt smullen jongens, ooo!

Woensdag

Woensdag begon ik mijn dag bij Pluk voor een ware fotoshoot voor Yuge, een app met allemaal hotspots in Amsterdam en Barcelona. Het was erg leuk en gemoedelijk en de fotograaf was heel aardig. Ik had uiteraard mijn confettipakje aangetrokken voor extra blijheid. Het resultaat zie je binnenkort op Instagram wel verschijnen!

Zo sta je nog blij met je pakje bij Pluk, zo lig je ‘s avonds om half 9 al op de bank te slapen. Sinds maandag had ik al een beetje last van mijn kies en sindsdien was het ook wel een beetje erger geworden. Maar zolang ik het negeerde en het niet uitsprak was het er niet. Tenminste, dat was mijn strategie.

Toen ik woensdag na het maken van de foto’s op kantoor kwam, kon ik het eigenlijk niet langer negeren en heb ik mijn collega gevraagd of ze voor mij de tandarts wilde bellen. Ik ben namelijk echt mega bang voor de tandarts. Een paar uur later kon ik al terecht en liep ik na een heftige sessie – zweet, tranen, alles – met een verdoofd wang, twee vullingen én een controle afspraak voor over een half jaar de praktijk uit. Ik was zo blij, trots en vooral ook heel erg opgelucht dat het voorbij was en dat het vanaf nu alleen maar weer beter kan gaan. YES!

Iets gemist?

 • De maandag van redacteur Anoek
  Altijd al benieuwd geweest naar de maandag van een redacteur? Anoek werkt als redacteur bij uitgeverij A. W. Bruna en haar maandag is verre van saai!
 • De blije maandag mail van deze week: er is er een jarig, hoera!
  Ik realiseer me het nooit zo, maar stiekem word ik de dag voor mijn verjaardag altijd een beetje sentimenteel. Hoe was mijn leven als negenentwintiger eigenlijk? Wat waren de hoogtepunten? Wat heb ik geleerd en wat wil ik komend jaar graag anders doen?
 • Pak er gerust een taartje bij | Vandaag ben ik jarig!
  Vandaag ben ik jarig! Dit is de dag waar ik tijden tegenop heb gekeken. Dit is de dag die ook best leuk kan zijn. En dit is de dag waar ik maar beter het beste ervan kan maken. De – trotse! – aanmelding voor de club van dertig is AAN. Deze dag én nog twee andere hoogtepunten – hallo blogjubileum en lancering van de Make Your Day website! – vier ik vandaag met jou. HOERA!
 • Van steuntje in de rug tot stok achter de deur | Dit is het resultaat van mijn ‘before 30’ lijst
  Het was één januari. Over precies drie maanden en twee dagen zou ik dertig worden. En terwijl ik daarover aan het nadenken was – en mezelf ervan overtuigde dat een periode van drie maanden en twee dagen toch echt wel ontzettend lang zou duren – popte het idee in mijn hoofd om een lijst te maken met dingen die ik wil doen voordat ik dertig zou worden. En zo geschiedde. Maandag twee januari deelde ik de lijst met jou en sindsdien heeft het me ontzettend bezig gehouden. In deze blog praat je even helemaal b(l)ij!

In de volgende kiekdag

Komend weekend staat het leven vieren weer op de planning. Dit keer in de vorm van een verjaardag en een babyshower. Hiep hoi! Maandag ga ik ontbijten met Madelon en voor de rest staat er niet zoveel spannends op de planning. Ik heb zin om dit weekend ook weer eens ouderwets – het voelt als eeuwen geleden – veel te gaan bloggen dus wie weet hoe dat uitpakt én wat er dan volgende week allemaal voor leuks online komt.

Ik wens je een ongelofelijk fijn weekend toe, dat je maar lekker mag doen en laten waar je zelf zin in hebt en dat je je mag laten leiden door je eigen flow en intuïtie.

Heel veel liefs,

Melle

PS Tot en met maandag heb ik – in het kader van het leven vieren – een leuke actie! Als je je aanmeldt voor een kennismaking – mag via de mail – dan krijg je 30 procent korting op je eerste sessie. EN! Er is nog plek in de workshop van zondag 7 mei. Zie ik je daar? :)

Alle blije maandag-mails tot nu toe lees je hier.

53 Reacties

 1. april 7, 2017 / 07:19

  Wat een heerlijke week! Nogmaals, ik vond het zo onwijs leuk om je ontmoet te hebben. Jouw feestje voelde als een warm bad. Die rok die je op je verjaardag aan had is zo leuk! En het kaartje die je gekregen heb met confetti is helemaal jouw. Fijn weekend!!

