Vrijdag Kiekdag | Mijn eerste werkweek, de grootste doos ooit en weer veel te veel eten!

vrijdagkiekdagfebruariYAY! Het is weer vrijdag kiekdag en ik heb er zoveel zin in om je weer alles te laten zien! Op een enkel stressmomentje daargelaten was het een week vól hoogtepunten. Waaronder de eerste dag op mijn nieuwe werk. Kijk mee!

Donderdag was een dag vol hoogtepunten. En niet alleen voor mij..

Vandaag werd namelijk het eerste deel van mijn bestelling geleverd. Een slot, een fietsbel en een mandje (die uiteindelijk niet pastte). Wat zou het zijn? ;) Poes vond het in ieder geval helemaal leuk. Nog niet wetende dat het de volgende dag nóg leuker zou worden!

Donderdag stond ook de blogpost online waarin ik je vertelde over mijn nieuwe baan. Zo ontzettend leuk en spannend! De stuiterballenmodes was echt de hele dag AAN! dankzij jullie overweldigende lieve reacties. Zelfs mijn vader werd er blij van :)

We aten die avond sushi! Geen onderschrift nodig toch. SUPER LEKKER!

Vrijdagochtend. Een heerlijk ontbijtje die we gezellig IN BED gingen eten :) Twee van de beste dingen ter wereld samenvoegen. Waarom niet? En sorry voor de vele foto’s van eten. Ik word gewoon heel blij van eten en ik waarschuw je vast voor de rest van deze post. Haha!


Een nieuwe fiets. In een mega doos. YAY!


Snap je? ;)

Liefde is: samen fietsje bouwen  <3

Met dit racemonster ga ik echt als een speer zonder al te veel moeite te doen. Wat een uitvinding! En mooi haar Mel. Mooi haar. (Maar zo zie je de fiets tenminste goed)

Vrijdagavond was ik alleen thuis en ik had echt he-le-maal geen zin om voor mezelf te koken. Ik had alle sites al open waar ik een heerlijk maaltje kon bestellen (hoor ik daar FeelFood?) maar besloot verstandig te zijn en tóch zelf te koken. Kijk dan. Nét echt!

En dan na het eten een kopje thee voor jezelf zetten en deze vraag onder ogen krijgen. HA! Zelf koken natuurlijk.

AAAH! De spanning stijgt jongens. Ik was best een beetje zenuwachtig vandaag. DE dag voor DE DAG! Ik ging sporten, boodschappen doen en meal preppen. Waaronder dit recept! Aankomende mmmaandag ga ik het met je delen. Want dit moet je echt een keer geproefd hebben.

Maandag! De allerleukste dag van de week én mijn eerste dag bij Blog Society. “Je realiseert je wel dat je nu een foto maakt met jezelf en je lunchbox he?” Jup.

Mijn nieuwe huis, ons eilandje, ons domein. YAY!

HOERA!

Of ik vast wat wilde voorbereiden voor een meeting. Unicorns en een regenboog? Nu al de beste baan ever. Oh en SEO. Ook interessant.

Alle liefjes verzameleeeeen!

Ik HOU echt van ontbijt (can you tell?). Kwark met frambozen, banaan, kokosvlokken en crispy proteïne balletjes op de dinsdagochtend. NOM!

Een kleine verbouwing in huize Blog Society. Me like!


Uitzicht vanuit het kantoor. #mooielucht


Ontbijt voor lunch en lunch als diner. Moet kunnen toch? Dit recept van #FITGIRLCODE was echt zo onwijs lekker. En stiekem hebben we dit met dat wat over was, óók gewoon als lunch gegeten de volgende dag.


Mooi kapsel! <3


Woensdag regende het de hele dag maar dat mocht de pret niet drukken. Ik kreeg namelijk een iPhone van de zaak! Mijn geluk kon niet op. Ik heb zoiets nog nooit gehad dus extra leuk :)


In de auto zitten om een meeting te doen? Prima! Luuk (onze stagiaire die tegelijk met mij is begonnen) interviewde mij en ik hem. Binnenkort te lezen op de blog van Blog Society. Ik verklap alvast dat het echt onwijs leuk is geworden :)


‘Hallo, je zei ‘kom maar’ dus hier ben ik. WHERE IS THE FOOD?!’

De eerste werkweek zit er alweer bijna op! In het begin van de week moest ik nog wel onwijs wennen maar ik heb het idee dat ik steeds meer los kom, meer weet en ook initiatief durf te nemen. Deze baan heeft zoveel potentie! Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik denk dat het vanaf nu alleen maar nóg leuker wordt. We gaan het samen meemaken in de volgende kiekdag. DOEI! X

26 Reacties

 1. februari 5, 2016 / 08:47

  Wat een geweldig mooie fiets!!! En het ziet eruit als een fantastische week, je enthousiasme spat er af! :)

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 09:17

   Dank u dank u dank u! :D Ik ga dit gevoel gewoon voortzetten voor de rest van de maand het jaar! :)

 2. februari 5, 2016 / 09:55

  Aaah wat fijn om te horen dat je het nu al zo naar je zin hebt daar!! Het ziet er ook wel heel erg leuk uit moet ik zeggen :) En jammieee al dat lekkere eten, haha

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 10:01

   YES! Want ik maar denken dat ik dus alleen maar foto’s maak van eten en katten ;) Het is een beetje mijn leven geloof ik maar fijn dat je het – net als ik! – kunt waarderen :)

 3. februari 5, 2016 / 10:17

  Wat een heerlijke week heb je gehad, wat een vrolijkheid. En je fiets, die is geweldig! Ik wil ook zo’n leuke werkplek.

