Top 4 | Meest gelezen tips

bestgelezentipsOp deze site heb ik al menig tip met je gedeeld. Ik heb de 4 meest gelezen artikelen voor je gebundeld. Ben je in een keer (bijna) helemaal op de hoogte!

timemanagen

Time management als een baas

Elke dag met frisse moed weer aan de slag: doelijstje maken en gaan! Aan het einde van de dag, wanneer je je computer uitzet, kijk je nog eens naar je lijstje. De helft staat nog open. Hoe kan dat nou? Is het herkenbaar voor je? Dat was het voor mij in ieder geval wel. Ik geef je tips om te achterhalen waar het vandaan komt en wat je er aan kunt doen. Het volledige artikel lees je hier.

collage-je-emoties-de-baas

Zo blijf je je emoties de baas

Je raadt het niet, maar dit artikel hoort zeker tot de meest gelezen tips! Ergens vond ik het zelf ook lastig om hierover te schrijven – dit is namelijk gebaseerd op mijn eigen ervaring – maar ik hoop dat het taboe van emoties tonen op je werk en het daarover hebben met deze blogpost een beetje de wereld uit is geholpen. Je bent immers een mens, iemand mét emoties. Het artikel is dan ook om je te vertellen dat je je niet hoeft te schamen maar ook om je voor te bereiden op mogelijke nare situaties. Het volledige artikel lees je hier.

jeroeninactie

Do’s and don’ts van het solliciteren

Hét artikel waardoor de statistieken door het dak gingen. En terecht! Want de kijk op solliciteren vanuit de ogen van (collega) recruiter Jeroen mét de bijbehorende tips, vond ik zelf ook echt een interessante vondst. Update voor elke functie waarop je solliciteert je cv, en wat dacht je bijvoorbeeld van een tip voor het noemen van je goede en minder goede eigenschappen? Je leest het in het volledige artikel.

mellepaniek

4 meest gestelde sollicitatievragen met verwacht én onverwacht antwoord

Wanneer je hoort dat je op gesprek mag komen gaat er waarschijnlijk eerst een fantastisch gevoel door je heen. Enthousiasme alom! En dan neemt de spanning toe. Ik noemde de foto niet voor niets ‘Melle Paniek’, want dit is het moment om te laten zien wie je bent en wat je kunt! No Pressure. Om je alvast een beetje op weg te helpen, 4 veelgestelde sollicitatievragen met het ‘goede’ antwoord en, om het extra leuk te maken, een antwoord die je niet helemaal verwacht. Het volledige artikel lees je hier.

Zin in nog meer tips? Alle artikelen in die categorie lees je hier.

Laat een reactie achter (jaaa leuk!)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.