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 09:57

   YAAAYY! Dankjewel en alles is geheel wederzijds! <3

 2. april 7, 2017 / 08:04

  Oh die rok! En wat klinkt dat ontbijt event als een geweldige dag! Je blijdschap straalt echt van dit artikel af :) Ik heb je blog leren kennen via Ayla’s artikel over de onbijtsessie en heb deze week al 30 pagina’s zitten teruglezen van je blog, haha. Je schrijft zo geweldig enthousiast en motiverend! :)

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 10:01

   Haha wat superleuk om te lezen, een echte nieuwe fan. HOERA HOERA! En welkom :)

 3. april 7, 2017 / 09:10

  Nog heel erg gefeliciteerd! Volgens mij heb je een hele fijne week gehad én een grote angst overwonnen: beter kun je je nieuwe decennium niet beginnen lijkt me ;-)

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 10:02

   Wat lief en als je het zo zegt was het inderdaad écht een goede week! Dankjewel :)

 4. april 7, 2017 / 10:07

  Wat een vrolijkheid allemaal! Dat zag eruit als een enorm leuke week! Wat grappig dat je shirtje tijdens de ontmoeting met je kijkers zo in het thema past.

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 10:09

   Sinds ik het heb gekocht is het echt mijn lievelings :)

 5. april 7, 2017 / 10:32

  Die rok!! Die koffer!! Die TAARTEN!! Een weekje om jaloers op te zijn, hoor!

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 11:45

   Haha HOERAAA! <3

 6. april 7, 2017 / 11:01

  Het was zo leuk!! Ik heb hetzelfde gevoel als Aneta, zo leuk om iedereen te zien en zo inspirerend. (Ik deel overigens ook haar gevoel over de rok: staat je goed!) Heerlijk dat je je verjaardag gewoon 4 dagen achter elkaar hebt gevierd, beter kan je 30e niet beginnen :)

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 11:45

   En met Frits aan mijn zijde komt het dus helemaal goed he :) WIIEEHOO!

 7. Marjolijn
  april 7, 2017 / 11:41

  Wat hebben jullie leuke dingen gedaan met die ontbijtsessie! En die bloemen pluktuin waar je met je familie was, ziet er ook heel mooi uit! Waar in Amsterdam zit dat precies? =)

  En wat is die rok prachtig! Helemaal birthdayproof =D

  Wat gaaf trouwens dat jij een plant hebt die Frits heet! Misschien moet ik mijn planten ook maar namen geven; dan zorg ik er misschien beter voor xD

  Tenslotte: veel beterschap na je tandartsbezoek! Je bent niet alleen, ik moest afgelopen woensdag naar de kaakchirurg om een ontsteking bij een tandwortel te laten verwijderen en heb nu een hechting in mijn mond. Dus I feel you! ;-)

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 11:48

   Vlakbij Amsterdam. Bij Nes aan de Amstel. Leuke plek! Helaas niet met het OV te bereiken dus een auto of een fiets bij mooi weer is zeker aan te raden. Kijk anders even op hun site! :) http://www.zomerbloemenpluktuin.nl/

   Het is trouwens de allereerste plant die ik een naam heb gegeven. Het is ook wel de grootste plant tot nu toe dus in dat opzicht ook wel noemenswaardig haha ;)

   En oooo jee wat meeeega naar! Dat van jou klinkt echt 903485093845 keer erger maar yay, je hebt het gedaan én je hebt het overleefd! Heel veel beterschap <3

 8. april 7, 2017 / 12:01

  Wat een toffe cadeautjes heb je gehad én je hebt het lekker goed gevierd! Top! :) De sokken op de laatste foto met cadeautjes – van de Flying Tiger – die heb ik ook! Maar dan met een blauwe achtergrond. Ik móest ze gewoon hebben toen ik ze zag; ik was toen met mijn moeder en zei heeft ze in het rood haha!

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 12:36

   Great minds think alike, dat blijkt wel :) Ik heb ze vandaag ook aan en voel me echt op en top vrolijk. YEES!

 9. april 7, 2017 / 12:06

  Oh dat zag er uit als een leuke week, waar je -terecht- erg van genoten hebt! Ik voel de positiviteit helemaal tot hier achter mijn computer! Oh en wat zag die taart er heerlijk uit! ;)

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 12:39

   YES! Missie geslaagd ;)

 10. lanaa
  april 7, 2017 / 12:26

  Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik heb laatst mijn tandarts gekozen via https://www.tandarts.com om de beste tandarts bij mij in de buurt te krijgen! Heb jij dit ook al gedaan?

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 12:41

   Dankjewel en een goede tip! Ik ben een paar jaar geleden bij deze tandarts terecht gekomen en het bevalt eigenlijk wel goed. Voorlopig even geen switch meer maar wie weet voor de toekomst :)

 11. april 7, 2017 / 13:34

  Hihi, ’30 and super hot’, geweldig <3. En wat een fijne verjaardagsdagen. Ziet er zooo vrolijk uit allemaal. Ik word er helemaal blij van. Zo'n feestje om je verjaardag zo uitgebreid te vieren. En dat mag ook wel met deze bijzondere leeftijd :)! Wat zie je er trouwens prachtig uit in die roze rok <3. Oei, naar van de tandarts taferelen :(. Maar gelukkig is het voorbij!

