Vrijdag Kiekdag | Vrienden maken bij yoga, heel veel blogliefde en zo moe als een appel

vrijdagkiekdag-6YAY! Het is weer vrijdag en dat betekent dat het én tijd voor de wekelijkse kiekdag is én dat het bijna weekend is. Who is exited?

Vrijdagavond. De beste avond om te sporten. Normale mensen gaan schijnbaar lekker genieten van het begin van het weekend. Nou ja, ik ook! Maar dan in de sportschool. Lekker rustig.

“Je gaat toch niet met een salade op de foto?” Heus wel. Dit ben ik! In mijn natuurlijke habitat. What else is new? En je ziet het, zodra de camera te voorschijn komt, kruipt vriendlief achter mij, haha!

Zaterdagochtend gingen we ontbijten bij Coffee and Coconuts. Mijn favorietste tentje in Amsterdam. Ze serveren tot 16.00 uur ontbijt dus je snapt waarom ;) Een goed begin van het weekend en het perfecte moment om even gezellig samen te zijn en de week te evalueren.

Als de eerste drie foto’s die je vindt van eten zijn weet je hoe erg het is. Haha! Ik bakte thuis bananenbrood en gebruikte mijn eigen recept. Hoe handig, zo’n blog!

Terwijl ik aan het bloggen was, appte ik met een vriendinnetje die nu in India is. Ze stuurde prachtige foto’s van de ondergaande zon aan het strand en wat al niet meer. Ik stuurde deze foto, om maar even het contrast aan te geven.

Zondag. Sportdag! En daarmee had ik de drie keer in de week sporten tijdens mijn eerste werkweek gewoon gehaald. YES! Ik heb nogal wat doelen voor het sporten – hoor ik daar zichtbare abs? – dus die tas is wel nodig om dat alleen al voor mezelf even te benadrukken.

Ik was op zoek naar een plaatje en/of inspiratie voor de foto bij de blogpost van gisteren over mijn eerste werkdag en bijbehorende tips. Toen ik deze tegenkwam moest ik echt onwijs lachen. Haha! Het geeft alleen al aan hoe spannend zo’n dag kan zijn en hoe groot de overwinning voelt als je het hebt overleefd.


Outfit of the day. Echt een geweldige combinatie. Alleen al omdat het vest zo ontzettend fijn en warm is.

<3

Hoera! Anne was jarig en dat moest gevierd worden. Met taart! Ik had toch al gesport ;)

Stephan was zondag zo moe toen hij thuis kwam na een lange dag. Van die hangende oogjes en een rood hoofd. Zo rood én moe als een appel. HA! En ja, daar moest even een foto van gemaakt worden.

We gingen eten bestellen bij FeelFood. Volgens mij had ik dat vorige week ook al verteld. Oeps! Weet je wat het is, ik HOU gewoon zo van de Dutch Weedburger. Kan er niets aan doen. Zo lekker! De foto van de making offis eigenlijk nog leuker dan de foto zelf. Het leven van een blogger ziet er dus echt zo uit. Alle blije (eet) momenten moeten immers vastgelegd worden.

Dat je het weet! Ik plaatste deze foto maandag op Instagram om, naast wat schaamteloze zelfpromotie voor de blog over je beste eigenschappen, je te laten weten dat we onszelf wel wat meer mogen waarderen. Sommige eigenschappen en vaardigheden zijn voor jou misschien heel vanzelfsprekend maar dat maakt het niet ‘normaal’. In tegendeel. Je bent hartstikke uniek!

Hoera wat leuk! Mijn artikel stond op de blog van Sonja tussen een artikel over inspirerende blogposts. YAY! Ik krijg daar dus een mailtje van. Ik weet niet precies hoe het werkt maar ik gok omdat we allebei WordPress gebruiken. Ik vind het echt superleuk om zo verrast te worden!

Maandag maakten we foto’s voor onze interviews. Luuk houdt niet zo van selfies dus maakte ik ook een foto van hem terwijl hij dat aan het doen was. Best leuk toch? Mocht je trouwens benieuwd zijn, je leest het interview met mij hier :)

Zo doe je het een tijdje niet meer, zo doe je het twee keer per week! Maandagavond ging ik weer een keer naar Brenda. Onwijs leuk om haar weer even te zien en te spreken. O en natuurlijk de yogales ;) Zo fijn! Ik had het wel gemist.