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 11:33

   :) En ik ben zó blij met mijn nieuwe fiets (en met mijn werkplek ;))!

 4. Femke
  februari 5, 2016 / 11:55

  Hele mooie fiets! Welk merk is het?

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 14:45

   Hij is van Santa Fixie. Het merk is Pepita Bikes :)

 5. februari 5, 2016 / 17:14

  Awww die laatste foto<3
  Van sushi hou ik totaal niet iewwww. En wat een leuke sloffen op de foto!
  Fijn weekend.

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 17:40

   Haha ik had van jou ook geen andere favoriet verwacht ;) En wat grappig dat je dat niet lust. Hou je wel van vis? Jij ook fijn weekend!

 6. februari 5, 2016 / 19:00

  Klinkt als een heerlijk weekje, ik krijg spontaan trek van al je lekkere foodpics<3

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 19:26

   Haha precies! Het was een HEERLIJK weekje :)

 7. februari 5, 2016 / 19:46

  Oh ik vind jou toch altijd zo’n fijn en happy persoon hé! Wordt blij van jouw blog! :)

  • Melle
   Auteur
   februari 5, 2016 / 20:25

   Haha, wat lief! :) *doet een dansje*

 8. februari 6, 2016 / 15:46

  Je klinkt zo enthousiast, wat leuk! Wat een gave baan heb je :D super mooie fiets en super schattige kat!

  • Melle
   Auteur
   februari 7, 2016 / 21:26

   Jaaaaaa echt he! En dank u dank u wat een liefde :) <3

 9. februari 6, 2016 / 15:51

  Wat een ontzettend mooie fiets zeg! O en ik houd van food foto’s dus ik vond het heel leuk om te zien! :D

  • Melle
   Auteur
   februari 6, 2016 / 15:56

   Jaaaa wat een knappert <3 En superfijn! Het zal volgende week (gok ik) niet veel anders zijn ;)

 10. februari 7, 2016 / 21:20

  Wat een leuke weekje heb je gehad.
  En weer dat heerlijke eten is het.

  • Melle
   Auteur
   februari 7, 2016 / 21:24

   Yeheeees :)

 11. februari 8, 2016 / 11:18

  Leuk om te lezen dat je zo’n mooie eerste werk week had! Denk dat ik ook maar eens wraps ga meenemen naar werk naast de salades/etc.

  Voor ontbijt ben ik op het moment echt om voor “overnight oats”. Ik wordt meer hipster (qua eten) dan ik durf toe te geven :O Alleen jammer dat die “lekkere en gezonde” zaken zo duur zijn. Van die kokos rasp is volgens mij best duur voor de hoeveelheid die je krijgt of niet?

  • Melle
   Auteur
   februari 8, 2016 / 11:58

   Jaaaa, overnights oats! Ik heb dat vorige week ook een keer gemaakt. Jongens wat een feest! (yay voor hipster food ;)) Stephan heeft die kokosvlokken een keer meegenomen uit Groningen bij de supermarkt zonder verpakkingen. Vond ik dus totaal niet erg zoals je begrijpt ;)

   • februari 8, 2016 / 12:31

    Dat is ook zoiets. Ik vind het concept van verpakkingsvrij shoppen geweldig. We hebben er nu ook een in de Twijnstraat in Utrecht echter “misbruiken” ze de hipheid er van voor mijn gevoel. Prijzen van meeste spullen ligt gewoon 3x zo hoog als dat je de “bio variant” in de “gewone” supermarkt haalt. Zou dolgraag naar die winkels gaan maar mn uitgaven moeten niet opeens verdrievoudigen :(

    Tip voor de Overnight Oats: gooi ook al de rode vruchten erbij in. Dan is het lekker extra smeuig/smaakvol :)

    • Melle
     Auteur
     februari 8, 2016 / 12:40

     Helemaal waar. Zo stom inderdaad! Ik had overnights oats gemaakt met diepvriesfruit (frambozen) dat was echt geweldig inderdaad. Oooh jongens, is het al morgen? :)

 12. februari 17, 2016 / 17:38

  Wauw wat een gave fiets! Superleuke blog heb je trouwens :) Ik zag je net voorbij komen op Snapchat bij De Groene Meisjes.

  • Melle
   Auteur
   februari 17, 2016 / 17:44

   Dankjewel en dankjewel en .. AAH wat lief! En jongens, ik moet ook Snapchat, ik wil het zien! haha :) Tnx voor de tip en superleuk dat je daarom hier bent gekomen en zo veel reacties achterlaat. Wat geweldig leuk! *doeteendansje*

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.