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 19:34

   Ik moest zooo lachen toen Stephans zus daarmee aan kwam! En hoera dat alles zo leuk was én dat de tandarts weer voorbij is. YEES!

 12. april 7, 2017 / 13:59

  Nog gefeliciteerd en wat een leuk overzicht! vooral die groepsfoto vind ik erg leuk gelukt. en oeh die taart ♥

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 19:35

   Dankjewel, wat lief! <3

 13. Kaylin
  april 7, 2017 / 14:57

  Hé geweldige 30-jarige blogger. Wat een leuk overzichtje was dit. Die taarten doen me helemaal kwijlen haha. Ik ben blij dat je het goed gevierd hebt en ervan genoten hebt. Naar de tandarts gaan is nooit fijn maar gelukkig ben je verlost van alle pijn nu.
  Lots of love!

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 19:36

   LIIEEF! Dankjewel! En dertig-jarige blogger. Wowie, dat klinkt toch best heftig. Niet dat ik er nu nog iets aan kan doen, gelukkig ben ik nog wel steeds super hot ;) haha!

 14. april 7, 2017 / 17:39

  Big Magic is een gigantische aanrader! Sowieso is Liz Gilbert geweldig. Wat een onwijs leuke feestweek heb je gehad :)

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 19:37

   Wat fijn dat jij ook zo’n goede ervaringen met het boek had. Ik ben heel erg benieuwd!

 15. april 7, 2017 / 20:32

  Omg ♥♥♥ voor red velvet! En je rok is ook prachtig! Wauw! Staat je heel leuk ook :) Ben ook echt doodsbang voor de tandarts! Ben blij dat ik de laatste keer maar 10 minuten binnen was en dat ik pas een jaar later terug moest. Haha. Dat is pas in september dus ik kan er nog even tegenaan. Oef.

  • Melle
   Auteur
   april 7, 2017 / 21:36

   Oo dat is echt zo’n fijn vooruitzicht! Ik ga ook hopen op zo’n 10 minuten bezoekje in oktober :)

 16. Esmee
  april 7, 2017 / 22:21

  Oeeeh wat een mooie koffer! Nog van harte! Die taart viel mij ook al op bij de Hema. Ik bak eigenlijk altijd zelf als ik ergens een taart voor nodig heb, maar deze ziet er zeker wel lekker uit! Ziet er uit alsof je een topweek hebt gehad!

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2017 / 13:17

   Dankjewel! En die taart van Hema is echt top! Ook een goede prijs kwaliteit verhouding :) YEES!

 17. Joyce
  april 7, 2017 / 22:53

  Hey Schoon Zusje,

  Lekker volgepland weekje weer ;) Geweldige manier om je nieuwe jaar in te gaan ?
  De kinderen hebben genoten van de feestlocatie, voor het brood bakken en popcorn poppen boven t vuur ❤.

  Superleuke blog weer
  Xxx

  • Joyce
   april 7, 2017 / 22:54

   Vooral dus…. niet voor haha

   • Melle
    Auteur
    april 8, 2017 / 13:19

    Hé schoonzusje :) Dankjewel voor je reactie en voor de taart én voor jullie komst! Het was echt mega leuk. Tot volgende week! x

 18. april 8, 2017 / 00:43

  ach meisje, wat vreselijk naar dat je zo bang bent voor de tandarts. Hij wil je alleen maar helpen en het beste voor jou, helpt dat een beetje? :)
  Helpt het misschien als je vraagt of je tijdens de behandeling muziek mag luisteren met oordopjes in en een doek over je ogen krijgt zodat je niets ziet en dan kunt ontspannen? Dat deed ik toen ik kiezen moest laten trekken. Dat werkte voor mij enorm goed. Nou heb ik het geluk dat bij mijn tandarts een scherm boven mijn hoofd hangt waar prachtige foto’s voorbij komen (ik heb fotografie aan de kunstacademie gestudeerd, dus houd van mooie plaatjes!). Dan ben ik zo aan het kijken dat ik gewoon alles vergeet. Probeer je aandacht te verleggen! Anders kan je altijd nog in het ziekenhuis vragen of ze je daar willen helpen met behulp van lachgas. Ik weet dat ze dat doen bij mensen met extreme angsten en kinderen met autisme.

  Even iets leuks; wat een feestelijke foto’s! En je rok vind ik zo mooi dat ik hem zelf ook ontzettend graag wil hebben. Ik heb zelf zoiets in het zwart, maar niet van fluweel. En de kleur is prachtig! En je koffer ook. Dat er maar mooie reizen gemaakt mogen worden in je 30e levensjaar.