Terwijl we met zijn allen op de bank lagen kreeg ik dit mailtje van Stella die later ook nog een artikel plaatste met favorieten waar een artikel van mij ook in stond. YAY! Het kan niet op jongens, ik vind het echt onwijs lief!

Met zijn allen op de bank ziet er overigens zo uit ;)

Appeltaart ontbijt (kwark met appel, kaneel en rozijntjes). NOMNOM!

Dinsdag raakte we aan de praat over social media en onze strategie. Mijn collega viste toen twee boekjes uit haar laatje. Verrassend leuk om te lezen en nog best wat dingen uit kunnen halen. Akelige baan heb ik toch.

Planken is tegenwoordig mijn tweede naam. En aangezien ik dinsdag niet ging sporten en ik me daar ergens een beetje schuldig over voelde – dat heb ik dan bedacht – ging ik twee keer een minuut planken. Poes is de beste support. Heel veel kopjes tijdens het planken en onder me door lopen om vervolgens lekker het kleedje in te pikken <3

Hoewel ontbijten altijd een feestje is, kan dat eigenlijk bij élke maaltijd. We aten wraps met zalm. Lekker zelf ‘versieren’. Net een kinderfeestje waar je je eigen cakeje mocht versieren. Hoera!

Na heel veel regen en wind komt zonneschijn. Sinds ik bij Blog Society werk heb ik elke week nog een regenboog gezien. Blijft magisch, al die kleuren in de lucht.

Woensdagavond ging ik met Martine yoga’en bij De Nieuwe Yogaschool. Dat was echt heel fijn en wat een leuke plek! Ik heb meerdere studio’s bezocht maar dit is – naast yogales bij Brenda – echt een favoriet. En niet alleen omdat ik daar direct vrienden had gemaakt.

En ja, dat was het zo’n beetje voor deze week. Wat gaat dat toch elke keer weer snel! Dank jullie wel voor jullie bezoekjes aan mijn blog en superleuke reacties. Je hebt geen idee hoe blij ik daarvan word! Ik sta – niet gelogen – bij elke reactie weer te dansen :)

24 Reacties

 1. februari 12, 2016 / 08:54

  Zo spannend, je nieuwe baan :)! Haha, dat plaatje. Mooi! En jaaa, voorstander van restaurants waar je tot laat ontbijt kunt halen. Kunnen ze dat niet even overal doen?! Fijn weekend!

  • Melle
   Auteur
   februari 12, 2016 / 09:31

   Dat zou toch fantastisch zijn! Fijn weekend! X

 2. februari 12, 2016 / 09:52

  Haha, dat vreugdedansje herken ik. Soms kan ik echt op wolkjes lopen als ik een superlief berichtje van een lezer krijg :-) Dat vind ik het allerleukst aan bloggen!

  • Melle
   Auteur
   februari 12, 2016 / 13:33

   Jaaa echt wel! En zo leuk dat jij dat dus nu ook bij mij doet <3 :)

 3. februari 12, 2016 / 10:10

  Zo leuk om te zien dat je van al je eten foto’s maakt. Ik doe dat dus ook en als ik mijn vriend dan soms gek zie kijken denk ik inderdaad ‘bizar eigenlijk’. Foto’s maken van je eten en op instagram zetten haha. Maar goed als foodblogger vind ik dat ik een goed excuus heb ;)

  • Melle
   Auteur
   februari 12, 2016 / 13:34

   Jij hébt tenminste een goed excuus, haha! Ik daarentegen ;)

 4. februari 12, 2016 / 10:21

  Leuke week Melle! Ik ga eens de site bezoeken van de nieuwe Yogaschool, staat al zo lang op mijn lijstje! Fijn weekend. X

  • Melle
   Auteur
   februari 12, 2016 / 13:35

   OO dat moet je echt doen. Hele fijne relaxte en ontspannen sfeer. Heel ongedwongen. Wij hadden de yoga basics gedaan, dat was echt prima en relaxt voor de beginnende yogi :)