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2017 / 13:21

   De vorige keer dat ik er was voor een wortelkanaalbehandeling heb ik dat inderdaad gedaan. Dat werkte heel goed! Deze keer ging het ook best aardig hoor, ik heb er steeds meer vrede mee dat ik bang ben voor de tandarts. Ze is gelukkig wel heel aardig en heeft uiteindelijk wel het beste met me voor dus inderdaad, die gedachte helpt al wel :)

   De rok is van Gina Tricot. Geen idee of ze ook online verkrijgbaar zijn of je moet nog een tripje naar Scandinavië op de planning hebben ;) En jaaaaa op naar vele reizen, ik ben benieuwd!

   • april 8, 2017 / 15:16

    Joepie ik kan hem bestellen op de website van Gina Tricot! Ik heb in juli een groot feest omdat mijn vader 60 wordt, dus mijn vriendje besteld hem vanavond met zijn creditcard voor mij.

    • april 8, 2017 / 15:18

     En tripje naar Scandinavie, altijd. Graag zelfs!
     Toevallig druk aan het sparen voor een rondreis door IJsland (voor 2x keer) en al een keer in Noorwegen geweest!

     • Melle
      Auteur
      april 8, 2017 / 16:49

      Oo hoera hoera voor een stukje Scandinavië wat je gewoon online kunt bestellen én voor een leuke outfit voor je vaders verjaardag! :)

 19. april 8, 2017 / 11:03

  Is het alweer een week geleden?! Jeetje. Dank voor fe fijne, inspirerende ochtend. Het deed me goed <3

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2017 / 13:22

   Echt he, tijd vliegt! En jij ook meeega bedankt voor je komst en oo wauwie ik vind je blog die je schreef ook ZOO MOOI! <3

 20. april 8, 2017 / 12:42

  Heerlijke feestweek; die red velvet taart ziet er te goed uit! En ga je nog meer workshops organiseren? 7 mei kan ik niet :( Lijkt me leuk om te volgen!

  • Melle
   Auteur
   april 8, 2017 / 13:22

   Ik denk wel dat het nog vaker gaat gebeuren inderdaad. Keep you posted! Zou leuk zijn als je erbij kan zijn :) Liefs!

 21. april 8, 2017 / 22:46

  Eventjes inhalen hoor =) Ik was al de hele dag doodmoe maar nu heb ik jouw kiekdag gelezen en ga ik met een goede mood slapen :) Dankjewel Melle! En mijn zusje keek toevallig over mijn schouder mee, ze vond de foto’s mooi. Die kaart over confetti vond ze trouwens wel grappig! Van ‘All you need is confetti’ :) En ik ook trouwens, maar jouw kaart is de allerleukste :)

  • Melle
   Auteur
   april 9, 2017 / 12:02

   Oo lief zeg, en hoera voor leuke kaartje! Ik word daar echt zoooo blij van :)

 22. april 8, 2017 / 22:53

  Wat een heerlijke week heb je gehad! De koffer is echt zooo leuk! En de taarten: jammie!!! Wat lief van iedereen al die cadeautjes!

  • Melle
   Auteur
   april 9, 2017 / 12:05

   Zoveel cadeautjes en allemaal ook zo leuk! Ik ben heeeeel erg verwend :)

 23. Sonja
  april 9, 2017 / 10:29

  Wat fijn om te lezen dat je blogverjaardag zo’n succes was! De oefeningen klinken ook echt mega leuk en inspirerend om te doen, zooo gaaf! En ook je eigen verjaardag was zo te zien een groot succes, yay! Een heel goed begin van een nieuw jaar!:) Zeker met het boek Big Magic, zoals je wel hebt kunnen lezen ben ik héél enthousiast over het boek – benieuwd wat jij ervan vindt! Liefs

  • Melle
   Auteur
   april 9, 2017 / 12:08

   Jouw review kwam echt zó op het goede moment! Precies toen ik het boek net had gekregen en ik me bedacht waar het over zou gaan en of het leuk zou zijn. Echt TOP! Dankjewel :)

 24. april 9, 2017 / 22:08

  Ahhhh, wat leuk! Ik lees ‘m nu pas. Dankjewel en ik ben blij dat je het leuk vond om ‘m te zien hangen. Hij gaat voorlopig ook niet meer weg hoor! En wat een toffe rok is dat zeg! Ik zou ‘m ook gelijk meenemen. Big Magic is echt heel gaaf, ik heb ‘m al een jaar geleden gelezen, maar denk er nog steeds af en toe aan. Iets met angst als bijrijder, je komt het vanzelf tegen. ♥

  • Melle
   Auteur
   april 10, 2017 / 14:22

   YEESS! En angst als bijrijder, dat klinkt goed. Ik ben benieuwd!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.