 5. februari 12, 2016 / 11:12

  Dutch weedburger, klinkt waarschijnlijk anders dan het is. Eerste werkdag kan heel spannend zijn, heerlijk zo’n grappig plaatje :P lieve poes, en wat eet je lekker en gezond :O

   • Melle
    Auteur
    februari 12, 2016 / 13:36

    Hahaha, ik zit hier echt hardop te lachen! Ik ben altijd onwijs blij als ik ‘m op heb dus wie weet ;)

  • Melle
   Auteur
   februari 12, 2016 / 13:36

   Haha nu ik er zo over nadenk inderdaad ;) En ik doe mijn best maar door jouw compliment hou ik het (voor in ieder geval vandaag) alweer een stúk beter vol! :) Dank!

 6. februari 12, 2016 / 21:01

  Dat vest!!! <3 Ik ben zo dol op lange warme vesten, daar kan je me momenteel in uittekenen. Yoga, ik kan niet wachten om weer met hatha yoga aan de slag te gaan. Tot die tijd gewoon nog even zwangerschapsyoga haha. En dat compliment van Stella, dat is dik verdiend!

  • Melle
   Auteur
   februari 12, 2016 / 21:11

   Ik ben er zó verliefd op! Op een gegeven moment had ik bedacht dat het tijd was voor zo’n ding. Ik had het al-tijd koud. Toen ik deze bij Vila zag hangen was ik direct verkocht <3 Als ik ooit zwanger ben ga ik ook zwangerschapsyoga doen. Dat lijkt me echt heel fijn! En wat lief dat je dat zegt, ik zit hier helemaal te blozen :) Dankjewel! x

 7. februari 13, 2016 / 14:00

  Jaaa ik kreeg dus gisteren zo’n mailtje hihi, wat leuk<3 Was toen niet in de gelegenheid te reageren maar doe het nu nog even. Heeel leuk om terug te lezen dat ik je daarmee blij heb gemaakt, was ook helemaal verdiend! En wat veel fijnheid in deze post:)

  • Melle
   Auteur
   februari 13, 2016 / 14:57

   Jaa op mijn beurt kon ik zo jou weer blij maken. Wat leuk en ontzettend lief dat je nog even hier een reactie achterlaat :) <3

   • februari 15, 2016 / 20:49

    Hihi, ik had jouw blog ook ontdekt via Sonja! Dus eigenlijk heb je het allemaal aan haar te danken. En vooral aan jezelf natuurlijk. Het was in ieder geval gemeend, en nog steeds. Wat een heerlijke dingen komen er trouwens voorbij hier. Het is dat ik me een beetje belabberd voel na een lange reisdag vanuit Oostenrijk, maar mmmmm die taart. Mijn kwarkontbijtjes zien er trouwens bijna hetzelfde uit als de jouwe. Lekker he, met kaneel erbij? En wat zijn al die poezenfoto’s fijn. Ik herken die poezendingen zoals kopjes geven als je aan het sporten bent. Puck wist het zelfs een keertje voor elkaar te krijgen om op mijn buik te gaan liggen terwijl ik crunches deed.. JA ECHT. Liefs en een hele fijne week!

    • Melle
     Auteur
     februari 15, 2016 / 21:07

     Ooooooh zo veel hartjes voor Puck! Haha wat een held. Zo hou je her tenminste vol :)

  • Melle
   Auteur
   februari 14, 2016 / 10:15

   Dankjewel! Ze beginnen een beetje op te raken en ze zijn niet meer te koop (aah paniek!) dus we gaan het zien hoe lang ze het nog volhouden ;)

  • Melle
   Auteur
   februari 14, 2016 / 17:55

   Dankjewel! En lekker hè. Ik hou ervan! :)

 8. februari 14, 2016 / 20:39

  Wat een fijne week heb je gehad meid.
  En al dat lekkere eten weer, leuke outfits.

  • Melle
   Auteur
   februari 14, 2016 / 21:28

   Wat leuk dat jij ook elke keer weer even komt kijken en een reactie achterlaat. Vind ik echt heel leuk! :) dankjewel!

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.